Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

 

 

DNEVNI HOROSKOP

19.1.2021.

Veliki ste entuzijasta i spremni da se uključite u neke poslove u okviru kojih biste mogli sarađivati sa vatrenim znacima. Jedan Jarac je ljut na vas ili vam nešto zamera. Vi znate o čemu se radi ali na to ne obraćate pažnju. Pokušavate da se nametnete kao autoritet onima koji su vam izuzetno važni u poslu ali vi niste spremni da u nečemu popustite.

Dnevni ljubavni horoskop

19.1.2022.

 Trudite se da budete fer prema Ovnu, Blizancima ili Devici. Mnogima se dopadate i svesni ste toga ali zbog toga niste uobraženi nego vam to jednostavno prija. Očekujete da vam se javi osoba sa kojom ste nedavno imali prilike da se sretnete.Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa onima koji su vam dragi i koje volite.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 10.-16.1.2021.

Mesec u fazi rasta savršeno vam odgovara ako planirate da započnete samostalan posao ili ste zaposleni u priatnom sektoru Možete dobiti priliku da se sretnete sa onima koji će vam ponuditi izuzetno dobre uslove, moguće u vezi sa poslom koji bi vam omogućio da često putujete u inostranstvo. Sedmica počinje prvom Mesečevom četvrti a završava se dan pred pun Mesec u raku što vama donosi dobre prilike zasređivanje odnosa u  porodici. Ne bi trebalo da se previse nervirate ako vam se ne bude javila jedna Vodolija ili neki Strelac. Dopadate se jednoj Vodoliji koja otvoreno pokazuje inoteresovanje za vas.

Ovan mesečni

Mesečni horoskop

DECEMBAR 2021.

Mesec je značajan za ambiciozne Ovnove za one koji traže posao, ako je u fokusu inoteresovanja novac, bolja zarada iako je pomračanje Sunca 5.12. kada ne treba zaključivati nikakve sporazume niti pokretati nikakva značajna pitanja u vezi sa ugovorima jer je Merkur, simbol dokumenata biti u konjunkciji sa Suncem a slab je u Strelcu. Ulazak Merkura u znak Jarca polovinom decembra postaju mnogo staloženiji i vi ćete biti zbog izuzetno naglašenog znaka Jarca da napredujete i da svoju energiju usmerite ka karijeri i da regulišete svoj status na poslu. Prva Mesečeva četvrt 11.decembra može doneti neku konfuziju i ineodlučnost ili preterano naglašen entuzijazam naročito ako vas podržavaju Bik, Vaga, Jarac, drugi Ovan i Škorpija. Dobar aspekt između Urana u polju posla i novca i planeta u polju karijere u Jarcu daje vam impuls da uradite neki zaokret na poslovnom planu. Moguće da mnogi žele samostalan posao i vaša kreativnost je mnogo naglašenija. Merkur donosi sposobnost zaključenja ugovora, Sunce ulazi 21.decembra u znak Jarca i kako su polje posla i polje karijere dobro aspektovani, donose nove mogućnosti na poslovnom planu. Pun Mesec 19.decembra donosi zadovoljstvo u poslu sa osobama iz drugih gradova.

Mars u drugoj polovini decembra ulazi u Strelca i mogu doneti priličnu agresivnost i preteranu potrebu za isticanjem. Možete biti nametljivi kako na poslovnom tako i na privatnom  i verovatno ćete ako se bavite nekim dinamičnim poslom, ako putujete ili se bavite poslom koji podrazumeva česta putovanja, doživećete satisfkaciju. Severni Mesečev čvor je postavljen na samom početku Blizanaca može doneti neke nove poslovne šanse, posebno martovskim Ovnovima.Sfera novca, posla prilično je opterećujuća za jednog Ovna. Možete biti i preterano darežljivi. Ljubavni život može biti kvalitetan u drugoj polovni decembra, kada bude poslednja Mesečeva četvrt 27.decembra može doneti poznanstvo sa osobom koja je poznata u javnosti. I vama se pruža mogućnost da se proslavite ili da uspostavite kontakte sa osobama koje su poznate.


 

Facebooktwitterpinterest