Horoskop za vaš znak – Jarac

Facebooktwitterpinterest

 

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

 

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2021.

Trebalo bi da bolje plasirate svoje kreativne sposobnosti i talente ili smisao za predavaštvo jer ste izuzetno spremni da se prilagodite nekim novim uslovima rada koje vam nameće jedna Riba ili neki Rak. Svojom maštovitošću uspećete da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donse uspeh i satisfakciju, kao i izvesnu dozu popularnosti.Moguće da je partner nezadovoljan vašim odnosom ili je nervozan jer ne može da vam pomogne na način kako bi to voleo naročito ako se radi o Ovnu. Ako treba da vas uveri u svoju naklonost konkretnim popuštanjem u vezi sa nečim što ne odobrava, verovatno to neće učiniti.

18.9.2021.

Naglašeno astrološko polje  društvenih odnosa ali i ljubomore sa Venerom u  Škorpiji donosi vam mogućnost nalaženja rešenja uz veliki napor. Niste sigurni da bi partner bio voljan da se sa tobom dogovori oko nečeg što je vama veoma bitno. Ako vas bude pozvala osoba prema kojoj  ste izuzetno bolećivi, nećete moći da joj odbijete poziv ili molbu. Nekome je stalo da se sa vama pomiri, moguće Škorpiji.Ako ste slobodni, verovatno pokušavate da osmislite svoj lkjubavni život, tako što često idete u različita društva i upoznajete neke nove osobe.


NEDELJNI HOROSKOP

Za period 6.-12.9.2021.

Prilično ste nesigurni u sebe jer je mlad Mesec 7. u Devici u polju inostranstva i neprijatelja vase karijere. Želite da date primer svojim ponašanjem kako se treba postaviti prema jednom veoma važnom problem ali vas niko ne sluša. Nemate mnogo načina kako da uverite Vodoliju koja nije spremna da sa vama uđe u neki aranžman koji bi mogli doneti dobit i vama i njima. Imate priliku da se pomirite sa jednim Rakom koji je raspoložen da sa vama obnovi odnose i na privatnom i na poslovnom planu.Polje karijere je izuzetno naglašeno i vi ćete ipak najveći deo svoje energije uložiti u poslove koje ste započeli. Dobro se osećate u društvu osoba koje vas podstiču na razmišljenje o velikom projektu.

 


MESEČNI HOROSKOP

SEPTEMBAR 2021.

Posao – Verujete da možete da povratite status na poslu i svoje samopouzdanje ako budete bili dovoljno uporni i ambiciozni. Potrebno je da uspostavite kontakte sa onima sa kojima ste radili pre mnogo godina.. Ponavljaju se neke šanse i prilike za napredovanje, posebno ako se radi o naučnom radu, poslu sa strancima ili u domenu stručnog usavršavanja. Neće vam nedostajati entuzijazam i ideje a u drugoj polovini septembra jer će Mars boraviti u polju karijere i bićete veoma posvećeni radu. Oni koji traže posao mogu ga naći u velikim trgovnskim firmama, osiguravajućim zavodima ili u bankama ili u okviru pravosuđa, umetnosti. Ipak, najbolje će proći oni koji rade sa zapadnoevropskim zemljama ili zemljama nemačkog jezičkog područja. Mlad Mesec 7.septembra, podstiče želju za proširenjem saradnje sa strancima, 13.septembra kada bude prva Mesečeva četvrt i pun Mesec 20.septembra bićete maštoviti i skloni da se upustite u neki pomalo rizičan posao.Tranzit Marsa preko polja karijere čini vas izuzetno ambicioznim u drugoj polovini meseca kada Venera bude u Škorpiji u 11.kući javnosti u napetom aspektu sa Saturnom u 2.kući posla i novca. Mogli biste napraviti pogrešnu procenu u koji posao treba uložiti novac ili možete imati loše marketinške stručnjake. Vaši talenti još uvek ne mogu da dođu do punog izražaja ako ne promenite nešto u načinu na koji ih plasirate.

 

Ljubav-Ljubavni život će biti veoma buran, mnogo izalazaka, poznastava i novih susreta doneće mogućnost da svoj život usmerite u dobrom pravcu. Ako ste mladi, bićete previše sigurni u sebe što može dovesti do neželjenih događaja stoga budite taktičniji, posebno ako je i partner  sklon dominaciji. Veza sa Lavom, Ovnom ili Bikom može biti prilično problematična ako nijedno od vas dvoje nije sklon popuštanju ili pripadate istoj generaciji. Ovo bi mogao biti jedan od boljih meseci za one koji žele da započnu bračni život ali samo ako su zreli, prešli 30tu i bar su duže od godinu dana u vezi. Jarci u zrelim godinama mogu doživeti udvaranje od strane osoba koje će upoznati na nekom javnom skupu ili posredstvom jednog vodenog znaka. Moguće je da će vam se udvarati sosoba koju ste poznavali u mladosti.Ako budete u vezi sa osobom koja je prisutna u javnosti, moraćete da podredite svoju volju i planove njenoj ali ako ste vi ona strana koja je ambicioznija, moguće da će partner želeti da ima većeg uticaja na vašu karijeru i da će pokušati da se meša u vaše poslovne odluke.

Zdravlje –Na zdravstvenom planu ne bi trebalo da imate bilo kakvih problema.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest