Horoskop za vaš znak- Ribe

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

Ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Mesec planeta javnosti u Jarcu  može doneti neke naizgled nedovoljno zanimljive poslove ili možete smatrati da se kolega nije držao dogovora. Verujete da možete da  nagovorite nekog koga izuzetno cenita da treba da vam pomogne u poslu kojim se bavite, naročito ako to ima veze sa sportom ili javnošću.

26.11.2022.

Svesni ste svojih potencijala i ne želite da raspite svoju energiju i vreme na one koji bi mogli da i sami nešto nauče o poslu. Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji.

Ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Uz malo taktičnosti današnji dan bi mogao biti dobar ili bar podnošljiv jer će partner pokazati ako ne nežnost i strast onda bar lojalnost. Moguće da mislite na neku drugu osobu koja vam se od nedavno udvara. Ako se radi o Ovnu ili Jarcu, moguće da su pravi izbor za vas. Za vas se interesuje i jedan Rak.

26.11.2022.

Ovo je jedan od onih dana kada dobrom taktikom možete postići mnogo. Pitanje je da li imate taktiku kako da ga osvojite. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoje iskustvo jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći mudrost osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava. I to je samo privid, zato se prepustite emocijama.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.   

Odgovara vam pozicija asteroida Juno koji vam donosi popularnost.

 


MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao-Vladavina znaka Škorpije savršeno odgovara većini predstavnika vašeg znaka jer Sunce i Venera u prvoj polovini meseca prelaze preko vašeg polja inostranstva, Sunce sve do 23.kada će zajedno sa mladim Meseom ući u polje karijere.Ovo se ne dešava često tako da bi trebalo da u prvoj polovini meseca završite sve pripreme za ono čime ćete se baviti posle 17. kada Merkur bude ušao u znak Strelca i vi ćete biti spremni da rizikujete i uđete u neki arnžman koji može značiti početak saradnje sa strancima.Vi ste skloni da menjate odluke, i to će biti posebno naglašeno ovog meseca ali za to če postojati i objektivne okolnosti.Imaćete brojne susrete sa nekim osobama nećete lako naći zajednički jezik npr, več 1.novembra prva Mesečeva četvrt u Vodoliji vam ne odgovara, imaćete utisak da vas neko provocira.Pazite kakva obećanja dajete u vreme punog Meseca 8.novembra jer će tada biti pomračenje Meseca u Biku i svaki razgovor na temu ulaganja novca u nov posao može biti povod za raspravu,Ne odgovara vam ni poslednja Mesečeva četvrt 17.novembra jer je u Lavu a na vas taj znak deluje iritantno.Sa mnogima, možda čak, sa bliskim saradnicima, imaćete konflkte na dnevnom nivou a kada bude Sunce ušlo u polje karijere 23.gde će već tranzitirati Merkur, postaćete odlučniji po pitanju pravca u kome želite da se odvija vaša karijera. Ako tražte posao, možete ga naći u privatnoj firmi.

Ljubav– Kada Sunce i Venera prelaze preko Škorpije, spremni ste da se upustite u novu ljubavnu vezu, u avanturu a možda i da uđete u brak. Ako ste slobodni, možda će vas neko upoznati sa osobom koja  često boravi u inostranstvu ili ste se upoznali negde na putu. Ako i sami budete putovali, najverovatnije da će vam se dopasti osoba koja poseduje ličnu harizmi oja je veoma šarmantna. Nemojte se upuštati u tajnu vezu jer vam to može doneti ozbiljne probleme. Trudićete se da, ukoliko ste u braku ostvarite harmoničan odnos ali retrogradni Mars u polju doma i porodice usporava događaje.Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas partner bude u drugoj polovini meseca igrnorisao jer će biti okupiran nekim svojim ličnim ambicijama. Imate ipak pored sebe partnera koji može da vam imponuje. Pazite kome šaljete kakve poruke da ne biste poslali neku na pogrešnu adresu. Pomračenje Meseca donosi konfuziju i sklonost ka raspravama 8.novembra i to će se nastaviti i do 17. kada će biti poslednja Mesečeva četvrt u Lavu i ako vam je partner vatreni znak, predstoji rasprava, Vaš partner je verovatno veoma posesivan i time vas opterećuje.

Zdravlje-Nervoza.