Numerološki godišnji horoskop za 2017.

 

 

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA 2017.GODINU

Godina novih početaka, pod vlašću Sunca, dominira Jedinica. 

Ovogodišnja Jedinica se dobija sabiranjem Dvojke, Jedinice i Sedmice tako da dobijamo broj 10 sveden na jedan daje Jedinicu.

Dvojka je pod uticajem Meseca, Jedinca pod uticajem Sunca a Sedmica pod uticajem Urana. Ovo je vek Dvojke, pa je uticaj Meseca izuzetno veliki, samim tim to je godne velikih pokreta, mase ljudi kreću ka nekim novim destinacijama, dekada pod uticajem Jedinice koja uvek nagoveštava mogućnost izazivanja sukoba zbo preterano naglašene potrebe za dominancijom a Sedmica je broj misticizma i bunta. Snaga Urana može doneti sukobe. Sedamnaest je broj Osmice to je Sunce + Uran daje Mars- mogući su oružani sukobi, svađe, treba svakako izbegavati sve što remeti harmoniju, što deluje uznemiravajuće, što je pogubno po nervni sistem, čak i jaku muziku. Mars je skriven u ovoj numerološkoj kombinaciji i utoliko opansiji poseno kod rasprava, rastanaka zbog ljubomore.

Vaša numerološka kombinacija se sastoji od tri broja, bioritamskog, generacijskog i ličnog .Bioritamski broj se dobija sabiranjem dana i meseca rođenja i svođenjem na jednocifreni broj. Ako ste rođeni 27.1. vaš broj dobijate sabiranjem 2+7+1 = 10; 1+0= 1. Vaš bioritamski broj je Jedinica.Kada čitate dnevni numerološki horoskop, i mesečni numerološki horoskop njega uvek uzimate u obzir. Generacijski broj je broj godine rođenja tako da ako ste rođeni 1982. vi ste 1+9+8+2= 20; 2+0= 2 tako da je Dvojka vaš generacijski broj i on govori o genetskom nasleđu po pitanju bolesti ili psihološke konstitucije. Sabiranjem ova dva broja dobija se lični broj koji predstavlja vaš karakater. U ovom slučaju to je 1+2= 3. Vaš lični broj je 3. Karakteristike ličnog broja možete naći na sajtu.

Ako je vaš bioritamski broj

JEDINICA   

Ako hoćete da ovu godinu lepo provedete morate biti veoma veliki diplomata. Morate koristiti snagu intuicije i ponašati se suprotno onome što drugi od vas očekuju. Ne smete biti previše nadmeni, ne smete biti direktni jer ćete provocirati rasprave. Trebalo bi da budete spremni na svaku vrstu kompromisa u ljubavi, posebno ako ste u vezi sa nekim partnim brojem. Godina je povoljna za ljubavne veze i verovano ćete, ako ste slobodni, imati prilike da upoznate nekog ko će biti za vas idealan izbor i moguće da ćete vrlo brzo rešiti da uđete u brak ili u zajednički život. Imate priliku da obnovite neke poslovne veze koje će biti veoma značajne. Trebalo bi da budete tolerantni na relaciji muško-ženskih odnosa, nezavisno od pola. Pokušavaćete da poboljšate finansijsku situaciju koja će doneti rezultate.


DVOJKA 

Tokom ove godine pokušaćete da se borite na najkonstruktivniji način protov svega što vam smeta, ma o čemu da se radi, rečima primedbama, predlozima, Vaša reč će se čuti. Imate šanse da radite nešto što će se mnogima dopasti, moguće da ćete biti neka vrsta predavača ili ćete se baviti pisanjem. Ako imate emotivnih problema možete biti previše impulsivni i misliti da ste odlučniji ili principijelniji nego što je to slučaj. Nemojte varati sebe i pokušavati da budete ono što niste, možete se suočiti sa svojom savešću a to neće biti bezbolno. Jupiter vlada ovom godinom kada je vaš broj u pitanju. Mesec vlada Dvojkom, Sunce Jedinicom i daje sjajnu snagu Jupitera, slavu i moć.Ipak,moraćete da se pozabavite sobom i svojim greškama i da priznate sebi da ste i sami krivi za situaciju sa kojom ste suočeni. Nekome je veoma stalo da nastavi poslovnu saradnju sa vama i svoju energičnost eksponirajte u sferi posla, to će vam se isplatiti naročito ako pri donošenju odluka u vezi sa novcem ne budete impulsivni. Moguće su manje zdravstvene tegobe, uglavnom u vezi sa oscilacijom krvnog pritiska.


