Horoskop za vaš znak – Vaga

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop 

27.11.2022.  

Nemojte se preterano oduševljavati novom ponudom osim ako se radi o ranije ugovorenom poslu. Vaši pretpostavljeni  nisu sigurni da li žele da sa vama prošire saradnju. Dobijate priliku da pokažete svoje talente i da započnete posao koji bi vam se veoma isplatio

26.11.2022.

Venera vladalac vašeg znaka uz Merkur preko astorloške kuće komunikacije Veoma  značajan dan jer biste mogli doneti važnu odluku koja bi mogla na duži rok da bude povoljna po vas u finansijskom pogledu .

Dnevni ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Preokupirani ste razmišljanjima o osobi sa kojom ste nekada bili u vezi ali ne bi trebalo da tome poklanjate mnogo pažnje. Ona ima svoje viđenje vaše veze koje se razlikuje od vašeg.Stalni partner očekuje od vas da mu priredite neko prijatno iznenađenje.Dobijate poziv za susret sa Vodolijom

26.11.2022.

Može se desiti da budete nepravedni prema nekome ko vam je odan ali vi to nećete biti u stanju da shvatite ili da cenite koliko bi trebalo zato što ste previše okupirani svojim stavovima od kojih ne odstupate. Jedan Rak i Bik imaju na vas loš uticaj, pokušavaju da komentarišu partnera na način koji vama ne odgovara.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.   

Dobro se osečate u društvu Strelca koji je uvek pokazivao razumevanje za vas.


1


MESEČNI HOROSKOP ZA novembar 2022.

Posao-Vaš znak je pod uticajem Venere, planete ljubavi i novca koja je većim delom ovog perioda dobro postavljena u polju novca i posla a u drugoj polovini meseca u polju biznisa. Vaša glavna preokupacija biće novac, zarada i mogućnost nalaženja rešenja za vaš status na poslu ili nalaženje nekog novog, honorarnog posla. Prva šanse se ukazuje vać 1. novembra kada bude prva Mesečeva četvrt u Vodoliji i kada ćete verovatno želeti da ostvarite dobru saradnju sa Jarcem ili Vodolijom. Mesec, planeta koja upravlja vašim poljem karijere biće u fazi pomračenja u polju novca koji očekujete iz partnerskog odnosa i to 8.novembra kada ćete moguće biti u dilemi kako da se postavite prema jednoj Vodoliji, Biku ili Raku. Vaše ambicije mogu da se ostvare lakše u drugoj polovini meseca, kada bude poslednja Mesečeva četvrt u Lavu 17. novembra i kada 23.Sunce bude ušlo u Strelca u knjunkciji sa mladim Mesecom. Rođeni u septembru tada posebno mogu osetiti da im se pruža prilika o kojoj su maštali. Trebalob i da budete mnogo otvoreniji za svaku vrstu saradnje sa nekim vatrenim znakom.Imate mogućnost nalaženja rešenja za finansijski problem ukoliko se obratite stručnjacima iz konsalting firmi. 

Ljubav- Mars, planeta strasti ide retrogradnim hodom preko polje inostranstva i ako ste u vezi sa osobom koja često putuje ili je stranac, moguće da ste oboje na putu, vaša veza se odvija nešto drugačijim tempom nego što ste očekivali.Moguće da vam se čini da se partner povlači iz veze ili nema dovoljno vremena za vas a razlog za to je  prva Mesečeva četvrt 1.novembra u Vodoliji kada ćete u stvari vi biti mnogo opterećeniji svojom karijerom i poslom, pre nego partner. Trudite se da privučete pažnju osobe koja je podjednako ambiciozna kao i vi ali vi ćete ipak biti skloni raspravama i podozrivosti u vreme pomračenja Meseca 8.novembra jer tada možete pomisliti da  ugroženo vaše vlasništvo, vaš novac i da partner na neki način ne pokazuje dovoljno interesovanja za vaše probleme.Druga polovina meseca postaje povoljnija i za one koji su u braku i za slobodne jer vam ide u prilog nalgašenost  vatrenih  znakova, Lava preko poslednje Mesečeve četvrti 17.novembra i mladog Meseca pri ulasku Sunca u znak Strelca. Bićete raspoloženi za nove susrete sa osobama koje će vas fascinirati, moguće da se radi o onime koji su proveli izvesno vreme u inostranstvu ili su stranci.

Zdravlje- Mogući problemi sa grlom.