Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao-Neko će vam dati ponudu koju nećete moći da odbijete. Verovatno se radi o Lavu, Blizancima ili nekoj drugoj Devici koji imaju o vama lepo mišljenje i pokušaće da vas nagovore da svakako pristanete na njihove uslove rada. Moguća saradnja sa strancima.

Novac-Trudite se da ostavite dobar utisak na osobu za koju sada radite da bi vam dala priliku da nastavite saradnju jer predstavlja dodani vor prihoda.

Ljubav

Ona-Ulazak Marsa u znak Lava ne odgovara vam ako vam se dopadaju jedan Ovan ili neka Škorpija.Porebno vam je strpljenje kada se radi o vezi sa osobom koja je često odustna iz vašeg mesta ili radi za strance.

On- Možete naći nekog ko će vam pomoći u vašoj vezi, utoliko pre što je Mars, planeta strasti,  tajanstven u 12.kućišto vas čini previše zaštitnički nastrojenim. Misliete da partnerka možda nije toliko  sigurna u sebe kakav utisak želi da ostavi.

Porodica- Nekome je stalo da se sa vama sretne posle ko zna kog vremena, moguće daljem rođaku koji vam je oduvek bio veoma privržen.Imaćete o čemu da razgovarate.

Zdravlje- Vrtoglavica.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Od 7.-13.6.2021.

Imate mogućnost nalaženja posla koji vam može izgledati nedovoljno privlačan jer je u polju karijere pomračenje Sunca 10.6. što vam može doneti sumnju u ispravnost vašeg stava. Tražite način kako da se dogovorite sa Ovnom i Škorpijom u vezi sa nečim što vam je izuzetno bitno ali moguće su prepreke u vidu nečega što je prilično nepredvidivo. Strepite da biste mogli doći u situaciju da razgovarate sa jednom Ribom o nečemu što vam je izuzetno bitno. Tragate za rešenjima koje će biti za vas pravi izazov o kome ste maštali. Moguća je rasprava sa jednim Bikom ili Blizancem.


MESEČENI HOROSKOP
 


 

Facebooktwitterpinterest