Godišnji horoskop za znak Riba za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao -Ovo je godina velikih promena. Nešto značajno se menja u vašem životu. Stil života, navike, posao. Naglašena astrološka kuća tajnih neprijatelja i bolesti govori o mogućoj iscrpljenosti ili iscrpljivanju radom ali moguća su i nerviranja zbog nesposobnosti da se prilagodite nekim novim okolnostima.Ako ste mladi i posvećeni studijama predstoji naporna ali uspešna godina posebno  najesen. Ukoliko se bavite umetnošću ili poslom koji podrazumeva posećenost, možda naukom, moraćete da mnogo i naporno radite.Tranzit Urana preko Bika gde će boraviti prvih mesec I po dana i Mars donosi brojne kontakte sa onima u koje ćete imati veliko poverenje i pokušaćete da se rasteretite svih nepotrebnih obaveza.Bićete impulsivni često ali već od marta kreće veoma dinamičan period  toku koga ćete završiti brojne poslove.
Ako tražite posao možete ga naći u domenu posla koji zahteva neka specifična znanja i iskustvo i verovanto ćete ga i naći.Moguće da se radi o poslu preko online ili ćete biti spremni da započnete neki samostalan posao.Poslovi sa nekretninama mogu biti veoma značajni i možda ćete započeti neki nov, samostalan posao, osnovati privatnu firmu ili ćete naći tokom proleća i početkom leta posao u domenu osiguranja u medijima ili marketing. Tranzit Marsa, planete preduzimljivosti i energičnosti utiče na vaše poslove I         od 4.marta u Blizancima donosi mogućnost trgovine online ili započinjanja privatnog posla.Kada 24.aprila Mars bude ušao u znak Raka, vaše kreativne sposobnosti dolaze do izražaja i tada ćete biti mnogo pristupačniji, spremniji da se angažujete na poslovima koji bi mogli doneti dobru zaradu, posebno ako je to neka vrsta porodične delatnosti.To je period kada će Jupiter jedan od vaša dva vladaoca ući u vaš znak i za vas, posebno ako ste rođeni početkom perioda kreće povoljan period koji će vam doneti mogućnost sklapanja posla sa strancima ili zajednički posao sa osobom koja radi za strance.Kada Mars bude u Lavu u polju svakodnevnih aktivnosti od 12.juna do 1.avgusta bićete veoma angažovani na poslu koji vam pruža zadovoljtvo a od 1.avgusta kada uđe u Devicu, partnerski odnosi će biti izuzetno bitni kao i vaša sposobnost da sklapate dogovore. Tranzit Marsa preko Škorpije od 1.novembra do polovine decembra donosi mogućnost proširenja poslova sa strancima.

 

Ljubav

 Ovo je godina raznih preokreta, tajni, jer je Jupiter, vladalac vaše znaka brz i tokom proleća  ulazi u vaš znak što će naročito osetiti u pozitivnom pogledu februarske Ribe. Ako ste rođeni sredinom znaka, tj. početkom marta bićete skloi flertu jer ćete biti pod uticajem Venere početkom, godine, Neptuna u vašem znaku cele godine i  Urana takođe većim delom godine tako da možete biti zaljubljivi i spremni da uđete u avanturu.Pomračenja Meseca i Sunca ne utiču na vaš ljubavni život a Pluton sa kraja Jarca štiti vas svojim  uticajem, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka.

Imate imati povremeno osećaj da vas niko ne razume, naročito ne stalni partner a upravo je to ono što mislite da vam je potrebno, njegovo razumevanje. Zapitajte se da li ste dovoljno samostalni i da li ste spremni da napravite zaokret u svom životu. Partner je simbolizovan  Merkurom vladaocem polja partnerskih odnosa i problemi u komunikaciji mogu nastati u periodu kada Merkur bude u retrogradnom hodu a to je od kraja januara do 19.februara, od 29.maja do 21.juna i od 26.septembra do 18.oktobra ali vi verovatno nećete imati mnogo spremnosti da ,povremeno od svih planteta zbog čega će i vaš partner imati utisak da mu nešto prigovararte i da ga ne razumete dovoljno.
Tranzit Saturna koji će boraviti u vašoj astrološkoj kući neprijatelja sledeće dve i po godine donosiće povremeno nezadovoljstvo, osećanje usamljenosti ili nerazumevanja ali ipak, sve će to biti ublaženo povoljnim tranzitom Jupitera i vi ćete imati prilike da obnovite neka prijateljstva i simpatije, da upoznate neke osobe na putovanjima, da sklopite značajna prijateljstva koja će značiti mogućnost ostvarenja lepe veze.Tranzit planeta preko znaka Bika doneće neke prijatne momente, moguće na putovanjima ili ćete upoznavati osobe koje često putuju, možda će vas, ako ste usamljeni, neki blizak rođak ili kolega upoznati sa osobom koja se bavi privatnim biznisom i koja će pokazati za vas veliko razumevanje-  Tokom jula možete biti posebno skloni ljubomori i nepoverenju kada se radi o nekom vatrenom znaku. Od avgusta  kreće povoljan period koji može slobodnim Ribama doneti nova poznanstva, mogućnot ulaska u brak, zajednička putovanja ili početak zajedničkog posla. Tranzit Marsa preko Škorpije od novembra do sredine decembra donosi strastvenu vezu sa nekim vodenim znakom, moguće sa strancem ili sa nekim ko je jedno vreme proveo u inostranstvu a možete planirati i zajednički put. Pomračenje Meseca 18./19.novembra donosi manju raspravu sa nekim vodenim ili zemljanim znakom i vi ćete verovatno poverovati nečemu što ćete čuti o partneru ili ćete biti nešto nervozniji nego inače. Vi se spremate u stvari za period u toku koga ćete tokom 2022. biti pod velikim uticajem Jupitera koji bi mogao doneti značajne promene nabolje u vezi sa osobom koja je posvećena karijeri.

 Zdravlje – Sklonost ka upalnim procesima.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest