Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

 

Posao-Veoma ste energični, posebno ako ste rođeni početkom znaka I spremni da se upustite uneke nove poslove sa nekim vatrenim znakom. Imate na koga da se oslonite, verovatno na neku mlađu osobu koja ima dosta iskustva u poslu kojim se i vi bavite.

Novac-Imate velike izdatke ali vas to preterano ne brine. Pokušavate da nađete neki dodatni izvor Prihoda I to će vam verovanto poći za rukom.

Ljubav

Ona- Spemni ste da uđet eu vezu sa jednim Lavom ili nekim Blizancem koje poznajete već izvesno vreme. Imate način da nametnete stalnom partner svoju volju uv ezi sa stambenim prostorom ili početkom privatnog biznisa.

On-Očekujete poziv od osobe koja vam je draga a koju ste upoznali na većem skupu ili na putu.Moguća je romansa sa nekim vazdušnim znakom koji je uvek pokazivao svoje simpatije prema vama.

Porodica-Ubeđujete se sa članovima porodice oko nečeg što nije tako bitno koliko vi tome pridajete značaj. Ako planirate kupovinu nekrenine, jedan od članova će biti posebno za to zainteresovan.

Zdravlje- Pazite se u saobraćaju.

 

NEDELJNI HOROSKOP

Od 7.-13.6.2021.

Tokom ovog perioda glavni tranzit Marsa, vašeg vladaoca iz Raka u Lava, donosi mnoge mogućnosti bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Spremni ste da rizikujete i verovatno ćete biti spremni da se uključite u poslove koji su vam izuzetno interesantni. Pomračenje Sunca 10.donosi nemogućnost nalaženja lakog rešenja za odnos sa jednim Rakom ili Vodolijom. Ne bi trebalo da se uključite u sumnjive poslove koje vam nudi jedna Škorpija. Osećate se dobro u društvu osoba koje podržavaju vašu karijeru. Retrogradni Merkur vas čini prilično nestrpljivim kada je u pitanju saradnja sa Blizancim aili Devicom.


Ovan mesečni

Mesečni horoskop

 

 


 

Facebooktwitterpinterest