Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

Ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

5.10.2021.

Očekujete da vam neko ponudi poziv za saradnju ali nise sigurni da li čete ga prihvatiti ako vam se ne javi osoba na koju računate. Trebalo bi da budete toleranatniji prema onima sa Kojima često sarađujete I da ne komentarišete ono što vas u stvari ličnone dotiče. Moguć je susret negde na nekom većem skupu sa osobama sa kojima imate često rasprave po nekim principijelnim pitanjima. Budite tolerantniji prema jednom Lavu koji je uvek imao razumevanja za vas.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 4.-10.10.2021.

Ovo je sedmica prepuna uzbuđenja. Niste načisto da li da se posvetite nekom novom poslu koji će vam predložiti neki Rak ili da odustanete od njega. Verujete da možete das se lako uključite u neke nove poslove koji bi mogli biti veoma profitabilni.Možete lako da pridobijete naklonost osobe sa kojom se često viđate u društvenim krugovima. Pokušavate da se postavite fer prema osobi koja nije uvek bila korektana prema vama ali preko nečega još uvek ne možete lako da pređete.Očekujete da vam se javi osoba koja je izuzetno simpatična i sa kojom uvek lako nalazite zajednički jezik ali ona verovatno ima neke druge planove i nije raspoložena da se sa vama trenutno viđa.Trebalo bi da se čujete sa Škorpijom.

MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2021.

Ovo je veoma naporan mesec sve dok Sunce ne uđe u Škorpij u što će biti 24.oktobra. Do tada, bićete pod napetim aspektima planeta koje se najviše reflektuju na vaše polje moguće zarade preko partnerksih odnosa, na posesivnost, neprijatelje, otvoreno rivalstvo. Naglašen znak Vage govori o nemogućnosti da ubedite one koje želite u ono što je vama trenutno veoma bitno.Merkur, planeta koja je vladalac vašeg polja doma i porodice i polja partnerskih odnosa  u napetom aspektu sa Plutonom čini vas spremnim da se suprotstavite onima koji su prilično neprijatni prema vama ili vi imate utisak da bi mogli da vam na bilo koji način naude. Pred velikim ste finansijskim izazovima, naročito u vreme mladog Meseca 6.oktobra i u vreme punog Meseca 20.oktobra. Trudite se budete u toku događaja i želite da sredite svoje odnose sa osobama sa kojima biste želeli da radite ali pod vašim uslovima.Retrogradni Merkur donosi probleme u komunikaciji sa onima na koje računate i koji su vam svojevremeno predlagali zajedničku saradnju. U vreme prve Mesečeve četvrti 13.oktobra imaćete dobru saradnju sa drugim vodenim znacima. Za vaš znak je  veoma značajan ulazak Venere u znak Strelca koji jer je to polje karijere i vi ćete imati mogućnost da u dogovoru sa bikom, Rakom ili nekim drugim Ribama, napravite dogovor koji će biti na obostrano zadovoljstvo.Polovinom meseca dobar aspekt između Sunca i Jupitera može doneti dobre prilike za saradnu sa strancima. Trebalo bi da se mnogo više oslanjate na iskustvo onih sa kojima ste već svojevremeno sarađivali i sa kojima ste imali prilike da razmenjujete iskustva. Ljubavni život može biti veoma komplikovan jer je isuviše naglašeno astrološko polje ljubmore i posesivnosti a od 7.oktobra i polje autoriteta.


 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest