Nedeljni horoskop

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

 


OVAN (21.3.- 20.4.)

Nedeljni horoskop za period od  14.-20.3.2022.godine

Veoma uzbudljiv mesec za one koji prave tajne planove ili imaju neke želje o kojima nikome ne govore.U vreme mladog Meseca 2.marta dobićete ideju šta treba da radite i na koji način da biste bili zadovoljni svojim statusom. Do tada ćete se sastajati sa mnogima sa kojima ćete uspeti da napravite neki dogovor. Mlad Mesec u Ribama u polju tajni donosi vam mnogo toga nejasnog, strahovi su naglašeni da nećete uspeti da sve uradite po svome. Pluton- Venera- Mars predstavlja strastven stelijum koji donose flert na poslu ali možda i mobing. Venera i Mars ulaze 6. u znak Vodolije, i to vam pogoduje posebno ako ste rođeni u martu. Mnogi će se baviti rešavanjem stambenih problema.


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Nedeljni horoskop za period od  14.-20.3.2022.godine

Želite da uradite nešto čime biste dali svima na znanje da ni od koga ne zavisite. Moguće da se radi o nekoj ponudu na koju dugo čekate i ako je dobijete odmah ćete pristupi poslu uz mnogo energije. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju zavidne kolege. Nađite se pri ruci Škorpiji i Jarcu u vezi sa njihovom poslovnom dilemom.Pluton vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa još uvek je u hladnom, uzdržanom Jarcu u napetom aspektu sa Venerom, vašim vladaocem zbog čega ćete imati manjih problema u komunikaciji sa partnerom. Ako pokažete osećajni deo svoje prirode možda ćete uspeti da ga odobrovoljite.Moguć susret sa jednom Devicom koja ne može da vam odoli posebno u vreme punog Meseca 18.marta a ulazak Sunca 19.u Ovna čini vas uzdržanim.


 

blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Imate mnogo posla i mnogo obaveza a najradije biste započeli neki nov posao. Ovaj period je povoljan što se tiče vaših planova u vezi sa inostranstvom aliverovatno ćete biti nespremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Moguća su poveća ulaganja u nov posao. Avantura na poslu sa jednom Vagom je ono što vas u velikoj meri privlači čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i verovatno ćete biti u prilici da shvatitedo koje mere ste popularni. Neki drugi Blizanac ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim.Planirajte sa partnerom zajednički put.Pun Mesec u Devici donosi nove poslovne ponude a Sunce u Ovnu udvaranje od strane jednog vatrenog znaka

 

RAK (22.6. – 22.7)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Mars, planeta akcije u vašoj astrološkoj kući neprijatelja gde se nalaze i Saturn i Venera donosi probleme u vezi sa novcem.Možete biti pomalo pokolebani u vezi sa novim poslom. Ne treba da se opterećujete onim što čujete na svoj račun, naročito od Škorpije ili Ovna. Napravite novu strategiju u vezi sa poslom.Mogući su neočekivani dobici, naročito u novcu,posebno u vreme punog Meseca 18.marta.Počekom i krajem perioda Mesec, vladalac vašeg znaka obrazuje izazovne aspekte sa planetama koji ne morau da baš pozitivno utiču na vaš ljubavni i porodični život naročito ako spadate u one osetljive predstavnike ovog znaka. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na putu ili kod nekoga u gostima ili negde na nekom porodičnom skupu.

.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Mesec u fazi rasta prelazi preko vašeg znaka i donosi vam mnogo novih mogućnosti. Nemojte se previše eksponirati ako niste uspeli da regulišete odnose sa poslovnim partnerima, mnogima smeta vaša popularnost. Vaga, Bik i Rak vam nude zajednički posao, moguće u nekoj vrsti tajnosti. Ponudite Strelcu obnovu saradnje u domenu nauke ili medija.Najveroatnije ste zaljubljeni ali i posesivni, prilično ljubomorni ali to je potpuno nepotrebno. Uverićete se vas da je partner u podjednakoj meri zainteresovan za vas koliko i vi za njega. Osoba koja nije slobodna pokušaće da vas osvoji, moguće da će joj to i poći za rukom. Ako se radi o Raku ili Ribama,otvorite četvore oči,moguće da se radi o prolaznom flertu.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Okupljate tim dobrih saradnika jer ste ubeđeni da neko od sadašnjih ima nešto protiv vas ili bi mogao da vam napravi problem na poslu. Ako ste mladi, verovatno ćete razmišljati o promeni posla.Od vašeg stava zavisi kako će vas drugi doživeti kao samouverenu osobu ili kao nekoga ko pravi kule u vazduhu.Finansijska situacija mogla bi da se popravi krajem perioda. Igrajte igre na sreću, mogući su poveći dobici.
Ako ste u dužoj vezi i sa partnerom provodite malo vremena zbog opterećenosti poslom i njemu i vama je potrebna promena. Ako ste u vezi sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom moguće da ćete morati da se mnogo više potrudite da biste vezu doveli u red.Vaga pokušava da vam se nametne.Pun Mesec u vašem znaku 18.3. i ulazak Sunca u znak Ovna 19. donose mogućnost nalaženja rešenja za finansijske problem


VAGA (23.9.- 23.10.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Tranzit sporih planeta, donosi nove šanse na poslu, posebno onima koji nisu skloni da rizikuju ali su spremni da prihvate nove ideje. Moguć je neki posao u tajnosti i verovatno ćete biti u prilici da se izborite za ono do čega vam je stalo da diskretan način. Škorija, Bik, Rak i Jaracu su vaši stalni odani partneri preko kojih možete dobro da zaraditeNe želite da se previše nervirate oko nečega što vam je u poslednje vreme stvaralo ozbiljne probleme, moguće da se tiče organizacije zaedničkog života i  verovatno partner nema mnogo razumevanja za vaše obaveze. Slobodne Vage mogu biti u prilici da upoznaju Raka, Bika ili Ribe.Ulazak Sunca u znak Ovna 19.3. donosi nove šanse na ljubavnom i socijalnom planu. Javljau se osobe koje dugo niste videli.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Sredinom perioda, posebno počećete da planirate nove poslove, i bilo bi najbolje da se orijentišete na vodene i zemljane znake, oni su sjajni sradnici, imaće mnogo novih ideja, biće veliki entuzijasti ali bez nekog Bika, Jarca ili Device u ekipi, teško da ćete nešto postići.Vaš znak voli da se kladi, kocka i igra igre na sreću. Može se dogoditi da dobijete poveći iznos. Dobici slede preko rada sa strancima.Trudite se da partneru nametnete svoju volju ali to činite dobronamerno i on se na vas najverovatnije ne ljuti.Ako ste u vezi sa Ovnom ili Blizancima shvatate s kim imate posla, naročito ako se radi o osobi koja bi želela da se po svaku cenu eksponira. Moraćete da promenite taktiku, inače preti raskid.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Nedeljni horoskop za period od  14.-20.3.2022.

Trebalo bi da se osećate polaskanim ponudom koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Bizanaca. Verovatno imate još nezavršenih poslova, ali bar znate na čemu ste. Bilo bi dobro kada biste se posvetili nekom poslu u medijima posebno sa Bikom ili Devicom. Ovo je odličan period za obnovu saradnje sa onima sa kojima imate dobro iskustvo.Romansa je moguća i  predstoji vam flert sa Bikom, Blizancima, dok bi Škorpiju i Jarca trebalo da izbegavate. Moguća ljubav sa ambicoznom i kreativnom osobom koja često putuje i koja će vam ponuditi zajednički posao.Slobodni Strelci mogu biti u nezgodnoj situaciji da im se udvaraju dva prijatelja tj. dve prijateljice koji se međusobno poznaju.


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Tranzit Meseca vam omogućava budete uspešni u medijima, na ispitima, da započnete posao u kome će doći do izražaja vaša sposobnost da rešavate konkretne probleme ali saradnja sa kolegama može biti veoma naporna.Ako ste mladi, mogući su dobici preko rođaka, rada u studentskoj organizaciji ili preko honorarnog posla. Sportistima slede malo veće pare.Privatan biznis bi mogao da krene u povoljnom pravcu posle 19. kada Sunce uđe u Ovna.Spremni ste da se upustite u žestoke rasprave sa partnerom ili članovima njegove ali i vaše porodice da biste se izborili za svoju slobodu. To se posebno odnosi na mlade Jarčeve doko oni koji su u braku nemaju mnogo vremena za partnera.Pun Mesec u Devici 18. donosi dobar kontakt sa strancima ili poznanstvo kome treba pokloniti pažnju. Poznanstvo na izletu, većem porodičnom skupu.Neko ko je mnogo toga lepog slušao o vama, želeće da vas upozna.

 


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Ne bi trebalo da se nervirate zbog situacije na poslu, naročito ako gotovo ništa ne zavisi od vas nego od spoljašnjih okolnosti ili vaših poslodavaca.Pazite da vam neko ne ukrade ideju, da vas ne nagovore na nešto što vama u stvari ne odgovara. Ne pristajte na kompromis po svaku cenu.U sferi novca ste skloni rizicima. Ako volite Blizance i Lavove, slobodno se upustite u avanturu sa jednim od ovih znakova koji su vam inače naklonjeni i koji vas impresiniraju.Ukoliko živite u zajendici sa roditeljima, izbegnite konflikte.Obnova veze sa Rakom može biti veoma stresna.


RIBE ( 20.2.-19.3.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.3.2022.

Pun Mesec u Devici 18.marta i ulazak Sunca u znak Ovna, 19. pogodujeka onim Ribama koje znaju šta hoće i spremne su da se uključe u neki timski posao. Imate priliku da dokažete partneru ali i članovima porodice, što vam je naročito važno ako ste mladi koliko možete da zaradite.Profitabilan posao nude vam Jarac ili Škorpija.Astrološko polje ljubavi, partnerstva, braka je  dobro je aspektovanopunim Mesecom 18.a Merkur, planeta vladalac sedmog polja partnerskih odnosa u vašem znaku donosi vam satisfkaciju.. Ipak, ne preterujete ako je partner sklon ljutnji a moguće da jeste i da je mnogo čime nezadovoljan. Prilično vas iritiraju komentari okoline povodom vašeg ljubavnog života.