Horoskop za vaš znak- Ribe

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

Ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

DNEVNI HOROSKOP

19.1.2022.

Dobro znate šta treba da radite u situaciji koja je prilično stresna. Imate mnogo prilika da promenite posao i poslovnog partnera ali vi to izbegavate jer je to prilično stresno. Neko će vam ponuditi da zajedno započnete posao koji bi mogao biti izuzetno profitabilan.

Dnevni ljubavni horoskop

19.1.2022.

Vama ne odgovara tranzit Meseca preko znaka Lava zbog čega možete biti nervozni i možete odreagovati neprimereno u situaciji koja je za vas veoma bitna, ili za oboje. Potrebna vam je partnerova podrška u svakom pogledu.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 27.12.2021.-2.1.2021.

Tranzit Merkura preko Jarca pogoduje onima koji imaju privatnu firmu i prave planove za proširenje poslova. Imate priliku da se sretnete sa Lavom, Ovnom, Vodoijom, sa onim znacima koji vam prijaju jer su slični vašem temperamentu. Ako ste u vezi sa Vodolijom, veoma je ponosna na vas i na način na koji se ponašate u društvu, smatra da imate stila.Ako vam je partner izrazito ljubomoran, nemojte se previše nervirati ukoliko ne bude želeo da se sa vama dogovara oko nekih  zajedničkih pitanja. Verovatno vam daje na znanje da ne želi da toleriše vaše druženje sa nekim vatrenim znakom. Jupiter ulazi u vaš znak i donosi nove mogućnosti u saradnji sa strancima a mlad Mesec krajem perioda obnovu važnog prijateljstva.


MESEČNIH HOROSKOP

DECEMBAR 2021.

Tokom ovog meseca naglašeno je astrološko polje karijere sa tranzitnim Marsom ali tek posle 14.decembra. Do tada treba da se pozabavite pravnim pitanjima i rešavajem razne vrste problema, i nedoumica posebno ako ste primorani da sarađujete sa osobama koje nose neku vrstu uniforme na radu. Pomračenje Sunca 4.decembra u polju karijere donosi neke poslovne ponude o kojima treba dobro razmisliti.U Strelcu su Sunce i Mars jaki ali je to ipak polje karijere zbog ga bi trebalo da budete mnogo preduzimljiviji da ne čekate da neko vama ponudi posao nego da i vi krenete u akciju. Venera, vladalac polja  privatnosti i privatnog biznisa, novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Uranom u Biku gde se daje vam osećanje moći i daje vam potreban entuzijazam. Trebalo bi da se mnogo više angažujete na poslovima koji vam omogućavaju da često putujete ii da proširite saradnju sa strancima. Tokom pojave prve Mesečeve četvrti u vašem znaku verovatno ćete dobiti ideju kako da proširite saradnju ili kako da plasirate svoje znanje i svoje talente.
Tada imate šanse da postanete poznati ili da sklopite posao koji će vam omogućiti da budete prisutni u javnosti. U vreme punog Meseca 19.decembra možete doneti susret koji vam omogućava da osećate satisfakciju i vi ćete biti raspoloženi da se sretnete sa osobom sa kojom imate mnogo dodirnih tačaka. Verovatno se radi o nekom ko živi u inostranstvu a u vreme poslednje Mesečeve četvrti 27.bićete spremni da se uključite u neki poveći projekat ili u neki posao koji podrazumeva da umete da se snađete u preduzetništvu.Retrogradni hod Venere posle 19. i ulazak Sunca 21.u Jarca može za vas da znači podršku osoba u koje imate veliko poverenje i onih koji su spremni da vam pomognu da se snađete u nekim umetničkim poslovima.Poslednjih deset dana donose mogućnost proširenja saradnje sa osobama koje su poznate u javnom životu. Mars u drugoj polovini meseca donosi vam pojačanu ambiciju kada se radi poslu preko koga biste mogli da se istaknete u javnosti.Venera  u dobrom aspektu sa Neptunom donosi pojačanu maštu ali i mešanje u vaš život osoba koje su dobronamerne i želke da vam pomognu da sredite svoj emotivni život.

 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest