Šta se dešava od punog Meseca do poslednje Mesečeve četvrti u aprilu 2022.

 

Horoskop punog Meseca 16.4.2022.

Podznak je na 14.stepenu Škorpije a Pluton je izuzetno jak kako vladalac ovog horoskopa I kako je Pluton jak u 3.kući,ovog puta u Jarcu na stepenu Marsove egzaltacije, prisutna je jaka verbalna sposobnost da se dominira u diskusiji. Suvladalac ovog horoskopa, Mars, planeta strasti i akcije u Ribama na 1.stepenu dominantan kod kreativnih osoba, kod zaljubljenih i onih koji planiraju neku umetnički projekat. Ovakav Mars je dobar za sportiste koji imaju veze sa sportovima na void bilo koje vrste i veroatno im predstoji uspeh.Sataurn iz 3. i Mars iz 4.kuće mogu doneti rasprve u vezi sa nekretninama, poremećene rodbinske odnose.Ipak obe planete u dobrom aspeku sa Suncem donose mogućnost nalaženja rešenja uz  pomoć nekog vatrenog znaka.

Podznak pravi dobar aspekt sa Venerom u Ribama u petoj kući.

Mesec u 12.kući u Vagi gde donosi brojne tračeve posebno kada se radi o osobama koje se bave poslom zbog koga su prisutni u javnosti. Mesec-Sunce na relaciji 12.-6.kuća, komplikovani bračni i partnerski odnosi. Naglašenost vodenog elementa i preko 4.kuće

Ima mnogo elemenata tajnstvenosti i potrebe da se sačuva privatnost.

Pluton i Saturn u 3.kući- vazdušni element dominira u segmentu donošenja važnih odluka a vodeni preko 12. i 4. o rešavanju porodičnih pitanja koja se dugo već gomilaju. Neko pokazuje inicijativu i uspeva da stvari dovede u red.

Naglašenost 4.kuće donosi mogućnost nalaženja rešenja za probleme u vezi sa nekretninama I donosi mogućnost rešavanja porodičnih problema.

Asteroid Kiron u 5.kući donosi ljubavne dileme i kajanje zbog nekih odluka u prošlosti koje nisu donele dobar ishod.

Alherk fiksna  zvezda u konjunkciji sa Suncem, naglašena kod Čarli Čaplina, Baraka Obame,mnogih poznatih ličnosti donosi popularnost. 

Kako se pun Mesec odražava na zodijačke znake

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Ovan je pritisnut obavezama, ne zna šta pre da uradi kako da organizuje svoj život, ima brojne ideje, planira put.Ljubavi su tajne jer je naglašeno polje tajni a Mesec u punom sjaju u polju partnerskih odnosa takođe u polju tajni. Ako se Ovan dogovara sa osobama koje rade za strance ili žive u inostranstvu, imaće prilike da napravi dobre poslove, samo ako bude bio oprezan kod potpisivanja ugovora. Može biti brzoplet jer će mu neko obećati poveću zaradu što nije izvesno.Neka osoba rođena u vodenom znaku verovatno je zaljubljena u Ovna i njemu to imponuje.

Ovan će se baviti pitanjem svog statusa na poslu, kontakti sa strancima biće od prioritetnog značaja. Društveni život krajem sedmice postaje mnogo značajniji.


BIK (20.4.-21.5.)

Fizički se ne oseća baš sjajno i moguće da mašta o putovanju, o odnoru ali takođe mu je stalo da sve poslove završi o što kraćem roku. Oslanja se na bliske saradnike i rođake. Moguža je ponuda od strane osoba koe su poznate u javnosti  i Bik že biti spreman da prihvati postavljajući neke svoje uslove koji ne moraju biti prihvaćeni. Velika očekivanja od strane jednog Raka koji je svojevremeno dao obećanje ali Bik nije siguran da li će ga ispuniti. Ljubavni život prilično komplikovan jer je partner zauzet svojom karijerom.

Bik traži nove izvore prihoda preko nekih ustaljenih poslova koje namerava da obavlja na mnogo originalniji način. Trudi se da bude efikasan. Novac je veoma važan za početak nekog novog posla koji Bik želi da što pre započne. Ljubavni problemi su u drugom planu.


BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Karijera je u prvom planu, od njih svi nekako nešto očekuje, osećaju se kao žrtva porodice. Ako je porodični posao u pitanju, Blizanci će pokušati da se nametnu jer su dobri organizatori. Međutim Merkur ovog puta nije dobro postavljen zbog čega su prilično nervozni i nedovoljno tolerantni prema mišljenju drugih koje se razlikuje od njihovog. Imaju poverenja u Raka i Vodoliju kao i u jednog Jarca. Sa Vagom  i Ribama imaju pomalo komplikovan odnos, trebalo bi da izbegavaju svaku vrstu rasprave.

Odnos sa stranim partnerima je od ključnog značaja za Blizance i on očekuje veliku podršku od onih sa kojima već ima dobro iskustvo. Moguće je je obnavljanje veze sa osobom koja je jedno vreme živela u inostranstvu.


RAK (22.6.- 22.7.)

Veoma je romantičan, poznaje neku osobu preko posla i trudi se da napravi atmosferu, neko od njega očekuje mnogo više konkretne pomoći a Rak je ubeđen da će lepim rečima uspeti da popravi situaciju. Trudi se da bude od koristi jednom Biku, Vodoliji, Ribama, mnogi ga traže, zovu i komuniciraju sa njim na način koji njemu imponuje. Može doživeti neku vrstu unapređenja na poslu i verovatno će se dobro snaći na novom radnom mestu ili u okviru nekih većih zaduženja. Ljubav je Raku ipak na prvom mestu i on je spreman da učini sve za osobu koja mu je draga.

 Partnerski odnosi su povod za donošenje važnih odluka, moguće da se radi o strancu ili osobi koja živi u nekom drugom gradu. Jedan Jarac može biti prilično nepoverljiv i Rak bi trebalo da se odluči šta u stvari želi od njega.


LAV ( 23.7.- 22.8.)

Finansijski problem su prisutni ali Lav ne obraća mnogo pažnje na to siguran je u sebe i zna šta hoće., Karijera je u prvom planu, mora  mnogo da se potrudi oko nekog ko mu nije baš tako naklonjen. Moguće da su saradnici prilično neprijatni i otvorreno izražavaju nezadovoljstvo. Pokušava da sredi emotivni život ali je moguće da je odvojeno od osobe koja mu je draga, moguće da se radi o stalnom partneru. Trudi se da bude prema svima fer i ljubazan je i u komunikaciji sa onima koji ga nerviraju i provociraju.

Kreativna crta dolazi do izražaja i Lav je spreman da se uključi u neke nove poslove koji bi mogli da mu donesu veliku satisfakciju. Ne bi trebalo da se previše bavi nekim pitanjima koja ga u stvari ne interesuju. Oseća se iscrpljenim.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

Opčinjena je nekom ambiciozonom osobom sa kojom ne može da ostvari dobru komunikaciju. Opterećena emotivnim životom i nekim događajima iz prošlosti koje su joj još uvek prilično traumatične. Moguć susret ili poznanstvo sa osobom koja će biti u stanju da pomogne Devici da se emotivno stabilizuje. Razmišlja o putovanju u inostranstvo i verovatno će joj to poći za rukom. Trudi se da bude u dobrim odnosima sa svima ali takođe joj mnogi pomažu da se snađe na nekom novom poslu. Ako je prisutna u javnosti, predstoji joj uspeh.

Problemi koji se odnose na dom i porodicu su za Devicu veoma opterećujući o na će se odlučiti za najpraktičnije rešenje. Oseća se usamljeno i nije u stanju da se posveti poslovima koji je u velikoj meri okupiraju. Trudi se da bude u dobrim odnosima sa jednim Lavom.


VAGA ( 23.9.-22.10.)

Pun Mesec u Vagi u 12.kući daje osećanje nemoći ipak ima mnogo onih koji mogu da pomognu. Septembarske Vage imaju mnogo posla arođeni pred kraj znaka poentu stavljaju na svoj emotivni žvot. Velika očekivanja od Vage nju ćine nemoćnom jer mora da se bavi problemima koji je ne zanimaju, da rešava mnogo toga o čemu nije razmišljala. Ima u nekome oslonac, verovatno u Vodoliji koja je spremna da joj bude od konkretne pomoći. Vaga koja je zaljubljena u osobu koja nije slobodna, ima ozbiljne probleme da donese pravilnu odluku, kako da se postavi u toj situaciji.

Okupirana je poslovima koji mogu da joj donesu veliku satisfakciju. Ima mnogo planova i veoma je zauzeta u rešavanju praktičnih problema u vez sa nekretninama. Ima dobru moć organiziacije. U svemu je podržava jedna Vodolija.


ŠKORPIJA ( 23.10.-22.11.)

Veoma je popularna, energična, maštovita, treba da pazi da se ne povredi. Postoji simbolika nekakve tajanstvenosti i mnoge Škorpije su spremne da uđu u tajnu vezu sa osobom koja nosi neku vrstu uniforme na radu. Moguća je poslovna ponuda koja će im doneti priliku da se proslave. Naglašen znak Riba čini Škorpije izuzetno senzibilnim i one će biti u stanju da se postave kako treba prema onima koje žele da osvoje.Trebalo bi da se maksimalno posveti realizaciji svojih kreativnih potencijala. Mnoge Škorpije će se prvi put ozbiljno zaljubiti.

Traži način kako da dođe do velike zarade. Dobija uplate sa više strana i trudi se da bude maksimalno efikasna jer ima nekoliko paralelnih poslova. Ribe i Rak joj daju na znanje da računaju na njenu podršku.


STRELAC (23.11.-21.12.)

Ne zna šta mu ko misli. Druži se a onima koji mogu da mu pomognu. Strelac je spreman da rešava probleme koji duže vreme traju. Pokušava da okupi ekipu saradnika, naročito ako ima privatan biznis. Dobiće priliku da razgovara sa Vagom i Lavom u vezi sa poslom koji će biti izuzetno isplativ. Trebalo bi da se dogovori sa Rakom u vezi sa nekim neostvarenim planovima. Ima u vidu konkretan projekat za koji mu je potrebna ekipa saradnika, uglavnom se radi o osobama koje pripadaju vatrenim znacima.

Želi da napreduje ali neko ga sputava. On ne odustaje od svojih ciljeva. Ima mnogo načina kako da se istakne u poslu koji je započeo iako ima jaku konkurenciju. veruje da mu je jedan Ovan naklonjen i računa na njegovu podršku u poslu.


JARAC (22.12.-19.1.)

Romantičan je i pokušava da ostvari dobar odnos sa osobom koja je ambiciozna i posvećena poslu. Trudi se da bude efikasan da bi stigao sve što je planirao. Sa mnogo ozbiljnosti pristupa radu, posvećen je svom poslu, pokušava da bude efikasan međutim rasejan je. Planovi u vezi sa karijerom su realni Mesec-Saturn dobar aspekt donosi mogućnost profesionalne satisfakcije i podrške od osoba u koje Jarac ima poverenja. Dobro se snalazi u poslovima od opšteg interesa.

Poslevećen je poslovima koji ga u velikoj meri iscrpljujua li očekuje uspeh. Ne odustaje od svojih ciljeva. Dobro se slaže sa onima koji mu nude praktična rešenja mada se zanosi idejama koje su isuviše smele da bi sam pristupio njihovoj realizaciji.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Pun Mesec u Vagi donosi mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Vodolija  zna da mora da napravi kompromis i da se prikloni pravilima igre. Trudi se da sačuva svoj dignitet ali u stvari joj smeta činjenica da ipak na neki način zavidi od drugih. Moguće da se radi o osobama koje su sasvim drugačijih pogleda na ključne probleme sa kojima je Vodolija suočena. Poslovi u vezi sa nekretninama donosi priličan stres, ne treba donositi odluke u afektu. Od nečega je odustala i pokušava da se isključi iz neke situacije koja joj ne odgovara.

Veoma je uporan da se nametne onima koji ga na neki način provociraju i očekuju od njega više solidarnosti. Pokušava da osvoji poverenje Blizanac aili Bika ali mu to ne polazi lako za rukom.


ribe

RIBE (20.2.-19.3.)

Četiri planete u Ribama donose mogućnost realizacije nekih prilično smelih planova. Ribe se ponašaju energično i neustašivo i kada je u pitanju ulaganje novca u nešto što je prilično rizično. Trebalo bi da se više bave svojim emotivnim problemima i da se posvete partneru koji je željan njihovog društva. Trude se da drugima daju ideje  kako da poboljšaju svoju poslovnu saradnju. Veoma su aktivne, kreativne, inventivne. Dobiće mogućnost novog posla i mogućnost tajne ljubavi.

 Naporan period u toku koga Ribe od sebe ali i od drugih očekuju veliku podršku za realizaciju ideja koje su manje-više prihvatljive.Oslanja se na Vagu i Bika sa kojima može da lako nađe zajednički jezik.