Kretanje planeta tokom sedmice 18.-24.4.2022.

 

Sunce prelazi iz znaka Ovna u znak Bika 20.4. u segment koji je pod uticajem Venere što posebno pogoduje upravo Bikovima ali i Ribama i Ovnovima jer će obrazovati dobar aspekt sa Marsom u Ribama. Prijatelji donose dobre poslovne ponude i posebno se to odnosi na one koji se bave trgovinom, umetnošću, naučinim radom.

Mesec id od središnjih stepeni Škorpije, prelazi preko Strelca, Jarca i ulazi u Vodoliju gde će biti poslednja Mesečeva četvrt 23.4. i dolazi do Saturna, obrazuje konjunkciju. Donosi razmišljanja o ulaganju novca, podstiče ambicije onih koji žele da putuju u inostranstvo ili da tamo žive.

Merkur prelazi iz segmenta koji je pod uticajem Merkura u Biku iz konjunkcije sa Uranom i asteroidom Viktorijom do Severnog Mesečevog čvora u trećem dekantu Bika koji je pod uticajem Saturna  zbog čega će mnogi Bikovi veoma ozbiljno shvatiti svoje obaveze i biti posvećeni poslu.

Venera je u segmentu Riba koji je pod utiajem Meseca što odgovara umetničkim prirodama i verovatno donosi mnogima potrebu za ljubavnim doživljajima. Ovo se naročito odnosi na vodene znake, Na Raka, Ribe ali i na nekog Bika koji je spreman da se upusti u romantičnu vezu.

Mars planeta akcije nalazi se u segmentu Riba pod uticjem Neptuna u konjunkciji sa asteroidom ljubavi Juno i donosi ljubav, omansu i mogućnost