Horoskop za vaš znak – Vodolija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/de

vica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

DNEVNI HOROSKOP

19.6.2022.

Pritisnuti ste obavezema koje vam ne prijaju ali se ponašate profesionalno i trudite se da date maksimum od sebe da biste bili mirni jer ne volite da vas bilo ko kritikuje kada se radi o vašim poslovima. Tražite način kako da se uključite u veliki projekat. verovatno profitabilan.

Dnevni ljubavni horoskop

19.6.2022.

Osećate se dobro u društvu Vage koja vam jasno daje na znanje da je spremna da podrži vaše ideje u vezi sa poslom koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Potrebni su vam saveti nekog ko je veoma iskusan u finansijama i naći ćete ga u vidu ambicozne osobe koja vam pomaže u poslu.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 13.-19.6.2022.

Saturn u vašem znaku u retrogradnom hodu čini vas nesigurnim u sebe i verovatno ćete se dogovoriti sa jednim Lavom ili Strelcem kako da vam pomognu. Ako treba spremni ste da putujete negde, da možda nađete posao van mesta u kome živite. Imate ideju kako da nastavite saradnju sa jednim Ovnom koji vam se duže vreme dopada i sa kojim niste bili u stanju često da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja. .Nemojte imate previše poverenja u jednu Škorpiju sa kojom ste u poslednje vreme imali konstantne konflikte a ona sada nudi neki drugačiji način saradnje.


MESEČNI HOROSKOP