Godišnji horoskop za znak Lava za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao– Vaš posao u velikoj meri zavisi od drugih. To nije slučaj samo ove godine, vi ste poslednjih deset godina pod uticajem Plutona koji prelazi preko vaše astrološkek kuće svakodnevnih aktivnosti a od pre dve godine ulazak Urana u polje karijere kod vas je doneo potrebu za nalaženjem nekog novog načina privređivanja. Kako će Uran biti pod velikim uticajem Marsa, planete koja upravlja poljem inostranstva, bićete verovatno angažovani u radu sa nekim ko radi za strance ili ko je i sam stranac. Moguće da vam je potrebno neko dodatno stručno usavršavanje i da ćete se potruditi da nešto naučite od čega možete imati velike koristi. Ove godine za razliku o predhodne u kojoj su bili retrogradni i Mars i Venera koja upravlja poljem karijere, jedino će Merkur, planeta intelekta i biznisa biti u retrogradnom hodu i to u polju partnerskih odnosa, poslovnih kao i ljubavnih od 30.januara do 13.februara; od 29.maja do 22.juna, 27.9.-7.oktobra i to u segmentima komunikacija, javnosti, prijatelja i partnera. Trebalo bi da u tim danima izbegavate ozbiljnije konflikte. Što se tiče pomračenja Sunca i Meseca, s obzirom da Sunce vlada vašim znakom, ono će biti pomračeno 10.juna u polju prijatelja i javnosti kada i Merkur i tada treba biti posebno oprezan kada se radi o komunikaciji, naročito ako ste prisutni u javnosti a drugo pomračenje Sunca je 4.decembra u polju kreativnosti, sporta i umetnosti. Mesec, kao planeta koja vlada vašom podsvešću i vašim strahovima ali i neprijateljima, biće u fazi pomračenja 26.maja u Strelcu, takođe u polju kreativnosti i sporta.Sledeće pomračenje Meseca će biti u Biku u vašem polju karijere 18/19 kada ne bi trebalo da zakčljučujete neke važnije ugovore niti da sklapate dogovore sa vodenim znacima.Vama odgovara tranzit Merkura, planete biznisa preko Ovna od 5.aprila do 19. kada ulazi iz polja inostranstva u polkje karijere.Od 25.maja verovatno će se poslovi odvijati nešto sporije nego inače.
Ipak u ovom peridou Mars, planeta akcije je u vašem znaku i do 1.avgusta vas čini izuzetno ambicioznim a kada  uđe u Devicu 1.avgusta i dobro organizovanim.Tranzit Marsa preko Vage i Škorpije donosi razgovore o mogućim novim privatnim projektima. Treblao bi da se mnogo više bavite svojim finansijama i da koristite sve mogućnosti jer će vas to dovesti do onih koji bi mogli da vam stvore neke nove kontakte.Jupiter je planeta koja simbolizuje bogatstvo, kontakte sa strancima, mogućnost saradnje sa strancima koji će brzim hodom ići preko polja javnosti i moguće da ćete imati kontakte sa onima koji vam mogu pomoći da se istaknete u okviru profesije. Sredinom maja, Jupiter ulazi u Ribe i donosi povećanje prihoda a posle 20.juna kreće retrogradnim hodom i vi ćete do kraja godine biti mnogo realniji u svojim očekivanjima.Novac vam pristiže iz velikih poslova i projekata sa strancima.

Ljubav

Vaš znak je jedan od onih koji doživljava veliku transforamaciju kada je ljubavni život u pitanju jer je Saturn, planeta koja je jaka u sedmom polju posle  trideset godina ušao u ovo polje koje simbolizuje brak i partnerske odnose zbog čega imate mogućnost da uđete u ozbiljnu vezu a ukoliko steu braku, moraćete da se ozbiljno pozabavite problemima vašeg partnera koji ima velike ambicije.

Budite raspoloženi jer vam Jupiter šalje pozitivne vibracije iz znaka Vodolije, iz vaše sedme astrološke kuće partnerskih odnosa koji donosi mogućnost zanosa, veće zaljubljivosti i sklonost ka nekim novim poznanstvima. Postajete mnogo zainteresovaniji da svoj ljubavni život i verovatno ćete biti spremni da pokažete dobru volju da se sa stalnim partnerom dogovorite oko stila života ili ako ste slobodni, da organizujete svoj život tako da vaš ljubavni život bude što kvalitetniji.Saturn, planeta ozbiljnosti i stabilnosti, spremnosti da se za partnera osoba žrtvuje, nalazi se u polju partnerskih odnosa i mogli biste imati vezu sa nekom veoma ozbiljnom  osobom. Vama odgovara tranzit Marsa koji će posle dve godine biti u vašem znaku a pre toga u Blizancima u martu a u aprilu će vam odgovarati aspekt između Marsa, planete strasti i Venere u Ovnu. Mogli biste biti u vezi sa osobom koja posluje sa strancima.Zatim nastupa period kada možete biti skloni flertu i avanturama, možda negde na putu kada 12.juna uđe u vaš znak i to je pravo vreme da odete negde na odmor ako priželjkujete avanturu na moru ili negde na putu. Povoljan tranzit Marsa traje do 1.avgusta a zatim ponovo kada Mars i Venera budu prelazili preko Vague, prvo Venera od polovine avgusta a Mars od polovine septembra do kraja oktobra
Čuvajte se osoba koje po svaku cenu pokušavaju da vas osvoje a to  mogu biti Vaga, Vodolija ili Strelac  jer ćete verovatno biti mnogo podložniji da prihvatite udvaranje predstavnika ovih znakova. Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja ima veze sa inostranstvom ili koja radi u stranoj firmi. U vreme pomračenja Sunca, 10.juna i 4.decembra možete biti manje-više podložni da verujete laskanju osoba koje su izuzetno uspešne i atraktivne. Ovo je godina u kojoj možete poželeti da stupite u brak.

Zdravlje-Hronične tegobe.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest