Godisnji horoskop ljubavnh asteroida za 2017. godinu

Facebooktwitterpinterest

 

Ovan-dnevni
OVAN (20.3.-19.4.)

Godinu počinjete sa Erosom u astrološkoj kući tajnih ljubavi, zatim u februaru prelazi u vaš znak a do sredine aprila imate zaštitu i Amora iz Blizanaca. Što budete ljubazniji u komunikaciji to su veće šanse da osvojite neku mladoliku osobu, moguće nekog ko ima veze sa medijima ili ko čeesto putuje. Psiha i Karma loše utiču na vašeg partnera sve do pred kraj avgusta kada će najzad ući u polje partnerksih odnosa i vi ćete moći da lakše sa njim komunicirate. U to vreme će vam Kupidon pomoći u vašem polju ličnosti da ispoljite onaj deo svoje prirode koji se dopada ne samo vašem stalnom partneru nego i drugima. Crni Mesec Lilit,- simbol nekog ko ima veliki, fatalni uticaj na vas na kraju Škorpije početkom godine simbolizuje veliku fatalnu privlačnost prema nekom ko je ili mnogo stariji od vas ili se radi o nekadašnjem partneru. U septembru Crni Mesec Lilit u konjukciji sa Saturnom donosi mogućnost ulaska u drugi brak ili u vezi sa tamnokosom osobom kojoj ne možete da odolite.Sve do kraja godine dominacija Lilita u blizini Saturna i ulaskom u Jarca nagoveštava vezu sa veoma ambicioznom osobom  a Kupidon će i dalje boraviti u vašem znaku. Bićete jedan od popularnjih  znakova kada je ljubav u pitanju tokom ove godine.


Bik-dnevni

BIK ( 20.4.- 21.5.)

U martu posle duže vremena Eros će ući u vaš znak i to može biti mesec ljubavi jer će obrazovati dobar aspekt sa Karmom i Psihom u Devici. Neka veoma praktična osoba dopašće vam se i vi ćete biti u stanju da ostvarite vezu sa osobom o kojoj maštate. Kupidon od početka do kraja godine prelazi preko astroloških polja karijere, javnosti i tajnih ljubavi tako da ako vam se dopada neko koga poznajete iz poslovnih krugova a udvara vam se uporno, bez obzira da li je slobodan ili ne, tško da ćete toj osobi uspeti da odolite ako je na neki način vezana za inostranstvo ili se može dogoditi da najesen zbog pozicija Crnog Meseca Lilita uz Saturn u Strelcu a zatim zbog prelaska u Jarca doživite flert, romansu ili veoma strastvenu ljubav negde na putovanju,  u inostranvu. Fortuna će vas posetiti u maju i vi ćete biti spremni da se upustite u romansu sa nekom Devicom ili Ribama.Od sredine novembra do kraja godine moguća je strastvena veza sa Škorpijom zbog Karme i Psihe u ovom znaku u vašem polju partnerskih odnosa.


 Blizanci-dnevni

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Od početka godine do juna bićete pod velikii  uticajem Amora i Erosa  a od oktobra i pod uticajem Karme i Psihe. Moraćete da taktizirate sa članovima porodice jer neće imati mnogo razumevanja za vas  i vaš izbor jer će i Karma i Psiha boraviti u Devici u vašem polju partnerskih odnosa. Mora.Štitiće vas Kupidon iz Ovna i neko koga ste do skora smatrali samo prijateljem, može biti veoma uporan  u želji da vas osvoji. Leto i jesen će inače biti povoljan period po pitanju ljubavi moći moći ćete da se ostvarite na  ljubavnom planu. Asteroid Kiron iz Riba i dalje vam donosi razmišljanja o nekom koga viđate preko poslovnih kontakata, i to je naročito naglašeno kod rođenih u poslednoj dekadi znaka. Krajem godine otvoreno će vam se udvarati veoma moćna i uticajna osoba, posebno ako ste dama Blizanac.


Rak-dnevni

RAK (22.6.- 22.7.)

U februaru, martu i aprilu asteroid Vesta čini će vas odanim i spremni da izađete u susret partneru ,posebno ako se radi o izuzetno ambicioznoj osobi koja očekuje od vas podršku po mnogim pitanjima. U julu će kraća putovanja i kontakti doneti interesantne susrete sa osobama sa kojima možete imati divne odnose, pune razumevanja i lepih razgovora. Amor, Psiha i Karma u Devici tokom jula i u prvoj polovini avgusta  a zatim i prisustvo Erosa doneće vam mnoga nova poznanstva sa intelektualnim tipovima ličnosti sa kojima ćete imati o čemu da pričate.  Mnogi će zbog Amora u Vagi u avgustu želeti da započnu zajednički život ili će planirati brak, zajedničku kupovinu nekretnine ili će, ako budu negde na putu, doživeti nezaboravne zajedničke momente.U septembru vam Amor donosi strastvne susreet sa Škorpijom  ili neka nova poznanstva preko poslovnih kontakata, posebno ako radite u stranoj privatnoj firmi ili stranom predstavništvu. U decembru bi mogao da se dogodi strastven susret sa Jarcem zbog Crnog Meseca Lilita u ovom znaku koji će simbolizovati veliku privlačnost prema uspešnoj osobi.