 

TROJKA

Ovo je godina u kojoj morate da pokažete mnogo više spremnosti da budete disciplinovani. Ne bi trebalo da se previše nerviarate ako vam neko bude postavljao uslove, naročito ako se bude radilo o mnogo starijoj osobi ili o nekom koga ćete smatrati autoritetom. Pokušaćete da se priviknete na nove uslove rada ali ćete želeti u stvari da imate mnogo više slobode. Vaša potreba za kreativnim poslom bićete takođe naglašena zbog čega je moguće da ćete  se odlučiti za promenu posla ako vam ne bude odgovarao onaj kojim se trenutno bavite. Imaćete prilike da uspostavite dobre odnose sa Dvojkom ili sa Šesticom, posebno kada je u pitanju posao sa strancima ili ako budete želeli da putujete u inostranstvo. Tokom cele godine snagu vašeg Jupitera, vladaoca vašeg broja opterećuje snaga Saturna, vladaoca ovogodišnjeg broja tako da ćete u stvari morati da budete skromniji i spremniji na neka odricanja.


ČETVORKA

Možete imati ozbiljnih problema ako ne shvatite da svaka situacija može biti i te kako povoljna po vas i da od vas zavisi da li ćete je iskoristiti ili ne. U vašem slučaju ta povoljnost se zove –novac, dobra zarada u radu sa strancima, naročito ako se radi o poslu koji zahteva česte odlaske na kraće puteve u inostranstvo. Jedinica simbol Sunca i Četvorka pod vlašću Saturna daju snagu Merkura- logike i biznisa. Oni koji nekome nešto duguju, bolje da što pre namire račune a oni koji planiraju da ulažu novac u nov posao, uzimaju kredite, trebalo bi da to urade kod strane banke. Mnogo novca bi moglo da prođe kroz vaše ruke a ako neka prilika nalaže da nekome napravite poklon, bićete veoma galantni. Ukoliko rešavate pitanja u vezi sa nasleđem, dobićete ono što vam pripada.Nekome je stalo da vas uveri u svoja osećanja, ne odustajte od ljubavi za koju još uvek ima nade a ako ste usamljeni, na pomolu je nova veza. Papirologija će imati značajanu ulogu u sticanju novca, pazite kako raspolažete dokumentacijom.


PETICA 

Pokušaćete da započnete neki nov posao  i verovatno ćete biti izuzetno motivisani da se uključite u projekat koji će vam ponuditi Šestica, naročito ako ima veze sa umetnošću  i to osoba za koju ćete everovatno biti i emotivno zainteresovani. Ne želite da iko sazna za vaša osećanja, naročito prema  osobi koja ima zavidnu reputaciju kada su u pitanju ljubavne avanture. Ovo je godina kao stvorena za ljubav. Ne ulazite u lavirint iz koga ne znate kako ćete izaći, naročito ako niste slobodni, žena ste a dopada vam se osoba u unoformi, sportista ili neko ko često putuje.  Ako ste muškarac Petica  možete biti skloni paralelnim vezama i imaćete potrebu da držite konce svog života u svojim rukama ali vam to neće lako polaziti za rukom. Mnogo toga tajanstvenog može se dešavati u vašoj okolini, bilo na poslu ili na polju ljubavi, naročito ako ste slobodni.Dvojka i Osmica mogu biti veoma uporne u pokušaju da vas osvoje. Muškarci Petice su spremni da uđu u rizičan poslovni aranžman. Ma kog pola da ste, pazite se u saobraćaju.


