Horoskop za vaš znak -Ovan

Facebooktwitterpinterest

⇔ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

( 21.3.-19.3.)

DNEVNI HOROSKOP

19.10.2021.

Vaša energija biće usmerena na kontakte sa onima od kojih vam zavisi raspoloženje i sa kojima uglavnom imate o čemu da razgovarate i to veoma konstruktivno, uspevate da se postavite kako treba mada možete biti pomalo zbunjeni reakcijom jednog Raka,Škorpije ili Jarca. Mesec u vašem znaku doneće vam neke nove šanse za proširenje saradnje sa onima koji su već pokušali da sa vama uspostave komunikaciju radi  boljih odnosa.Skloni ste povredama i budite oprezni na ulici ili u saobraćaju.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni od 18.-24.10.2021.

Ne znate šta ćete pre, rastrzani ste jer želite da svima učinite uslugu. Mnogi vas zovu i vi imate potrebu da održavate dobre odnose. Ako ste u ekipi sa osobama koje imaju više inicijative i više energične, vi ćete verovatno uspeti da se uklopite. Pun Mesec 20. u vašem znaku donosi razgovor sa članom porodice o ambicjama kako vašim tako i članova porodice kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da napravite kompromis iako znate da ste po mnogim pitanjima u pravu i pokušavate da uverite jednog Bika ili Vagu da treba da vas posluša po pistanju saradnje sa strancima.

 


Ovan mesečni

Mesečni horoskop

Oktobar 2021.

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa donosi mogućnost uspostavljanja konatkata sa vazdušnim znacima, Vagom, Blizancima i Vodoljiom jer je Merkur, planeta komunikacije u dobrom aspektu sa Saturnom. Ipak početkom meseca,Merkur u kvadratu sa Pltonom, polu sekstil sa Venerom može doneti neke nesuglasice sa saradnicima, posebno sa onima koji su mlađi od vas.

Početkom meseca Venera u sekstilu sa Plutonom iz Škorije donosi mogućnost erotske veze sa osobom koja je izuzetno ambiciozna.Merkur u trigonu sa Jupiterom u dobrom aspektu omogućava vam da budete u dobrim odnosima sa Vodolijom, Strelcem ili sa Bikom, Vagom.

Kada bude 6.oktobra mlad Mesec u Vagi, moguć početak novog posla ili početak nove veze.

Sunce je slabo u sedmom polju i partner jepopustljiv sve dok ne uđe 24.u Škorpiju a veći deo meseca je u konjukciji sa Merkurom.Interesuju vas mlađe osobe.

Kada 9.Venera bude na 2.Strelca  u konj. Sa Južnim čvorom moguća je romansa sa osobom koja ima veze sa strancima.

Kada bude 13.oktobra prva Mesečeva četvrt u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom  možete dobiti ponudu za dobro plaćen posao.Merkur konjunkcija Mars- a Mars, vladalac vašeg znaka, slab, čini vas popustljivim ali i dalje optimistom jer je 20.oktobra pun Mesec u Ovnu što vam donosi satisfakciju kada se radi o sređivanju porodičnih pitanja.U poslednjih deset dana napet aspekt između vaša dva vladaoca Marsa i Plutona donosi mogućnost rasprava sa partnerom a Sunce u Škorpiji od 24.posesivnost i ljubomorne scene.Venera će pred kraj perioda ući u napet aspekt sa Neptunom i moguć je susret sa nekim ko dugo živi u inostranstvu. Saturn i Jupiter kreću sredinom meseca direktnim hodom i za vas kreće povoljniji period za proširenje saradnje sa jednom Vodolijom ili Strelcem.


 

Facebooktwitterpinterest