Nedeljni horoskop

Facebooktwitterpinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

 


OVAN (21.3.- 20.4.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Bićete aktiviratni tranzitom Meseca, Venere i Saturna i čini vas društvenim ali naglašena Devica asčini kritički nastrojenim. Veoma ste efikasni i spremni da naporno radite, naročito ako radite u poslu u kome se zahteva perciznost. Možete biti previše kritički nastrojeni što neće biti prihvaćeno od strane okoline. Mars može delovati na vas prilično iritantno. Moguće da ćete imati previše obaveza. Ljubavni život može biti prilično uspešan i verovatno ćete biti u vezi sa nekom veoma firnom osobom koja je spremna da bude sa vama u dužoj vezi.

 


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Venera u Vagi vas čini spremni da budete veoma kreativni ako se to od vas očekuje. Hobi ili dodatna delatnost može doneti neki nov izvor prihoda. Imate mogućnost da se iskažete na najbolji način ali ne treba da sumnjate u sebe a razlog za to je pozicija Marsa koji je vladalac 12. kuće strahova i nesigurnosti u sebe. Ipak, Mars je vladalac i vaše astrološke kuće partnerskih odnosa što može doneti tajnu vezu sa osobom koja se bavi dizajnom i bićete raspoloženi da se angažujete na nekim kreativnim poslovima koji će biti veoma lepo ocenjeni. Ako ste rođeni pred kraj znaka previše pažnje pridajete kritikama jednog Strelca ili Vodolije ali imate podršku Škorpije.


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Vaš privatan život mnoge intrigira a vi ste u potpunosti posvećeni onima koji su vam odani, najverovatnije da se radi o članovima porodice. Tranzit Meseca sredinom perioda preko Ovna donosi poboljšanje društvenog života ili potrebu da se vidite sa onima koje dugo niste imali prilike da sretnete ali ipak je vaša pažnja usmerena na vašu privatnost, bilo da želite da se preselite, bavite pitanjem nekretnina,prodajom ili iznajmljivanjem stana, poslovnog prostora. Tranzit Venere vam donosi popularnost u društvu u mogućnost poznanstva sa nekim ko je izuzetno atraktivna, umetnički nastrojen. Sa Devicom ili nekim drugim  Blizancem možete stupiti u konflikt.


RAK (22.6. – 22.7)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

 Mesec u tranzitu preko Ovna čini vas izuzetno autoritativnim i često ćete se ponašati kao neko ko drugim anaređuje šta treba da rade. Možete biti skloni konfliktima jer set previše direktni i imate potrebu da neku situaciju isterate do kraja. Verovatno se radi o odnosu sa rođacima ili bliskim kolegama. Trebal bi da više vremena posvetite uređenju svog privatnog ili poslovnog prostora. Ako vam je to hobi ili posao, imaćete uspeha u tome.Imate veliku podršku bliskih osoba u vezi sa vašim planovim akoji se odnose na inostranstvo, posebno na nemačko jezičko područje.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Tražite način kako da izađete iz problema a niste svesni da ste vi ona strana koja može da popusti u nečemu što vam nije toliko bitno ali biste mogli, ako budete želeli da se lako snađete u poslovima koji nisu toliko komplikovani koliko vam se čini. Možete se snaći u društvu onih koji imaju drugačije ideje i verovatno će vas zaintrigirati njihovo viđenje vašeg problema. Ako pokušate da se raspravljate sa Vodolijom sredinom sedmice, možete imati ozbiljne konflikte,p potpuno nepotrebno. Tranzit Venere preko Vague može doneti susret sa osobom koja vam je simpatična.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Merkur u vašem znaku tokom cele sedmice obrazuje aspekt sa nekom od planeta i deluje povoljno na vas. Ne bi trebalo da se previše uzdate u naklonost jedne Vodolije ili nekog Ovna .Imate mogućnost da se dogovorite sa Ribama oko veoma važnog pitanja koje se odnosi na vaše poslovne planove. Moguće da ćete biti u prilici da sklopite dogovor sa jednom Škorpijom koja vam je naklonjna i pokušava da sav ama ostvari prisan kontakt.Emotivni život bi mogao biti izuzetno uspešan ako biste imali strpljenja za Jarca ili jednu Ribu. Neko pokušava da vas nagovori na zajednički proijekat koji nije naročito perspektivan.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Venera u vašem znaku čini vas veoma popularnimi spremni ste da se uključite u neke poslove koji bi mogli da vam donesu veliku popularnost. Trudite se da nađete način kako da prevaziđete neke probleme ili da organizujete sebi život tako da vam ostane više vremena za odmor ili hobi. Moguće su neke manje fizičke tegobe ili strahovi da bi nešto nepredviđeno moglo da iskrsne što vi vas sprečilo da realizujete svoje planove na način kako ste to ćeleli. Sredinom sedmice moguće je udvaranje na poslu od strane atraktivne, ambiciozne osobe.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Početak i kraj sedmice donose neke nove susrete i mogućnost zaljubljivanja u osobu koja je izuzetno šarmantna i daje vam na znanje da na nju možete da računate. Trebalo bi da se družite sa onima koji su spremni da vam izađu u susert kada se radi o nekom izuzetno atraktivnom poslu koji bi mogao da vas u velikoj meri okupira. Možete naći način kako da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju i popularnost. Ljubavni život može biti izuzetno buran ako se odlučite iznenada da uđete u vezu.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Početak sedmice je izuzetno naporan jer vas mnogi opstruiraju i pokušavaju da utiču na vas na način na koji to vama nikako ne odgovara. Ne bi trebalo da se nervirate ako vam se ne bude javila Škorpija ili neka Vaga na koje računate. Trebalo bi se mnogo energičnije postavite prema onima koji od vas očekuju da ih u svemu podržite. Ako se radi o bliskim osobama, popust neke Vodolije, Lava ili Vage, nećee imati izbor nego ćete se angažovati mnogo više nego što vam to trenutno odgovara. Pokušavate da se priviknee na nove uslove rada. Moguća je vest o novcu koji bi mogao da vam potpuno iznenada legne na račun.


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Početak sedmice donosi mogućnost nastavka saradnje sa Ribama ali I sa Ovnom sa onima koji imaju veliko poverenje u vas. Tokom tranzita Meseca preko Bika za vikend bićete u prilici da obnovite kontakt sa onima koji vas cene ali i vi imate mnogo poverenja u njih. Moguće da se radi o nekom vodenom ili zemljanom znaku . Trebalo bi da se raspitate o onome što vas interesuje a tiće se jednog Bika ili Vague. Sumnjate da vas neko ne voli i da se meša u vaš privatani život praveći spletke. Ako je partner u inostranstvu, niste sigurni u njegova osećanja.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Ne bi trebalo da minimizirate probleme jednog Raka ili  Device. Ne bi trebalo da odustanete od  nastavka saradnje sa dosadašnjim saradnicima.Možda ćete naći način da dođete do honorarnog posla koji bi mogao da vam donese nove kontakte i nova poznanstva. Ljubavni život je solidan, partner je ambiciozan ali vas ne zapostavlja. Vi ćete naći način da mu date na znanje da cenite njegove napore da vasa veza bude kvalitetna. Ako ste slobodni, verovatno ćete imati prilike da upoznate osobu koja se bavi umetnošću ili naukom i ona će vas zaintrigirati.


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Nedeljni horoskop za period od 23.-29.8.2021.

Imate mnogo načina kako da popravite jedan odnos koji je za vas izuzetno značajan. Verovatno se radi o saradniku ili članu porodice koji je sklon da nameće svoje mišljenje i od vas se očekuje da se uklapate u sve to. Nemojte se previše nervirati ako jedna Devica ili neki Ovan ne budu tolerantni i koopartivni. Trebalo bi da više vremena posvetite svojim ličnim ambicijama i verovatno biste bili uspešni u nekom samostalnom poslu. Ljubavni život je prilično turbulentan zbog pozicije Marsa, vladaoca astrološke kuće posla i novca,moguće daje vasa simpatija negde na vašem random mestu..

 

Facebooktwitterpinterest