Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

 

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao- Trudite se da nađete najbolji način kako da zajedno sa jednim Bikom, Rakom ili Lavom nađete rešenje za svoje poslovne probleme ili za realizaciju vaših planova. Trudite se da budete dobro obavešteni o svemu što se odnosi na saradnju sa jednom Vodolijom

Novac-Imate način da zradite popriličnu svotu novca a da toga možda niste ni svesni. Ne odbijajnte ponude koje su vam u stvari izuzetno privlačne.

Ljubav

Ona-  Tranzit  Meseca deluje na vas prilično podsticajno ako vam se dopada osoba koju viđate na poslu. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o osobi koja je spremna da sa vama podeli neke vaše probleme, imajte za nju strpljenja.

On- Pokušavate da uverite osobu koja vam je draga da treba da ima razumevanja za vaš posao jer verovatno zbog poslovnih obaveza ne stižete da se viđate onim tempom kojim biste želeli. Dobro se slažete sa Rakom.

Porodica- Rešili ste da promenite taktiku kada se radi o odnosu sa jednim Rakom ili Bikom. Očekujete vesti od Device ili Blizanaca koji bi mogli da vam značajno pomognu svojim savetima.

Zdravlje- Nervoza.


NEDELJNI HOROSKOP

Za period od 7.-13.6.2021.

Izuzetno naporan period u toku koga možete doći u situaciju da niste u stanju da se organizujete kako treba da biste uspeli da sve svoje obaveze završite na vreme.Mars ulazi u Lava 11.i omogućava vam da pokažete svoje sposobnosti kada je zarada u pitanju.Tražićete način kako da uvećate prihode i moguće da ćete zahvaljujući ličnoj inicijativi u tome uspeti.Pomračenje sunca 10.6. donosi neprijatnosti u vidu razgovora koji će samo podstaći partnera na još veću dozu kritike na vaš račun nego do sada.


MESEČNI HOROSKOP

 

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest