Godišnji kineski horoskop za 2023.- Godina Sivog vodenog Zeca-BIVO

 

BIVO (2013., 1925,1937,1949,1961,1973,1985,1997.2009.,2021.)

Ovo bi mogla biti za vas izuzetno povoljna godina u toku koje ne samo da ćete moći da ostvarite dobru zaradu nego ćete moći i da uštedite dosta novca.Nove mogućnosti vam se pružaju i vi ćete imati priliku da se istaknete u kreativnim, umetničkim projektima u istoj meri kao i u nekim krajnje konkretnim poslovima kao što su bankarstvo ili finansijski poslovi.Bićete smeli, sigurni u sebe jer ćete imati oko sebe one koji u vas veruju i koji umeju da prepoznaju talente koje posedujete.Dobro ćete se slagati za Zecom, Zmijom a sa jednom Ovcom možete napraviti poslovni dogovor koji će vam doneti dosta novca ali samo ako budete tačno odredili šta je čija obaveza u poslu. Jedan Konj će vam nuditi neki oblik saradnje i možete biti privučeni idejom o sjajnom projektu ali je pitanje da li možete da izdržite tempo koji će vam nametnuti.Majmun će vam takođe nuditi pomoć ali če vas istovremeno i u velikoj meri iscrpljivati svojim predlozima i zahtevima.

Ovo je godina u toku koje ćete imati potrebu za izlascima, provodom i verovatno ćete često boraviti na nekim prijatnim mestima u prirodi gde možete upoznati nekog ko će vam se svideti, moguće i u okviru rekreacije.Trebalo bi da budete oprezni ako emotivno budete vezani za nekog Zmaja ili Psa jer ma koliko vam se mogu dopasti, vi nećete moći da izdržite njihovu potrebu za dominacijom. Vepar i Petao mogu biti sasvim solidni partneri a ako se zaljubite u Tigra, nemojte mu kontrirati jer ćete izazvati svađu. Moguće da će se neki Pacova zaljubiti u vas i biti spreman da vam se uvek nađe pri ruci.

S obzrom da ćete zbog naglašene ambicije i mnogo obaveza biti skloni oscilacijama krvnog pritiska. Amuleti koji mogu doneti zaštitu su figurice ili slike žabe, pacova, zmije, bivola i petla.

Srećni brojevi:jedan i četiri, srećne boje:bela,žuta o zelena, cveće- cvet breskve, lala, srećan pravac sveta:sever i jug.