Godišnji horoskop za znak Vodolije za 2021.godinu

Facebooktwitterpinterest

Posao -Ovo je jedna veoma važna godina za  vaš znak jer dominira snaga Saturna i Jupitera, dveju planea koje su krajem decembra ušle u vaš znak ali i  Urana, planete koja će biti najvažnija za razne vrste promena kako za samu vas tako i za mlađe članove vaše porodice a ukoliko ste i sami mladi možete očekivati uspeh u umetnosti ili sportu, nalaženje posla u okviru struke koja vam pruža mogućnost da napredujete.Ovo je takođe nagoveštaj mogućeg započinjanja privatnog posla i otvaranje firme.

Vaš znak će biti u centru pažnje,želeli vi to ili ne, jer je Saturn, suvladalac vašeg znaka jak u vašem znaku i od početka a godine do sredine februara biće ojačan i konjunkcijom sa Jupiterom, simbol, inostranstva i vama su sva vrata otvorena.Mars i Uran iz Bika vrše uticaj na vas naročito ako ste rođeni početkm znaka dve najvažnije planete uz Uran koji takođe vlada vašim znakom i poljem posla i novca u Biku vas maksimalno stimuliše i omogućava vam da postignete mnogo kako u okviru državne firme tako i u okviru privatnog biznisa.Neptun, planeta mašte u vašem polju posla čine vas veoma maštovitim i verovatno vam je stalo da budete u prilici da pokažete neki svoj talenat I omogućava vam da budete uspešni u poslu koji zahteva a i vi se ne zadovoljavate trenutnim finansijskim stanjem već stalno planirate neke nove poslove. Pluton, planeta koja je vladalac polja karijere poslednjih deset godina je u vašoj kući tajnih neprijatelja i intuicije i daje vam neverovatnu ambiciju i energičnost.

Proleće je pravo vreme kada ćete se ponovo aktivirati.Merkur, planeta koja vlada poljem kreativnosti i poljem velike zarade do koje dolazite preko partnerskih odnosa i retrogradni hod od kraja januara do 19.februara čini vas izuzetno nespokojnim u vezi sa nečim za šta vam je potrebno mnogo nerava i strpljenja. Pomračenje Meseca 26.maja vam donosi probleme u izvršenju vaših planova u vezi sa privatnim projektom a pomračenje Sunca10.juna donosi probleme u saradnji sa Lavom i Blizancima.Dobar period za nekretnine ili pokretanje privatnog biznisa je tokom leta kada će Mars I Venera prelaziti preko znaka Lava što bi vama moglo doneti neke nove šanse, posebno u sferi sporta, umetnosti ili posla koji bi vam omogućio da izbijete u javnost. Jupiter, planeta koja simbolizuje novac, slavu, putovanja, bogatstvo i kntakte sa strancima prelaziće preko vašeg polja ličnosti brzim hodom i u maju I junu će ući u polje novca i posla i doneti neke nove šanse.Jesen može donei neke nove šanse kada je u pitanju uvećanje zarade i to preko rada sa strancima ili putovanja u inostranstvo. Trebalo bi da budete spremni za sve ono što će za vas značiti kontakt sa osobama prisutnim u javnosti.Novembar je posebno uzbudljiv jer će Mars, planeta aktivnosti prelaziti preko vaše astrološke kuće karijere i doneće mogućnost angažovanja na nekom velikom projektu.

man-woman-love-300x228

Ljubav-Tokom ove godine imate mogućnost da često upoznajete one koji će vam se svideti ali da biste bili u nekoj dužoj vezi, očekivaćete da partner bude maksimalno posvećen vama i da bude postojan. Najveći problem kod vas je autoritativnost koju pokazujete i kada je ljubav u pitanju jer je Saturn od kraja decembra u vašem znaku i vaši kriterijumi su sada mnogo viši. Ne dozvoljavate nikom da vam pravi bilo kakve vrste problema na ljubavnom planu, imate potrebu da držite konce događaja u svojim rukama I da budet maksimalno samostalni u svemu.  Jupiter je takođe u vašem znaku zbog čega ćete biti raspoloženi, sigurni u sebe i spremni da se upustite u avanturu a nekim koga poznajete iz društvenih krugova.

 

Od  kraja januara do 19.februara Merkur, vladalac astrološke  ljubavi I erotike ide retrogradnim hodom i možete biti prilično konfuzni po pitanju nekih odluka koje bi trebalo da donesete ili ćete upoznati nekog ko će vas oduševiti a zapravo nije najidealniji za vas. Proleće će biti veoma uzbudljivi ali ipak, u polju uzvraćene ljubavi je pomračenje Meseca 26.maja što vas čini  nestrpljivim a partnera često nepouzdanim ako se dogovarate oko zajedničkog puta. Pomračnje Ssunca 10.juna se takođe može odraziti  na vaš ljubavni život kojim upravlja Sunce i upravo kada u julu bude naglašen znak Lava a pre toga Raka, bićete spremni da se upustite u avanturu sa nekim ko će vam biti posebno drag.

Ako ste slobodni,  mogli  biste doći u iskušenje da budete u paralelnoj vezi a to se može dogoditi i ako ste u braku ili u vezi.Ipak, jul nudi brojne mogućnosti na nekom putovanju, na letovanju jer će skoro celo leto

Uran, planeta iznenadnih ljubavi u Biku  donosi mogućnost promene statusa. Ako ste slobodni, verovatno ćete uči u neku vezu a oni koji su u braku, mogući su problemi.Brzi hod Jupitera tokom proleća može doneti promenu kriterijuma, nestrpljenje i nemogućnost da kontrolišete osećanja i postupke.

Tranzit Venere i Marsa tokom jeseni donosi mnogobrojna iskušenja i izazove i vi ćete verovatno želeti da vezu sa osobom koja radi za strance ili živi u inostranstvu realizujet na način na koji vama to odgovara.Od sredine septembra, ako ste slobodni, možete očekivati stranstven suret, poznanstvo sa nekom osobom koja je mnogo mlađa od vas, sa kojom ćete možda započeti i neki zajednički posao, naročito ako ste umetnik ili je ta osoba umetnik ili neko ko je prisutan u javnosti. Vaš društveni život postalje mnogo sadržajniji od oktobra i vi ćete biti raspoloženi za izlaske, moguć je brak ako ste duže u vezi ili je do poznanstva došlo preko posla.

Zdravlje- Možete biti skloni upalnim procesima.

Facebooktwitterpinterest