Poslovni horoskop za period od 25.4.-1.5.2022.

 

Ovo je period u toku koga mnogi mogu napraviti dobre poslove jer će i pored pomračenja Sunca 30. aprila koje u principu donosi manji zastoj u svim sferama života,aspekti između planeta biti dobri i mnogi će naći odgovarajući posao.

Glavna planeta biznisa Merkur krajem sedmice ulazi u svoje sedište u Blizance u segment koji je inače pod uticajem Merkura. Kako je segment Merkura koji donosi sjajne ideje is spremnost da se osoba upusti u nove poslove naglašen i preko Urana i asteroida Viktorije u Biku mnogi će rizikovati uz mnogo optimitzma i upustiti se u nove poslove.

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Sjajan period za požrtvovane predstavnike ovog znaka koji mogu pustiti sebi mašti na volju i potruditi se da ostvare svoje snove. Malo ko će odustati od svojih želja a pomračenje Sunca će 30.4 u polju posla i novca doneti manju konfuziju ili osećanje da ne treba žuriti sa nekim odlukama, međutim tu je jedna Vodolija da podrži Ovna i da mu da na znanje da je on mnogo moćniji nego što je toga svestan. Previše kolebanja pod uticajem nekog drugog Ovna ili neke Ribe može biti razlog za povremeno oklevanje ali novac je na vidiku i treba se upustiti u poslove.


BIK ( 20.4.-21.5.)

Uran, planeta originalnosti, vladalac desetog polja karijere uz Viktoriju donosi sjajne mogućnosti za zaradu i ličnu promociju. Ne postoji ništa što bi moglo da zaustavi Bika. Ne treba da sluša Jarca koji je kolebljiv ili koji unosi sumnjeu mogućnost nalaženja rešenja za problem u vezi sa strancima. Mladi Bikovi imaju šanse da napreduju u stručnom usavršavanju i da se maksimalno angažuju na unapređenju neke svoje veštine. Krajem period moguća je povoljna vest u vezi sa nekim novim poslom.


BLIZANCI (22.5.21.6.)

Najzad nešto kreće sa mrtve tačke jer Mars ubrzava hod preko polja karijere a Merkur, planeta vladalac Blizanaca ulazi u ovaj znak. Smelost da se rizikuje i da se napravi aranžman koji bi mogao biti veoma isplativ je ono što je Blizancima neophodno. Saturn u polju inostranstva u napetom aspektu sa Merkurom može izgledati kao doivanje ulja na vatru ali Blizanci se ne predaju, naprotiv, što su veće prepreke, to su oni spremjiji da se upuste u neke nove poslovne poduhvate. Stariji članovi porodice podržavaju Blizance u svemu.


RAK ( 22.6.-22.7.)

Rakovi su pod odličnim uticajem planeta koje donosi mogućnost kontakata sa strancima, stvaranje pogodnih uslova za napredovanja, odlazak u inostranstvo i obnovu saradnje sa strancima. Rak je u situaciji da jednom Biku i jednom Lavu nametne svoje stavove i mnogi ga slušaju iako se ne slažu sa njim. Trebalo bi naći način kako da se mnogobrojni planovi što pre realizuju, poebno kada se radi o nekom umetničkom projektuili o poslu koji objektivno može doneti poveći novac. U vreme pomračenja Sunca 30.4. mnogi će se kolebati kakav odnos da zauzmu prema jednom Biku.


LAV (23.7- 22.8.)

Sunce vladalac Lava biće u fazi pomračenja 30.4. zbog čega cele sedmice Lav moće biti pomalo zbunjeni nespreman da se prhvati poslova koji bi mogli da mu donesu dobre prihoda. Okleva i nema nerava za arogantne osobe koje su nametljive i pokušavaju da mu stvore osećanje krivice. Ima utisak da mora da se bori za svoje mesto pod suncem. Trebalo bi obratiti pažnju na savete Blizanaca i osoba koje su opuštene, kreativne i spremne da Lava u svemu podrže. Mogući su vanredni prilivi novca.


