Godišnji numerološki horoskop za 2022.-GODINA ŠESTICE

 

Naglasak na Dvojkama tokom ove godine daju u sabrianju broj Šest a Šestica je pod uticajem Venere tako daimate u stari konjunkciju Meseca i Venere tipično tzv. ženska godina. Po kineskoj astrologiji mnogo Dvojki se odnosi na element vode a Venera po kineskoj medicini vlada elementom metala i plućima, voda bubrezima tako da bi trebalo pripaziti na ove organe i ne opterećivati ih.Trgovina, zanati, bavljenje gajenjem voća, jer Venera vlada Bikom a Bik se odnosi na porizvodnju hrane, posebno voće, prodaja slikarska materijala, restorane sa etno hranom, vikendice, šume, tako da će svako o se odluči za prodaju ili kupovinu vikendica ili čamaca, brodova. Saturn je simbol ozbiljnosti,starijih ljudi, članova porodice, autoriteta, šefova, broj se može svesti na 2+22 što donosi simboliku Meseca+Saturna ( 2+2=4).

Šestica govori o pružanju usluga ali i blagostanju koje se može postići nekom vrstom žrtvovanja, narod će krenuti da izlazi na ulice da bi sebi obezbezdio bolji standar. Venera je simbol nakita, garderobe, kozmetike ali ona donosi i višak kilograma, čajevi, lekovita ulja i sokovi mogu doneti dobro

JEDINICA

Pod uticajem je Sunca ali i Marsa koji vlada Ovnom, prvim zodijačkim znakom. Jedinica u godini Šestice predstavlja kombinaciju Sunca i Venere što donosi uvećanje, bogatstvo, mogućnost emotivne veze sa veoma atraktivnom osobom. Jedinica je  u godini Sedmice, pod uticajem Uran jer se sabiraju Jedinica i Šestica a Uran donosi promene a Sedmica je broj duhovnosti i potrebe za promenom.Uran donosi i iznenadne ljubavi, strastvenu vezu ali i mnogo naglih promena vremena, oluje, cunami, probleme u avio saobraćaja.

DVOJKA

Vi ste u godini Osmice i pod uticajem Marsa zbog čega je ova godina u stvari kombinacija Marsa i Meseca i aktivnosti u domenu svega što ima veze sa modom, medicinom, poslovima od javnog značaja, mogu vam doneti dobre konktatke i susrete. Ovo je godina kao stvorean za strastvene veze i verovatno ćete biti u stanju da reagujete veoma energično na sve što vam odgovara ali i na ono što vam smeta. Možete biti skloni povredama ili hiruškim intervencijama radi lepote, jer u pitanju su Mesec i Venera. Pokrećete se pod uticajem onih koji vas vole, bićete motivisani. Dame Dvojke će biti posebno sposobne da stvaraju novac.

TROJKA

Vi ste u godini Devetke i morate da završite ono što ste počeli.Godina odlična za sticanje popularnosti, moguća su priznanja, ulazak u brak, odlazak u inostranstvo, bićete spremni da mnogo radite da biste stekli mnogo toga što vam je bitno, radićete na stručnom usavršavanju. Ako ste talentovani za slikarstvo ili za dizajn, imate priliku da se iskažete na najbolji način. Trebalo bi da se angažujete oko poslova koji vam mogu doneti uspeh, posebno ako ste umetnik, bavite se modom ili želite da započnete privatan biznis.

ČETVORKA

Saturn i Venera daju snagu Sunca jer se radi o sabiranju brojeva Četvorke i Šestice i dobijamo Desetku koja je izuzetno autoritativni i moguće da će dame Četvorke biti veoma direktne i ako vam se neko udvara, pokazaćete da postavljate granice i u stvari Jedinica vlada vašim brojem jer se Desetka svodi na jednocifreni broj.Muškarci Četvorke će se zaljubljivati u dame svetlije kose koje imaju moguće privatni biznis. Jedinica tj. snaga Sunca vlada vašim brojem i može se damama Četvorka zaljubiti u osobu tipa Sunca, npr. jednu Jedinicu.

PETICA

U godini Dvojke ste prilično osetljivi. Vi ste u stvari u godini Jedanestice  koja je pod uticajem Urana i imate mnogo energije, fizičke snage a dve Jedinice svedene na jednocifreni broj dobijamo Dvojku pod uticajem Meseca. Iznenadne ljubavi su moguće i ovde imamo sudar Urana i Meseca sa Merkurom vladaoca vašeg broja a tu je i Venera, i kako ona voli fine osobe, morate biti taktični i saradnja sa ženama može doneti veliki uspeh. Pokazaćete koliko možete da budete senzibilni. Bićete izuzetno intuitivni i spremni da se mnogima nađete pri ruci kod rešavanja problema.

ŠESTICA

 Pod  uticajem ste Jupitera koji vlada Trojkom u godni svog broja težite bogatstvu, širenju poslova, ideja, kod vas je naglašena potreba za gomilanjem svega, garderobe, novca, utisaka, želećete da putujete i to će vam se ostvariti. Možete biti  skloni visokoj temepraturi,  zapaljenjima, problemima zdravstvene prirode koji su u vezi sa ishranom i koji se manifestuju u vidu zapaljenjskim procesa. Poslovi u vidu pružanja usluga, idu vam od ruke. Ovo je godina u kojoj ćete se braniti  od negativnosti pozitivnim mislima, generišući optimizam.

SEDMICA

Naporna godina jer Uran, vladalac vašeg znaka je pod uticajem Saturna ove godine i vi morate da se žrtvujete, da mnogo radite ali postojaće lična motivacija i inspiracija ali bićete zatvoreni u sebe i mnogo ćete raditi, osećate se zaštićenom i moguć je veliki uspeh.

OSMICA

Dinamična godina prepuna nervoze. U godini ste Petice, morate da se prilagodite nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju. Neko vas ograničava i vi ćete se opirati. Snaga Sunca i Saturna preko broja 14 ( 8+6), moraćete da budete tolerantni prema šefovima ili ćete glumiti da ste adaptibilni. Možete napredovati i na profesionalnom i na privatnom planu. Obnovite znanje stranog jezika, znanje rada na kompjuteru, matematiku.

DEVETKA

Pomalo ste netipični i povlačite se u sebe, imate potrebu za ljubavlju i pažnju i biće vam potreban neko na koga možete da oslonite. Možete imati potrebu da se vraćate u prošlost i obnovićete neke rodbinske odnose sa onima za koje niste imali mnogo vremena poslednjih godina. Godina je dobra za odlazak u banje, welness centre i verovatno ćete više pažnje poklanjati svom fizičkom izgledu i nezi a možda ćete imati ineke hronične tegobe koje će vas prilično mučiti.