Horoskop za vaš znak – Devica

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

DNEVNI HOROSKOP

2.12.2021.

Način na koji komunicirate sa onima od kojih očekujete podršku, verovatno njima ne odgovara, tako da bi bilo dobro da se priviknete na neke nove načine dogovaranja oko nekih bitnih pitanja. Moguć je susret sa osobom koja vas je više puta savetovala u vezi sa nekim veoma bitnim pitanjima, moguće da se odnose na vaše poslove, posebno ako sarađujete sa Bikom ili Jarcem.

1.12.2021.

Naporan dan da dokažete da ste u pravu i da morate da nekom nešto dokazujete. Očekujete poziv od osobe koju ste nekada poznavali ali niste sigurni da li bi trebalo da se  angažujete na poslu koji od vas zahteva dobru koncentraciju. Pokušavate da se uključite u neki poveći projekat koji bi mogao da vam donse dobru reputaciju i dobru zaradu. Imate način da rešite problem sa Vodolijom.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 22.-28.11.2021.

Moguće da ćete dobiti neke manje iznose.Odgovara vam tranzit Marsa jer vas čini preduzimljivim. Dobijate poziv da se vidite sa jednim Jarcem koji pokušava da vam nametne neke svoje stavove i shvatićete da je u pravu. Nemojte se zamerati jednom Blizancu sa kojim ne možete lako da se dogovorite po pitanju neraščišćenih odnosa iz prošlosti.Nekome je izuzetno stalo da vam učini uslugu jer smatra da sami ne možete da postignete sve što ste planirali I želi da vam pomogne, s obzirom da ste opterećeni obavezama.


MESEČENI HOROSKOP

 

 
 


 

Facebooktwitterpinterest