DEVICA(23.8.-22.9.)

Izuzetno naglašeno polje partnerskih odnosa donosi mogućnost saradnje sa jednim vodenim il nekim zemljanim znakom. Devica se neće olako upustiti u poslov ekoji jo ne pružaju mogućnost da napreduje ali će podržati sve one koji imaju smele ideje koji su kreativni i raspoloženi za timski rad. Moguć je rad sa glumcima, poslovi koji su dobro plaćeni i koji pružaju mogućnost Devici da stekne popularnost. Dobra saradnja sa Škorpijom i Ribama.


VAGA ( 23.9.-22.10.)

Vaga je spremna da učini sve što se od nje očekuje samo da bi izbegla rasprave sa osobama koje su veoma zahtevne i koje smatraju da ona treba da se mnogo više angažuje na poslu koji bi mogao biti izuzetno isplativ. Pitanje je da li to Vagu zanima ali ona će u svako slučaju učiniti sve što je do nje da bi završila neke formalnosti koje su neophodne da bi moglda krene sa mrtve tačke. Mogi podržavaju Vagu u njenom pokušaju da se angažuje u domenu umetnosti.


ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11.)

Odličan period za sve vrste poslova koji podrazumevaju sposobnost jedne Škorpije da se uklopi u neku vrstu timskog rada. Trebalo bi da Škorpija nađe način kako da unovči svoje talnte jer mnogi imaju sjajno mišljenje o njoj, posebno Ribe, Ovan i Strelac. Pravi neku vrstu tajnog plana sa osobom u koju ima veliko poverenje kako da uveća svoje prihode i to će verovatno uspeti u radu sa osobama koje nose neku vrstu uniforme na radu.


STRELAC  (22.11.-21.12.)

Mnogo toga počinje da se odvija kako ste želeli ali ipak morate da promenite plan ili da nađete neke nove saradnike, da se priviknete na nove uslove rada. Treblao bi da budete toleranijii prema jednom Biku koji pokazuje želju da vam pomogne ali vi u njega nemate mnogo poverenja. Možete dobiti ponudu od osoba koje rade za strance i verovatno će vam poći za rukom da sa njima napravite dobar dogovor. Moguć je put sa malim odlaganjem ili nepredviđeni problemi na putu.


JARAC ( 22.12.-19.1.)

Imate mnogo ideja ali nikako da se realizuju na načn na koji biste vi to želeli. Trudite se  da budete u dobrim odnosima sa Ribama, Ovnom. Bikom i to će vam poći za rukom. Dobar ste taktičar, znate šta je za vas najbolje ali se fer ponašate i prema drugima. Imate priliku da pokažete svoje sposobnosti i talente i veoma se efikasni. Razmišljati o promeni saradnika jer se na sadašnje ne možete lako osloniti. Nemojte započinjati nove poslove uoči pomračenja Sunca, da ne biste bili konfuzni i možda doneli pogrešnu odluku.


VODOLIJA (20.1.-19.2.)

Moguće su nove šanse kada se radi o poslu koji podrazukeva s vaše strane veliko angažoanje.Ne možee odustati od ciljeva koje ste ste sebi odavno postavili. Trebalo bi da se mnogo više angažujete na projektu u okviru koga će biti angažovan i neki Ovan. Vaši saradnici a i vi postavljate pred njih velike zahteve.Imate u planu oposao koji bi mogo biti dobro plaćen i zbog koga biste imali prilike da sarađujete sa velikim timom saradnika.


ribe

RIBE (20.2.-19.3.)

Vaš znak je prepun planeta što vam donosi mogućnost da započnete neke veoma unosne poslove. Od vaše inicijative mnogo toga zavisi. Trebalo bi da b udete spremni na neke ustupke jer se od Vas to očekuje. Pokušajte da napravite dogovor sa jednim Bikom, Vagom Škorpijom ili Strelcem. Pomračenje Sunca 30- u polkju kokmunikacije može oneti problem u saradnji sa osobama koje smatrate svojeglavim, bz obzira da li su to zaista ili ne.