Godišnji horoskop za znak Raka za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao

Početkom godine vam je potrebno mnogo strpljenja, posebno u radu sa Jarcima, Vodolijom, Ovnom i Bikom. Vodolija će pokušati da vam se na neki način nametne i verovatno će insistirati na nečemu što vam neće odgovarati. Pokušaćete da budete taktični i i da obnovite neka prijateljstva ali će to ići relativno sporo. Biće vam potrebni čelični nervi sa vatrenim i vazdušnim znacima. Moraćete da pristanete na mnogo toga što vam ne odgovara ali ako budete našli u tome svoj interes verovatno ćete ipak napraviti neku vrstu kompromisa.Prvih mesec i po dana mogu biti izuzetno naporni jer će se mnoge planete gomilati u astrološkoj kući konkurencije i vaših neprijatlja, otvoreno rivalstvo će vam oduzimati mnogo energije. Retrogradni hod Merkura od 30.januara do 19.februara može vam doneti nervozu i mogućnost da uđete u neke sumnjive finansijske transakcije i sve dok ne krene direktnim hodom 22.juna do kada će još jednom biti u retrogradnom hodu, od 29.maja do 21.juna, vaši poslovi će se odvijati prilično haotično ili će vam biti potrebno mnogo više strpljenja za neke saradnike koji vam inače često prave problema. Kada Merkur bude ušao u vaš znak 12.jula, postajete racionalniji a od 29.jula u Lavu vam daje jasan uvid u situaciju u kojoj se nalazite dok ćete zaista ojačati  12.avgusta kada bude ušao u Devicu.

 

Ipak, situacija nije tako komplikovana jer će brzi hod Marsa tokom ove godine vama ići u prilog kao vladalac vaše astrolške kuće karijere i kada 24.aprila bude ušao u vaš znak, verovatno ćete planirati neki nov privatni poao. Jaka pozicija Marsa od 1.avgusta u Devici i od 1.novembra u Škorpiji je pravo vreme kada ćete razgranati svoje poslove. Kako ste pod uticajem Meseca, pomračenja Sunca i Meseca imaju velikog uticaja na vaš znak i prvo će se dogoditi 26.maja u polju posla, zatim 10.juna pomračenje Sunca u polju neprijatelja i intuicije, pazite kome poklanjate poverenja, 18./19.pomračenje Meseca u Biku može doneti konflikt u okviru timskog rada a pomračenje Sunca 4.decembra donosi probleme u radu sa strancima. Ovo je ipak godina mogućih uspeha ali ćete morati da držite korak sa konkurencijom i svima onima koji će pokušavati da se sa vama nadmudruju. Vaša finansijska situacija zavisiće od tranzita Saturna i Jupitera kojie prelaze preko astrološkog polja velikog novca i onog koji zaradite u partnerskim odnosima i situacija će kako godina bude odmicala biti sve povoljnija po vas. Posebno su povoljni april, maj i jun  posebno za junske Rakove jer će Jupiter doneti dobre šanse u radu sa strancima.Ipak, moraćete da budete štedljivji nego inače, posebno oni koji su rođeni u prvoj i drugoj dekadi znaka  zbog napornog aspekta Sunca sa tranzitnim Saturnom. Uran iz Bika ipak deluje upravo na junske Rakove podsticajno i verovatno će započetni neki nov posao, najverovatniije online.

Ljubav

Vaš znak je pod velikim uticajem Venere, planete ljubavi i estetike 18.januara ulazi u Vodoliju što može doneti potrebu za sadržajnijim ljubavnim životom ali ako budete ušli u neku novu vezu već 10.februara možete osetiti malo razočranje jer se možete osetiti zanemarenom. Kada Venera bude ušla u Ovna 6.marta Mars će biti u Strelcu i doneće mogućnost do sredine marta da se dogodi interesantan susret, flert, strastven susret. Tokom druge polovine marta i početkom aprila mogući su napeti odnosi sa Vodolijom, nekom drugom Vagom ili Bikom a kada bude ušla 24.aprila u Blizance a zatim kada 13.juna kada bude ušla u znak Lava moguća je takođe romansa sve do 10.jula dok ne uđe u Devicu. Od 6.avgusta kada krene preko Vage a zatim ulazi u Škorpiju pa retrogradnim hodom preko Vage i Škorpije i tako sve vreme do kraja godine prelaze preko Škorpije tako da ćete u stvari cele godine imati osećanje nesigurnosti a više nego išta vam je potrebno osećanje smirenosti, sigurnosti, kvalitetne veze u kojoj se osećate zaštićnom.Ako ste rođeni u septembru štiti vas dobar aspekt sa Saturnom koji će vam dati spremnost da se posvetite nekome ko će vam uzvratiti istom merom mada vam se može učiniti da ne pruža onoliko emocija koliko je vama potrebno. Emocije i prisnost su ono za čim čeznete a zapravo taj segment je na neki način blokiran tranzitnim Saturnom i vi možete nečiju uzdržanost tumačiti kao odsustvo ljubavi međutim samo je potrebno da se više posvetite osobi koju volite i da shatite sa koliko je problema i dilema suočena. Mars, vladalac polja partnerksi odnosa koji prelazi preko polja ljubavi retrogradnim hodom preko leta doneće vam velike probleme u sagledavanju všeg odnosa sa nekim Ovnom, Jarcem ili Vodolijom.

To će naročito biti naglašeno tokom leta i od 13.avgusta do 7.septembra kada možete ući u emotivnu krizu ako porodični problemi budu izgledali nerešivi ili ako ne budete mogli da se sa partnerom dogovorite u vezi sa stambenim prostorom. Jesen donosi turbuelntan hod Venere, vladaoca vašeg znaka koji će vam doneti i malu melnaholiju ili nesigurnost u sebe ali tranzit Jupitera koji će ući u Strelca ipak će vam od 8. novembra doneti malo više optimizma. Što budete uspešniji na poslu to će vam manje smetati osećanje da ne dobijate onoliko ljubavi koliko biste želeli od stalnog partnera. Ako ste slobodni, verovatno ćete upoznati neku osobu koja nosi neku vrstu uniforme na radu koja će vam se udvarati i vi ćete biti spremni da se upustite u romansu.

Zdravlje– Reuma.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest