Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

24.12.2020.

Mesec ulazi u Bika i vi postajete aktivniji na poslovnom planu. Trudite se da nađee najbolji način kako da uvećate prihode u radu sa nekim zemljanim znakom. Ne bi trebalo da se previše angažujete na poslu koji vam nije isplativ.

Dnevni ljubavni horoskop

24.12.2020.

Ona-Veza sa ambicioznom osobom podstiče i vašu ambiciju i vi kao da se takmičite sa njom. Trebalo bi da budete diskreniji po pitanju novca, naročito ako niste do kraja iskreni prema partneru ili imate neke neraščišćene račune iz prošlosti.

On-Možete očekivati podršku od jednog Lava u vezi sa vašim poslovima I ako se radi o saradnici, ona će vam dati na znanje da vas izuzetno ceni i da očekuje od vas da prihvatite njen poziv za izlazak.

 

NEDELJNI HOROSKOP

 


Ovan mesečni

Mesečni horoskop za avgust 2020.

Posao-Povoljan period jer vam odgovara uticaj mladog Meseca koji se oseća preko znaka Lava i Device.Ovo je izuzetno povoljan mesec jer je pun Mesec već 3.avgusta u Vodoliji, znaku koji vam odgovara i čini vas društvenim i spremnim da se angažujete na poslovima koji zahtevaju preduzimljivost i veliku angažovanost. Sunce u Lavu do 22.pogoduje vam ako se bavie sportom,umetnošću ili ako ste mladi, raspoloženi za timski rad.

Uran kreće retrogradnim hodom 16.avgusta i čini vas spremnim da napravite zaokret u svom poslu.Do tada bi trebalo da se bavite svojim poslovima.Venera koja utiče i na vaše finansijsko stanje ulazi u znak Raka 6. i vi ćete se baviti poslovima u vezi sa nekretninam. Poslednja poslednja Mesečeva četvrt 11.avgusta u Biku vam donosi novu šansu u vezi sa zaradom, proširenje poslova.Mlad Mesec 19.avgusta donosi nove šanse na poslu.Ulazak Sunca u znak Device 22.avgusta može značiti početak nove saradnje sa jednim vatrenim znakom i mogućnost rešavanja praktičnih problema koji se odnose na nekretnine.

Ljubav-Venera, planeta koja utiče na vaš ljubavni život čini vas raspoloženim da razmišljate o braku ako ste dugo u vezi ili ćete, ako ste od nedavno u vezi, planirati posle 7.avgusta, zajednički život. Moguć je početak burne veze 3.avgusta u vreme punog Meseca, naročito na nekom većem skupu.Dobijate vesti o osobi koja vam je posebno veoma simpatična i ako se radi o jednom Lavu ili o nekoj Vodoliji, dobićete priliku na koju ste dugo čekali. Mars u vašem znaku vas čini izuzetno aktivnim na ljubavnom planu i tranzit Merkura, planete komunikacije koji ulazi u znak Lava donosi u vaš život, veselu mladoliku osobu koja vam se izuzetno sviđa.Venera u Raku donosi posle 7.harmoničan odnose a 19.avgusta mlad Mesec vam daje priliku da se pomirite sa nekim ko vam je inače veoma drag ili se radi o osobi koju poznajete preko posla.Bićete veoma aktivni, pazite samo da ne uđete u vezu sa ambicioznom osobom sa kojom nemate mnogo dodirnih tačaka.


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao –Ova godina je karakteristična po potrebi,naročito u januaru i februaru da proširite krug prijatelja i saradnika. U tome vam pomaže pozicija Marsa u Strelcu od 3.januara kao planeta koja pokreće vašu motivaciju da zaradite prvenstveno u radu sa strancima.

Na vas pomračenje Meseca u Raku 10.januara neće imati uticaja osim ako nemate privatnu firmu,u kom slučaju možete imati probleme u organizaciji ,ali ćete osetiti kretanje Marsa, vladaoca vašeg znaka u pozitivnom pogledu donoseći mogućnost da ostvarite planove u vezi sa strancima. Sredinom februara možete biti previše impulsivni i spremni da napravite neki naizgled povoljan poseo ali ćete ipak poslušati svoju intuiciju i odušstaćete od toga ili ćete se na neki način obezbediti od nepotrebnih gubitaka.

5.juna- pomračenje Meseca u Strelcu može biti povod kratkoročnim problemima u radu sa strancima.21.juna pomračenje Sunca u Raku donosi probleme u porodici ili angažovanje oko neke vama bliske osobe.

Pomračenje Sunca 21.juna može se odraziti loše na one koji se bave sportom ili umetnošću. Možete biti skloni raspravama u vreme pomračenja Meseca 5.jula u polju karijere. Tokom jula Saturn se iz polja javnosti vraća u polje karijere i to se može loše odraziti na one koji nisu sigurni šta tačno žele
Pluton i Saturn u konjunkciji iz segmenta karijere podstiču vaše ambicije i vi ćete verovatno pokušati da napravite dobar posao sa Jarcem, Škrpijom, Vodolijom .Vašim poljem novca i posla vlada Venera koja će tokom ove godine biti u retrogradnom hodu u segmentu koji simboizuje komunikaciju, sklapanjem ugovora u znaku kojim vlada Merkur, a Mars, vladalac vašeg znaka biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa Škorpijom, Jarcem.

Ovo je godina, karakteristična po dominantnoj poziciji Marsa koji će od kraja juna sve do kraja godine biti u vašem znaku i vi ćete se postaviti mnogo odlučnije i bićete ambiciozniji nego prethodnih godina, osim u periodu od 9.septembra do početka novembra kada bude išao retrogradnim hodom i kada budete dali prioritet nekim drugim aktivnostima, npr. ljubavnom životu.

Ljubav

Naglašen znak Jarca podstiče ambiciju ali i potrebu da kontrolišete partnerku ali to ćete činiti na diskretan način jer će Venera biti u vašoj astrološkoj kući tajni do 8.februara zbog čega je moguć iznenadan susret sa osobom koja se bavi umetnošću što će vama doneti mogućnost nalaženja rešenja za neki njen problem, jer vam se može obratiti za pomoć.  Ako imate neke nedoumice u vezi sa ljubavnim životom ili probleme sa stalnom partnerkom u vreme retrogradnog Merkura od 17.februara do 10.marta, moraćete da budete mnogo diskretniji nego do sada.Mars, vaš vladalac veoma moćan od 30.marta do 13.maja donosi vam osećanje da vladate situacijom i ako ste slobodni, tražićete način kako da se nekom nametnete na fini način, mada to nije sjajan period zajubav. April je daleko bolji ali pravo vreme za ljubav nastupa krajem juna kada Mars, planeta strasti bude ušao u vaš znak, naročito ako ste muškarac jer će vaša energičnost doći do izražaja. Trebalo bi da budete mnogo direktniji ako vam se dopada jedan Lav.Tokom leta ćete moći da se upoznate sa nekim ko vam se svideti i povoljni period traje sve do septemebra kada retrogradni Mars do sredine novemba donosi kolebljivost a nakon tog perioda postajete sigurni u sebe i komunikativniji.Venera, planeta koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa povoljno je postavljena prema vašem znaku u januaru kada bude u Vodoliji   i do 7.februara boraviće u Vodolji i Ribama i tada je moguća tajna romansa a 7.februara ulazi u vaš znak i donosi mogućnost ulaska u vezu sa izuzetno ambicioznomi i atraktivnom osobom. Od 5.marta je u Biku a 3.aprila ulazi u Blizance i vi ćete intenzivno komunicirati preko vibera i socijalnih mreša. Venera kreće sa 21.stepena Blizanaca retrogradnim hodom polovinom maja i vi ćete tada moći da obnovite vezu sa nekim ko vam je drag ali je pitanje da li će veza biti baš onakva kakvu ste zamišljali.Moguće su dileme u vezi sa nekim ko je i sam neodlučan ili paralelnoj vezi. Kada Venera bude krenula direktnim hodom 25.juna, bićete mnogo staloženiji spremniji da se angažujete oko jednog Bika ili Vage, moguće Blizanaca. Kada Venera bude ušla u znak Raka 7.avgusta a zatim  u Lava 6.septembra, moguća je nova ljubav ili ulazak u brak. Tada, u septembru Mars kreće retrogradno i vi ćete biti mnogo popustljivji i tolerantniji po mnogim pitanjima.Povoljan položaj Venere je u Vagi od kraja oktobra do 22. novembra i zatim u Strelcu od sredine decembra.

Zdravlje – Koštani sistem je ugrožen.

 


 

Facebooktwitterpinterest