Horoskop za vaš znak – Devica

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Moguće je da ćete biti iznenađeni poslovnom ponudom koju ćete dobiti od Raka ili Škorpije. Ako se radi o saradnji sa strancima budite oprezni, naročito ako se radi o poslu sa prekookeanskim zemljama. Postoji mogućnost sklapanja posla na kraćem putu. Nemojte se preterano obazirati na to šta svet priča.

26.11.2022.

Razgovor sa Vodolijom može doneti neku vrstu otrežnjenja, ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom požalite na svoje probleme. Veselo društvo vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled. 

Ljubavni horoskop

27.11.2022. 

Prija vam društvo intimnih prijatelja sa kojima imate o čemu da pričate a za tako nešto će vam se ukazati prilika u večernjim satima kada se budete sreli sa nekim drugim Rakom, Bikom ili Lavom. Nemojte nikome poveravati svoje sumnje u vezi sa nečim što ste čuli na račun vaše simpatije. Neko će vaše reči preneti dalje a vi to ne želite  

26.11.2022.

Gotovo sve što priželjkujete može da vam se ostvari,uključujući tu i tajnu vezu,avanturu na putu,bilo kraćem ili dužem. Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim živoom.Može se dogoditi da upoznate irazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.   

Karma u 12.kući tajni donosi osećanje da važne ste na pravom putu kada donosite odluke.

MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

osao- Odgovara vam vreme vladavine znaka Škorpije jer tada dolazi do izražaja vaš smisao za binis, dobra logika, smisao za dobru komunikaiju.Pokušavate da budete realni kada je u pitanju posao u banci ili u nekoj finansijskoj instituciji.Trudite se da dođete do korisnih informacija ali pazite se moguće prevare u vreme prve Mesečeve četvrti 1.novembra, mnogi bi želeli da zauzmu vaše radno mesto i vi ćete morati da se prilagodite novim uslovima rada.Možda će va, neko namerno dati izuzetno odgovoran posao na kome se nećet najboje snaći.Potrebno je da budete mnogo tolerantniji prema Lavu koji će možda kao kolega pokušati da bude nametljiv. Oslonite se na Ribe i dajte im priliku da vam pomogu.Mogućeda ćete započeti nov posao sa strancima ili ćete se odlučiti da nastavite saradnju sa onima koji su vam svojevremeno već davali šansu.U vreme punog Meseca 8.novembra možete doneti odluku za koju će vam neko reći da je rizična, međutim vi ćete ipak biti spreni da se u to upustite. Poslednja Mesečeva četvrt 17.novembra donosi sumnju u ispranost odluka i potrebu da se napravi zaokret u radu sa vatrenim znacima što će biti takođe naglašeno u vreme mladog Meseca i ulaska Sunca u znak Strelca 23.novembra.Vama ne odgovara naglašenost vatrenih znakova jer vas to čini preterano nervoznim.

Ljubav-Ovo bi mogao biti veoma značajan mesec i za ljubavni i za porodični život jer će Merkur, planeta odgovorna za način komunikacije, vladalac vašeg znaka, biti izuzetno jak do 17. novembra tranzitom preko Škorpije i vi ćete praviti neke dogovore unutar porodice koji mogu biti za vas izuzetno značajni a nakon tog perioda ulazi u astrološko polje doma i vi ćete biti popustljiviji i skloni kompromisima. Ako ste slobodni, na poslu vam se može ukazati prilika da se upoznate sa nekim ko će vas fascinirati, sa kim možete ostvariti prvo prijateljski a posle i ljubavni odnos jer ćete inače biti zbog pomračenja Meseca 8. novembra prilično skloni da maštate o nekom koga možda povremeno viđate u nekim društvnim krugovima, moguće da se radi o osobi koja radi u medijima ili je umetnik. Već prvog novembra prva Mesečeva četvrt u Vodoliji donosi kod dugogodišnjih parova nesporazum, zbog mešanja sa strane osoba koje vam žele dobro, ali ipak imaju prilično rigidne stavove.Poslednja Mesečeva četvrt 17. novembra u Lavu može takođe doneti neke manje-više neprijatne razgovore i osećanje nesigurnosti. Sredinom meseca dobar aspekt između Merkura i Jupitera može značiti novo poznanstvo koje vas neće učiniti neraspoloženim, naprotiv, nove šanse se ukazuju na emotivnom planu.

Zdravlje- Mogući stomačni problemi.