Srpska Vanga uči vas o bioenergiji i parapsihologiji

Facebooktwitterpinterest

Intervju sa Milijanom Minjoj Spasojević

I Srbi imaju nekog ko ima natprosečne moći

Na youtube mogu se naći video klipovi sa Vašim gostovanjima na raznim televizijama. Meni je najinteresantniji Vaš razgovor sa Dejanom Lučićem i očigledno da Vi znate više nego što želite da kažete. Kad kažem „znate“ mislim da „osećate“, „pretpostavljate“ i to mi se uklapa u naziv srpska Vanga. Vi ne  želite da o tome pričate niti želite da se reklamirate na taj način i potpuno Vas razumem jer ste mi pre ovog intervjua ispričali da zaista imate osećaj da znate više nego što želite da kažete ali da niste nikakva proročica iako ste stalno u fazi spoznaje nekih događaja ili prekognicije i da konstantno osećate uticaj energija preko kojih dolazite i do tih saznanja. Znam i osobe kojima ste mnogo toga rekli što im je pomoglo da svoj život sagledaju iz drugog ugla. Jasno mi je da ne želite da Vas javnost tako doživljava ali nikom niste odbili pomoć.

Ovo je bio mali uvod da bi posetioci sajta znali da se ne radi ni o kakvoj stvarnoj proročici nego o osobi koja ima jasniji uvid u ono što se dešava oko nje i možda i u budućnost.

-Kako Vi dolazite do tih saznanja ?

-Dobro ste me predstavili, da tačno ja nisam proročica nego sam nažalost imala nekoliko puta mogućnost da doživim levitaciju kao posledicu koma u koje sam upadala. Očigledno moje fizičke bolesti ili stanja alergija  i momenata kada sam upadala u komu su doprinele mojoj sposobnosti da „vidim“ nešto što drugi ne vide.

-Kada kažete da „vidite“ da li se to odnosi na sadašnjost, budućnost ili neke druge dimenzije ?

-Kada ste u komi i doživite i ono što sam ja doživela, videla neke druge svetove, druge dimenzije, onda pri povratku u ovozemaljski život sve vrednujete drugačije. Svi smo u istoj dimenziji, prošlost, sadašnjost i budućnost su zapravo jedna ista realnost samo što neke osobe imaju drugačiji uvid u tu realnost. To su sposobnosti koje mogu da se razviju.

-Kako ?

-Kao prvo boraveći na mestima gde dolazi do energetskog pročišćenja a za mene je to planina Rtanj. Ja tamo odlazim često, i tamo vladaju neverovatne energije.

-Kako to osećate?

Rtanj – srpska piramida, magična moć planine sa neverovatnim energijama, svetlostima i pojavama koje svako ko je poseti oseti

-Svako drugačije. Oni koji imaju nečistu savest, ljudi opterećeni gresima, mogu se osetiti loše tamo jer ih te energije pročišćavaju i ja ih uverim da treba da budu istrajni u tome ali nije stvar samo otići na Rtanj nego se tokom tog putovanja, kao i za vreme posta osloboditi loših misli i osećanja.

-Da, slušala sam na video klipovima gde ste gostovali da pridajete veliku važnost religiji, postu, molitvi.

-Molitva i vera su osnova svega jer su osnova duhovnosti. Možete da imate nekoliko fakulteta, da budete veoma uspešni u svom poslu ako nemate tu dimenziju, duhovnost, vi ste nepotpuna ličnost, vaš život je lišen jedne važne spone kako sa samim sobom, sa okolinom tako i sa svevišnjim.  Bez toga ne možete ništa da postignete, možda trenutno na ovom zemaljskom putu ali on nije jedni. Normalno je da poštujete pravila vere kojoj pripadate i da se ponašate u skladu sa ljudskim i božanskim zakonima. Onda je moguće i pročišćenje, nema osobe koja ne greši, samo je pitanje koja želi da se promeni nabolje a koja ne.-Vi se bavite i umetnošću i starim zanatima,umete da tkate, da slikate na svili, šijete, imate svoju oazu mira. Jel mislite da je hobi za svakog čoveka dobar kao sredstvo za obnavljanje energije ?

-Naravno. Kada radite ono što volite, za šta ste sposobni i talentovani vi vibrirate pozitivnim energijama. Neko će to videti, svideće mu se, energija koju prenosite na predmet na kome radite, odiše Vašom kreativnošću, Vašom ljubavlju, to zrači pozitivnom energijom.

-Protivnik ste mešanja u politiku i davanja komentara na tu temu pod geslom“Neka svako radi svoj posao“. Da, ali kako da dođe do pozitivnih promena ako se narod ne bavi politikom, ako se ne čuje glas naroda ?

-Čuće se kad dođe vreme. Imate svoj stav, svoje mišljenje, kada idete na glasanje, izrazite svoju volju. Ne mogu promene da nastupe preko noći zato što se nekom nešto ne dopada. Kritikujući druge trošite mnogo energije, prljate misli nečim što vam ne donosi dobro ni na jednom planu. Potrošite se na nešto što je neproduktivno. Drugo su profesioalni analitičari, kritičari, a narod treba da gleda svoja posla i ono od čega živi.

-Volite prirodu i selo i zagovornik ste uzgajanja namirnica u svojoj bašti, ekološki čistih. Kako da to urade oni koji nemaju zemlju ili koji nemaju smisla za to a žive u velikim gradovima.

-Počnite od svoje terase, gajite cveće. U kućnim uslovima uspeva limun, čak ima i vrsta banana koja uspeva, možete da stavite bure sa otvorima za viseće jagode. Nije tačno da su vam potrebni hektari zemlje da biste uspeli. Kupite domaće mleko na pijaci pa sami pravite kiselo mleko. Sve što neko sam uradi, uzgaja svojom rukom, nosi pozitivnu energiju i zdravije je od kupovnog.

Imali ste dve emisije na Radio Novostima u kultnoj emisiji koja već sedam godina ima brojne slušaoce “Žena i tajne”  i razgovarali ste sa novinarkom i voditeljkom Marinom Jungić-Milošević. Mnogi su pokazali interesovanje da od Vas nauče kako da i sami spoznaju svoje moći.

Marina Jungić-Milošević i Milijana -Minja Spasojević u studio Radio Novosti

-Planirate da držite seminar o bioenergiji i upravljanju energijama u Beogradu dva dana. O čemu se tu radi zapravo ?

-Želim da ljudima prenesem znanje. Tema će biti bioenergija ( parapsihologija) 19. i 20.novembra od 9.- 20 h u Beogradu.Zapravo se radi o moći energija ikako ih koristiti.

-Kako mogu da se prijave zainteresovani ?

Minja drži seminar u Beogradu o bioenergiji i parapsihologiji

Na tel. 060-33-53-343 ili na mejl minja50@gmail.com

-Evo vidim kod Vas u broju telefona pet Trojki. Trojke su duhovnost i komunikacija, prenošenje znanja. Da li verujete u numrologiju ?

-Verujem u mnoga tzv.alternativna znanja tj. alternativne oblasti saznanja ali ja bih to nazvala drevnim znanjima jer kao što i sami znate osnivač numerologije je Pitagora, uostalom i osnivač matematike. Brojevi zrače kao što i sve oko nas zrači, mi to upijamo kao energiju. Zato sam i rekla bioenergija- parapsihologija jer ono što se smatra parapsihološkim je samo nedovoljno objašnjeno i može ljude da plaši ali ja želim da ih uputim kako da koriste svoje neiskorišćene duhovne i energetske kapacitete da dođu do mnogih spoznaja i na malo drugačiji način, osluškujući sebe, svet oko sebe i energije koje ih prožimaju. Kada upravljate pravilno svojim energijama i koristite svoja znanja i saznanja život vam je sadržajniji, ispunjeniji i bolje se osećate i vi i vaša okolina.

Do seminara, mogu samo da preporučim posetiocima sajta da pogledaju video klipove na youtubu koji mogu dati još jasniji uvid u ono o čemu je ovde bilo reči i da shvate šta sve mogu da od vas nauče.

Razgovor vodila Jasminka Holclajtner

Facebooktwitterpinterest