Slavne osobe rođene 20.aprila čije je Sunce u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Mirah

 

Fiksna zvezda Mirah na 0.stepenu Bika koja ima karakteristike Venere dale lepotu, ljubaznost, sreću u braku, sposobnost da se zavedu mase svojom harizmatičnošću. Osobe rođene 19. Ili 20.aprila imaju takve osobine jer je njihovo Sunce u konjunkciji sa ovom fiksnom zvezdom ali može doneti probleme u ljubavi i razočarenje u partnera.
Ova fiksna zvezda je odgovorna za lučenje hormona hipofize i smatra se da su osobe koje su rođene sa Suncem u konjunkciji sa Mirahom specijalno nadarene, otvorene za nova saznanja da stalno napreduju kao umetnici ili naučinici a mnogi mogu biti skloni psihičkim problemima, naročito ako ne ispolje svoje talente na adekvatan način.

Poznate osobe rođene na taj datum su između ostalog 

Miranda Ker, australijski model

Miranda Ker, rođena 20.4.1983  sa Ascendentom u 0. Stepenu Lava, egzaktan kvadrat između Sunca I podznaka. Podznak na 0.stepenu Lava sa Marsom na 10.stepenu Bika, MC- vrhunac karijere na 17.Bika u konjunkciji sa Merkurom I sa Venerom u Blizancima. Nagašeno 9. I 10.polje čine je popularnom i van granica zemlje o lemu govori I konjunkcijsa Jupitera ( inostranstvo) I  Urana ( šansa) u Strelcu ( daleke zemlje)

Njen Mesec je na kraju Raka uz sam Ascendent na 26.stepenu u 12. Kući zbog čega sa roditeljima nije imala naročito blizak odnos u ranom detinjstvu, odrasla je uz baku.Ističe da voli Svarovski nakit .Poznata je kao model, jedna od Viktorija Secret Anđela.

Bila je udata za Oralndo Bluma sa kojim ima sina a od 2017. Udata za Ajvan Špigela Snapchat SEo vlasnika sa kojim ima dvoje dece. On je Blizanac sedam godina mlađi od nje, veoma uspešan u SEO biznisu.

Orlando Blum je rođen 13.1.1977. sa podznakom u Vodoliji i kako je njegov Saturn koji simbolizuje restrikcije u njenoj prvoj kući ličnosti, i kako su njegova Venera u Ribama I njan u Blizancima nekompatibilne, njihov brak nije mogao da opsatane ali njegov Jupiter u njenoj 10.kući karijere je doprineo njenoj popularnosti.

Karmen Elektra, rođena 20.4.1972.

Njeno pravo ime je Tara Li Patrik,ameri;ki model, pevačica, medijska ličnost. Susret sa Princem otvorio joj je vrata uspeha, često se pojavljivala u Plejboj magazinu, igrala u filmu Američki vampir, u serijama Susret sa Spartancima. Imala je dva braka i bila poznata po braku sa Denis Rodmanom, profesionalnim košarkašemkoji je trajao godinu dana. I on je Bik u horoskopu, rođen 13.1961.

 Rođena je sa Suncem na nultom stepenu Bika u kvadratu sa Mesecom na 26.stepenu Raka. Njen podznak je na 4.stepenu Jarca i Jupiter na 8.stepenu Jarca. MCna 27.stepenu Vage i u 9.kući ima Crni Mesec Lilit u konjunkciji sa Uranom.U šestoj kući posla ima konjunkciju Venere i Marsa u Blizancima, zbog čega je bila angažovana na brojnim serijama a Saturn na 4.stepenu Blizanaca u dobrom aspektu sa Plutonom na 29.Device doneo joj je uspeh zahvaljujući upornosti. Mars, Venera i Saturn u 6.kući doveli su do brzog razvoda od Denia Rodmana, moguće da je bila žrtva nasilja.