Godišnji horoskop za znak Ovna za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao- U toku ove godine moći ćete da mnogo toga uradite što u prethodnoj niste mogli između ostalog jer je Mars, vladalac vašeg znaka bio dugo u vašem znaku u napetom aspektu sa tri planete na kraju Jarca u polju karijere koje su vas sputavale i zbog kojih niste mogli da postignete cilj,  što se posebno odnosi na one Ovnove koji su rođeni posle 6.aprila. Kako će 6.januara 2021.Mars ući u znak Bika u kome pokazuje više strpljenja, vaša energija će biti daleko koncentrisanija na ono najbitnije a to je potreba da se vratite na velika vrata negde gde smatrate da pripadate. Moguće da ćete biti izuzetno društveno angažovani na nekim poslovima koji vam mogu doneti ne samo dobru reputaciju nego i mogućnost da stupite u kontakt sa onima koji bi mogli da vam postanu dobri saradnici na duži rok. Imate  velike planove i verovatno ćete se povezati sa osobama koje se razumeju u marketing i koje će vam biti dobri savetodavci. Trebalo bi da budete oprezi tokom perioda kada je Mekrur koji upravlja vašim segmentom biznisa u retrogradnm hodu a to je tokom vlaavine znaka Vodolije od 30.januara do 19.februara kao i kada bude prelazio preko znaka Riba i sve do 5.aprila dok ne uđe u vaš znak ne bi trebalo da donosite važne poslovne odluke, posebno ne ništa što ima veze sa potpisivanjem nekakve dokumentacije. Ulaskom Merkura 20.aprila u znak Bika, postajete pomalo naivni, i zato budite oprezni posebno u radu sa zemljanim znacima. Ponovni retrogradan hod u Blizancima od 29.maja do 21.juna donosi usporavanje u poslovanju ili neke prilično nelogične odluke. Kako će biti i pomračenje Meseca 26.maja u polju inostranstva, pazite kakve ugovore sklapate sa strancima. Dobra pozicija ove planete biznisa tokom druge polovine jula i sve do 12.avgusta u Lavu donosi entuzijazam a zatim u Devici do 31.avgusta čini vas veoma praktičnim i sklonim da racionano sagledavate situaciju.Retrogradni hod Merkura od 27.septembra preko Vage opet može do 18.oktobra doneti pogrešnu procenu kada se radi o partnerskom odnosu tako da ne bi trebalo da se previše trudite oko nečega što ne ide onako kako ste očekivali.

U novembru je Merkur dobro postavljen u Škorpiji što donosi mogućnost pravilne procene materijalne situacije.Što se tiče pomračenja Sunca, 10.juna može doneti manje probleme u komunikaciji sa Blizancima i Devicama a zatim pomračenje Meseca u Biku 18./19. može vam doneti probleme na poslu, naročito ako se radi o privatnoj delatnosti. Ponovno pomračenje Sunca 4.decembra opet malo može poremetiti odnos sa stranim partnerima.

U toku ove godine vaše polje karijere nije više opterećeno Saturnom i Jupiterom i ove dve planete su se pomerile u segment javnositi i popularnosti a brzi hod Jupitera koji će jedno vreme boraviti tokom proleća na početku Riba nagoveštava neke nove mogućnosti u radu sa strancima.Saturn donosi mogućnost obnove nekadašnjih poslovnih kontakata, posebno rođenima u prvoj polovini znaka dok Pluton svojom pozicijom olakšava kontakte u sferi finansija rođenima na samom početku znaka, dok rođeni krajem znaka mogu pokazivati veliku potrebu za isticanjem što može doneti jaku konkurenciju na poslu.Mars, vladalac vašeg znaka biće povoljno postavljen tokom tranzita preko Blizanaca od početka marta do sredine aprila, zatim kada bude u Lavu od 12.juna do 1.avgusta a kada bude prelazio preko Škorpije u novembrau, obratite pažnju na troškove, konkurenciju i u šta ulažete novac.

Ljubav- Verovatno ćete imati mnogo više strpljenja za partnerske odnose i moguće da ćete tokom ove godine doživeti lepu ljubavnu vezu, ali, ma koliko da vam se dopadaju vazdušni znaci, Blizanci, Vaga i Vodolija, upravo u vreme vladavine ovih znakova, možete imati problema u komuniakciji sa njima jer će oni imati neke svoje probleme kojima će vas opterećivati ili zbog njih neće moći da vam poklone onoliko pažnje koliko ćete očekivati. Trudićete se da budete fer prema njima i vaša popustljivost naročito tokom leta i pokazivanje razumevanja za njihove probleme doneće vam mogućnost ostvarenja harmonične veze. Jupiter svojim tranzitom preko Vodolije gde se nalazi i Saturn, u polju prijateljstva omogućava vam da stvorite dobre i kvalitetne odnose sa onima koji će takođe želeti da sa vama ostvare dugoročne veze. Moguć je ulazak u brak i planiranje proširenja porodice. Imaćete utisak da ste se oslobodili jednog velikog problema ili da ste doneli važnu odluku i ona će verovatno biti ispravna.Početak godine može doneti stres ako ste u vezi sa nekim drugim Ovnom, Škorpijom, Vodolijom ili sa osobom koju viđate na poslu. Najviše će vam odgovarati veza sa nekm,Lavom ili Strelcem, eventualno Vagom ili Jarcem. Tokom cele godine, rođeni u prvoj i do sredine druge dekade mogu imati veoma ozbiljnu vezu sa ambicioznom osobom i moguće da će poslovni odnosi  izajednička putovanja doneti i neku romansu sa nekim ko je već duže vreme pokazivao veliko interesovanje za vas.Tokom tranzita Marsa preko Blizanaca od 4.marta do 24 aprila označava period velikih očekivanja. i moguće romanse a tada će, posebno početkom aprila dobar aspekt između Venere u vašem znaku i Marsa u Blizancima doneti romansu na putu Pomračenja Sunca i Meseca neće značajnije uticati na vaš ljubavni život osim ako ne planirate vezu na daljinu ili ako zbog posla ne budete često odvojeni od partnera.

Pomračenje Meseca u Strelcu 26.maja donosi manje nesporazume ako ste u ste u ezi sa nekim ko često putuje u inostranstvo, a 10.juna pomračenje Sunca u polju komunikaije donosi probleme u vezi sa nekim ko je veoma ambiciozan i spreman da sa vama napravi neki dogovor i planira zajednički put.  Cela godina je povoljna za ljubavni život. Mnogi Ovnovi mogu planirati zajednički život sa partnerom negde u inostranstvu.Vama su celo proleće i leto izuzetno povoljni za romantične ljubavi, posebno je jul veoma bitan a od sredine avgusta sve do nove godine traje period u toku koga će Venera i Mars u tranzitu preko Vage i Škorpije doneti nove prilike na ljubavnom planu i oktobra možete započetni novu vezu koja će biti za vas izuzetno značajana i to sa osobom koja je prisutna u javnosti.Pomračenje Sunca 4.decembra donosi manji problem u komunikaciji sa nekim vatrenim znakom.

 Zdravlje-Problem sa metabolizmom.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest