Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop


OVAN (21.3.- 20.4.)

15.5.2024.

Ako ste muškarac-Imate žensku dušu a mušku energiju. Spremni ste da se maksimalno otvorite pred nekim ko vam se dopada i sa kim možete da uspostavite dobru komunikaciju. Rukovođeni ste emocijama i sve što radite mora da bude rezultat vaše motivacije i na osnovu vaše intuicije. Možete postići mnogo ako imate ljubav, ako ste podržani od osobe koju volite. Asteroid Karma utiče na vas.

Horoskop za vaš znak


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

15.5.2024.

Imate mogućnost da se upoznate sa nekim ko će vam biti par u svemu ko će razumeti sve vaše potrebe, želje i ko će vam omogućiti da lako dođete do cilja.Ne bi trealo da se previše energetski trošite. Vaš najveći kapital je vaša mašta, ambicija, kreativnost i verovatno muzikalnost. Sve vam ide od ruke jer vas štiti asteroid Fortuna.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

15.5.2024.

Živite u svetu snova i imate velike želje, velike planove. Oni se mogu ostvariti ako su one u vezi sa vašim realnim mogućnostima i kapacitetima. Ako maštate o nečemu što je malo verovatno, sve će i ostati na nivou fantaziranja. Vaša potreba da budete drugačiji, originalniji od drugih može se ostvariti ukoliko posedujete jaku volju i dobro zacrtan cilj. Karma podstiče vašu intuiciju.

Horoskop za vaš znak


 
 
RAK (22.6. – 22.7)
 
15.5.2024.
Na ljubavnom planu pozicija Viktorije ukazuje na mogućnsot prosperiteta preko veza sa  uticajnom osobom. Možda ćete ući u brak sa osobom iz finansijski moćne porodice, možda ćete preko partnera uspeti da rešite finansije probleme.Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom koja je dobrog finansijskog stanja sa kojom možete da imate veoma lep i udoban život. Ne bi trebalo da se previše ipak opterećujete finansijama jer vas to može učiniti previše opuštenim, površnim i oholim.

Horoskop za vaš zn


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

15.5.2024.

Ako ste nezadovoljni trenutnom situacijom bilo kada je posao u pitanju ili ljubav, moguće da očekujete da se dogodi nešto što bi moglo biti za vas izuzetno zanimljivi i najverovatnije da vam se život okreće u velikoj meri u drugom pravcu. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima koji bi mogli da vam pomognu da napravite značajnu promenu u životu ali ipak, moguće da će nešto neočekivatno da doprinese toma.

Horoskop za vaš znak


 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

15.5.2024.

Odgovara vam pozicija asteroida Amora u znaku Bika.Ovaj asteroid govori o zadovoljstvu, lepim ženama, luksuzu, simbol je elegancije, stila. Oni koji često dobijaju ovaj asteroid a imaju nekakve probleme, ljuti su ili se osećaju opstruiranim, trebalo bi da promene svoj stav. Muškarac koji često dobija ovaj asteroid može biti pod uticajem veoma harizmatične žene. Finansijski problemi mogu biti rešeni.


VAGA (23.9.- 23.10.)

15.5.2024.

Ako ste žena, imate potrebu da budete voljeni id a vodite udoban život. Ako ste slobodni vaše želje se mogu ostvariti, ali ako Venera  u vašoj natalnoj karti nije dobro postavljana, u Ovnu, Škorpiji, Devici ili Jarcu, možete imati probleme u ljubavi zbog vašeg nestrpljenja.Što se tiče finansijskih problema, možete očekivati povoljan ishod po bilo kom pitanju.          

Horoskop za vaš znak

 


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

15.5.2024.

Mnogi mogu misliti da ste u lošem periodu svog života, neki, naprotiv, misle da ste veoma srećni zbog Fortune u Ribama. Pošto ste u stvari srećniji nego ranije, nemate potrebu da to i pokazujete. Trebalo bi da budete zadovoljniji sobom jer volite da provodite dosta vremena sami.  Imate potrebu da napravite neku promenu u svakodnevnici  i spremni ste da se borite za ono do čega vam je stalo.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

15.5.2024.

Imate  potencijal da uradite sve što želite a postoje mnoge mogućnosti i imate izbor.Suočvate se sa velikim izazovima kada je u pitaju postizanje cilja. Fleksibilini ste, imate mogućnost da postanete poznati, vedni pažnje jer ste izuzetno talntovani. Asteroid Pandora je dobra za onekoji vole da flertuju ili da putuju. Ako imate probleme u komunikaciji sa onima koji žive u u inostranstvu, problem će biti rešen.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

15.5.2024.

Ceres u vašem znaku znači da imate potrebu da pokažete koliko brinete za one koje volite. Nemojte bii previše nametljivi čak i kada postoji razlog za brigu. Ako vam je potrebna pažnja, nemojte pokušavati da to kompenzujete hiper aktivnošću. Ne usuđujete se da mislite na nekonvencionalan način zbog čega se od vas očekuje da poštujete pravila. Takvim načinom razmišljanja sebe uvodite u stress.

Horoskop za vaš znak


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

15.5.2024.

Fortuna u Ribama vam pomaže da sredite finansije. Trudite se da se dogovorite sa jednom Vagom koja vam je naklonjena u vezi sa putovanjem u inostranstvo. Karma u polju nekretnina donosi vam mogućnost nalaženja rešenja  u vezi sa stambenim prostorom.

Horoskop za vaš znak


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

15.5.2024.

 Trebalo bi da razmislite o svojim problemima iz nekog drugog ugla jer je Psiha u vašoj 12.kući.Nemojte se previše nervirati ako vam se ne bude javila Vaga koja se ponaša pobedonosno u vezi sa nekim dugogodišnjim problemom.

Horoskop za vaš znak