Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/de

vica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao- Vaša očekivanja od jednog Blizanca ili Raka su realana i vi ćete pokušati da se sa njima dogovorite oko nekih bitnih pitanja, moguće u vezi sa medijima, sa nekim zajedničkim nastupom ali se naoružajte strpljenjem kada se radi o poslu koji je veoma zahtevan.

Novac-Imate mnogo načina kako da dođete do nekog novca koji vam je neophodan za rešavanje pravnih pitanja. Moguće da najviše placate neku vrstu savetnika.

Ljubav

Ona- I dalje ste raspoloženi ako vas jedan vatreni znak hvali i čini vam po volji, moguće da se meša u vaš život i pokušava da vam nametne neke svoje stavove u vezi sa vašom simpatijom koje vi ne prihvatate.Veče ipak donosi razrešenje jedne dileme i prijatan susret.

On-Dobro se snalazite u društvu Strelca sa kojim imate dobru komunikaciju. Ne bi trebalo da zatežete odnos sa Lavom zbog nekih vaših principijelnosti. Nekome je veoma stalo da se sav ama dogovori oko zajedničkog puta.

Porodica-Očekujete posetu osobe koja je bila uvek prilično kritički nastrojena i spremna da vam daje savete koji vam možda i nisu toliko neophodni ali su bar korisni.

Zdravlje- Pazite se oštrih predmeta.


NEDELJNI HOROSKOP

Za period od 7.-13.6.2021.

Ne bi trebalo da propustite priliku kada se radi o poslu koji zahteva kretavinosti dobru komunikaciju. Pomračenje sunca 10.6. može doneti priličnu tenziju u ljubavnim odnosima.Pokušavate da se prviknete na nešto što vam ne odgovara kada je u pitanju odnos sa jednom Devicom ili nekim Blizancem. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja  za problem koji nije nimalo jednostavan a vi ga možda pomalo minimizirate. Dobro se slažee sa Lavom tek posle 10.juna.


MESEČNI HOROSKOP

 

 

Facebooktwitterpinterest