Godišnji kineski horoskop za 2023.- Godina Sivog vodenog Zeca- TIGAR

tigar

TIGAR (1926., 1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998.,2010.,2022.)

Vaš element je yang jako drvo i vaša je bila godina 2022. pod uticajem yang vode.Imali ste šanse da uspete i da se postavite  kako treba, da dobijete ono što ste želeli. Ipak, bili ste možda previše direktni, sada ćete biti taktičniji i spremniji da pokažete da umete da budete strpljivi i diplomata.Imaćete sjajne šanse za uspeh i on neće izostati ni na profesionalnom ni na finansijskom planu. Osobe koje vas cene umeće to da pokažu na konkretan način,plaćajući vas koliko vredite.Za mnoge ćete biti autoritet i možete dobiti unapređenje, odgovornu poziciju. Vi ste lider za one koji razmišljaju kao vi ali nemaju vašu snagu i sklonost ka rizicima.Moguća je velika zarada.Bićete često pred iskušenjem kada se radi o saradnji sa Konjem i Majmunom koji će iskušavati vaše strpljenje. Zmaj, Pacov i Pas će podržati sve vaše ambicije.

Ovo bi mogla biti sjajna godina ako budete spremni da drugima pomažete, da ih podržavate, biće vam zahvalni. U ljubavi ćete imati zaštitniki stav prema partneru, naročito ako ste ambiciozna žena a partner je posvećen poslu i karijeri. U proleće možete doživeti romansu sa osobom koja se bavi umetnošću.Jedan Vepar i neka Ovca se mogu zaljubiti u vas i to će vam imponovati. Jedan Majmun i Konj mogu podsticati vaše ambicije u svakom pogledu, mogu vas upoznati sa nekim ko će vam se dopasti a Zmaj i Pas vam mogu imponovati kao saradnici.U junu i septembru možete biti skloni povredama ili možete biti skloni donošenju nesmotrenih poteza što se može loše odraziti na odnos sa jednim Majmunom.Pacov podržava vaše ambicije.

Kao zaštita može vam poslužiti figura crvenog konja u severoistočnom delu stana, možete držati figuru pagode sa pet elemenata. Srećni brojevi su 1,3 i 4, srećne boje:plava, siva i narandžasta, pravac sveta: sever, istok i jug, žuti krin