Horoskop za vaš znak – Devica

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Dnevni horoskop

15.3.2023.

Karijera je u usponu ali vi želite privatan posao i maštate o svojoj firmi ili o poslu koji bi vam omogućio da češće putujete. Dajete na znanje pretpostavljeom da ne može da uvek bezrezervno računa na vas.

Ljubavni horoskop

15.3.2023.

Trudite se da pridobijete naklonost osobe koja je opsednuta svojim ambicijama, posebno ako se bavi naukom ili umetnošću.Ponosite se uspehom parnera koji je maksimalno poscećen poslu.Dobijate vesti o nekadašnjoj simpatiji.

Ljubavni asteroidi

15.3.2023.

Juno iz polja inostranstva donosi susret sa osobom koja živii van zemlje.


Nedeljni horoskop za period od 20.-23.2.2023.

Trebalo bi da nađete nekog posredina ako želite da započnete nov projekat jer nećete moći da sve sami sprovedete u delo ma koliko bili sigurni da znate kako se to radi.Trudite se da budete u dobroj formi ali vam ne polazi za rukom da otklonite neke manje tegobe koje vas sprečavaju da punom parom radite na nečemu što biste mogli dobro da naplatite. Imate način da se dogovorite sa ljubavnim partneromo oko nekih zajednićkih troškova i verovatno će vam to poći za rukom lakše nego što mislite. Verujete da ćete uspeti da se sretnete sa Ovnom i Blizancima negde na putu u inostranstvo