Horoskop ulaska Sunca u znak Bika 20.4.2022. u 4.30 u Beogradu

 

Sunce će na teritoriji Beograda i Balkana ući u znak Bika 20.4.2022. u 4.30.

Podznak ovog horoskopa je u Ribama na 22.stepenu Riba I na samom Ascendentu se nalazi Neptun na 24.stepenu Riba u konjunkciji sa Jupiterom na 25.stepenu. Ove dve planete u dobrom aspektu sa Plutonom u 11.kući ovog horoskopa na 28.stepenu, koji je stepen Marsove egzaltacije ukazuje na mogućnost postizanja dogovora po nekim važnim pitanjima posebno između vodenih znakova, naročito Riba I Škorpije. Ovaj aspekt govori o potrebi za ostvarenjem smelih planov akoji se odnose na inostranstvo, na saradnju sa strancima možda i sa preseljenjem u inostranstvo jer je Mesec, suvladalac četvrte kuće doma i porodice u Strelcu koji simbolizuje inostranstvo. Kako je Sunce u Biku na 0.stepenu u dobrom aspekttu sa Marsom suvladaocem prve kuće ovog horoskopa koji oslikava atmosferu koja će preovladavati do sledećeg sunčevog tranzita, tj. dok Sunce ne uđe u Blizance. Neptun je planeta mašte I zaljubljivosti ali i potrebe za bavljenjem duhovnim temama, alternativnim metodama lečenja, mada vlada I farmacijom i bolnicama.Dobar  aspekt između Neptuna I Severnog Mesečevog čvora u drugoj kući posla I novca govori o mogućnosti prelaska na novo radon mesto, posebno se to odnosi na lekare, farmaceute,osobe koje u svom poslu dolaze u kontakt sa labaratorijama, tečnostima ali se takođe može odnositi I na umetnike I glumce, muzičare. Venera je jaka u 12.kući u Ribama I kao vladalac znaka Bika u dobrom aspektu sa Uranom, planetom promena i Merkurom planetom intelekta u Bikuhb u polju posla i novca. Merkur je slab ali to za umetnike nije presudno, čak I ako se bave merkurovskim poslom- pisanje, muzike.

Ovakav horoskop govori o potrebi da se ostvare snovi. Sunce u prvoj kući govori o podršci porodice jer je suvladalac pete kuće mladih, tako da će mladi preuzeti inicijativu u vezi sa rešavanjem nekih bitnih problema a roditelji će podržavati decu.Mars na 3.stepenu govori o potrebi za poveravanjem jer je u 12.kući i o sposobnosti da se pravilno izraze misli.

Iako polje posla I novca nije sjajno sa Uranom i Merkurom u padu, dobri aspekti sa Venerom donose mogućnost nalaženja rešenja i spremnost upuštanja u rizike.

Mesec u horoskopu ulaska Sunca u znak Bika je u devetoj kući inostranstva u Strelcu u inkonjunkiji sa Merkurom zbog čega ne treba donositi odluke u vezi sa preseljenjem bez dobre analize.Mesec u kvadratu, napetom aspektu sa Venerom na 15.stepenu Riba može doneti tajnu ljubav, iznenadni susret ili poznanstvo koje že biti veoma značajno za one koji su zaljubljeni ili žele nekog da upoznaju a Mars taklođe u Ribama doprinosi sklonosti ka flertu.

JH