Godišnji horoskop za znak Vage za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao – Može biti naporna godina ako ne budete spremni početkom januara, sve do polovine februara da napravite kompromis sa Vodolijom,Jarcem ali i Ovnom. Trebalo bi da se previše ne nervirate ako se ne bude sve odvijalo kako se želeli, ipak, imaćete način kako da se iz sadašnje situacije izvučete što je moguće bezbolnije. Ako ste septembarska Vaga, upravo bi početak godine moglo doneti neke nove šanse ali će vam biti potrebno mnogo strpljenja i smisla za diplomatiju jer će neki Rak ili Jarac biti previše provokativni i neće pristati na Vaš stil u komunikaciji.Polje novca koji dobijate preko partnera ili preko partnerskih odnosa je izuzetno naglašeno u januaru i februaru sve do prvog marta kada će Mars ući u znak Blizanaca što će vam već više odgovarati. Takav tranzit ove planete akcije doneće mogućnost nalaženja rešenja za neku dilemu koju možete imati u radu sa strancima.Polovinom  marta dobar aspekt između Marsa s jedne strane i Saturna i Jupitera s druge vam može doneti dogovor sa Vodolijom ili nekim Blizancem. Uran, planeta promena boravi u vašem polju novca koji očekujete od partnera i ako ste u vezi ili braku, moguće da ćete od njega očekivati neku vrstu pomoći i ako budete dovoljno taktični, možete postići dogovor sa njim.Početak aprila vam takođe može doneti mogućnost nalaženja rešenja za saradnju sa jednim Lavom, Ovnom ili Blizancima. Pozicije Venere i Marsa su povoljne.
U maju se ponovo planete nagomilavaju u vašem polju novca koji očekujete od partnera ili po nekom drugom osnovu.Ako očekujete pravnim putem, moguće da ćete to regulisati na najbolji način. Mars je tada  polju karijere i vi ćete pokazati inicijativu u vezi sa poslovnim šansama.26.maja pomraćenje Meseca u Strelcu donosi mogućnost poremećenog odnosa sa strancima a pomračenje Sunca 10.juna u polju inostranstva tako da je to period kada treba, ako planirte posao sa strancima, da pazite kakve odluke donosite.U junu je Merkur u retrogradnom hodu u polju inostranstva i tada nemojte u afektu doneti odluke koje nisu za vas najpovojnije.  Od sredine juna ulazak Marsa,planete akcijie u Lavu do 1.avgusta vam pomaže da se snađete u radu  sa uspešnim osobama.Početkom juna napet aspekt između Marsa i Plutona ne pogoduje rođenima u poslednjoj dekadi znaka ali odgovara rođenima u septembru.Jul i prva polovina avgusta su povoljni za poslovne transakcije. U drugoj polovni avgusta Venera, vladalac vašeg znaka ulazi u vaš znak i donosi pojačan entuzijazam a dobar aspekt sa Saturnom, mogućnost dobre saradnje sa Vodoljom. Od polovine septembra nastupa neka vrsta preokreta, mogućnost stabilizacije stanja i nalaženje rešenja za finansijsko stanje ako uopšte budete imali takve probleme.Jupiter, planeta bogatsta, inostranstva vas celel godine štiti iz petog polja srećnih okolnosti donoseći neočekivane dobitke.

Ljubav-

Ovo je godina u kojoj   je Jupiter planeta koja donosi dobro raspoloženje u Vodoliji u petoj astrološkoj kući ljubavi. Konjunkcija sa Saturnom početkom godine nije baš idelna pozicija za ovu planetu ali  će vas podržati tokom proleća kada se radi o putovanju zajedno sa osobom koja vam je draga u inostrantvo i takav pozitivan uticaj će se nastaviti i kada Mars bude ušao u znak Lava. Vaš ljubavni život je pod uticajem Jupitera i Saturna iz pete kuće ljubavi i donosi mogućnost da utvrdite svoju poziciju u ljubavu i da se postavite kako treba da i vi i partner budete zadovoljni.Venera, vladalc vašeg znaka od 9.januara do 2.februara donosi potrebu da zavedete red u domu i porodici a od 2.februara do 26. možete biti zainteresovani za jednu Vodoliju. Sledeći povoljan period je od kraja marta do polovine aprila a zatim do 10.maja možete biti u nekoj vrsti krize u odnosima sa partnerom ali posle tog perioda ulaskom u Venere u Blizance pokušaćete da sredite svoje odnose da posesivnm partnerom.Tokom leta možete naći način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim vatrenim znakom a početkom jula budite oprezni u kontaktima sa Vodolijom ili Jarcem. Lav bi vam mogao biti veoma privlačan, baš kao i neki Ovan.U avgustu ćete biti pomalo nestrpljivi i uspećete da se na fini način nametnete osobi koja vam je draga a koja će biti prilično podozriva prema vama
Ako dotle budete slobodni, verovatno će vam se ukazati prilika da upoznate veoma interesantnu osobu negde na putu, možda će to biti romantična ali tajna veza. Kod vas je inače naglašeno polje tajni  i to traje već dve godine zbog pozicije .Mogu vam se udvarati osobe prisutne u javnosti i vi ćete veroatno biti slabi na šarm jednog Jarca, Vodolije ili Strelca.Ne bi trebalo da propustite šanse koje ćete imati tokom proleća i leta ali ne bi trebalo ni da rizikujete ulaskom u tajnu vezu sa nekim na poslu jer biste mogli sredinom avgusta i početkom septembra imati probleme zbog toga, naročito ako se radi o uglednoj osobi. Tranizt Urana, planeta promena koji vlada vašim poljem tajni može doneti ulaskom u Bika neku avanturu na putu i vi ćete verovatno biti skloni flertu.

Zdravlje-Sklonost ka povredama.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest