Godišnji kineski horoskop za 2023.- Godina Sivog vodenog Zeca- PACOV

PACOV (1912.,1924., 1936.,1948.,1960.,1972.,1984., 1996., 2008.,2020.)

 

Za vas je ovo naporna godina jer yang- jaka voda je vaš element i njena snaga ne može da dođe do punog izražaja u ovoj godini jer mnogo vode škodi slabom drvetu, tj. cveću i niskom rastinju. Pacov neće moći da prepozna sve mogućnosti koje mu se ukazuju i može zbog prevelike ambicije biti u prilici da upropasti šanse koje mu se ukazuju.Možete imati utisak da vas mnogi ignorišu ili da vas opstruiraju u onome što želite da postignete. Nećete biti spremni da tolerišete neprijatno ponašanje prema vama i verovatno ćete se angažovati na nekim novim poslovima, pokušavajući da doživite uspeh  u poslovima koji podrazumevaju da vam se pruža prilika da iskažete svoje talente.Izvesna doza nestrpljenja, čestih promena raspoloženja ili trenutnih nezadovoljstava može biti povod za rasprave sa onima koji će vam ukazivati na vaše greške. Prema novcu ćete imati prilično neodgovoran stav i moguće da ćete ga trošiti na neke nepotrebne kupovine.

Ljubavni život može biti prilično  komplikovan jer nećete biti postojani u svojim osećanjima. Vaša nemirna, strastvena priroda traži uzbuđenja a energije koje vladaju 2023. su previše pasivne za jednog Pacova.Yin voda i yin drvo su previše nežni za Pacova koji je pod uticajem jake yang vode. Ako ste u braku, imaćete potrebu za slobodom a ako ste slobodni, veze će biti kratke a vi nepostojani.

Slagaćete se sa Majmunom, Tigrom i imaćete potrebu za uzbuđenjima a njih možete doživeti uz ove znake koje su pod uticajem elementa metala koji podržava vodu, vaš element, elementa jakog drveta koje možete da zalijete i da zajedno budete dobar tim. Sa Konjem ćete imati strastven odnos ali prepun opasnosti od konstantnih svađe jer je Konj pod uticajem elementa vatre koju ćete imati potrebu da svojim elementom jake vode ugasite. Potreba za dominacijom može vam doneti visok krvni pritisak ili glavobolje.

Amulet sa slikom velikog vojvode može delovati na vas zaštitniki, naročito ako ga držite u zapadnom delu stana. Narukvica od crno belog kamena takođe može delovati zaštitnički.

Srećni brojevi su 2 i 3, boje plava,zlata i zelena, cveće krin,pravci sveta :zapad, severozapadi jugozapad