Kada žena ne može da kontroliše strasti i emocije pod uticajem Marsa

Facebooktwitterpinterest

Siena Miler

Američka  glumica, rođena u znaku Jarca

Mnoge glumice imaju brojne veze, nekoliko brakova, i u filmskom svetu to je skoro sasvim normalno i očekivano, između ostalog to diže rejting gledanosti filmova i serija u kojima igraju.

Engleska glumica koja je bar Koliko su hroničari uspeli da izbroje imala do sada 19 veza, nešto su od toga bili i brakovi npr. Sa Džud Louo-m.Ona je Jarac i on je Jarac

 Džejmi Dornan je prvi evidentirani zvanični ljubavni partner.

Siena Miler i Džud Lou

Lucas Cvirner je poslednji, sa njim se verila 2020.ali je takođe i raskinula veridbu sa deset godina mlađim partnerom. Ona je rođena u godini Srebrnog metalnog Petla  a on u godini Srebrne metalne Ovce. Dva slaba metala  po kineskom horoskopu mogu biti par ako imaju zajedničke ambicije ali ona je previse nestalna i stalno u potrazi za novim emotivnim dožiljajima.

Siena Miler se najduže zadržala u vezi sa Džud Louo-m koji je takođe Jarac I od 2003.-2011. raskidali su i mirili se više puta. On je tada bio razveden od sedam godina starije supruge Sedi Frost sa kojom ima decu. On i Siena su se rastali jer je on nju prevario sa bejbisiterkom svoje dece.

Njen jak Saturn u Vagi je čini sigurnom u sebe i svojeglavom a Mars u Vagi emotivno nestabilnom utoliko pre jer je i Pluton, najsličniji Marsu takođe slab u Vagi. Mars u kvadratu sa Suncem na početku Jarca, gde se nalazi i Sunce Džud Lou-a zbog čega ju je privukao.Mars je u trigonu sa Mesecom I Venerom na početku Vodolije zbog čega se slobodno upušta u ljubavne veze i to često sa razvednim muškarcima ( npr. Bre Pit).Crni Mesec Lilit symbol erotske moći u konjunkciji sa Neptunom čini je seksepilnom ali nestalnom i nerealnom. Uran na početku Strelca u dobrom aspektu sa Marsom donosi potrebu za promenom.

Džud Lou je rođen 29.12.1972. u 6h Jarac sa podznakom u Strelcu nad njenim Uranom.Njegov Pluton je nad njenim Marsom a njegovi Mars-Crni Mesec Lilit-Neptun nad njenim Uranom tako da je on nju verovatno očarao.Njgov podznak u dobrom aspektu sa njenim Marsom a njegova Venera u Strelcu u 1.kući govori o mogućim avanturama koje su bile povod razvodu. Konjunkcija njegovog Meseca i Urana na kraju Vage nad njenim Saturnom ukazuje na strastvenu vezu ali i na njegove avanture.

Siena Miler je bila u kratkim vezama sa Danijel Krejgom, Orlando Blumom, Hajden Kristensenom, i još nekolicinom iz sveta poznatih od kojih je Bred Pit najpoznatiji.

 Njen haotičan ljubavni život je posledica pozicije Marsa u Vagi koji je čini željnom ljubavi kao i Meseca i Venere u Vodoliji zbog čega su njene veze bile kratke i burne.

Photo by:goldenglobe.com,gettyimage.com

 

Facebooktwitterpinterest