Horoskop za vaš znak – Jarac

 

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Neko vam obećava da će se zauzeti za vas i da će vam pomoći da rešite problem, naročito ako se radi o saradnji sa strancima. Imajte poverenja u tu osobu čak i ako nije uvek bio fer prema vama. Nešto vam duguje a to nešto nije baš tako malo. Moraćete da napravite kompromis i da pristanete za sada na nešto što vam  u potpunosti ne odgovara.

26.11.2022.

Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Lavom ili Ribama oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radtie a vi verovatno čekate neku treću priliku.

Ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Dobijate poziv da se vidite sa nekim ko često putuje u inostranstvo i verovatno ćete prihvatiti poziv. Možete sresti nekoga ko je kod vas uvek izazivao sentimentalnost i prema kome ste veoma bolećivi. Ako se radi o Raku ili Devici, moguće je da ako ste slobodni, krenete u akciju.

26.11.2022.

Pokušajte da se bolje organizujete i da posvetite sebi više vremena,jer se verovatno sa partnerom nećete moći da dogovorite oko onoga što želite, naročito ako se radi o Blizancima koji su u poslednje vreme prilično svojeglavi.Partner je izuzetno samovoljan i potrebno vam je u večernjim satima mnogo taktičnsti da biste uspeli da ga ubedite u ono što želite.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.   

Karma u polju  tajni donosi osećanje da nešto morate po svaku cenu da uradite.

Nedeljni horoskop za period od 17.-23.10.2022.

Zbog nečega ste prilično uznemireni i nedovoljno sigurni u sebe mada ste svesni svojih potencijala. Tranzit Meseca vas čini nespokojnim po pitanju novca. Strepite od nekih mogućih troškova koje nećete biti u stanju da namirite.Nepotrebno se nervirate u vezi sa nečim što niste u stanju da trenutno rešite. Dobićete priliku da razgovarte sa onima koji su vam dragi i koji vam često pomažu kada imate probleme, bilo savetom ili konkretnom pomoći. Mesec u tamnoj fazi vas čini pomalo melanholičnim ili preopterećenim obavezama ali ipak, ne pokazujete svoje pravo raspoloženje ni pred kim.


MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao – Naglašeno polje javnosti  do 23. novembra donosi mogućnost nalaženje rešenja za problem koji vam je trenutno najbitniji i sa kojim možda ne možete lako da izađete nakraj.Prvog novembra prva Mesečeva četvrt u Vodoliji u vašoj drugoj kući posla i novca donosi mogućnost nalaženja rešenja za problem koji vam je aktuelan. Trebalo bi da se angažujete više na poslu koji zahteva da se više posvetite svojim najvažnijim  ambicijama. Naglašena kreativnost  dolazi do izražaja u vreme punog Meseca 8.novembra kada ćete dobiti ideju  kako da unovčite neki od svojih talenata.U vreme poslednje Mesečeve četvrti 17.novembra možete biti izuzetno opterećeni  temom novca i najverovatno ćete pokušati da rešite bilo kreditom ili nekim drugim načinom npr.partnerskim odnosom. Ulazak Sunca u Strelca u vreme mladog Meseca 23. donosi pojačanu maštu i ambiciju ali loše organizacione sposobnosti jer će Merkur biti slab u Strlcu u 12.kući zbog čega možete biti rastrzani između različitih obaveza.

Ljubav- Imate veliku potrebu za ljubavlju i razumevanjem ali se verovatno osećate usamljeno i nedovoljno shvaćenim. Potrebno vam je mnogo više pažnje i vi pokušavate da svojim primerom date na znanje kako biste volel da se drugi ponašaju prema vama ali oni su uglavnom okupirani svojim obavezama i potrebama, uključujući tu i stalnog partnera. Ako te dugo u vezi ili braku, imaćete prilike da češće izlazite zajedno i da se družite sa prijateljima što može da učini Vašu vezu kvalitetnijom,Najdominantniji period će biti u vreme pomračenja Meseca 8.novembra kada bude u Biku što se odražava na vaš znak prilično povoljno ako ste skloni da rizikujete u ljubavi, možda da započnete vezu sa nekim koga tek upoznate.Mesec nije idealan za ljubav, osim ako volite avanture i ako ste skloni flertu. Oni koji putuju, mogu očekivati interesantna poznanstva.

Zdravlje– Alergija.