Horoskop za vaš znak – Vaga

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

DNEVNI HOROSKOP

19.6.2022.

Tranzit Meseca preko donosi rasterećenje po pitanju novca ali vi ćete ipak i dalje biti zabrinuti jer niste načisto da li da se postavite autoritativno prema onima koji vam duguju nešto ili da čekate da se oni sami sete da vam vrate novac. Imate razne kombinacije u vezi sa novim poslom.

Dnevni ljubavni horoskop

19.6.2022.

Sunce  donosi flert   i ako ste u vezi sa vatrenim znakom morate da budete staloženi kada je ljubavni život u pitanju ali u stvari ne morate da donesete odluke u vezi sa ljubavnim životom. Trebalo bi da budete mnogo odgovorniji prema stalnom partneru koji ima neke probleme koje ne može sam  da reši.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 13.-19.6.2022.

Trebalo bi da ovnovite odnos sa jednim vazdušnim znakm sa kojim inače imate dobro iskustvo. Trudite se da ostavite povoljan utisak na osobu sa kojom ste nekada izlazli, možda je to bila neobavezna veza ali vama je bila veoma značajna. Ako vam se bude javio Jarac sa predlogom koji se odnosi na proširenje saradnje, verovatno ćete prihvatiti  da se vidite. Pun Mesec  u Strelcu 14. donosi mogućnostodlaska na kraći put. Moguć je susret sa osobom koja je nekada pokazivala interesovanje za vas. Trudite se da  nađete najbolji način kako da se angažujete na nekom veoma zahtevnom projektu koji bi vam oduzeo mnogo vremena ili biste zbog njega morali da možda putujete.


 

MESEČENI HOROSKOP