Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

24.12.2020.

Verujete da možete da izađete nakraj sa jednom veoma autoritativnom osobom koja je možda previše zahtevna kada se radi o novcu i možda nije u stanju da vas plati koliko vi zaista vredite. Vi ćete se cenjkati i postavljati svoje uslove.

Dnevni ljubavni horoskop

24.12.2020.

Ona- Ovo bi mogao biti za vas romantičan dan, naročito ako vam se dopada Škorpija ili neki Lav.Ako ste u vezi sa osobom koju poznajete preko posla, pokazeće otvoreno koliko mu se dopadate Ne ulazite u raspravu sa jednim Ovnom ili nekim Jarcem.

On- Trudite se da budete u dobrim odnosima sa osobom koja je veoma ambiciozna i nije tako direktna kako strepite da bi mogla biti, posebno ako ste već imali neke nesuglasice. Vi joj se svakako dopadate.


NEDELJNI HOROSKOP

 

Mesečni horoskop

 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Tranzit Sunca, planete koja upravlja vašim poljem privatnog posla slab je u vreme tranzita preko Vodolije od 20.januara do 19.februara i u vreme vladavine Vage od 23.septembra do 22.novembra kada treba biti mnogo oprezniji u poslu koji podrazumeva sposobnost donošenja odluka koje su u vašim interesima. Krajem aprila Merkur u napetom aspektu sa Jupiterom, simbolom inostranstva, Saturnom, planetom upornosti i ambicije i u napetom aspektu sa Jupiterom čini vas izuzetno ambicioznim jer je tada Merkur u konjunkciji sa Uranom, koji vas tera na promene i vaša očekivanja su velika kada se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo.  Od 17.februara do 10.marta retrogradni Merkur može vas učiniti nesigurnim po nekim važnim pitanjima kao i retrogradni Merkur od 18.juna do 12.jula donosi probleme u saradnji sa privatnim firmama  ili u medijima, trgovini ili ako ste i sami privatnik, moraćete da se potrudite da  poboljšate poslovanje.Takođe će Merkur biti retrogradan od 14.oktobra do 3.novembra i može doneti kolebljivost kod donošenja važnih odluka.U polju posla, retrogradna Venera od polovine maja do kraja juna donosi usporavanje poslova ili potrebu da svoje poslove započnete sa nekom Vagom ili Blizancima uz sav rizik koji nosi. Bićete mnogo opušteniji i možete propustiti neku šansu u vezi sa zaradom ali leto donosi nove mogućnosti za nove izvore zarade a retrogradan Mars u Ovnu od 9.septembra do sredine novembra čini vas nesigurnim u pogledu saradnje sa Ovnom ili Škorpijom.

Ljubav-Prvi meseci u godini donose uzbuđenja i moguče poznanstvo sa Ribama ili Devicom.Retrogradna Venera od 13.maja do 25.juna u Blizancima može vam pomoći da svoje ljubavne odnose sredite zahvaljujući vašoj popustljivosti ili upoznajete neku koja će vam se dopasti ali može biti previše vezana za vas što vam može smetati ali retrogradni Mars od 9.septembra do 14.novembra vas čini pomalo konfuznim i neodlučnim. Kako će sve vreme Saturn prelaziti preko Plutona i sa kraja Jarca u Vodoliju od 23.marta do 1.jula, možete, ako ste slobodni, u nekom većem društvu ili na javnom mestu upoznati osobu koja će vam biti veoma draga.Od 9.septembra do kraja godine sa Marsom u Ovnu, moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge svoje postupke. Moguće da ćete odlučiti da uđete u brak u novembru ili u decembru kada Venera bude bila u Škorpiji i Strelcu.Dobro se osećate u društvu Riba i Jarca sa kojim možete ostvariti dobar odnos-

Zdravlje-Moguće glavobolje i upale sinusa.


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest