Godišnji horoskop za znak Bika za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao-  Početkom godine nastupa veoma buran period jer je Mars u  vašem znaku, naročito ako ste aprilski Bik i kako Uran sve do početka avgusta ide direktnim hodom i na vas će najviše uticaja imati upravo ova planeta koja upravlja vašim segmentom karijere. Rođeni posle 10.maja neće osetiti uticaj Saturna iz Vodolije i radiće rutinske poslove ali će na njih dobro uticati Jupiter iz Riba, posebno posle maja do kraja godine. Prva polovina znaka imaće sasvim drugačije poglede na karijeru i na prioritete od onih koji su rođeni u drugoj polovini znaka. Ma koja da ste dekada znaka, budite oprezni kod donošenja poslovnih odluka u vreme retrogradnog hoda Merkura jer ova planeta vlada vašim segmentom posla i novca, svakodnevnih aktivnoti i karijere. Upravo će u segmentu karijere Merkur biti u retrogradnom hodu u toku vladavine znaka Vodolije od 30.januara do 19.februara, zatim u segmentu posla i novca od 29-maja do 21.juna a 26.maja će biti i pomračenje Meseca u segmentu novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa, tako da u drugoj polovini maja i u junu budite štdedljiviji i oprezniji s nocem jer će i 10.juna u ovoj astrološkoj kući biti pomračenje Sunca. Tokom leta možete biti angažovani na poslovima koji se odnose na nekretnine ili ćete razmišljati o privatnom poslu. Imaćete podršku porodice i pretpostavljenog. Možete očekivati u maju mngo novih šansi ali odluke nemojte donositi u afektu ili na osnovu površnih informacija. Jupiter vam pomaže da ostvarite dobru saradnju sa strancima, posebno posredstvom prijatelja ili nekadašnjih saradnika koji imaju kontakte sa inostranstvom.

 

Od polovine juna ulazite u period ozbiljnih razmišljanja o privatnim poslovima a najesen ćete uložiti mnogo energije u poslove koji će vam omogućiti bolji materijalan položaj. Tokom vladavine znaka Vage od  kraja septembra do 18.oktobra opet ulazite u period retrogradnoh hoda Merkura kada treba da obratite pažnju na odnose sa saradnicima, a u novembru do polovine decembra moguće je ostvarenje dobre poslovne saradnje sa uspešnim osobama i ponude će biti veoma izazovne. S druge strane imaćete konkurenciju sa kojom ćete morati da se takmičite i borite tako da bi bilo možda bolje da tada više energije ulažete u sopstvene projekte nego u neki zajednički posao.Pomračenje Meseca 18/19.novembra u vašem znaku donosi probleme u sradnji sa koleginicama, ma kog pola da ste a 4.decembra pomračenje Sunca u Strelcu može doneti povećane troškove.

Ljubav– Tokom ove godine, bićete pod velikim uticajem Urana  u vašoj prvoj astrološkoj kući ličnosti ako ste rođeni u prvih petnaest dana dok će druga polovina znaka biti pod uticajem Plutona koji može doneti velike i značajne ljubavi koje imaju perspektivu. Jupiter deluje na sve dekade vašeg znaka a u drugoj polovini godine, dobar uticaj Jupitera na ljubavni život u vidu veze sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Možete poželeti a stupite u brak i to bi moglo da se dogodi u maju, junu, julu, preseljenje, planiranje novog života, potrebna vam je promena i vi ćete se potruditi da svoj život učinite svrsishodnim i najverovatnije ćete dati sve od sebe da biste bili srećni u ljubavi.

Vašim ljubavnim životom upravlja Venera, planeta koja će početkom godine boraviti u Jarcu i doneće vam prilično racionalan stav prema ljubavi što će se osećati i tokm februara sve do 26. kada ulazi u znak Riba i to je za vas period kada možete ostvariti romantičnu vezu. Ulazak Venere u Ovna 22.marta do polovine aprila može doneti probleme u ljubavi ili tajnu vezu a kada bude ušla u vaš znak 15.aprila i se do 10.maja, imaćete prilike da nekog šarmirate i osvojite na način na koji vi to umete . Pozicija Marsa u to vreme vam savršeno odgovara jer ćete biti poputljiviji nego inače i spremni da planirate zajedno sa partnerom kako zajedničke poslove tako i zajednički put. Pomračenja Sunca i Meseca ne bi trebalo da značajnije utiču na Vaš znak i verovatno ćete  lako rešiti probleme koje može doneti pomračenje Meseca 26.maja u polju ljubomore i posesivnost vašeg partnera može na vas delovati prilično opterećujuće. U junu i julu možete biti zainteresovani za nekog Raka ili Lava koji će vam se uporno udvarati a kraj leta može doneti i emotivnu vezu sa nekom Devicom ili Vagom. Možete tokom septembra biti emotivno zainteresovani za osobu koja je pomalo neodlučna ili popustljiva ali vama to može iz nekih razloga smetati.Kada Venera bude tranzitirala preko Vage od polovine avguta do 10.septembra, može vam se dopasti osoba koju ćete upoznati preko posla a kada uđe u Škorpiju 10.septembra sve do kraja godine, tranzit Venere i Marsa može doneti burnu ljubav ali ne i lišenu ljubomornih scena.Pomračenje Meseca u vašem polju ličnosti 18./19.novembra i pomračenje Sunca 4.decembra u polju posesivnosti i ljubomore i mogu se ponoviti neke nepovoljnosti i problemi koje ste imali tokom proleća i verovatno ćete pokušati da to rešite energičnije nego ranije. Ako vam se neko udvara na poslu, možete biti predmet neke vrste skandala.

Zdravlje- Moguće su vrtoglavice i početkom godine, sklonost ka povredama.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest