Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

27.9.2021.

Vaš znak je izuzetno naglašen sa Marsom, Suncem i retrogradnim Merkurom zbog čega ćete možda želeti da što pre privedete kraju jednu situaicju koja vam izgleda neizvesna a tiče se vašeg odnosa sa stranim partnerima ili sa strancima. Možete dobiti poziv od osobe sa kojom ste nekada izlazili i verovatno će vam se dopasti ideja da se ponovo sretnete a možda i nastavite vezu.

26.9.2021.

Možete imati priliku da se istaknete u okviru posla koji bi mogao da vam donese satisfakciju u radu sa osobama prisutnim u javnosti. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima koji su vam inače svojevremeno pravile probleme.Skloni ste olakom trošenju novca na nešto što vam nije trenutno od prioritetne važnosti.Naći ćete način da se dogovorite sa jednim Ovnom  u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Osoba koja vam je obećala pomoć kada je ljubavni život u pitanju, možda da posreduje između vas i osobe koja vam se dopada, izaći će vam u susret i uradiše ono što je obećala.Jedan Ovan ili Jarac mogu vam doneti  prijatne vesti od nekog ko vam se izuzetno dopada.


Horoskop za vaš znak

NEDELJNI HOROSKOP

Od 4.-10.2021.

Očekujete da se dogodi nešto što bi moglo značajnije d autiče na vašu karijeru jer je Mesec vladalac vase kuće karijere a biće faza mladog Meseca 6. oktobra i vi ćete biti u prilici da ragzovarate sa onima koji su vam nešto predložili o svim detaljima posla.Ako želite da sami pokrenet eneki posao, trebalo bi da konsultujete Bika ili Ribe. Nemate dovoljno novca za ono što vam je od prioritetnog značaja. Ljubavni život je prilično komplikovan zbog mešanja drugih u vaš život.


 

MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2021.

Mesec počinje sa napetim aspektom Merkura, planete inteleka koji vlada vašim poljem inostranstva i stručnog usavršavanja u vašoj prvoj kući ličnosti da što donosi manje nerviranje u radu sa saradnicima ali kako je Venera, vladalac vašeg  znaka u dobrom aspektu sa Plutonom, planetom velikog novca, vi ćete ipak pokazati spremnost da se uključite u neke poslove koji bi mogli biti za vas pravo rešenje za Vaše finansije.Verovatno ćete pokušati da uspostavite kontakt sa nekim Strelcem ili Ribama i to će za vas biti pravo rešenje jer je Merkur, planeta biznisa i komunikacija početkom meseca u dobrom aspektu sa Jupiterom, planetom koja donosi popularnost, uspeh, slavu i bogatstvo.

Kada bude 6.oktobra mlad Mesec u Vagi, u vašoj kući ličnosti, verovatno ćete se postaviti mnogo odgovornije prema poslu jer ćete dobiti sjajnu poslovnu ponudu koju ne bi trebalo da propustite. Rak i Lav vas u svemu podržavaju i vi ćete se truditi da opravdate njihovo poveenje po prve Mesečeve četvrti 13.oktobra kada bude Mesec u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu.Sredinom perioda Sunce i Merkur koji će ići retrogradnim hodom do 18. u konjunkciji mogu vas učiniti smelim po pitanju rizika koji želite da preuzmete na sebe ili po pitanju nekog posla sastrancima. Ipak, možete biti prilično konfuzni, posebno kod potpisivanja ugovora.

Ulazak Venere u znak Strelca 7.može doneti neke nove šanse na poslovnom planu i vi ćete verovatno pokazati inicijativu u saradnji sa nekim vatrenim znakom.

U vreme prve Mesečeve četvrti 13.oktobra u Jarcu  kada Mesec bude u konjunkciji sa Plutonom imaćete priliku da se dogovorite sa članovima porodice, biće vam potrebna podrška za nešto što želite da započnete. Dobar aspekt između Sunca i Jupitera sredinom meseca imaćete priliku da sa nekim vatrenim znakm uspostavite dobru komunikaciju.

Kada bude 20.oktobra pun Mesec u Ovnu u polju partnerskih odnosa, imaćete mogućnost da uspostavite dobru komunikaciju sa nekom osobom na koju računate da će vas podržati kada je u pitanju vaša karijera.Moguć je susret sa nekim ko bi mogao da vas izuzetno zaintrigira i ako ste slobodni, verovatno ćete razmišljati i o početku emotivne veze.Mars u kvadratu sa Plutonom i ulazak Sunca u Škorpiju između 22. i 24.oktobra, bićete spremni da rizikujete po pitanju finansija.Venera, planeta koja vlada vašim znakom, koja daje potrebu za uživanjem i emotivnim doživljajima u napetom aspektu sa Neptunom zbog čega možete biti u situaciji da se zaljubite u osobu koja se bavi medicinom ili naučnim radom.

 


 

Facebooktwitterpinterest