Lav-dnevni

LAV (23.7.- 23.8.)

Za vas bi ovo mogla biti sjajna godina jer će u vaš znak u maju ući Severni Mesečev čvor koji može nagovestiti sudbinski susret a do tada žete imati zaštitu od Amora, Erosa, Kupidona i to cele godine. Vatreni znaci su izrazito naglašeni kada je pozicija asteroida u pitanju zbog čega ćete imati priliku da doživite novu ljubav ili ako ste slobodni da sretnete nekog ko će želeti da sa vama ostvari lepu vezu, radiće se o tolerantnoj osobi kojoj nećete imati šta da zamerite. Psiha, Karma i Eros u septembru donose romansu na kraćem putu ili poznanstvo na javnom mestu sa osobom kojoj nećete moći da odolite. Možete imati veoma buran ljubavni život,  moguće da ćete ući u vezu sa  nekim ko će imati neke veze sa javnošću. Kraj godine može doneti burne scene zbog ljubomore ako budete u vezi sa Škorpijom, Strelcem ili Ribama zbog pozicije Crnog Meseca Lilita, Karme i Psihe.


Devica-dnevna

DEVICA (24.8.-22.9.)

U maju Severni Mesečev čvor izlazi iz vašeg znaka i ulazi u znak Lava jer se kreće suprotno kretanju planeta i vi ćete morati da se više oslanjate na svoje iskustvo, da razmišljate o svojim greškama, da sledite svoju intuiciju. Ne bi trebalo da prenebregnete sve ono što vam partner prigovara jer to veroatno čini s razlogom. Ako ste u  2016. pravili greške raskidali, bili grubi i nedovoljno tolerantni prema partneru, ako niste ništa naučili iz svojih grešaka to možete skupo platiti ako ne budete spremni da pokažete razumevanje prema partneru. Psiha i Karma u vašem znaku do jeseni vas opominju da je najvažnije, ako želite da ostvarite uspešnu ljubavnu vezu i i da budete srećni da se ne suprotstavljate sudbini i ako je potrebno potražite savet nekog stručnjaka koji bi vam razjasnio vaše nedoumice jer verovatno niste naročito srećni u vezi ili ste moguće i usamljeni.


Vaga-dnevna

VAGA (23.9.- 23.10.)
Naglašen znak Ovna, Lava, Blizanca sjajno se odražava na vas i vi ćete biti mnogo sigurniji u sebe nego inače a u tome vam pomaže i tranzit Jupitera preko vašeg znaka. Karma i Psiha u vašoj astrološkoj kući tajni i tajnih ljubavi ali i tajnih neprijatelja opominju vas da ne treba da svoje probleme gurate pod tepih nego da o svemu dobro razmislite. Svaki potez koji želite da napravite u smislu poboljšanja odnosa sa partnerom ili ako želite nekog da osvojite da se udvarate nekom ko možda nije slobodan, morate da razradite čitavu taktiku. Imaćete prilike da zbog Kupidona Amora i Erosa budete u romantičnom i strastvenom odnosu sa jednim Ovnom, Bliznacima ili Lavom ali ćete tek najesen kada Psiha i Karma uđu u vaš  znak doneti odluke koje će biti od velike važnosti za vaš dalji ljubavni život.


skorpija-dneva

ŠKORPIJA (24.10.-21.11.)

Crni Mesec Lilit je u vašem znaku  početkom godine i prelaziće tokom cele godine samo preko vašeg znaka, Strelca i ući će u Jarca. Ovo nagoveštava mogućnost romanse ili tajne ljubavi sa neki koga ćete upoznati na poslu ili sa nekim prema kome ne možete biti ravnodušni bez obzira na status u vezi tj .da li ste slobodni vi i ta osoba. Mnogo toga se može iskomplikovati od sredine  septembra, zatim u oktobru a dotle biste mogli sasvim lepo da uživate u ljubavi sa nekim koga dovoljno dugo poznajete da biste mogli s njim ući u ozbiljnu vezu. Nešto što može krenuti kao neobavezni flert u proleće tokom jeseni bi moglo da se pretvori u vezu koja vas u velikoj meri opterećuje, posebno ako se radi o nekoj javnoj ličnosti. Ako budete u vezi sa ambitioznim partnerom, moraćete da pokažete veliku dozu strpljenja a u tome će vam krajem godini pomoći pozicija asteroida Karme i Psihe.


Strelac-dnevni2

STRELAC (22.11.- 21.12.)

Od marta do novembra Crni Mesec Lilit imaće velikog uticaja na vaš znake. Ne treba da se previše opterećujete događajima koji će biti za vas značajni u proleće a počeće odmah posle nove godine jer će Crni Mesec Lilit- fatalna privlačnost, simbol nekog ko ima velikog uticaja na vaš znak boraviti u vašoj astrološkoj kući tajni i tajnih ljubavi. U to vreme bićete pod velikim uticajem asteroida Erosa i Amora i pokušaćete da zavedete nekog Blizanca, možda i Ovna i Lava. Kako vreme bude odmicalo tako ćete i vi posebno u martu i aprilu biti potpuno okupirani emocijama prema Ovnu a od maja i prema Lavu. Imaćete potrebu da se nekom nametnete i to će vam poći za rukom. Vaš šarm će biti u prvom planu i mnogi će vas smatrati izuzetno harizmatičnim, posebno ako vaš posao ima veze sa javnošću, ako ste ambiciozni i ako preko posla dolazite u kontakt sa mnogo sveta. Bićete u drugoj polovini septembra, oktobru i novembru posebno raspoloženi da se udvarate Vagi, Biku ili Škorpiji, bićete ubeđeni da vas oni savršeno razumeju. 


Jarac-dnevni

JARAC ( 22.12.-19.1.)

Ovo bi mogla biti veoma značajna godina za vas posebno ako želite da uđete u brak, da preuzmete na sebe neke nove obaveze ili da započnete  zajednički život, moguće sa Ovnom ili Blizancima. Imaćete priliku da upoznate nekog o kome ste čuli mngo toga intrigantnog i asteroidi Amor, Eros i Vesta će tokom proleća doneti izazove kojima nećete moći da odolite. U maju u vaše polje erotike ulazi Severni Mesečev čvor zbog čega ćete verovatno doživeti strastven susret koji će prerasti u redovno viđanje i na kraju moguće i u ozbiljnu vezu. Karma i Psiha u Devici čine vas spremni da uđete u vezi sa nekim ko posluje sa strancima. Nemojte se previše nervirati ako vas jedna Vaga bude najesen ignorisala, posebno ako se radi o osobama koje viđate u društvenim krugovima. Moguće da ćete se zaljubiti u nekog ko je javna ličnost i sa kim nećete tako lako moći da ostvarite vezu baš kakvu vi želite. Velika erotska privlačnsoti prema Škorpijii Strelcu od oktobra do decembra može doneti prilično burne momente sa nekim ko moguće nije slobodan a kada u decembru budete Crni Mesec Lilit ušao u vaše polje ličnosti postaćete harizmatični, veoma privlačni i veoma dominantni na ljubavnom planu.


Vodolija-dnevna

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Kupidon u martu i aprilu opseda vaše polje ličnosti i vi ćete biti spremni da tada napravite neki značajnij rez u svom životu, da donesete odluke koje se tiču jednog Ovna ili Vage i Bika jer će u prolećnim mesecima Venere pralziti u retrogradnom hodu preko Ovna i taj znak će vas opsedati ali vi nećete biti baš naročito raspoloženi da mu izlazite u susret po svim pitanjima.Kako proleće bude odmicalo tako će vas sve više privlačiti Blizanci, Lav a Južni Mesečev čvor u maju ulazi u vaš znak i to će biti svojevrsna opomena da se ne smete igrati sa osećanjima vašeg partnera jer možete biti ostavljeni. Nešto što ste započeli pre 18 godina sada postaje veoma ozbiljno pitanje, veza ili brak i mogu biti u krizi a od vas se tranzitom ovog Mesečevog čvora očekuje da se žrtvujete za ljubav umesto da probleme ignorišete. Tokom jeseni bićete opsednuti nekom Vagom ili Škorpijom i Strelcem i lako se može dogoditi da uđete u tajnu vezu sa nekim ko u  početku neće imati veliko poverenje u vas ma koliko se vi budete trudili oko njega.


Ribe-dnevne

RIBE ( 20.2.-20.3.)

Početkom godine Eros je u vašem znaku i donosi vam mnogo toga zanimljiog u ljubavi. Možete biti veoma slobodni i spremni da se  upustite u avanturu  i to preko posla. Psiha i Karma u vašem polju partnerskih odnosa sve do jeseni čine vašeg partnera previša analitičnim i spremni da se sa vama ubeđuje oko nekih možda i ne tako bitnih pitanja ali svakako bićete njegova “meta”. Možda će imati potrebu da vas menja, da utiče na vaše stavove a tranzit Crnog Meseca Lilita može doneti mešanje sa strane u vašu vezu ili brak a ako ste slobodni možete dobiti poziv od nekog za neki veliki skup, moguće negde u inostranstvu gde ćete upoznati osobu prema kojoj nećete ostati ravnodušni. Ipak, vama je posao na prvom mestu ali osoba kojoj se dopadate, neće vas ostavljati na miru tako da ćete, ako se budete povremeno viđali, naročito sa Devicom ili Škorpijo, krajem godine moguće razmišljati i o ulasku u brak sa tom osobom.


Photo : http://www.yourtango.com

 

Facebooktwitterpinterest