Nedeljni horoskop

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

 


OVAN (21.3.- 20.4.)

Nedeljni horoskop za period od  22..28.8.2022.

Želećete mnogo ali u stvari ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka jer vam osim pozicije Meseca koji se oseća prva dva dana perioda i vašeg entuzijazma, malo toga ide u prilog. Dobijate ponudu za zajednički posao sa Lavom.
Ako budete išli negde na put, bićete skloni da trošite više nego što ste planirali. Nikako nemojte pristati na neku kupovinu ili pravljenje fiansijskog aranžmana sa Blizancima i Devicom. Nepovoljan period za transakcije sa njima i dalje traje.
Na vas Mesec ne utiče baš povoljno jer kada ste pod njegovim uticajem morate da pokažete oseaćaja u većoj meri nego što biste želeli. Početak sedmice donosi vam mogućnos da iz izrazite rečima, a vi ćete uspeti da odaberete one prave, da mnogo kažete malo toga otkrijete o sebi.


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Nedeljni horoskop za period od 22..28.8.2022..

Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritizerski nastrojeni i pokušajte da imate razumevanja za za rođene u znaku Raka, Lava ili Vodolije . Potrebna vam je mnogo bolja koncentracija,a ona će se od kraja sedmice popraviti kada budete imali na koga da prebacite deo obaeze.

Imaćete neki poveći izdatak koji će vas naterati da malo bolje razmislite o svom finansisjskom stanju i da budete mnogo realniji. Ne verujte mnogo u obećanja u vezi sa isplatom.

Početak i kraj perioda mogu biti pomalo stresni jer vam je potrebno da imate osećaj da vladate situacijom a upravo se to ne događaj. Imate pogrešnu predstavu o osobi koja vam je draga. Njoj je i te kako stalo do vas, ali je uzdržanija nego inače iz nekih svojih ličnih razloga.


 

blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.2022.

Ako ste u saradnji orijentisani na žene, posebno na Bikove, Rakove, Lavove iskoristite to na najbolji mogući način. Preko poslovnih kontakata predstoji interesantan susret, moguće posredstvom koleginice ili rođake. Razmišljate o promeni posla ili saradnika.Stižu manji iznosi sa zakašnjenjem jer niste u stanju da svoje troškove svedete na razumnu meru. Ako planirarte kupovinu kola iz druge ruke, nepovoljan period još traje, čak i ako se radi o bliskoj osobi.Potpuno ste egzaltirani, naročito ako ste slobodni a pruža vam se prilika da upoznate nekoga ko se bavi umetnošću, sportom ili je često na putu. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete i vi biti sve sigurniji da bi pre toga trealo da dobro upoznate tu osobu.


RAK (22.6. – 22.7)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.2022.

Ne uspevte da organizujete svoj život kako biste želeli. Zaista se mnogo toga svalilo na vaša pleća. Izlazite u susret svima, a najviše ženama iz vaše porodice ili koleginicama, ma kog pola da ste i ma šta mislili o njima. Dobri kontakti sa ženama u velikoj meri vam olakšavaju završavanje poslova.Nečija finansijska situacija vas prilično brine i spremni ste da mu pomognete. Možete doći u situaciju da date novac bespovratno.Vrlo ste nepoverljivi ma o kome da se radi iako će neko pokušati da vam se udvara.Dobro bi vam došao kraći flert početkom perioda koliko da se energetski malo „dopunite“ jer se osećate prilično usamljeno čak i ako ste u braku ili stalnoj vezi.

 


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.2022.

Bićete uspešni u poslu sa javnošću ,moguće u sportu,politici ili umetnosti, ali i u sferi marketinga.Nemate milosti prema konkurenciji, ali sa nekima od njih možete naći zajednički interes i započeti nov posao.Dobićete obećani novac ali ćete morati da se prilično pomučite da bi se to i dogodilo. Nemojte ulaziti u bilo kakvu transakciju sa drugim Lavom ili Vodolijom.Verovatno nećete odoleti nečijoj slatkorečivosti i bićete spremni da se maksimalno angažujte u vezi koja nema neku veliku perspektivu.Ako ste mladi posebno rođeni sredinom 80. teško da ćete odoleti čarima jedne Vodolije, Ovna ili  Vage. Ako imate stalnog partnera, možete  doći u prilično neprijatnu situaciju


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.2022.

Imate veliku potrebu za dokazivanjem da ste u pravu i vaša sposobnost da ubedite druge u ono što želite dolazi do izražaja.Ako se bavite poslom u kome može da dođe do izražaja snaga vaše ličnosti ili principijelnost,to može stvoriti probleme sa pretpostavljenim.Najviše novca može vam otići na  neke stvari za domaćinstvo ili ako ste mladi za kupovinu kompjutera ili elektro uređaja. Pazite samo da li vam prodaju ispravnu stvar.Niste načisto šta želite ili se prepuštate sanjarenju o nečemu što je malo verovatno.Neko ko često putuje ili koga ne možete iz određenih razloga da viđate  koliko biste želeli može vam postati prava opsesija. Moguće je poznanstvo preko radnog mesta.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Nedeljni horoskop za period od 22.28.8.2022.

