Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

19.1.2021.

Vaša očekivanja su realna, naročito ako se budete dogovarali sa jednim Lavom oko nastavka posla sa strancima, čak iako to ne ide onih tokom kako ste planirali.Moguć je susret sa nekim ko vam je više puta davao podršku ali sada se dvoumi jer ne zna tačno šta vi od njega očekujete.

Dnevni ljubavni horoskop

19.1.2022.

Tarnzit Meseca preko Lava i opozicija sa Saturnom donosi manje nesporazume ali krajem dana tranzit Marsa preko Strelca donosi mogućnost nalaženja rešenja za neki manji problem. Imate mnogo načina kako da se dopadnete jednoj Vodoliji ili jednom Strelcu. Ako ste slobodni, dopašće vam se jedan vatreni znak.


Horoskop za vaš znak

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 27.12.2021.-2.1.2022.

Pokušavate da se dogovorite sa onima koji nemaju mnogo poverenja u vas i vaše odluke u vezi sa nečim što smatrate važnim ali kako će odgovor biti verovatno negativan, vi ćete se potruditi da uradite ono što smatrate najbitnijim i nećete nikome dozvoliti da se meša u vaše odluke. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o stručnom usavršavanju, osećate da vam je potrebno još mnogo toga da naučite, bez obzira koji ste uzrast.Poslednja Mesečeva četvrt prvog dana perioda u vašem znaku i mlad Mesec u polju porodičnog života poslednjeg dana ovog perioda stavljaju vas u položaj da ste neko ko se za sve pita.


 

MESEČENI HOROSKOP

DECEMBAR 2021.

Naglašena pozicija Venere u četvrtoj astrološkoj kući privatnosti, porodice i doma može doneti probleme jer je Venera slaba u Jarcu, utoliko pre jer će posle 19. krenuti retrogradnim hodom zbog čega ćete morati biti pažljiviji i mnogo oprezniji kako komunicirate sa članovima porodice. Moguć je privatni posao ili formiranje privatne firme. Pomračenje Sunca 4.decembra u polju komunikacije može doneti probleme onima koji su inače preosetljivi ili nemaju sređen odnos sa bliskim saradnicima i rođacima. U prvoj polovinij meseca Merkur je jak u trećoj kući komunikacije a slab u Strelcu a u drugoj polovini meseca naglašenost ovog polja tranzitnim Marsom donosi sklonost ka konfliktima. Ovo je mesec u toku koga morate da budete krajnje trezveni i realni kada razgovarate sa onima koji su vam dragi.Pokušaćete da taktizirate sa bliskim osobama ali Pluton u 4.astrološkom polju već duže vreme donosi probleme i verovatno ćete pokušati da ublažite nešto što je prilično stresno.Možete se osećati suvišnim u sopstvenoj porodici ali imate sve mogućnosti da se postavite kako treba i da sa više odgovornosti pristupite rešavanju emotivnih problma. Pomračenje Sunca u trećem polju mentalnog stanja može doneti probleme u rođačkim odnosima ali Saturn u petom polju ipak vam donosi stabilnost u emocijama.Jupiter u petom polju donosi neke neočekivane izdatke a Saturn, neočekivane izdatke. Trudite se da stabilizujete svoje finansije. Imate nekog ko bi mogao da vas finansijski pomogne.Prva Mesečeva četvrt 11. donosi neke nove obaveze, naročito ako vaš posao ima veze sa uniformama ili ako ste zdravstveni radnik, bavite se alternativnom medicinom, i sve do punog Meseca u Blizancima 19. možete imati lepu zaradu u poslu koji ima veze sa inostranstvom. Ako planirate da putujete u inostranstvo, nemojte donositi odluke u afektu jer Mars u trećoj kući u Strelcu donosi neprijatnosti , rasprave i nedostatak takta. Imate mogućnost da se uz pomoć Vodolije odlučite za ono što vam je trenutno najbitnije.Kada bude poslednja Mesečeva četvrt 27. u vašem znaku, bićete verovatno veoma opterećeni poslom i moguće da ćete dobiti neku poslovnu ponudu, neki projekat koji će se iduće godine obavljati sa mnogo entuzijazma. Venera u retrogradnom hodu posle 19. donosi potrebu za popustljivošću.

Facebooktwitterpinterest