Dnevni ljubavni horoskop

Facebooktwitterpinterest

OVAN (20.3.-19.4.)

19.1.2022.

 Trudite se da budete fer prema Ovnu, Blizancima ili Devici. Mnogima se dopadate i svesni ste toga ali zbog toga niste uobraženi nego vam to jednostavno prija. Očekujete da vam se javi osoba sa kojom ste nedavno imali prilike da se sretnete.Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa onima koji su vam dragi i koje volite.

18.1.2022.

Dobijate pozive da se sretnete sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan, moguće da se radi o jednom Lavu. Dobro se slažete sa onima koji vam dele komplimente, i naročito ako ste dama Ovan i pokušavate da se nametnete nekom ko vas izuzetno privlači. Privatan život vam je na prvom mestu. Neko mašta da vas  upozna.

Horoskop za vaš znak       Dnevni horoskop


BIK (20.4.-21.5.)

19.1.2022.

Ako ste slobodni, a dopada vam se neko kome s kim niste dovoljno bliski, pružiće vam se prilika da ga sretnete. Možete započeti vezu sa osobom koja nije slobodna i sa kojom se nesmotreno možete upustiti u tajnu vezu.Ako se radi o nekome ko često putuje u inostranstvo, veza je veoma burna i veoma romantična.Ako se bavite sportom, moguće da ćete preko te aktivnosti nekog upoznati.

18.1.2022.

Pun Mesec podstiče kod vas želju da sredite rodbinske odnose, naročito ako se u vaš život mešaju rođaci. Nekome je stalo da vam učini uslugu tako da bi vas na neki način vezao za sebe. Izbegnite kontakte sa onima koji su previše orijentisani na svoju karijeru. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa jednim Rakom.

Horoskop za v znak                Dnevni horoskop


BLIZANCI (22.5.-21.6.)

19.1.2022.

Na pragu ste nekih novih događaja koji će označiti mogućnost da svoj život sredite ali ćete ipak morati nešto i da žrtvujete za osobu koja vam je draga. Dobri odnosi sa Vodolijom, Lavom ili Ovnom veoma su bitni za vas.Ovo bi mogao biti jedan od burnijih dana za one nestabilne i nesigurne osobe. Jedna Vodolija vam je izuzetno naklonjeni.

18.1.2022.

Ne bi trebalo da se nervirate ako vas partner bude ignorisao ili ako vas bude kritikovao. Trebalo bi da se angažujete oko osobe koja je izuzetno osetljiva i nije spremna da bilo kome polaže račune, posebno kada se radi o vašim odlukama koje se tiču nekih vaših odluka koje smatrate da su lično vaše.

Horoskop za vaš znak     Dnevni horoskop                                 


RAK (22.6.-22.7.)

19.1.2022.

Na pragu ste nekih novih događaja koji će označiti mogućnost da svoj život sredite ali ćete ipak morati nešto i da žrtvujete za osobu koja vam je draga. Dobri odnosi sa Vodolijom, Lavom ili Ovnom veoma su bitni za vas.Ovo bi mogao biti jedan od burnijih dana za one nestabilne i trenutno nesigurne u sebe. 

18.1.2022.

Odustajete od dosadašnjeg načina života i donošenja odluka jer jednog godišnje pun Mesec je u vašem znaku što vam donosi potrebu da probleme rešavate na drugačiji način nego do sada. Imate način da se dogovorite sa Lavom i Škorpijom oko nečega što je i u vašem i u interesu vašeg partna

Dnevni horoskop   Horoskop za vaš znak


LAV (23.7.-23.8.)

19.1.2022.

Ostajete dosledni sebi jer je Mesec u vašem znaku i uvereni ste da ste na pravom putu kada se radi o emotivnoj osobi sa osobom koja je izuzetno atraktivna, moguće da se radi o osobi koja je rođena u nekom vodenom znaku. Trebalo bi se javite jednom Strelcu ili Ovnu.

18.1.2022.

Merkur, u retrogradnom hodu preko polkja partnerskih odnosa donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za ljubavni problem ali možete doneti pogrešne odluke jer možete biti veoma nestrpljivi i moguće da ćete se nervirati ako se ne bude javila osoba na koju intenzivno mislite.

Horoskop za vaš znak


DEVICA (24.8.-22.9)

19.1.2022.

Merkur u Vodoliji ne odgovara vašem partneru a ni Meseca u Lavu zbog čega ćete vi  morati da se bavite problemima osobe koje koju volite.Ne bi trebalo da ignorišete ni svoje emotivne potrebe jer od vašeg stava zavisi kakav će biti vaš odnos.

18.1.2022.

Retrogradni hod Merkura  deluje iritantno na vas.Od dobre komunikacije sa jednim Blizancem mnogo toga zavisi Ako ste rođeni početkom znaka, ako ste avgustovska Devica, verovatno vam se dopada neko rođen krajem maja. Strepite da bi neko mogao da o vama priča ono što vam nikako ne odgovara, moguće da hoće da vam naruši reputaciju.

