Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

19.10.2021


Mesec u Ovnu stavlja u centar zbivanja vašu karijeru ali imate jaku konkurenciju zbog čega ne možete da lako ostvarite sve svoje ambicije.. Nemate mnogo načina kako da se dogovorite sa jednim Jarcemosim da budete popustljivili da mu pomognete ako se bar malo slažete sa njegovim planovima ili mislite da nije odgovoran za ono što mu je trenutno veoma aktuelno. Ljubavni život je veoma komplikovan zbog odnosa sa osobom koja je previše usredsređena na svoju karijeru.

 


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 18.-24.10.2021.

Konfuzni ste  tokom prelaska Meseca preko Ovna i u vreme punog Meseca 20.oktobra jer ćete morati da donesete odluke koje vam ne odgovaraju u ovom momentu. Pokušavate da se prilagodite potrebama onimai odlažete poslove koje ne možete da odrdite na način na koji biste želeli. Niste spremni da se podvrgnete disciplini. Umete da se postavite na način na koji vama trenutno odgovara. Moći ćete da ostvarite dobru saradnju sredinom sedmice sa Ribama ili nekim Jarcem.Bićete spremni i da se dogovorite sa Škorpijom, nakon ulaska Sunca u ovaj znak.

 


 

MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2021.

U odnosu na vaš znak naglašena je astrološka kuća doma i porodice, ljubavi i posla,partnerskih odnosa. Početkom meseca Merkur,planeta biznisa i komunikacije u kvadratu sa Plutonom koja vlada astrološkim poljem ljubavi i kreativnosti. Venera, planeta ljubavi i blagostanja svojom pozicijom odgovara Raku svojim pozicijom u Škorpiji zbog čega možete doživeti romansu. Kada bude ušla u Strelca 7.oktobra, bićete spremni da se mnogo više uključite u poslove sa strancima.

Kada bude 6.oktobra mlad Mesec u Vagi, ako se bavite privatnim biznisom ili ako budete planirali poslove u domenu nekretnina.Konjunkcija Sunca i Merkura tokom većeg dela meseca donosi sposobnost za zaključenje poslova koji bi mogli da vam donesu veliku satisfkaciju.Tokom ovog perioda konjunkcija Sunca i Merkura vam donosi sposobnost da osetite koji je posao za vas najbolji.

Na vaš ima veliki uticaj imaju Sunce i Mesec jer ulaze u fazu Mesečevih mena i 13.oktobra kada bude prva Mesečeva četvrt u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom, imaćete verovatno kontakte sa osobama sa kojima se dobro razumete.Merkur konjunkcija Mars u ovom periodu vam daje sposobnost da započnete privatan posao ili da se bavite osiguranjem, prevođenjem, pisanjem, komponovanjem.Polovinom meseca,Sunce u trigonu sa Jupiterom donosi vam mogućnost nalaženja posla u inostranstvu. U vreme punog Meseca 20.oktobra u desetoj kući karijere u Ovnu i u to vreme napet aspekt između Marsa i Plutona donosi pojačanu ambiciju. Sunce ulazi u Škorpiju 24. i povoljno se odražava do kraja meseca na rođene u junu ali napet aspekt između Venere i Neptuna donosi nesigurnost u pogledu ostvarenja planova u vezi sa inostranstvom. Kada 28.oktobra bude poslednja Mesečeva četvrt u Lavu, mogući su dobici u novcu ili povoljne vesti u vezi sa novcem


 

 


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest