Dnevni Astro Magazin za 18.9.2020.

Blue-Planet-Earth-300x225

Mlad Mesec u Devici ( 17.9.2020.)

Mlad Mesec u Devici u 13 h na teritoriji Beograda. Podznak Horoskopa mladog Meseca je na 10.stepenu Strelca, stepen koji odgovara Jarcu u koje pada deo prve kuće horoskopa sa asteroidom Palada, tj. Palas Athene koja je zaštitnica Atine, žena borac, a vladalac horoskopa Jupiter nalazi se u drugoj astrološkoj kući posla i novca koji je u dobrom aspektu sa mladim Mesecom i Suncem koji su na 25 stepenu Device.

Naglašenoje astrološko polje novca i posla, polje inostranstva,karijere, finansijskih dobitaka preko partnerskih odnosa.Ovaj mlad Meseca u okviru horarnog horoskopa nagoveštava moguće rasprave u domu, nesuglasice posebno u vezi sa nekretninama i novcem a polje braka i partnerskih odnosa je naglašeno asteroidom psihom i pozicijom merkura, planete vladaoca ovog polja u desetoj kući karijere. Moguća su poznanstva negde na nekom javnom mestu, na nekom skupu posebno ako je povod neka promocija. Uran, planeta iznenadnih događaja i promena u petoj kući ljubavi u Biku u retrogradnom hodu je slab tako da je moguće da će mnogi biti lakomisleni i upuštati se u romantične veze koje će kratko trajati. Možda će se raditi i o običnom flertu jer je uran u napetom aspektu sa Venerom planetom ljubavi.

Naglašen znak Lava sa nekoliko asteroida, Karmom,Erosom,Gold, Vesta i Pandora uz Veneru daju šansu mnogima da se zaljube ili da se upoznaju sa onima koji će im se na prvi pogled dopasti.

Ovaj horoskop ne nagoveštava neke značajnije promene u životu i osim slabog Urana koji može doneti ishitrene odluke po pitanju novca i posla, gotovo ništa drugo ne nagoveštava da bi događaji mogli uzeti negativan tok. Naprotiv, polje karijere sa Merkurom u Vagi i polje inostranstva sa mladim Mesecom nagoveštavaju mogućnost napredovanja preko rada sa strancima.


Mesečni kineski horoskop

Mesec Tirkiznog drvenog Petla

od 7.septembra do 7.oktobra 2020.

Mesec počinje u danu Sivog vodenog Bivola što nije povoljan dan jer Bivo kao zemljani znak sadrži u sebi malo elementa vode i dodatna voda ga slabi. Simbolizuje gubitak energije.Ovo je mesec kao stvoren za biznis, za završetak poslova koji se lako mogu unovčiti. Trebalob i maksimalno se posvetiti poslovima posebno se to odnosi na one koji su u prethodnom mesecu već ugovarali neke aranžmane.Period je dobar za saradnju sa strancima i za diplomatske odnose. Taktičnost dolazi do izražaja. Težnja ka perfekcionizmu može biti povod za rasprave i nepotrebno odugovlačenje završetka poslova. Traganje za pravim odgovorima vodi u gubitak novca, treba grabiti prilike za zaradu.Odnosi u ljubavi mogu biti komplikovani jer postoji velika potreba da se očekuje veza sa idealnim partnerom i nalaženje mana kod partnera, komentarisanje svega što je nepovoljno donosi rasprave zbog čega su mogući raskidi veza. Povremeno se mogu javiti nezadovoljstvo, bes i potreba za upuštanjem u rasprave. Sarkazam treba izgebavati jer donosi probleme u komunikaciji, kako poslovnoj tako i emotivnoj.

vidi dalje za sve znake


 

Selma Hajek, meksička glumica, Devica sa Venerom u Lavu

Venera u  Lavu

Venera u Lavu donosi popularnost, lepotu, ekspresivnost, potrebu za isticanjem, smisao za glumu, muziku, ples, šarm. Mnogi iz sveta poznatih imaju Veneru u Lavu, mada nije ona uvek isključivo zaslužna za uspeh.

Selma Hajek

Venera u Lavu, Devica (2.9.1966.) pravi napet aspekt sa Neptunom ( zanos, film,zablude) u Škorpiji.Njena Venera je manje- više neaspektovana i daje joj osećanje slbodode. Mesec je takođe u vatrenom znaku ( ovan) kao  Mars u Lavu.Najviše uspeha imala je filmu “Desperado” sa jednim Lavom, Antonio Banderasom.

Žena sa stilom

 Koko Šanel

Čuvena modiskinja, vlasnica lanca butika, Lavica ( 19.8.1883.) sa podznakom na 29.stepenu Strelca sa venerom  na 17.stepenu Lava neaspektovana. Mesec u Ribama,Jupiter u Raku ( sposobna da zaradi) Mars na DC- osa sedme kuće braka ali i popularnosti, ali u šestoj kući u Blizancima u kvadratu sa Uranom u Devici u konj. sa Merkurom, nije se udavala.

Madona, Lav 16.8.1958. a Devica u podznaku sa Mesecom na Ascendentu  i sa Venerom na 0.Lava u kvadratu sa Jupiterom na kraju Vage koji je u konjunkciji sa Neptunom na početku Škorpije.Mars u Biku.

Nikol Kidman, Blizanac 20.jun 1967. Sa podznakom u Škorpiji, mnoge poznate osobe imaju ovu kombinaciju znaka i podznaka a Pluton koji je egzaltiran u Blizancima kao vladalac horoskopa daje im veliku ambiciju i izdržljivost.Mars u Vagi u 12.kući – problem sa materinstvom a Venera u 10.kući na MC u Lavu dok je Jupiter takođe u konj. u 9. Sa MC.

 Monika Beluči 30.9.1964

Vaga sa podznakom u Jarcu sa Venerom u Lavu na granici 7.-8-kuće u opoziciji sa Saturnom na kraju Vodolije- ambicija. Mars u Lavu u konjunkciji sa Mesecom u dobrom aspektu sa Suncem u Vagi joj je dao harizmatičnost pre nego Venera  koja je u kvadratu sa Jupiterom u Biku.

Dženifer Lorens,poznata, veoma popularna američka glumica rođena 15.avgusta 1990. Podznako u Strelcu a Jupiter na kraju Raka u konjunkciji sa Venerom u Lavu.Jak Merkur na MC u Devici činij je dobrom komičarkom a jako naglašen znak Jarca u 2.kući ambicioznom. Mesec u Blizancima u doborm aspektu sa Suncem u Lavu. Njoj je tranzit Saturna preko Strelca 2015. i 2016. doneo ogromne honorarae, bila je najplaćenija glumica na svetu sa 5.5 milijarde dolara, jedina njeno godište koja je tako mlada dobila Oskara.Njeni uspesi se ređaju još od 2010. kada je Saturn bio izuzetno jak u Vagi u dobrom aspektu sa njenim podznakom u Blizancima i njenim MC u Vodoliji a u dobrom aspektu sa Jupiterom i Venerom u Lavu. Često je snimala sa Robert de Nirom ( Lav) .

 Pamela Anderson. 1.7.1967. Rak sa podznakom u Blizancima. Venerau Lavu u trigonu sa Mesecm u Ovnu dao joj je harizmatičnom, Sunce u 1.kući u Raku i Mars u trigonu sa AC u Blizancima.