Horoskop za vaš znak – Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/de

vica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

5.10.2021.

Trudite se da budete u toku događaja i da se raspitate u vezi sa svim onim što bi moglo da vam bude od velikog značaja ako donosite odluke u vezi sa inostranstvom. Nemojte se dvoumiti kada se radi o emotivnoj vezi sa nekim vazdušnim znakom, možete očekivati da vam se javi osoba sa kojom inače imate sjajne odnose. dobijete vesti na koje niste računali od jednog Lava, Raka ili Blizanaca.Neka druga Vodolija želi da se sa vama sretne i da vam da na znanje da ima u vas velik poverenje po pitanju rešavanja problema u vezi sa nekretninama.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 4.-10.2021.

Najznačajni događaj je mlad Mesec 6.10.2021. daje vam šansu da se adaptirate u situaciji koji vam donosi mogućnost da napravite promenu u svom načinu poslovanja. Ne bi trebalo da se previše nerviate ako vam jedna Škorpija bude pravila probleme. Imate način da se sa njom dogovorite oko nekih bitnih pitanja koja se odnose na zajedničku saradnju na projeku koji bi mogao da bude veoma isplativ. Dobijate vesti od osoba koje žive u inostranstvu i verovatno će vam predložiti neki zajednički projekat ili neki plan koji ćete rado prihvatiti. Imate smisla za scensku umetnost i to vam ide od ruke.

MESEČNI HOROSKOP

OKTOBAR 2021.

Naglašeno astrološko polje inostranstva i stručnog usavršavanja donosi vam mnogo toga interesantnog ako ste već planirali da nešto na tom polju uradite. Merkur, vladalac plja kreativnosti i poveće zarade koju možete ostvariti ur adu sa poslovnim ili ljubavnim partnerom u napetom aspektu sa Plutonom, planetom koja valada vašim poljem karijere čini vas izuzetno ambicioznim a dobar aspekt između Venere i Plutona vam omogućava da se istaknete u umetnosti i dođete do lepe zarade. Merkur i Jupiter obrazuju dobar aspekt na relaciji prva kuća ličnosti i kuća inostranstva tako da ćete verovatno vi biti ona stran akoja če želeti da pokaže inicijativu kada je u pitanju saradnja sa strancima. Saturn kreće 11. oktobra direktnim hodom a Jupiter 22. takođe u vašem znaku i vi počinjete da se postavljate drugačije u odnosu na one koji su vam na neki način pravili probleme. U vreme mladog Meseca u Vagi 6.oktobra dobićete priliku da dođete do informacije koja vam je izuzetno bitna a tiče se saradnje sa strancima ili započinjanja nekog novog posla sa nekim vazdušnim znakom. Retrogradni Merkur usporava događaje i do 18. vas čini prilično nepoverljivim po pitanjima koja se odnose na odlazak u inostranstvo ili na posao koji bi mogao da vam donese dobre šanse za napredovanje. U vreme  prve Mesečeve četvrti u Jarcu 13.oktobra kada Mesec bude u konjunkciji sa Plutonom, dobićete ideju kako da raščistite neke nedoumice u vezi sa saradnjom sa osobama sa kojima nikako niste u stanju da uspostavite dobru komunikaciju. Sredinom meseca, Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u dobrom aspeku sa Jupiterom donosi šansu za novim poznanstvom koje može biti za vas veoma značajno a pun Mesec u Ovnu 20. oktobra, donosi mogučnost susreta sa nekim vatrenim znakom koji vam se odavano veoma dopada i moguć je početak emotivne veze. Između 22. i 26. oktobra Mars  u kvadratu, napetom aspektu sa Plutonom i ulazak Sunca u Škorpiju donosi pojačanu energiju i entuzijazam kada se radi o nekom umetničkom projektu koji bi mogao da bude izuzetno isplativ.

 

Facebooktwitterpinterest