Horoskop za znak Ovna za novembar 2022.

udvaranje

Posao-Polje posla pod uticajem Urana, planete promena, u napetom aspektu sa Saturnom u Vodoliji što donosi česte rasprave sa kolegama ali ipak, Jupiter, planeta dobrotvor u vašem znaku čak i u retrogradnom hodu vas štiti od loših ishoda. Moguć dogovor sa strancima o novom poslu.

Sunce u konjunkciji sa Venerom  iMerkur u trigonu sa Saturnom i Marsom početkm prioda vam daju pmogućnost da napravite dobre poslovne poteze sa osobama u koje možete da imate poverenja. Ipak u vreme prve Mesečeve četvrti budite oprezni 1. novembra jer će Mesec biti u blizini Saturna i moguća su neka ogrničenja. Pre toga pomračenje Meseca može doneti manje probleme sa novcem ili pogrešno investiranje novca . Tada je Merkuru opoziciji sa Uranom i nemojte imati poverenja u Vodolije, Blizance i Device.Jedan Lav takođe može biti sklon da vas prevari. Ribe vam mogu dati korisne savete ali pitanje da li čćete ih slušati posebno kada bude poslednja Mesečeva četvrt 16.novembra u znaku Lava. U drugoj polovini novmbra bićete smeliji da se upustite u posao sa Vagom ili Devicom.Ako imate neke tajne poslove i nenamirene finansijske obaveze, to sredite što je moguće pre.Mlad Mesec 23.novembra u dobrom aspektu sa Jupiterom donosi nove mogućnosti na poslovnom planu jer dan posle mladog Meseca kreće direktnim hodom. Prva četvrt 30.novembra donosi nove mogućnosti u radu sa Ribama.

Ljubav- Sunce je dugo u konjunkciji sa Venerom što vam savršeno odgovara a i način komunikacije posebno sa Blizancima.Ipak čuvajte se provokacija jedne Škorpije  koja može pokazati ljubomoru..U vreme pomračenja Meseca 8.noembra možete naivno poverovati u ono što vam pričaju Vodolija, Lav ili Rak u želji da vas osvoje. Jednoj Devici možete biti opsesija.Prva četvrt 1. novembra donosi novo poznanstvo sa osobama prisutnim u javnosti Posle 10.novembra dobri aspekti koje obrazuje Venera omogućavaju vam da lakše rešavate svoje emotivne probleme ili ako ste slobodni, da upoznate nekoga ko će vam se dopasti.Neki Lav, Strelac ili Ribe mogu biti uporni da vas osvoje ali se prvo raspitajte da li su slobodni. Neki drugi Ovan takođe vas može privući posebno ako mu je podznak u nekom vazdušnom znaku.

Zdravlje- Pripazite se u vožnji.Proverite stanje bubrega i šećer u krvi.