Godišnji horoskop za znak Jarca za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao -Vaš znak je donekle u najpovoljnijoj planetarnoj poziciji jer vas štiti Uran suvladalac vašeg znaka već nekoliko godina i sva što planirate na poslu moglo bi se ostvariti ako budete dobar diplomata i mudri ali nažalsot nećete biti najverovatnije od sreidne maja do jeseni kada ćete imati dovoljno manevarskog prostora da ispravite neke greške iz prošlosti. Mnogi se sa vama ne slažu po mnogim pitanjima i vi to možete minimizarti ali čak iako radite u svojoj firmi, moraćete da se uskladite sa potrebama drugih. Saturn i Jupiter, dve planete oprečnog dejsta su se pomerile iz vašeg prvog polja ličnosti u drugo polje posla i novca i vi nećete biti naročito poletni prvih mesec i po dana, kao da vam je potrebno vreme da se adaptirate na neke nove okolnosti.Od kraja januara do 19.februara i retrogradni Merkur u priličnoj meri pogoršava vašu koncentraciju i nećete biti spremni da se previše adaptirate na ono što vas nervira.
Ako imate privatnu firmu, trebalo bi da obratite pažnju na troškove i da se previše ne udubljujete u problme koji vas se ne tiču.Od početka marta dobar aspekt između Plutona i Marsa posebno pogoduje rođenima u poslednjoj dekadi a pozicija Urana one koji su rođeni u decembru ako su istrajni i ako odole pritiscima kojima mogu biti izloženi.Ukazuje se prilika za rad sa strancima i rad online.U martu je moguća dobra saradnja sa vazdušnim znacima a od druge polovine aprila, rođeni u prvoj dekadi znaka su pod velikim pritiskom da pristanu na nešto što im može izgledati privlačno ali u stvari neće imati mnogo poverenja da bi se poslovi mogli odvijati bez velike tenzije. Nepoverenje prema saradnicima, naročito ako isplata ne bude zadovoljavajuća, potrajaće sve dok Mars ne uđe u znak Device. Maj mesec je povoljan, posebno za one koji sarađuju sa zemljanim znacima. Imaćete prilike da sarađujete sa osobama koje se bave umetnošću i ako ste i sami umetnik, ne treba preterano da se brinete za svoj reting. Proleće i leto donose mogućnost profesionalne satisfkacije, naročito ako ste prisutni u javnosti ili želite da se na neki način proslavite.Rana jesen donosi mogućnost unapređenja, na stalnom radnom mestu ili premeštaj na neko još bolje. U drugoj polovini maja i u junu decembarskim Jarcima savršeno odgovara pozicija Jupitera koji će na kratko ući u znak Riba a januarskim Jarcima pozicija Venere koja iz Raka šalje dobre vibracije.  Jul donosi jaku konkurenciju ali i izazove a avgust mogućnost da stupite u kontakt sa osobama koje žive u inostranstvu i koje će biti spremne da se sa vama angažuju na nekom većem projektu. Sve do kraja godine imate zaštitu od Venere i Marsa koji vam pomažu da budete uspešni u svojoj karijeri. Pokušajte da sredite svoj status na poslu do jeseni jer tada ulazite u period kada ćete početi da dobijate razne vrste ponuda koje možda nećete moći da odbijete, ticaće se vaše saradnje sa strancima i vi ćete veroatno shvatiti da je potrebno da u nečemu popustite ili da napravite zaokret u karijeri.

Ljubav-Vaš način izražavanja ljubavi je veoma konzervativan ili očekujete da vaš partner pokazuje više pažnje. Iako je Uran, planeta originalnosti u petoj polju ljubavi ona pre govori o potrebi za romantičnim ljubavima nego o kratkim, prolaznim vezama. Početak godine je jako stresan zbog napetih aspekata između Marsa i Urana s jedne strane i Saturna i Urana s druge strane i ako ste predmet udvaranja nekog na poslu ili se vama dopada osoba koju viđate na poslu, nećete moći lako da se prilagodite na stil koji ta osoba nameće jer će Merkur biti u Vodoliji pa će način komunikacije biti netipičan za vas. Vi se brzo prilagođavate i to mođe biti razlog zbog čega ćete se lako upustiti u vezu sa mlađom osobom ili nekom koja je veoma komunikativna.
Pomračenje Meseca pada u polje tajnih ljubavi 26.maja a pomračenje Sunca takođe u ovo polje 4.decembra što se može negaitvno odraziti na one koji su skloni da skrivaju osećanja ili da ulaze u tajne veze. Pomračenje Sunca 10.juna neće se odraziti na lkjubavni život osim ako niste u vezi sa osobom sa posla a pomračenje Mesesa 18./19. novembra u polju ljubavi može doneti manje trzavice i nerazumevanja ako ste u vezi sa zemljanim ili vodenim znakom. Tranzit Marsa i Venere vam odgovara u periodu kada Venera koja upraljva astrološkim poljkem ljubavi bude u Ribama od 26.februara do 22.marta zatim kada bude u Biku od 15.aprila do 10.maja od 3.juna kada bude u Raku a nešto manje od 20.jula do 12.avgusta kada bude u Devici kada ćete možda iz nekih razloga biti odvojeni od partnera. Venera ulazi u Škorpiju 10.septembra do 1.oktobra. Osoba prisutna u javnosti može biti veoma uporna u pokušaju da vas osvoji i to naročito u septembru i oktobru.Jedan Ovan, Lav, Vaga ili Devica će pokušavati da na svaki način privuku vašu pažnju. Polovinom oktobra možete biti u iskušenju da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna i koja će vam pomoći kada je karijera u pitanju.

Zdravlje – Promenite način ishrane


j.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest