Horoskop za vaš znak – Bik

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.     

Jedan od boljih dana kada je u pitanju saradnja na novom projektu sa osobama sa nemačkog jezičkog područja.Ipak, još uvek zadržavate neke sumnje u pogledu mogućnosti da će sve biti o.k. Pribojavate se susreta sa novim saradnicima, naročito ako imaju više iskustva od vas u poslu koji treba da počnete da radite

26.11.2022.

Ovo bi mogao biti za vas veoma stresan dan ako niste u stanju da tolerišete egzaltirano ponašanje saradnika koje vam u stvari ide na nerve. Trudite se da niko ne primeti da vam nije baš jednostavno da se odlučite za posao sa strancima i da želite da se priviknete na neku novu situaciju koja vam ne odgoara.

Ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Nekome je stalo da vas osvoji i to će učiniti na prilično konvencionalan  bl ako se radi o osobi koja je mlada. Veoma ste romantični i mislite na ponudu koju ste dobili od nekog ko vam se odavno dopada. Moguć je početak nove veze ili pomirenje sa nekadašnjim partnerom

26.11.2022.

Niste preterano raspoloženi da se viđate sa osobom koja je prilično nametljiva i po saku cenu želi da vam se nametne.Moguće da ćete ipak pristati da se vidite sa tom osobom i verovatno ćete se lepo provesti.

Ljubavni asteroid

27.11.2022.   

Asteroid Eros u polju partnerskih odnosa donosi ineresanno poznanstvo.

 

O


MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao-  Venera, vladalac vašeg znaka u  konjunkiji sa Suncem čini vas dobro organizovanim po pitanju posla i u tome vam pomaže jedna Škorpija.Treblo bi da budete mnogo otvoreniji prema Škorpiji i Jarcu jer će Venera ući u Škorpiju što donosi nove šanse za zaradu i mnogi će želeti da uzmu kredit ili da ulože novac u nešto vredno, moguće u posao. Tranzit Merkura, planete biznisa koji vlada vašim poljem posla i novca preko Škorpije  do 17.novembra čini vas spremnim da organizujete svoj život tako da možete dobro da funkcionišete u svim sferama života i donosi nove poslovne ponude  a sredinom meseca Sunce koje vlada polje privatnog biznisa u dobrom aspektu sa Saturnom u polju karijere otvara neke nove mogućnosti za napredovanje. Strepite od kritike jednog Ovna i Mars u napetom aspektu sa Neptunom čini vas nepoverljvim prema jednoj Vagi.Prvog novembra prva Mesečeva četvrt u Vodoliji donosi nove poslovne šanse i mogućnosti.Pun Mesec 8. u Biku donosi pojačanu maštu i intuiciju ali kako je u to vreme pomračenje Meseca  može delovati pomalo dekoncentrišuće za one koji su već uključen u velike projekte a već 16.  poslednja Mesečeva četvrt vas motiviše da se posvetite  privatnom poslu.  Retrogradni hod Marsa može doneti neke manje zastoje u poslu i promenu poslovnih planova.Tranzit Sunca preko polja partnerskih odnosa do 22.novembra donosi mogućnost nalaženja pravog rešenja za poslovne odnose.Ulazak Sunce u znak Strelca u vreme mladog Meseca 23.novembra može doneti, rođenima krajem znaka mogućnost nalaženja rešenja za posao sa strancima.

Ljubav- Naglašen znak Škorpije donosi brojne susret preko posla, nova poznanstva i vi ćete se prijatno osećati u društvu vazdušnih znakova. Jedna Škorpija vam je izuzetno odana i Dobar period za ljubav tokom celog perioda je sa nekom Devicom, Ribama ili Škorpijom. Prva Mesečeva četvt 1. donosi manje trzavice u porodičnim odnosima a 8.novembra pomračenje Meseca u vašem znaku može vas učiniti  nesigurnim u sebe i sklonim neraspoloženju.Prva polovina novembra  može doneti  slobodnima poznanstvo, biće vam interesantni umetnici i osobe rođene u nekom vodenom znaku.Mars u retrogradnom hodu  odražava se loše na vašu sigurnost u sebe i verovatno ćete biti skloni sumnjičavosti i nedovoljno spremni da pravite neke ustupke, naročito ako ste u vezi sa osobom koju poznajtete preko posla..Jupiter se vraća u Ribe i povoljno se odražava na rođene u poslednoj dekadi znaka, naročito ako su vezi sa nekom osobom koja je poslovno ili rodbinski vezana za inostranstvo.

Zdravlje- Ojačajte svoj imunitet.