Mesec Crvenog vatrenog Konja od 6.6.-7.7.2022.
U godini smo koja je pod uticajem Crnog vodenog Tigra koja govori o ambicji ali i o jakim emocijama i empatiji, o potrebi za realizacijom svojih snova i planova.

Godina vodenog Tigra je poslednji put bila 1962.Voda simbolizuje emocije ali i novac.Od svih Tigrova, drvenog, zemljanog, vatrenog i metalnog, vodeni je najmanje direktan, najmanje agresivan, intuitivan, pasivniji od drugih tipova ovog znaka zbog čega je omiljen jer je njegov šarm u senzbilnosti i sposobnosti da druge razume. Na njega se svako može osloniti, uslužan je, tolerantan i veoma osećajan. Dobar je taktičar, može biti sklon hipohondriji i previše zabrinut za svoje zdravlje. Kako je drvo osnovni element Tigra a voda hrani drvo, vodeni Tigar je u stanju da sebe razume, sagleda svoje vrline i mane, taktizira i čeka svojih pet minuta. Tokom ove godine osobe rođene u godinama koje se završavaju na broj dva pokazaće posebnu sposobnost razumeanja tuđih slabosti, biće izuzetno senzibilne i mogu očekivati romansu ali i uspeh u domenu finansija.Osobe rođene u godinama koje se završavaju na 0 i 1 biće izložene velikim poslovnim izazovima, posebno u radu sa onima koji su rođeni u godini koja se završava na 4 a rođeni u godini koja se završava na 3 biće zaljubljive i popustljive. Oni koji su rođeni u godini koja se završava na 5 biće spremne na kompromise,oni koji su rođeni u godinama koje se završavaju na 6 imaće jaku konkurenciju, rođeni u godinama koje se završavaju na 7 mogu očekivati ljubav a rođeni u godinama koje se završavaju na 8 i 9 moraće da budu spremni na fizičke napore i mnogo rada….nastavak za svaki znak možete pročitati u Godišnjem kineskom horoskopu

Tokom jedne kineske godine smenjuju se svi zodijački znaci koji vladaju kineskim zodijakom po solarnom kalendaru između 4. i 7. u mesecu.

Mesec Vatrenog crvenog Konja počinje 6.juna i traje do 7.jula 2022.

Ovo je za vas godina velikih izazova.Vaš osnovni element je vatra a ove godine se javlja u malom procentu uz drvo, osnovni element Tigra i uz vodu, element koji vlada ovom godinom. Vaše raspoloženje će varirati od preduzimljivosti i optimizma do ljutnje i neraspoloženja. Drvo hrani vatru zbog čega se vi sjajno slažete sa Tigrom, razumete se po mnogim pitanjima, imate slične stavove, slične ambicije ali voda je element koji vam nikako ne odgovara jer gasi vatru. Možete biti skloni malodušnosti upravo zbog elementa vode koji vlada celom godinom i koji iako simbolizuje novac i emocije na vas deluje deprimirajuće.

Početak godine donosi probleme, nemogućnost nalaženja lakog rešenja za situaciju koja će biti izuzetno stresna ali u aprilu, kada bude mesečna vladavina vašeg znaka, postaćete mnogo jači u svakom pogledu, sposobni da iskoristite prilike koje vam se ukazuju i to će potrajati do juna kada će vas, do sedmolg jula podržavati osobe na koje inače možete da računate ali sada će biti mnogo sigurnije u sebe i vi ćete moći da se na njih oslonite.

Tokom ovog meseca bićete skloni promenama raspoloženja je voda osnovni element koji vlada godinom ima tendenciju da gasi vatru, vaš osnovni element. Nalazite se u istoj godini kao i 2017. kada je kao mesečni znak bio Crveni vatreni Konj. U toku ovog perioda uvek je vladavina Konja ali se analiza pravi na osnovu analize odnose elemenata. Te, 2017.godine vladala je godina Purpurnog vatrenog Petla koja je donosila praktičan način razmišljanja i bila je komplementarna sa elementom jake vatre. Verovatno ste se osećali moćnim i uticajnim i to vam je mnogo značilo za vaše samopouzdanje.

Mnogi će se zaljubiti tokom ovog meseca

Tokom ovog meseca uspeh će imati sve osobe koja inkliniraju ka jugu i one koje se bave sportom ili umetnošću. Mnogi će se zaljubiti, moguće Ovce, Petlovi i Zmije. Bićete potrebni nekom zemljanom znaku, Bivolu, Psu ili Ovci kao i Zmaju. Bićete velikodušni i skloni praštanju.Ljubavni život samih Konja biće izuzetno buran. Rođeni 1966. mogu biti skloni konfliktima, rođeni 1978. baviće se finansijama, 1954. pitanima doma i porodice a rođeni 1942. biće veoma sentimentalni. Rođeni 1990. biće najambiciozniji i najuspešniji. 

Kako je ovo u klasičnoj astrologiji godina pod uticajem Jupitera, planete koja vlada vatrenim znakom, Ovan, Lav i Strelac kao i Blizanci mogu najviše profitirati tokom vladavine Crvenog vatrenog Konja.