Horoskop za vaš znak – Vodolija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Danas lako može da vas svako izbaci iz takta jer vas iritira tranzit Meseca,ne podnosite agresivnost i netolerantnost vaših kolega.Pokušavate da se izborite na najbolji način za nešto do čega vam je stalo. Verujete u mogućnost povoljnog obrta situacije ako budete dovoljno taktični i spremni na ustupke

26.11.2022.

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna ali vi nećete verovatno biti spremni na kompro.mis ili da prihvatite to što vam nude usled sumnjičavosti. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte svoje uslove koje drugi ne mogu ispuniti..

Ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Niste naročito raspoleženi za viđanje ni sa kim i ako ste u braku ili dužoj vezi, bolje organizujete svoje vreme sa prijateljima nego da dolazite u konflikt sa partnerom. Ako ste slobodni, a dobijete poziv za izlazak na neko javno mesto, idite, može vam biti prijatnije nego što pretpostavljate.

26.11.2022.

Mesec u astrološkoj kući tajnih partnerskih odnosa donosi vam veliku satisfkaciju naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju a da vi budete osoba u senci. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Moguć poziv za sastanak sa Rakom.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.   

Dopada vam se svojeglava osoba zbog Erosa u Škorpiji.


MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao-Već prvog novembra vaš znak je naglašen prvom Mesečevom četvrti što donosi nove šanse na poslovnom planu.Ipak, možda nećete biti tako oduševljeni onim što ćete dobiti kao poslovnu ponudu mada ćete vi naći rešenje za svoje probleme.Moguće da ćete se dvoumiti između dve podjednako prihatljive ponude ali ćet ipak želeti da razmislite, naročito ako se radi o vašoj privatnoj firmi. Između 1.i 8. bićete izuzetno  aktivni posebno kada se radi o poslu sa strancima.Možda planirate saradnju sa prekookeanskim zemljama i put što se može dogoditi u vreme kada Sunce bude ušlo u znak Strelca 23.novembra u konjunkciji sa mladim Mesecom, imaćete priliku da vodite razgovore o veoma unosnom poslu. Trebalo bi da iskoristite priliku koja am se pruža, posebno kada se radi o jednom Lavu ili nekom Raku koji će vam ponuditi interesantne uslove. U vreme pomračenja Meseca, 8.novembra možete doneti pogrešnu poslovnu odluku, posebno kada se radi o finansijama ali u vreme poslednje Mesečeve četvrti 17. verovatno će vam neko pomoći da sagledate sve prednosti u okviru novog projekta.

Ljubav- Na poslu ima mnogo onih kojima se dopadate i vi ste toga svesni. Možete dobiti priliku o kojoj ste maštali, možda da posle izvesnog vremena sretnete osobu koja vam se nekada dopadala. Trebalo bi da budete jasniji kada se radi o jednom Blizancu, naročito u drugoj polovini meseca jer će vam se verovatno udvarati neko ko je izuzetno šarmantan.Moguće da ćee se dvoumiti ako ste od nedavno u vezi ali ako ste slobodni, iskoristite priliku koja vam se može ukazati posle 8.novembra kada će biti pomračenje Meseca u polju privatnosti što može kod vas pojačati potrebu za bliskošću ili možete na nekoj privatnoj sedeljci upoznati osobu koja će vam se dopasti. Ovo je za vas period različitih uzbuđenja jer će vam se i na poslu udvarati najverovatnije neka mladolika osoba,  Ovaj period je izuzetno uzbudjiv jer će Merkur, vladalac vašeg polja ljubavi i erotike biti  pola meseca u Škorpiji a onda druga polovina u Strelcu u znaku u kome je slab. Tada ćete verovatno biti skloni da izlazite mnogo više u društvo i na razna okupljanja ali i mnogo površniji kod upoznavanja i flerta.

Zdravlje– Moguć pad imuniteta.