Niste preterano zadovoljni razvojem situacije na poslu, naročito ponašanjem osoba od kojih očekujete tačne informacije.Čuli ste nešto što vas dovodi u izvesnu dilemu u pogledu toga kako da se postavite u buduće u vezi sa poslovnim partnerima u inostranstvu.Finansijska situacija vas brine, jer mnogo radite a novac ne stiže. Vrlo brzo će se popraviti a naći ćete i neki nov izvor prihoda.Ako ste opsednuti razmišljanjima o Ovnu ili se pretvara da vas ne primećuje, istu taktiku primenite i vi. Početak perioda donosi interesantna poznanstva sa osobama koje žive u inostranstvu ili sa onima koje ste nekada poznavali. Moguća je obnova veze sa osobom mlađom od vas.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.2022.

Ako se bavite medicinom, farmacijom ,umetnošću, početkom sedmice ste u situaciji da napravite dobar aranžman sa nekim ko radi za stranu kompaniju ili često putuje u inostranstvo. Ako ste mladi, trebalo bi da obnovite znanje stranih jezika. Nemojte  zaključivati posao sa Blizancima.Troškovi vam se nagomilavaju a vi nikako da postignete cilj,a to je da započnete posao sa osobama koje su vam ga odavno obećale.Nemate potrebnu podršku od strane stalnog partnera, ali zato postoji neko ko i te kako misli na vas. To je utoliko naglašenenije ako se radi o nekome koga nikada niste mogli da računate, moguće da se radi o osobi koja često putuje ili nije iz vašeg mesta rođenja.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Nedeljni horoskop za period od  22.-28.8.2022.

Imate previše posla koji vas u priličnoj meri opterećuje jer biste se radije bavili poslovima u kojima bi vaša kreativna crta mogla doći do izražajaJedna Riba i jedan Lav su vam desna ruka u poslu. Budite istrajni u realizaciji svojih planova.Neko će vam ponuditi posao koji će biti dobro plaćen a vi ćete misliti da je ispod vašeg nivoa. Nemojte se previše dvoumiti nego ga prihvatite. Trebalo bi da igrate igre na sreću i to početkom perioda. Ceo period je pun uzbuđenja, posebno ako ste u vazi sa Blizancima a ako niste, imate šanse da ih upoznate. Upravo predstavnici ovog znaka mogu delovati na vas kao magnet. Ako ste u podznaku Jarac ili Rak ne opterećujete partnera svojim brigama.


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.2022.

Vaša ambicozna priroda dovodi vas do iscpljivanja. Ako ste sada već poprilično klonuli, poslušajte savete a izbegnite društvo onih koji vas icrpljuju a ništa vam konkretno ne pomažu. Jedan Lav vam pomaže, a vi toga verovatno niste ni svesni.Nervira vas neizvesnost koju vam stvaraju neredovni prihodi i neka dugovanja koja smatrate da su vam nametnuta bez razloga. Previše se opterećujete pitanjima novca.Priželjkujete da vam se dogodi nešto lepo i romantično ali malo šta činite da do toga i dođe. Ne budite malodušni nego imajte više poverenja u sebe. I dalje su za vas najidealnije osobe Bikovi, Device i poneka Riba ili Vodolija. Škorpja misli na vas.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.2022.

Uspećete da zahvaljujući srećnim okolnostima svoje ideje materijalizujete i da moguće postanete popularni. Mogući su kontakti sa raznim osobama, razni obrti na poslu, mnogo druženja, i prilično uloženog napora. Od Ovna ili Škorpije dobijete interesantnu vest.Igrajte igre na sreću i vaš znak je jedan od onih koji bi mogao da nešto dobije, naročito ako vam je podznak u Ovnu, Strelcu ili Vodoliji.Ako ste mladi u mnogo ste boljoj situaciji nego ranije jer uspevate da se prilagodite na potrebe partnera. Nemojte se previše nervirati ako vas partner bude kritikovao da ste zainteresovaniji za posao nego za njega. Trenutno ste mnogo više posvećeni ambicijama na poslu nego ljubavnom životu.


RIBE ( 20.2.-19.3.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.8.12022.

Vaše ambicije su realne. Potrebna vam je dobra organizacija posla i malo više poverenja i u sebe i u kolege. Niko vas neće izneveriti, ma kako vam situacija izgledala možda nepovoljnom. Jedan Ovan će vam ponuditi posao koji će vam se brzo isplatiti.Možete očekivati lepe prihode,ako budete dovoljno taktični, uporni i i spremni na saradnju sa novim kolegama koji imaju svoje uslove pod kojima žele da radeViše vas opterećuje situacija u domu nego na poslu, osim ako ne radite u privatnoj firmi. Partner vam može biti desna ruka u poslu, ma kog pola i struke da ste. Poslušajte njegove savete ideje, naročito ako ste u braku, mnogo je praktičniji od vas.