Horoskop za vaš znak- Ribe

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

Ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

19.6.2022.

Želite da sredite svoj odnos sa jednim vatrenim znakom ali vam on postavlja nemoguće uslove ili vas na neki način ucenjuje, pritiska  zahtevima koji su nerazumni. Imate mnogo svojih obaveza da biste se bavili tuđim problemima. Ne ulazite u raspravu sa Lavom koji je previse zahtevan

Dnevni ljubavni horoskop

19.6.2022.

Očekujete nečiji poziv i mislite da vas neko namerno ignoriše i čak iako znate šta je povod tome nećete sebi dopustiti da vas to totalno demorališe. Imate osećaj da još uvek možete da uspostavite kontakt kakav biste vi želeli. Veoma ste popustljivi prema Ovnu.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 13.-19.6.2022.

Verujete u mogućnost nalaženja rešenja uz podršku jednog Lava, Strelca ili Blizanca ali ipak trebalo bi da budete mnogo oprezniji kada se radi o poslu za koji vam je potrebna veća ekipa saradnika. Možete dobiti priliku da se čujete sa osobom sa kojom možete uspostaviti dobru saradnju ukoli je jedno vreme živela u inostranstvu. Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u saradnji sa osobama koje su bile raspoložene da sa vama naporno i vredno rade. Imate priliku da uđete u posao koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i vi ćete to iskoristiti .


MESEČNIH HOROSKOP

 

 

J.Holclajtner