Kada se mrze dva Ovna

Marlon Brando,3.4.1924. i Marija Šnajder 27.3.1952.

Film “Poslednji tango u Parizu” bio je svojevrstan šok za filmsku publiku po smelim scenama početkom sedamdesetih godina.Sniman je 1972.u vreme kaa je Mars, planeta strasti prealzio preko Crnog Meseca Lilita i Plutona u desetoj kući karijere u horoskopu Marije Šnajder.Saturn je bio u kvadratu sa njenom Venerom i ona se nije dobro osećala na tom snimanju. Saturn donosi depresiju kada prelazi preko Blizanaca.Pluton i Uran su bili u njenoj 12.kući bolesti.

Ona je njega mrzela jer je iskoristio njeno poverenje za vreme snimanja ovog, u to vreme, po mnogima, skandaloznog filma, po smelim scenama seksa.

On ima Sunce ( energija) Mesec ( duša) i Merkur ( um) u Ovnu,Veneru u Biku zbog čega voli žene raskošne ili orijentalne lepote ( druga žena mu je bila Tahićanka),Jupiter u svom sedištu u Strelcu a Mars njegov vladalac na najboljem mestu u horoskopu u Jarcu,jer u ovom znaku njegova svojstva dolaze do najboljeg izražaja.Njegov život ipak nije bilo lak ( gubitak kćerke),jer je njegov Jupiter u napetom aspektu sa Uranom donoseći mu brojne neprijatnosti.Nezaboravna uloga don Korleonea u filmu Kum I ,režisera Frensisa Forda Kopole (Ovan) u isto vreme kada je bila i premijera filma “Poslednji tango u Parizu”. To su godine kada on briljira.

 

Marija Šnajder je bila Ovan sa podznakom u Vagi i sa prvom astrološkom kućom u Škorpiji gde se nalai Mars na 19.stepenu u kvadratu sa Crnim Mesecom Lilitom  ( erotika) i Plutonom na 19.stepenu u 10.kući karijere u Lavi.Ona se proslavila ulogom u filmu “Poslednji tango u Parizu” koji je za nju bio traumatično iskustvo jer su brutalne slike seksa bile autentične što je mnogo godina nakon premijere obelodanjeno. To nije bilo predviđeno scenarijom ali je Marlon Brando iskoristio faktički njeno poverenje i scene su zbog toga veoma autentične.Ona je međutim posle tog filma lečena od depresije a njega je prezirala. Ona ima Mars u prvoj kući- mogućnost da bude žrtva nekog marsovskog tipa, Ovna, Škorpije ili Jarca a Venera u Ribama ju je činila osetljivom. Njen mesec na početku Bika.Konjunkcija Saturna koji je jak u Vagi i Neptuna u Vagi u 12.kući upravo govori o traumatičnim iskustvima na snimanju filma ( Neptun).On je bio fatalan po nju upravo po poziciji Saturna na njenom Ascendentu i kvadratu između njegovog Marsa na 17.stepenu Jarca i njenog Merkura i Jupitera u Ovnu..Njegov Uran na 19.Riba u konjunkciji sa njenom Venerom- fatalna privlačnost ili mržnja