Godišnji horoskop za znak Strelca za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao- Vaš znak je bio izuzetno aktivan poslednje dve godine dok je Jupiter, planeta, vladalac vašeg znaka prelazio preko vašeg znaka i preko znaka Jarca u kome je Jupiter slab. Imali ste verovatno osećanja uspona i padova kako na poslu tako i u raspoloženju jer dok je boravio u vašem znaku pre dve godine, bili ste poletni i spremni da se postavite optimistično prema nekim problemima i pitanjima koja vas opterećuju ili kojima ste bili okupirani. Tokom prethodne godine više ste radili na organizaciji svog života i poslova jer je Jupiter bio slab u Jarcu a jak u drugoj kući novca i morali ste da se propisno potrudite da finansije dovedete u red. Sada je Jupiter u Vodoliji ali u trećoj kući u kojoj je slab tako da ne bi trebalo da donosite odluke koje bi mogle da značajno ugroze vašu poslovnu reputaciju samo zato što želite da po svaku cenu budete originalni u onome što radite. Ako imate smisla za pisanje, to vam se može isplatiti i verovatno ćete naći način kako da se dogovorite sa onima koji podržavaju vaše ideje u vezi sa finansiranjem i realiizacijom. Početak godine je relativno stabilan jer je Saturn, planeta racionalnosti uz Jupiter i kao da je nekakav kontrolor vaših misli, planova i vi ćete verovatno pokušati da se maksimalno angažujete na poslu na kome imate nekog ko vas stimuliše, podržava ali i disciplinuje. Potrebna vam je podrška a jedan Ovan, Bik ili neka Vodolija mogu vam praviti ozbiljne problme. Ako budete spremni da započnete nov posao koji ima veze sa nekom vrstom proizvodnje ili trgovine, verovatno ćete u tome imati uspeha i vreme vladavine znaka Ovna je za vas pravi period kada biste mogli započeti neki nov projekat. Retrogradni hod Merkura koji upravlja vašim segmentom partnerskih odnosa i karijere biće nepovoljan za vas u prvih 19 dana februara, u junu i u oktobru tako da tada ne morate da rizikujete kada se radi o poslovima za koje vam je potrebna saglasnost poslovnog partnera ili ste angažovani u okviru timskog rada. Pomračenja Sunca i Meseca utiču na predstavnike vašeg znaka posebno kada bude 10.juna pomračenje Sunca u Blizancima i 4.decembra u vašem znaku i tada će se poslovi sa strancima verovatno odvijati nešto sporije ili komplikovanije nego inače.

Pomračenje Meseca 26.maja takođe u vašem znaku donosi probleme sa konkurencijom a 18./19.novembra u okviru organizacije posla sa osobama rođenim u znaku Bika ili Raka. Od polovine juna do početka avgusta traje period kada Venera i Mars obrazuju dobre aspekte prema vašem Suncu i omogućavaju vam da budete mnogo veći optimista nego ranije po mnogim pitanjima. Trebalo bi da u septembru obratite pažnju na savete jedne Vage a u novembru bi trebalo da se uzdržite od konflikta sa Škorpijom i Ovnom.

Ljubav

Spadate  u tajanstvene znake bar u poslednje vreme  o kojima malo ko zna bilo šta kada je emotvni život u pitanju. Vašim zakom vladaju Jupiter i Neptun, planeta duhovnosti i vi težite ljubavnoj vezi koja će biti lišena prozaičnsti i pokušavate uvek da svoj život držite što je moguće dalje od očiju javnosti.  Volite da se družite sa inventivnim osobama ne moraju da budu naročito ambiciozne ali morate da imate osećaj da su vam odane i da imate o čemu da sa njima pričate. Tranzit  Jupitera preko Vodolije upravo vam donosi mogućnost da budete u vezi sa takvom osobom i vi ćete verovatno pokušati da i dalje doprinosite harmoničnim odnosima što je samo pojačano tranzitnim Saturnom zbog čega veza može biti veoma ozbiljna ili će se raditi o osobi koja će vam dati na znanje da ima sa vama ozbiljne namere. Neptun vas štiti iz polja  doma ali vam ne omogućava da lako realizujete potrebu za porodičnim životom ili za ulaskom u brak. Ako ste duže  u vezi, verovatno ćete razmišljati o tome a ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekog s kim ćete doživeti romansu.

Kao znaku kome drugi zavide na erotičnosti i harizmi, u ovoj godini možete sve. Da uđete u brak, da budete paralelnim vezama, da budete samo u jednoj strastvenoj, u stvari da budete u punoj formi. Imati za petama Marsa i Plutona u moćnom savezu početkom godine u Jarcu je pun pogodak za Škorpiju ili Jarca koji žele da vas osvoje.Pazite oko vas se plete mreža a da vi toga niste svesni. Nečim ćete nekoga oduševiti a možda i mnoge i ta egzaltiranost će se preneti i na ostale mesece, zimske sigurno.

Možete ako ste u braku ili u dugoj vezi biti nesmotreno iskreni prema partneru, stalnom ili privremenom i  sledi bura. Ako ste na bilo koji način prisutni u   javnosti neko će želeti da vas degrdira upravo preko ljubavnog partnera. To ni je ništa čudno za vaš znak jer je Merkur, planeta trača, tri puta godišnje u retrogradnom hodu a vladalac je polja partnerksi odnosa zbog čega i vaša partnerka može da nesvesno da povod nekom bezazlenom izjavom koja će se iskoristiti protiv vas. Ako ste u vezi sa obrazovanom i ambicioznom parnterkom, trebalo bi da je više podržite i da joj date na znanje da je njena karijra za vas podjednako bitna kao i vaša i rad na nekom zajendičkom projektu može biti ono što će vas još više zbližiti i odagnati sumnju da su vaši odnosi poremećeni. Ne bi trebalo da se previše opterećujete povremenim trzavicama u odnosu sa partnrkom jer imate tako moćnu zaštitu od strane Plutona, Jupitera i Saturna da ma šta ko pričao ako vi ne budete dali povod nekim svojim nesmotrenim gestom ili udvaranjem na javnom mestu osobi koja nije slobodna, vaša reputacija je bezbedna. To je malo teže u slučaju umetnika jer je moguće da ćete imati avanturu baš sa nekom umetnicom i ako ste slobodni a često putujete, to će vam pružiti priliku da se zbližite. Slobodne Ribe imaju sjajnu šansu da dožive romasu sa osobom koja je sličnih stavova i pogleda na život kao i ona.

Zdravlje- Budite opreznin u vožnji.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest