Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao- Veče može doneti probleme u komunikaciji sa jednim Bikom koji je možda previše nametljiv. Verujete da će vam se javiti Strelac radi dogovora ali bi bilo bolje da ga vi na to podsetite. Nemojte ulexite u rasprave sa onima koji vam ni na koji način ne mogu pomoći.

Novac- Dobićete povoljnu vest od osobe koja vam je obećala zajedničku saradnju koja bi mogla biti izuzetno profitabilna. Trudite se da zaradite preko neke vrstea usluga.

Ljubav

Ona-Ne bi trebalo da propustite priliku da se sretnete sa Devicom ili Blizancima koji žele da sa vama prodube odnos i da date sebi priliku da ih bolje upoznate.Moguća je romansa sa jednim Ovnom  koji vam se duže vreme javlja sa željom da se češće viđate.

On-Ostajete dosledni sebi i želite da nađete način kako da se dogovorite sa jednim Jarcem oko daljeg nastavka veze, naročito ako je uposlednje vreme aona u krizi.Potrebno vam je mnogo strpljenja za Jarca ili Škorpiju ali ne i za Blizance koje smatrate šarmantnim.

Porodica- Neko vam često kontrira i pokušava da vam se nametne na način koji vam ne odgovara. Najverovatnije pokušavate da budete autoriet u svojoj porodici.

Zdravlje- Pazite se u vožnji.

 


NEDELJNI HOROSKOP

 

MESEČNI HOROSKOP

 


 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest