Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/de

vica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

9

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

19.1.2022.

Nekome je izuzetno bitno da sa vama ostvari dobru komunikaciju, posebno kada se radi o Biku ili Vodoliji. Imate mnogo načina kako da rešite dilemu sa kojom ste suočeni. Moguć je razgovor sa neko drugom Vodolijom o nečemu što vas prilično opterećuje. Pokušajte da se ne nervirate ako vas ne bude kontaktirala jedna Vaga.

Dnevni ljubavni horoskop

19.1.2022.

Spremni ste da o nečemu iskreno razgovarte posebno ako ste u poslednje vreme bili u zategnutim odnosima sa stalnim partnerom. Ako ste slobodni, možete lako naći način kako da se sretnete sa osobom koju površno poznajete iz viđenja.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 27.12.2021.-2.1.2022.

Kada su finansije u pitanju, oslanjate se na osobe koje vam nešto duguju i moguće da će vam vratiti ono što va pripada, bili ste dovoljno strpljivi. Očekujete podršku od Riba ili Strelca.   Nečim ste preopterećeni,naročito ako je predmet vaših želja Blizanac ili Rak kojima ne uspevate da nametnete svoj stil.  Izbegnite koketovanje sa Rakom. Niste načisto na čemu ste,osećate se kao kapetan koji ne zna da drži kormilo svog broda i pušta ga da pluta, pa gde ga odvede.Vaši napori koje ulažete u svoju vezu sa partnerom ne donose mnogo rezulata.Odgoara vam poslednja Mesečeva četvrt u Vagi početkom perioda ali ne i mlad Mesec krajem sedmice u Jarcu jer podstiče neke podsvesne strahove.


MESEČNI HOROSKOP

DECEMBAR 2021.

Bićete energetski prilično iscrpljeni jer će biti naglašeno 12.astrološko polje i moguće da ćete imati mnogo obaveza, posebno posle 21.decembra imaćete mnogo obaveza i to može da deluje na vas iritirajuće. Imate potrebu da organizujete život kako vama odgovara. Ipak, štiti vas pozicija Saturna u vašem znaku jer vam daje stoicizam od početka ove godine i Jupitera koji daje optimizam.Naglašen znak Strelca do 21. decembra doneće neke nove kontakte. Imaćete mogućnost da  reagujete na sve što vam smeta. Mars je početkom meseca u polju karijere i kada bude ušao u znak Strelca postaćete dinamičniji, veći optimista, nećete želeti da se nervirate za bilo kakvu sitnicu. Neko će vas

provocirati. Možete početkom perioda biti skloni konfliktima ali ćete ipak zbog Venere u Jarcu biti spremni da mnogo više osluškujete svoje šesto čulo. Mars polovinom meseca ulazi u Strelca a Merkur u Jarca i vi počinjete da saglevate  svoje probleme iz drugačijeg ugla.Pomračenje Sunca početkom meseca i naglašenost desetog astrološkog polja karijere prisustvom Marsa čini vas spremnim da branite neke svoje stavove i neka svoja prava da biste ostvarili svoje planove.

Tokom prve Mesečeve četvrti 11.decembra možete voditi razgovore o novom poslu u okviru koga bi trebalo da pokažete kreativnost i maštovitost, spremni ste da se angažujete na nekim novim projektima i da sarađujete sa vodenim znacima. Od 11. do 19. kada će biti pun Mesec u Blizancima, pruža vam se prilika da pokažete inicijativu  i da pokrenete neke nove projekte i poslove. Poslednja Mesečeva četvrt vam je takođe naklonjena jer je u Vagi i vi ćete 27. moguće voditi razgovore oi poslu sa strancima ili ćete planirati put u inostranstvo. Ljubavni život zavisi od vaše spremnosti da svoju v olju podredite jednom Strelcu ili Ovnu.Retrogradni hod Venere posle 19. decembra čini vas nešto opreznijim kod sklapanja poslova u okviru privatnog biznisa.

Facebooktwitterpinterest