Horoskop za vaš znak


VAGA (23.9.-22.10)

19.1.2022.

Tarnzit Meseca preko Lava i opozicija sa Saturnom donosi manje nesporazume ali krajem dana tranzit Marsa preko Strelca donosi mogućnost nalaženja rešenja za neki manji problem. Imate mnogo načina kako da se dopadnete jednoj Vodoliji ili jednom Strelcu. Ako ste slobodni, dopašće vam se jedan vatreni znak.

18.1.2022.

Vaš šarm dolazi do izražaja u društvu zemljanih i vodenih znakova posebno Device, Jarca i nekog Raka. Pokušaćete da ubedite jednu Vodoliju da vam pruži još jednu šansu.Tranzit Meseca koji prelazi iz znaka Raka u znak Lava čini vas spremnim da se vidite sa nekim ko vam je izuzetno spreman da vam u svemu ugodi.

Horoskop za vaš znak


ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

19.1.2022.

Dobro se slažete sa vodenim znacima li ne i sa vatrnim. Imate utisak da vam jedan Lav nameće svoju volju a to vas nervira. Budie spremni da se suočite sa nekim ko ima nešto da vam zameri Nema loše namere, samo je očekivao više pažnje s vaše strane.

18.1.2022.

Nemate mnogo načina kako da izađete iz problema koji vas opterećuje a tiče se članova vaše porodice ili odnosa sa onima koji su vam veoma dragi. Ljubavni život je u prvom planu ako se oktobarska Škorpija ali ako ste rođeni pred kraj znaka, verovatno vam se dopada neko ko nije slobodan.

Horoskop za vaš znak


STRELAC (22.11.-21.12.)

19.1.2022.

Ne ulazite u raspravu sa Ribama  ako je povod vaš izbor partnera, naročito ako se radi o vatrenom znaku.Naporan dan ako vam se udvaraju Rak, Blizanci ili Devica koji va mnogo ne interesuju. Pokušaćete da budete delikatni i da ih ne odbijete direktno ali vi verovatno mislite na neku Škorpiju koja vas mnogo više privlači.

18..1.2022.

 Trudite se da nađete najbolji način kako da nekome date na znanje šta prema njemu osećate. Verovatno ste svesni da bi trebalo da budete taktičniji ali vama je mnogo važnije da ostavite utisak na nekog, da ga fascinirate, žuri vam se da pokažete koliko ste zainteresovani, verovatno za neki vatreni znak. Veza sa Ribama može biti prilično traumatična i ne bi trebalo da se sa predstavnikom ovog znaka upuštate u bilo šta.

Horoskop za vaš znak


JARAC (22.12.-19.1.)

19.1.2022.

Niste spremni da se bavite partnerovim problemima naročito ako vas u poslednje vreme time opterećuje. Pokušavate da se priviknete neke nove okolnosit u vezi koje vam ne odgovaraju, verovatno se to odnosi na neke vaše zajedničke planove kojih morate da se odreknete.

18.1.2022.

Uvereni ste da  upornošću možete mnogo da postignete, naročito kada se radi o jednoj Devici ili nekom Raku. Ribe će vas pzvati da izađete negde zajedno i verovatno ćete prihvatiti.Vaš znak je jedan od onih koji uspeva da nađe vremema da živi onako kako njemu odgovara. Ako ste mladi i u vezi sa nekim ko često putuje, verovatno vam je teško da mu budete verni pošto izazivate pažnju gde god se pojavite.

Horoskop za vaš znak


VODOLIJA (20.1.-19.2.)

19.1.2022.

Spremni ste da o nečemu iskreno razgovarte posebno ako ste u poslednje vreme bili u zategnutim odnosima sa stalnim partnerom. Ako ste slobodni, možete lako naći način kako da se sretnete sa osobom koju površno poznajete iz viđenja.

18.1.2022.

Mesec u Lavu vas čini tokm dana nervoznim ako partner od vas bude olčeekivao da mu izađete u susret po pitanju organizacije nekog provoda ili posete. Imate mnogo drugih obaveza o kojima morate da razmišljate.Dobro se razumete sa Ovnom koji vam često šalje duhovite poruke.


RIBE (20.2.-19.3.)

19.1.2022.

Vama ne odgovara tranzit Meseca preko znaka Lava zbog čega možete biti nervozni i možete odreagovati neprimereno u situaciji koja je za vas veoma bitna, ili za oboje. Potrebna vam je partnerova podrška u svakom pogledu.

18.1.2022.

Ne bi trebalo da odustanete od veze sa osobom koja u poslednje vremenam mnogo vremna za vas.Imate način da povratite njeno povernje. Pokušavate da osvojite jednog Bika koji je opterećen svojim svakodnevnim problemima.

Horoskop za vaš znak

Facebooktwitterpinterest