Mlad Mesec 30.4.2022.

 

 

Tog dana je pomračenje Sunca ali daleko od Evrope, na jugozapadu Južne Amerike tako da se neće značajnije odraziti ni astrološki na zodijačke znake

Podznak horoskopa mladog Meseca je na 13.Strelca a Sunce i Mesec sun a stepenu koji odgovara Jarcu- 10. Bika u konjunkicji sa Uranom na 14.setpenu Bika. Merkur je dobro postavljen na 0.Blizanaca u 6.kući posla dok su Sunce,Mesec I Uran u petoj kući kreativnosti u biku. Prva astrološka kuća nije naglašena ali je naglašena 3. Sa Jupiterom, Neptunom i Venerom što govori o mogućim putovanjima. U ovoj astrološkoj kuči se nalazi I Mars na 11.stepenu Riba u dobrom aspektu sa Suncem, Mesecom I Uranom što je izuzetno dobro za one koji se bave pisanjem, izdavaštvom, umetnošću kao i biznisom, postano kada su u pitanju nekretnine.Novac je predstavljen drugom astrološkom kućom koja je opterećena Plutonom i Saturnom što nikako nije dobro za one koji planiraju velike poslove.Osmo polje u Raku i Lavu ipak može doneti poveći novac neočekivano posebno iz umetničkih projekata ili iz nekih ranijih poslova.

Za ljubavni život horoskop je realtivno dobar upravo zbog pete kuće i komunikacija će verovano biti dobra između vodenih i zemljanih znakova. Moguća su poznanstva na putovanjima ili preko socijalnih mreža.