Horoskop za vaš znak – Vaga

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao- Pokazujete veliko razumevanje za druge i spremni ste da uvek slušate druge koji imaju probleme, njihove brige i naročito kada su u pitanju mlađe kolege kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da se angažujete na ideji koja se odnosi na projekat u kome bi strani partneri imali jednaku funkciju kao i vi ili vaša firma.

Novac- Tranzit Meseca donosi nove šanse u vezi sa zaradom i moraćete da nađete način kako da realizujete ideju što je moguće pre.Pokušajte da budete podrška prepostavljenim koji se oslanjaju na vas zbog vašeg iskustva.  Možete dobiti vesti u vezi sa novcem.

Ljubav

Ona- Tranzitni Mesec vas čini veoma brižnim i ljubaznim u vezi naročito ako se radi o nekom ko je stariji od vas ali ipak možete pokušati da budete previše zaštitnički nastrojeni i posesivni kao da ste vi mnogo iskusniji. Nemojte pokušati da ograničavate slobodu onih koje volite.

On- Temperamenta osoba se interesuje za vas i dace vam na znanje da ne može da se složi sa svim vašim stavovima ali vama to neće teško pasti ako budete shvatili da je u stvari po mnogim pitanjima u pravu.

Porodica- Nemate mnogo razumevanja od strane jedne Device koja je nekada bila prema vama fer. I dalje želi da vam pomogne u nekoj važnoj stvari ali nameće svoje mišljenje.

Zdravlje- Pazite se povrede na ulici.


Horoskop za vaš znak

NEDELJNI HOROSKOP

Od 7.-13.6.2021.

Tokom ove sedmice naglašeno jepolkje inostranstva, karijere i javosti. Sva vaša intresovanja biće usmerena na ono što vam neko sugerira ili što ćete dobiti kao poslovnu ponudu. Pretpostavljate da biste mogli napredovati u karijeri ako biste bili u dobrim odnosim sa jednim Bikom. Devicom ili Blizancima.Pomračenje sunca u polju inostranstva donosi neke nove mogućnosti na profesionalnom i ličnom planu ako ste usmereni poslovno ili emotivno na osobu koja žiti u inostranstvu ili radi za strance


 

MESEČENI HOROSKOP

 


 

Facebooktwitterpinterest