Ljubavni horoskop za period od 25.4.-1.5.2022.

 

Iako vam se može učiniti da period nije povoljan za ljubav zbog pomračenja Sunca 30. ne bi trebalo brinuti jer se mnogi baš tada zaljube. Pokušajte da se više posvetite ljubavi ma koji znak da ste jer prepun planeta znak Riba uvek donosi mogućnost romanse.

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Iako je naglašeno 12.polje tajni i po mnogima i polje neprijatelja, ispostavi se često da su strahovi i sumnje najveći neprijtelj. Mnogi se ne usuđuju dok je tako naglašeno da se aktiviraju na polju ljubavi naročito jer je Venera, planeta vladalac polja partnerskih odnosa u 12.polju u Ribama. Neko ko živi negde daleko zaintrigiraće Ovna i on će napraviti prvi korak ka mogućem susretu ili pomirenju. Oni koji su razdvojeni od osoba koje su im drage, verovatno se dvoume kako da se postave i da li da naprave prvi korak.


BIK ( 20.4.-21.5.)

Kako je u Biku Uran ali i erotski asteroidi, nije zanemarljiva činjenica da će pomračenje Sunca biti baš u Biku 30. kada mnogi mogu bukvaln da za nekim “izgube glavu”. Prisutna je velika čežnja i potreba da se dožive velika uzbuđenja. Bik je spreman da negde otputuje da se sretne sa osobama koje nisu slobodne tj. sa nekom konkretnom osobom koja je izuzetno privlačna ali koja verovatno nije u stanju da sredi svoj privatni život na način kako to Biku odgovara.


BLIZANCI (22.5.21.6.)

Naglašeno 12.polje sa pomračenjem Sunca 30. može doneti mnogo toga interesantnog jednom Blizancu jer će krajem perioda i Merkur ući u njegov znak. Oni koji su dugo pod nekom vrstom pritiska i nisu u stanju da se snađu u situaicji koja zahteva strpljenje mogu lako da izgube živce i dovedu do raskida, naročito ako budu skloni da slušaju tračeve. Ne bi trebalo propustiti šansu da se sretnu sa nekim drugim Blizancem ili Devicom.


RAK ( 22.6.-22.7.)

Planete iz znaka Riba najbolje deluju na Rakove koji imaju prilike da se dogovore oko nekih bitnih pitanja sa ljubavnim partnerima. Oni pokazuju najviše empaije i najviše su zainteresovani da obnove neke odnose koji su došli u ćorsokak. Možda imaju osećanje da je sada pravi momenat da sa partnerom negde otputuju zajedno i moguće da će to i predložiti i partner će prihvatiti.Predstoje vam važni razgovori u vreme pomračenja Sunca 30. 4. verovatno ćte imati želju da razjasnite neke nedoumice u vezisa nečim što vam je bilo sporno.Tražite način kako da regulišete svoj odnos sa Lavom da ne izazivati raspravu.


LAV (23.7- 22.8.)

Moguće da ste usamljeni ili se tako osećate a ne bi trebalo. Imate mnogo prilika za izlaske ali vama se ne dopada baš svako ko vam se udvara. Naći ćete način kako da ubedite Vagu ili Bika da vam pruže još jednu šansu mada niste načisto na šta bi ta veza ličila ako bi se sve odvijalo po starom. Pokušajte da budete malo drugačiji, tolerantniji, što će vam verovatno teže poći za rukom jer je Sunce, vladalac vašeg znaka u fazi pomračenja 30.4. i to se loše odražava na vaš znak.Ako ste u stresnoj vezhi, verovatno ćete biti skloni da preterano primate k srcu sve što partner kaže.


DEVICA (23.8.-22.9.)

Možete biti skloni sumnjama u pogledu nastavka veze bez ikakve potrebe jer je partner zaokupljen nekim svojim snovima i maštanjima i daće vam na  znanje da vas svesno ne zanemaruje. Pokušaćete da se postavite autoritativno u vreme pomračenja Sunca ali to neće doneti željeni efekat, samo možete pogoršati odnos pošto je partner zbog nečega nakraj srca. Budite spremni da mu u nečemu popustite, naročito ako znate da preosetljivo reaguje na sve vaše kritike.


VAGA ( 23.9.-22.10.)

Prenaglašenost znaka Riba i Bika ne deluje na vaš znak pozitivno, naprotiv čini vas prilično nespokojnom ili možda imate osećanje odbačenosti, usamljenosti. želite da budet samostalni i da o svemu odlučujete bez ičije sugestije,uključujući tu i vašeg partnera koji je prilično dobronamerana li nema razumevanja za neke vaše nedoumice i hirove. Moguće da vas on tako doživljava jer vi niste do kraja iskreni sa njim ili iz nekih razloga ne pričate o svojim osećanjima.


ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11.)

Naglašenost Riba i Bika savršeno vam odgovara ako  umete da komunicirate na način kako to partner od vas očekuje. Mnogim Škorpijama nedostaje emocionalna inteligencija jer su previše posesivni i strastveni  ali ako se malo potrude mogu da svoju vezu dovedu u red. Ako su slobodni, mogu imati priliku da uđu u vezu sa ambicioznom osobom koja bi mogl da ih podrži i kada je njihova karijera u pitanju što je njima veoma bitno.


STRELAC  (22.11.-21.12.)

Ne bi trebalo da se nervirate ako se ne bude sve odvijalo kako ste zamislili. Imate sjajne šanse da sredite svoj privatan život tako da budete zadovoljni i vi i partner. Vi ipak previše brinete o nekim sitnicama koje su nebitne ili se vraćate u prošlost i niste u stanju da da se oslobodite osećanja promašaja za nešto što je verovatno završeno. Kao da želite nekom da se osvetite ili očekujete izvinjenje za nešto za šta i vi snosite takođe odgovornost.


JARAC ( 22.12.-19.1.)

Trebalo bi da budete svesni da možete da mnogo postignete ako budete dovoljno tolerantni i spremni da prihvatite predlog osobe koja vam nudi svoju podršku po mnogim pitanjima. Imate način da rešite svoje odnose sa jednim Bikom ili nekim Rakom ali nemojte ići preko svojih interea. Ne bi trebalo da budete previše ponosni niti da se nervirate u vezi sa nečin na šta ne možete da utičete. Svesni ste ko vam je pravi prijatelj. Dobro se slažete sa Ribama i Škorpijom.Ako se slobodni, verovatno ćete se upoznati sa osobom koja će vam se na prvi pogled dopasti.


VODOLIJA (20.1.-19.2.)

Saturn u vašem znaku čini vas svojeglavim i niste spremni da prihvatite izvinjenje jednog Blizanca ili neke Device ma koliko oni bili iskreni prema vama. Pokušavate da sredite svoj privatni život ali vam to ne polazi lako za rukom. Lav će vam dati na znanje da je spreman da pređe preko mnogo čega samo da biste bii zajedno. Dobro se osećate u društvu neke druge Vodolije sa kojom možete a imate solidnu vezu.


ribe

RIBE (20.2.-19.3.)

Pet planeta u vašam znaku čine vas moćnim i vi ćete biti spremni da se prihvatite nekih novih obaveza u vezi, posebno ako ste u braku ili planirate ulazak u brak, početak zajendičkog života. Ne bi trebalo da se previše angažujete oko osobe koja je pokušala da vam se nametne stalno očekujući od vas neku vrstu usluge. Imate način kako da se dopanete jednom Raku ili Lavu. Imate mnogo bolju reputaciju nego što ste toga svesni.