Kada se vole Ovan i Bik- Viljem Holden i Odri Hepbern

On je bio njena velika ljubav ali ona se nije udala za njega iako je on bio spreman da se zbog nje razvede jer je želela da ima decu a on se podvrgao vasektomiji. On je bio Ovna 17.4.1918. smatran izuzetno seksepilnim i šarmantnim a ona je bila pojam ženstvenosti i lepote pedesetih i šezdesetih godina 20.veka, rođena 4.5.1929. Ona je inače govorila perfektno nekoliko stranih jezika, rođena u Holandiji, otmenog porekla, za vreme II svetskog rata se prilično zlopatila kao i mnogi Holanđani. Kasnije je prešla u Pariz.Bavila se baletom a inače je igrala u filmovima sa čuvenim glumcima, Henri Fondom, Mel Fererom, njenim prvim suprugom, Keri Grantom,Hemfri Bogartom, Šon Konerijom, Gregori Pekom.Njeni najpoznatiji filmovi su “Praznik u Rimu, “Doručak kod Tifanija” sa Džordž Pipardom, “Sabrina” “Šarada”, “Moja draga lejdi” sa Reks Harisonom.

Odri Hepbrn i Wiliam Holden u filmu “Sabrina

Njen podznak na kraju Vodolije i prva kuća ličnosti sa Mesecom u konjunkciji sa njegovom Venerom u Ribama iznad njegove šeste kuće posla i sedme kuće partnerskih odnosa ukazivali su na mogućnost emotivne veze preko posla. Njegov Mesec na kraju Raka iznad njenog Marsa takođe su aspekt dopadanja. Njegovo Sunce iznad njene Venere u Ovnu govori o strasti .On je bio podznak Devica- Vaga sa Karmom i Crnim Mesecom Lilitom na Ascendentu i sa Marsom u 12. u segmentu Saturna ( neplodnost) iznad njene sedme kuće braka. Ovo je aspekt raskida zbog nemogućnosti da imaju zajedničku decu. Njena Psiha u njegovoj petoj kući ljubavi i njegov Uran ( raskid) na njenom Ascendentu govorili su o raskidu i pored ljubavi koja nije prestala.On je imao veliku moć nad njom u psihološkom smislu jer je njegova Psiha u Škorpiji u njenoj osmoj kući erotike.

On je baš kao i ona dobitnk Oskara i nakon razvoda od prve supruge dugo je bio u braku sa glumicom Stefani Paures

 

Odri Hepbern i Džordž Pipard u filmu “Doručak kod Tifanija”

Džordž Pipard je bio Vaga sa podznakom u Blizancima na 1.stepenu tačno iznad njenog Merkura – dobra komunikacija.On je imao konjunkciju Jupitera i Meseca u Biku iznad njene konjunkcije Sunca I Jupitera I nisu mogli naći bolji par za ovu ulogu.Njegova Venera na 3.Škorpije u trigonu sa njenim Mesecom na 6.Riba- jak senzibilitet.On je bio samo šest meseci stariji od nje, 1.10.1928.Vaga je znak nasuprot Ovnu a ipak je sa njim ostvarila sjajnu ulogu.Inače ona je za ovu ulogu dobila ogroman honoran u vrednosti sadašnjih pet miliona dolara.Henri Mančini je dobio Oskara za originalnu muziku u ovom filmu.