ŠESTICA

Ako ste pravi primerak svog broja, sada ćete biti za mnoge neprepoznatljivi i mnogo jači u svemu ali se situacija može okrenuti protiv vas ako pokažete svojeglavost, posebno u familijarnim i porodičnim odnosima. Kada su finansije u pitanju, morate biti mnogo pažljiviji kod sklapanja poslova i kod uzimanja kredita. Pod uticajem ste Sunca, Venere i Urana što postaje prilično dramatično ako ne okrenete sve na šalu. Proverite sve instalacije u stanju, ne idite na trustna područja, ne budite rigidni u svojim stavovima i ne budite preoseljivi na kritike.Ako nameravate da započnete privatan biznis, potrebna  vam je podrška članova porodice, naročito starijih, iskusnijih a ako ste u zrelim godinama, prepustite voćstvo mladima, naročito ako znaju šta hoče. Oni koji su u bračnoj ili emotivnoj krizi mogu izlaz iz situacije naći odlaskom na put, napuštanjem doma, ali bez iskrenog razgovora sa partnerom, situaciju nećete rešiti.


SEDMICA

Naporna godina naročito za one koji su već iscrpljeni ušli u ovu godinu. Možete biti  suočeni sa novim poslovnim izazovima koji imaju nekakve veze sa inostranstvom ili sa finansijama. Možete poželeti da svoje poslove dobro unovčite, da započnete samostalne projekte. Ipak, sve vas vuče da ostanete tu gde ste pa da polako „opipavate „ teren. Najbolje je da tokom prvih meseci ne donosite  važne odluke  ni u jednom segmentu života  samo zato što vam se čini da okolina to od vas očekuje a vi se intimno još uvek ne osećate spremnim za bilo kakvu promenu. Oni koji prelaze u državnu službu, koji žele da se suoče sa novim poslovnim izazovima biće nosioci novih ideja i promena. Potrebno je da pokažete veliku dozu razumevanja i fleksibilnosti bilo da se radi o poslovnom ili ljubavnom problemu. Bilo bi dobro da pripazite na zdravlje, da izbegavate naporne fizičke vežbe, možete povrediti zglob, dobiti upalu tetiva i sl. Mogući su veliki dobici, dobra zarada i strastvena veza sa ambicioznom osobom.


OSMICA  

Tokom ove godine bi trebalo da završite sve započeto u prethodnoj. Nemojte se previše nervirati ako budete imali nepredviđene troškove ako ne budete bili u stanju da se snađete u poslu koji je zahtevan i na intelektualnom i na fizičkom planu. Moguće da ćete rešiti da se strčno usavršite ili da steknete neko novo znanje. Dobićete priliku da radite u firmi koja posluje sa strancima ili ćete želeti da odete za inostranstvo.Ako ste u emotivnoj vezi sa partnerom koji je ambiciozan i pokušava da organizuje život van zemlje, da se negde odseli, veza može doći u krizu. Imate priliku da uđete u novu vezu ako ste slobodni ili ako ste duže u vezi, da uđete u brak. Glavni problem može biti ove godine nestrpljenje i nervoza ako se događaji ne budu odvijali kako biste želeli.


DEVETKA

Za vas je ovo veooma bitna godina jer ako ste bili spremni tokom prošle godine da krenete u neke nove poslove ili ste bili angažovani na realizaciji svojih ideja, čak iako ne biste želeli da promenita posao ili da krenete u neke nove poduhvate, ukazaće vam se prilika da ipak krenete u poslove koji bi mogli da vam doneti mnogo satisfakcije. Moguća je naglašena impulsivnosti i ne bi trebalo da ulazite u rasprave, da ne budete skloni žurbi da ne biste bili povređeni jer možete imati sklonost ka povredama bilo koje vrste. Posebno bi muškarci Devetke treblo da izbegavaju oštre predmete, baratanje oružjem, moguće su i povrede u sportu. Pokušajte da sa manje nervoze obavljate svakodnevne obaveze i posvetite se razvoju svojih potencijala. Ako ste planirali odlazak u inostranstvo, nemojte žuriti sa odlukama o tome, nego dobro razmislite pre nego što napravite značajnu promenu u svom životu. To se takođe odnosi na one koji su nezadovoljni svojim ljubavnim živitom, ako razmišljaju o raskidu ili razvodu, trebalo bi da sačekaju i da o tome donose odluku u drugoj polovini godine.


J.Holclajtner