Godišnji kineski horoskop za 2023.- Godina Sivog vodenog Zeca- ZEC

 

zec

 

ZEC  (1915.,1927.,1939.,1951.,1963.,1975.,1987.,1999.)

Spadate u prefinjene znake koji se prema svima ponašaju učtivno, ljubazno i sa poštovanjem.Te osobine će tokom ove godine doći do punog izražaja i vi ćete zbog naglašenog elementa vode biti posebno bolećivi prema svima koji od vas budu očekivali pažnju i razumevanje.Dobro ćete se slagati sa Ovcom, Psom i Veprom a probleme možete imati u komunikaciji sa Pacovom i Petlom.Tigar će vas posebno intrigirati jer će vam uvek biti od velike pomoći što ćete vi posebno ceniti Tokom cele godine bićete skloni promenama, putovanjima, imaćete veliku želju da napravite značajnu promenu u životu što se ne preporučuje jer možete biti previše impulsivni i nedovoljno racionalni. Voda hrani cveće i nisko rastinje koje simbolizuje vaš znak i vi ćete imati sasvim dovoljno svega što vam je potrebno ali vi ćete želeti još više i više u svakom segmentu života.Tzv.kineska boginja Meseca je simbol Zeca koji predstavlja njegovu prefinjenost.Ovo je godina u toku koje će mnogi predstavnici vašeg znaka biti spremni da se bave stručnim usavršavanjem i mnogi će želeti da proučavaju alternativne oblike saznanja uključujući tu i tradicionalno lečenje. Oni koji se profesionalno bave medicinom takođe će biti uspešni kao i oni koji se bave umetnošću.

Ljubavni život će biti veoma raznovrsan ali mnogi predstavnici ovog znaka neće biti sigurni u svoj izbor jer će im se mnogi udvarati pa mogu biti brzopleti bio od ulaska u vezu tj.brak bilo kod raskida. Ako ste žena i dopadne vam se predstavnik nekog jakog yang znaka, verovatno ćete biti izuzetno zaljubljeni i spremni da svoju volju podredite partneru.

Srećni brojevi će biti 3,4 I 6 od boja crvena, roze i plava, cvet jasmin, srećan pravac sveta istok,jug i severozapad a najviše sreće ćete imati za vreme vlada. Amulet koji vam donosi sreću je upravo slika Zeca.