Horoskop za vaš znak – Bik

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 

 

 BIK (21.4.-21.5.)

DNEVNI HOROSKOP

19.10.2021.

Spremni ste da u nečemu popustite i da se postavite kako treba po pitanju nekim novih mogućnosti na poslovnom planu. Imate jasnu koncepciju šta bi trebalo da radite i kako da se postavite da biste uspeli da postignete sve o roku. Moguće da vam se neko javio ko je kod vas podstakao želju za napredovanjem na poslu ili vas motiviše da ne posustanete kada se radi o nečemu što je za vas od prioritetnog značaja. Pokušajte da budete mnogo strpljiviji sa Devicom, Blizancim aili nekim Jarcem koji je prilično nezadovoljan svojom karijerom.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 18.-24.10.2021.

Ne bi trebalo da se preterano nervirate zbog nečega što je van mogućnosti da kontrolišete situaciju. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa onima koji su vam posebno značajni, bilo da se radi o kolegama, prijateljima ili rođacima. Mesec prelazi preko Ovna i čini vas preosetljivim tako da želite da se rasteretite stresa i to radite na način koji vas prilično iscrpljuje. Nemojte se preterano nerviratei ako ne budete mogli da se lako odlučite za nešto što će vam neko dati kao predlog. Vodolija vam daje konkretne savete koje ćete verovatno uvažiti jer shvatate da je to za vaše dobro. Ulazak Sunca u Škorpiju čini vas spremnim da se angažujete u novoj emotivnoj vezi.


 

Mesečni horoskop-Oktobar 2021.

Mesec počinje napetim aspektom između Merkura i Plutona  i oseća se u vidu nervoze na poslu,nedovoljne koncentracije jer je Merkur u retrogradnom hodu, saradnici mogu biti prilično neprijatni a vi ćete verovatno biti u prilici da se često raspravljate onima koji su vam nešto obećali i moguće da će vam neka Škorpija pomoći da nađete rešenje za za problem koji vas opterećuje.Dok Sunce početkom perioda bude u opoziciji sa asteroidom Kironom u Ovnu, možete biti skloni da se kajete za nešto to što ste propustili da uradite ili možete pomisliti da ste se o nekog ogrešili.Potreban vam je savet Blizanca, Vodolije ili Strelca3.oktobar – sunce u opoziciji sa Kironom.Mlad Mesec u Vagi 6.oktobra donosi neke nove poslovne šanse. Sunce u konjunkciji sa Merkurom i Marsom čini vas skloni m preterivanju i bavljenju poslovima koji vas mnogo ne interesuju ali vi ste ipak spremni da se angažujete samo radi novca. Ulazak Venere 7.oktobra u znak Škorpije pogoduje aprilskim Bikovima i donosi neke nove susrete i poznansva koja mogu biti za vas veoma značajna ali ako se radi o poslu sa Vodolijom, ubdite oprezni možete biti nezadovoljni njenim stavom prema vama. Kada bude 13.oktobra prva Mesečeva četvrt u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom vi ćete planirati prošienje poslova sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Možete planirati otvaranje privatne firme ili ćete dobiti ponudu da radite u nekoj velikoj firmi.

U vreme punog Meseca u Ovnu 20.oktobra i u danima koji slede možete ući u tajnu vezu sa osobom koja je veoma posesivna i strastvena ali je pitanje da li je i sklona vernosti.Bićete prilično sumnjičavi prema Vodoliji, Lavuili Strelcu, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu. Novac počinje da pritiče posle 18.oktobra kada će Merkur prestati da bude u retrogradnom hodu a direktan hod Jupitera i Saturna, omogućava vam da sredite svoje poslove sa strancima. Poslednji dani oktobra mogu doneti podršku jedne Vage, Škorpije ili nekog drugog Bika, posebno u vezi sa novcem.

 

 


Facebooktwittergoogle_pluspinterest
 
 
Facebooktwitterpinterest