Godišnji horoskop za znak Device za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao- Naglašeno astrološko polje svakodnevnih aktivnosti sa tranzitnim Jupiterom i Saturnom čini vas spremnim da se mnogo aktivnije bavite nekim poslom koji smatrate izuztno unosnim ili dugoročnim.Tražite sigurnost i naći ćete je jer je Saturn planeta odgovornsti ali i teških poslova, zahtevnih ili poslova koji se odnose na građevinu, arhitekturu, u Vodoliji može doneti i neke velike filmske ili umetničke projekte koji podrazumevaju sposobnost timskog rada. Sam početak godine do polovine februara je veoma stresan i može značiti da nećete biti u stanju da se lako uklapate u rad sa onima koji su principijelni, strogi izahtevni a to se posebno odnosi na rođene u prvoj dekadi znaka dok rođeni u poslednjoj dekadi znaka imaju dobre odnose sa onima koje smatraju autoritetima, moguće da se radi o Jarcu, Škorpiji ili Vodoliji. Pokušaćete več od marta da se maksimalno angažujete u poslovima koji imaju veze sa velikim stranim firmama ali kako ste pod uticajem Merkura koji će biti tri puta tokom godine u regrogradnom hodu, treba da prizpazite kada bude išao hodo unazad tokom vladavine znaka Vodolije kada možete imati određene sumnje u pogledu iskrenosi saradnika koji neće uvek imati razumevanja za vas. Merkur u Ribama od 16.marta do 5.aprila može doneti razgovore sa osobama koje su umetnički nastrojene a od 5. do 20.aprila finansije će biti u prvom planu i regulisanje nekih plaćanja.Ulazak Merkura u Bika od 20. do 25.maja može doneti pojačan entuzijazam ali bi tada trebalo da budete mnogo oprezniji ako ulazite u poslove sa onima koji očekuju od vas da im podredite svoju volju. Tek će ulaskom Merkura u znak Blizanaca 25.maja neke šanse da se ukažu za rad sa strancima ali retrograndi hod, otežava lako nalaženje rešenja. Pomračenje Meseca 26.maja i pomračenje Sunca 10.juna donose sumnuu odanost saradnika i mogućnost nalaženja lakog rešenja za posao sa strancima.Tranzit Marsa preko znaka Bika i Raka može doneti mogućnost unapređenja saradnje sa ovim znacia a to će biti od 12. do 27.februara i od 24. aprila do 12.juna.

Ipak, pravo vreme za vas nastupa  tek ulaskom Marsa, plente akcije u vaš znak 1.avgusta posle dve godine kada ćete na sasvim drugačiji načini sagledati svoje mogućnosti i bićete spremni da se uključite u neke velike dobro plaćete projekte i vi ćete biti ona stran akojka pokazuje inicijativu. Vama zapravo tek od avgusta kreće jedan ozbiljnij period u toku koga ćete moći da lako realizujete svoje planove. Jesen može doneti i značajno uvećanje prihoda ili dobro plaćen posao. Tranzit Marsa preko Škorpije od 1.novembra do polovine decembra donosi odličnu šansu za sklapanje ugovora, jedino bi trebalo da budete mnogo oprezniji kada se radi o  Raku ili Lavu u vreme pomračenja Meseca 18./19.novembra.

Ljubav-Vaš ljubavni život u najvećoj meri zavisi od naglašenosti pete i sedme astrološke kuće a peta kuća ljubavi, erotike i radosti, rasterećena od kraja decembra  prisustva Jupitera i Saturna čini vas sigurnim u sebe jer je Pluton u ovoj kući što može značti da više volite da budete u stabilnoj vezi makar ona bila i stresna za vas nego da se upuštate u neke prilično sumnjive veze sa osobama koje će vam možda imponovati, koje poznajete i sa kojima ćete imati i poslovne kontakte. Vaše polje partnerskih odnosa biće u maju i junu naglašeno ulaksom Jupitera, planete egzačtiranog raspoloženja u Ribe i to će posebno osetiti rođeni u prvoj dekadi znaka. Moguć je susret, poznanstvo ili početak veze sa nekim ko zbog posla često boravi u inostranstvu ili sa osobama koje ste upoznali negde u inostranstvu. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljilvji i požrtvovaniji kada je ljubavni život u pitanju jer je partner, naročito ako ste u braku previše opterećen nekim svojim problemima, moguće da ima mnogo obaveza ili nije u dobroj fizičkoj kondiciji.

I pored toga on ne odustaje od svojih planova i trudiće se da vam na svaki način da na znanje da možete da na njega računate. Tranzit Venere, planete ljubavi ne odražava se naročito na vas osim ako niste skloni flertu, mnogo vas više inspiriše Neptun iz sedme kuće partnerskih odnosa koji boravi u Ribama dugo i vi težite stalnoj vezi sa nekim ko je umetnička priroda. Uran u devetoj kući u Biku može doneti krizu u drugom braku ili drugoj značajnoj vezi, posebno početkom godine, sve do polovine februara a i kasnije, povremeno ćete biti u nekoj vrsti krize u komunikaciji sa veoma napornim i zahtevnim partnerom sa kojim često nećete moći da držite tempo. Mar u Lavu od polovine juna do do 1.avgusta donosi ljubomorne scene i sumnjičavost, naglašenu poseisvnost, naročito ako je veza započeta u maju ili ako ste u vezi sa osobom koja često menja raspoloženje i nikada ne znate na čemu ste. Ipak kada Mars bude 1.avgusta ušao u vaš znak vi ćete sve do kraja godine gospodariti svojim životom jer će vam ići u prilog i tranzit Venere i tranzit Marsa, pa ćete i vi menjati često svoje stavove pokušavajući da se uskladite sa partnerom ali na to ćete veoma svesno pristajti da biste sačuvali harmoničan odnos.

Zdravlje- Vrtoglavica.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest