Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

U  fazi ste išćekivanja verovatno očekuete nečiju posetu ili ponudu za neki nov, moguće kraktoročan posao. Možete planirati odlazak u drugi grad ili čak državu.Mesec ide od Vodolije i dolazi do Bika a u drugoj polovini sedmice kada bude prelazio preko vašeg znaka  bićete mnogo aktivniji na svi poljima i pokušaćete da držite konce događaja u svojim ruakama.Donosite važne odluke uglavnom pod uticajem prijatelja, trudite se da izvučete korist iz informacija koje uglavnom dobjate od Strelca ili Blizanaca. Poslednja Mesečeva četvrt 28. u Biku u ulazak Merkura u Devicu deluje na vas pomalo iritirajuće jer imate utisak da kasnite u izvršenju svojih obaveza.

Ljubavni život može biti veoma zadovoljavajući, naročito ako ste u vezi sa jednim Lavom, Strelcem ili nekim drugim Ovnom. Ne ulazite u rasprave sa partnerom ako ste na počektu veze.

Budite oprezni u vožnji.


bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Tranzit Meseca donosi susrete sa prijateljima koji su uglavnom dobronamerni i moguće da očekujete neke promene kojih se pomalo plašite, niste sigurni da li vam neko  sprema unapređenje ili ćete biti predmet kritike. Naglašeno drugo polje posla i novca čini vas nestrpljivim a moguće i da ćete dobiti ponudu koja vam može doneti dobru priliku za putovanje u inostranstvo. Ne bi trebalo da se upuštate u raspravu sa Ovno ili Škorpijom a u toku poslednje Mesečeve četvrti 28. budite spremni da pokažete inicijativu i na poslu i u privanom životu jer je Mesec tada na početku vašeg znaka. Ljubavni život donosi razna uzbuđenja, naročito ako ste u braku.

 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Sunce u Lavu i pozicija Marsa i Jupitera u vašoj kući ličnosti donosi jake ambicije i mogućnost da sklopite dogovor sa onima koji su vam inače naklonjeni i koji žele da sa vama rade na nekom veoma ozbiljnom projektu.Možete postati popularni naročito ako vaš posao podrazumeva da možete biti prisutni u javnosti. Imate priliku da promenite posao ili da započnete neki samostalan.Ne ulazite ni u kakve aranžmane koji vam ne odgovaraju. Trebalo bi da se raspitate o poslu u okviru koga biste mogli koristiti znanje stranih jezika. Imate potrebu za putovanjima i ta vam se želja može ispuniti. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 28.jula kada Merkur bude ušao u Devicu, možete dobiti ponudu o kojoj treba razmisliti.


RAK (22.6. – 22.7)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Ne bi trebalo da se previše nervirate ako ne bude sve onako kako ste  zamislili Možete dobiti priliku da se sretnete sa osobom koja živi u inostranstvu koja će vam pomoći da se snađete u novom poslu mada vi možete biti pomalo nepoverljivi prema vatrenim znacima. Ipak, Sunce u Lavu vam donosi upravo mogućnost napredovanja preko ovog znaka a tranzit Meseca preko Riba početkom perioda može doneti prijatne vesti od osoba sa kojima imate inače dobre odnose. Moguća je romansa sa starijom osobom ako ste dama Rak ili sa veoma ambiioznom ako ste muškarac. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 28. jula kada Merkur  bude ušao u znak Device imaćete priliku da se se istaknete u radu sa zemljanim znacima.


LAV (23.7.- 22.8.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Sunce u vašem znaku gde je i Merkur do pred sam kraj perioda kao i Venera, čine vas izuzetno društvenim i raspoloženim da se viđate sa onima koji bi trebalo da sa vama ostvare dobru saradnju. Možete biti u prilici da se dogovara ko bitnih pitanja koja se odnose na saradnju sa strancima i ovo je odličan period za putovanja ili za stručno usavršavanje. Nemojte oklevati u vezi sa ponudo koju možete dobiti od Blizanca. Nalazite se u sjajnom periodu, punom raznoraznih aktivnosti u toku kojih dolazi do izražaja vaša inventivnost, spremnost da preuzmete kormilo događaja u svoje ruke ali i poveća nervoza zbog pozicije Meseca koji će tranzitirati preko Vodolije Riba i Ovna zbog čega možete biti priličn nestrpljivi iako ćete uskoro videti rezultate svog rada.

 


DEVICA( 23.8.- 22.9.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Spremni ste da rizikujete kad je ulaganje novca u pitanju. Planirate neke nove poslove o čemu nikome ne pričate.Očekujete poziv od Raka, Lava ili Bika a trenutno vam najviše odgovara društvo Jarca koji ima u vas veliko poverenje. Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako vas neko bude provocirato po pitanju zarade ili novih poslovnih mogućnosti..Pokušavate da vladate svojim osećanjima i ne dozvoljavate nikome da vam nametne svoju volju, ali u stvari, veoma ste popustljivi prema partneru, naročito ako se radi o Raku, Biku ili Vagi.Novo poznanstvo je moguće na putu.Kada je porodica u pitanju,prilično ste rastrzani između dve osobe koje, svaka na svoj način žele da vrše uticaj na vas.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

 Ako situacija na poslu bude počela da se komplikuje razlog tome je vaša loša koncentracija, jer Merkur ide ka vašom 12.kući gde je slab a on utiče na mentalno stanje kao i zbog jakog osećanja odgovornosti. Postavili ste sebi gotovo nemoguće ciljeve. Bolje organizujete svoje vreme. Bilo bi dobro da negde otputujete i da se lepo provedete, moguće u društvu jednog Raka, Bika ili Lava. Nije momenat da rizikujete ulazeći u nove, nesigurne poslove. Trebalo bi da naučite kako da rukujete novcem, mnogo trošite. Po pitanju ljubavi  vrlo burna sedmica. Počeće nagoveštajem nečega što bi moglo da vam se dogodi, i moguće da ćete biti veoma romantični i u iščekivanju događaja koji će se razvijati u velikoj meri onako kako vi to budete želeli.


 skorpijaŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Mesec u znaku Riba početkom perioda nagoveštava mogućnost sjajne saradnje sa tamnokosim osobama. Takmičarski duh vas ne napušta, spremni ste na nove izazove, posebno kada je inostranstvo u pitanju.Tranzit Meseca preko Ovna krajem perioda donosi nespokojstvo i nestrpljenje ali vi nećete dopustiti nikom da utiče na vaše odluke.Spremni ste dosta da potrošite, naročito na društveni život. Članovi porodice vam daju praktične savete u vezi sa novcem. U ljubavi ste skloni  paralelnim i tajnim vezama. Muškarci su naročito skloni brzopletim odlukama koje mogu na duži rok da im u priličnoj meri iskomplikuju život. U vreme poslednje Mesečeve četvrt 28. 7. dobićete priliku da razgovarate sa partnerom o odlasku na put.


strelacSTRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Delujete kao neko ko dobro zna šta hoće i u ovoj sedmici vam je potrebna dobra taktika. Postavite se autoritativno i odlučno ali i pokažite dovoljno strpljenja, posebno ako radite sa strancima. Verovatno ste spremni da dosta novca uložite u nekretnine ili u zajednički projekat sa jednim Jarcem ili Ovnom. Napravite dobru računicu pre toga.Ako ste žena, lekar, sportista ili vojno lice su potencijalno dobri partneri za vas, ili vas veoma privlače.Ako ste muškarac, očekujete da vam partnerka po mnogim pitanjima povlađuje.Skloni ste raspravama i ubeđivanju sa vašim bližnjim. Nemojte se nervirati ako vas ne budu baš u svemu slušali. Poziv od rođaka koji živi u inostranstvu da ga posetite.


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Dobro se slažete sa onima koji često putuju, sa strancima ili osobama koje rade za velike strane firme. Ako očekujete bilo kakvu ponudu, ona bi mogla malo kasniti ili ćete svoje planove morati da odložite.Nemate dovoljno novca ili ga ulažete u velike poslove sa strancima. Očekujete uskoro poveći dobitak . Nepoverljivi ste prema onima koji pokazuju da im se dopadate i nepotrebno se povlačite u sebe. Ako ste u dužoj, stalnoj vezi, moguće su manje trzavice ili razdvojenost od partnera, zbog uzajamnih obaveza.Ne ulazite u paralelne veze.Neko od vaših bližnjih pravi velike planove u vezi sa svojom karijerom i očekuje od vas podršku. Vi ste okrenuti uglavnom sebi.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

Dobra saradnja sa ambcioznim saradnicima i onima koji očekuju da ih sledite u svemu što rade je za vas ključ uspeha. Potrudite se da budete maksimalno kooperativni jer ste skloni da sledite samo svoje ciljeve i snove.Trebalo bi da pokažete interesovanje za neki zajednički poslovni projekat, ma o kome da se radi, i ma ko da vam ga nudi. Ako ste slobodni, može vam se dopasti sportista ili izuzetno atraktivna, dinamična osoba, ali prilično nepouzdana i sklona neverstvu.Ako dođe do rasprave u porodici, postavite se krajnje neutralno i nemojte uzimati stranu ni mlađih ni starijih članova, jer ćete za sve, na kraju vi biti krivi.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


ribeRIBE ( 20.2.-19.3.)

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.7.2024.

 Mnogi će vam davati korisne savete, ali vi ćete biti nepoverljivi ili preterano svjeglavi. U vreme  tranzita Meseca, početkom sedmice, dobijate ponudu koja može biti ono na šta ste dugo već čekali.Nov posao, nova prilika za zaradu. Osećate se spremnim da rizikujete, i da dobijete. U tome će vam pomoći jedan vatreni znak.Na vaš Merkur krajem sedmice u astrološkom polju partnerstva označava mogućnost da budete preterano egzaltirani ili oduševljeni nekim ko se može docnije pokazati kao priličano egocentrična ličnost. Svi se oslanjaju na vas kada su praktični problemi u pitanju, a vi ste željni slobode i opušanja. Teško da to sebi možete da priuštite, naročito ako živite u zajendici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *