Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao- Planiraete osnivanje svoje firme ilia ko je već imate proširenje poslova i to će vam poći za rukom ukoliko se oslonite na savete iskusnih kolega, moguće jednog Ovna, Škorpije ili Lava. Nemate mnogo načina kako da rešite dilemu u vezi sa Jarcem osim iskrenog razgovora.

Novac-Predstoje vam troškovi na koje ste računali ali ćete morati da se drugačije organizujete da biste nadoknadili sve što ćete morati da placate.

Ljubav

Ona-Vaša privatnost je za vas zakon i nikome ne želite da pričate o svojim problemima ali niste u stanju da ih sami rešite. Trebalo bi da zatražite ipak saveto od jende Ribe koja vam je izuzetno naklonjena ili od neke Škorpije koja vas simpatiše-

On-Ako ste slobodni, možete očekivati poziv od osobe koja je prisutna u javnosti da se nađete negde moguće da se radi o sportsom događaju ili vam se dopada osoba koja se bavi sportom, eventualno je prisutna u javnosti.

Porodica– Žučne rasprave nikud ne vode vi to znate ali ipak ne uspevate da se uzdržite od komentara koji smetaju vašim članovima porodice.

Zdravlje-Proverite stanje pluća.


NEDELJNI HOROSKOP

7.-13.6.2021.

Problemi na poslu mogu biti izuzetno veliki naročito ako nemate rešen status ili ako budete imali neke vanredne troškove. Trebalo bi da budete mnogo aktivniji u okviru vaše profesije i da potražite savete jednog Raka, Jarca ili Škorpije jer vam oni mogu rešiti dilemu. Pomračenje Sunca u polju posla i novca za neke znači šansu a za druge situaciju koja izgleda nerešiva. Trebalo bi da razmislite o honoraranom poslu ili osnivanju privatne firme jer vam semože ukazati sjajna šansa za uvećanje prihoda. Moguć je dogovor sa jednim Jarcem u vezi sa nečim što se odnosi na vaše  zajedničke planove.Pokušavate da se priviknete na situaciju koja vam u stvari ne odgovara.

 

Mesečni horoskop

 

 


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest