Godišnji horoskop za znak Škorpije za 2021.godine

Facebooktwitterpinterest

Posao- Pluton, vladalac vašeg znaka nalazi se već deset godina u Jarcu u vašoj astroškoj kući mentalnog stanja zbog čega bi trebalo da se maksimalno potrudite da u domenu kreativnih i intelektualnih poslova pronađete sebe ako ste razmišljali o promeni posla. Imate sjajne i idje i kada je privatan posao u pitanju i vi ćete početkom godine razrađivati upravo svoje planove sa onima u koje imate veliko poverenje i moguće da ćete razgovarati o započinjanju zajedinčkog posla sa nekim Bikom, Vodolijom ili Ovnom. Trebalo bi da budete oprezni sve do marta i da ne donosite zaključke na osnovu onoga što vam ne predlaže ili na osnovu nečijeg oduševljenja nekom idejom nego da sačekate da vdite kakvo je tržište za to čime vi želite da se bavite. Ako već radite i želite da pređete u privatan sektor ili da proširite poslovanje bićete izuzetno direktni i skloni radikalnim odlukama što nikako nije dobro jer biste mogli sredinom godine u vreme kada Mars bude prealzio preko znaka Lava imati probleme bilo finansijske ili organizacione prirode. Spremni ste bez obzira na sve da rizikujete jer je Saturn ušao u vaše četvrto polje privatnog posla i želite da imate nešto svoje, da budete sigurni da ćet držati konce događaja u svojim rukama a u tome vam pomaže i tranzit Jupitera planete novca i bogatstva koji će vam doneti mogućnost da uvećate prihode možda ukoliko se bavite poslovima sa nekreninama.
Moguće da ćete promeniti mesto boravka ili ćete naći posao u nekom drugom gradu ili ćete tokom vladavine znaka Riba u martu i znaka Bika u maju, razgovarati o nekim novim mogućnostima u vezi sa privatnim poslom. Ako ste u državnoj službi bićete opterećeni obavezama ali ćete imati i odrešene ruke po nekim pitanjima. Od vas se u svakom slučaju očekuje neka vrsta „poslušnosti“ što vama nikako ne odgovara.Vama će od septembra krenuti takođe jedan povoljan period a do tada trebalo bi da budete oprezni u vreme pomračenja Meseca 26.maja i Sunca 4. decembra koji će se dešavati u vašoj astrološkoj kući novca i posla. Pomračenje Sunca 10.juna može doneti finansijsku nestabilnost a pomračenje Meseca u Biku 18./19.novembra nervozu zbog nemogućnosti da realizujete svoje zamisli onako kako ste planirali.Tranzit Marsa je relativno slab i donosi konfuziju sve dok ne uđe u Raka mada je i  tada u tzv. padu ali kada uđe u Lava u polje karijere 12.juna do 1.avgusta vas štiti u vidu osobe koja vam je naklonjena i koja će vam pomoći da napravite plan za nove aktivnosti. Imate jako izraženu maštu i kreativnost i ako se bavite umetnošću kako godina bude odmicala tako ćete biti sve uspšeniji. Rođeni u oktobru će u maju i junu osetiti ulazak Jupitera u znak Riba što će doneti satisfakciju i na finansijskom planu.

Ljubav

Mnogo očekujete od partnera, posebno početkom godine i tada ste u nekoj vrsti krize ne znate kako da postupite zbog napetog aspekta između Saturna i Jupitera, Sunca s jedne strane i Marsa i Urana s druge. Vaš pokušaj da zavedete red u kući, ako ste u braku može se pogrešno shvatiti a Venera, vladalac vašeg polja partnerksih odnosa u Jarcu od 9.januara do 2.febrara čini vas racionalnim i spremnim da budete krajnje principijelni. Kada Venera bude ušla u Ribe 26.febrara bićeteromantični sve do 22.marta kada ulaskom u Ovna gde će biti i Sunce za vas kreće period kada ćete biti podozrivi prema partneru, možda nećete biti sigurni da vam je lojalan. Ulazak Venere 15.aprila u Bika donosi romansu na poslu ili povratak neke bivše ljubavi. Dok Venra bude u Blizancima od 10.maja do 3.juna bićete skloni flertu a zatim do 28.maja tranzit preko Raka vas čini zaljubljivim i spremnim da se upustite u romansu sa osobom koja ima neke veze sa strancima, možda često putuje ili posluje sa njima.
Pravo vreme za ljubav za vas biće proleće kada Jupiter bude nakratko ušao u znak Riba , kada možete ući u emotivnu vezu sa nekim Rakom, drugom Škorpijom ili Ribama, tokom maja kada bude prpun planeta znak Bika u koje pada vaše polje partnerskih odnosa i od avgusta kada ćete postati mnogo aktivniji. Vaša situacija bi mogla da se tada relativno sredi ako budete imali bilo kakvih problema u komunikaciji sa stalnim partnerom a inače Uran u Biku neće doneti značajniju promenu u vašem odnosu samo zavisi kako ćete se vi postaviti i da li ćete biti dovoljno tolerantni da pređete preko nečega što ranije niste mogli da tolerišete. Od novembra postajete energični i preuzimate inicijativu u ljubavi i dajete na znanje da postoje pravila igre koja moraju da se poštuju.Pomračenje Meseca u Biku 18./19.novembr kada Sunce bude u v ašem znaku može doneti problem u komuikaciji sa Bikom ili Rakom ili neki manji konflikt sa osobom sa kojim ste duže u vezi. Vaša potreba za privatnošću biće cele godine izrazito naglašena i vi ćete se potruditi da stvorite atmosferu u svom domu na način na koji to vama odgovara.

Zdravlje – Obratite pažnju na stanje tiroidne žlezde.

Facebooktwitterpinterest