Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

18.11.2020.

Trudite se da budete fer prema onima koji žele da va pomognu i da im učinite neku kontra uslugu možda da vam se nađu pri ruci kod rešavanja važnih pitanja. Ako vam se bude javila Devica dajte joj priliku da vam kaže šta misli o vašem projektu.

Dnevni ljubavni horoskop

18.11.2020.

Ona-Imate jasnu ideju o tome šta želite. Trudite se da ostvarite dobru komunikaciju sa jednom Vagom ili nekim Jarcem sa kojima ste možda već bili u vezi. Ne ulazite ni u kakve nepotrebne rasprave sa nekim Ovnom ili Škorpijom.

On-Dobijate poziv da se sretnete sa jednom šarmantnom osobom sa kojom možete ostvariti  solidnu vezu ako niste nedavno raskinuli neku do koje vam je bilo izuzetno stalo.Moguće da ne možete da zaboravite osobu koja vam je i dalje draga.

 

NEDELJNI HOROSKOP

 


 

MESEČENI HOROSKOP

Avgust 2020.

Posao– Naglašen znak Lava sve do 22. avgusta pojačava vaše polje posla i novca i donosi sjajne šanse u vezi sa zaradom, utoliko pre jer će Mekur, planeta biznisa ući u polje posla i novca 6. a Venera, planeta blagostanja 7. u vaš znak zbog čega ćete moći svojom ličnom inicijativom da mnogo toga postignete. Ne bi trebalo da budete previše okupirani razmišljenjem o tome šta ko o vama priča jer ćete biti predmet raznim tračeva posebno početkom meseca kada Merkur, simbol prepričavanja i intriga bude u napetom aspektu sa Plutonom, Saturnom i vi ćete imati potrebu da se dokazujete pred onima koje smatrate jakom konkurencijom. Imaćete pune ruke posla i nećete odustati od svojih planova mada već 3.avgusta pun Mesec u Vodoliji donosi opasnost od druženja za osobama koje nisu iskrene, novac koji očekujete ali moguće da ćete odmah morati da ga uložite u nov posao ili da platite neke dugove. Kada bude 11.avgusta poslednja Mesečeva četvrt u Biku, u dobrom aspektu sa tri plante u Jarcu, nešto ćete preseći i doneti dobre odluke. Ne bi trebalo da rizikujete na nagovor neke Ribe nego da se rukovodite svojim zaključcima i eventualno jednog Bika koji vas dobro poznaje. Kada bude19.mlad Mesec u Lavu možete smatrati da je dan dobar  za sklapanje novog posla

Ljubav– Venera od 6.avgusta u vašem znaku, pojačava vaš šarm, ubedljivi ste i spremni da se uključite u neke privatne poslove preko kojih možete doći u kontakt sa onima koji će vam se svideti i moguće da će vam se više njih udvarati. Vi ste na pragu velikih promena kada je ljubavni život u pitanju jer se u vašem polju partnerskih odnosa nalaze spore planete koje oslikavaju  tip partnera kome težite.Moguće da se radi o ambicioznim osobama koje su okupirane temom novca i karijere. Na vas dobar uticaj ima Mesec u poslednjoj četvrti 11. avgusta kada budete bili u prilici da se upoznate sa nekim zemljanim znakom koji će vas fascinirati svojim idejama o zajedničkoj budućnosti. Ako ste u braku, moguće da ćete praviti planove u vezi sa putem a ukoliko ste slobodni, verovatno će vam se udvarati osoba koju smatrate samo prijeteljem.

 

GODIŠNJI HOROSKOP za 2020.

Posao- Ovo je godina ve ličnih očekivanja ali mnogo toga zavisi od vaših poslovnih partnera koji će verovatno prilagoditi svoje potrebe situaciji na tržištu i što vas posao ima više veze sa trgovinom ili sa poslovima koji se odnose na inostranstvo, na bilo koi način, moraćete da budete prilagodljivi. Početkom godine 10.januara pomračenje Meseca u Jarcu vam donosi mogućnost da sredit neki posao ili da odustanete Za od planova ili da ih revidiate zbog nečeg što bi moglo ako ne budete dovoljno prilagodljivi, možete biti na nekoj vrsti gubitka. Tražićete način kako da uverite poslovne partnere da treba da vam učine neku vrstu usluge ili da u nečemu budu popustljiviji ali pri tom nećete želeti da se angažujete na nekom novom poslu koji bi mogao biti prilično rizičan. Februar i mart donose probleme u saradnji sa Blizancima ili Devico i verovatno ćete prihvatiti ono što vam nude. Merkur, planeta koja je odgovorna za vašu podsvest i vaše osećanje sigurnosti li način komunikacije i biće u retrogradnom hodu u drugoj polovini juna i početkom jula kao i sredinom oktobra i početkom novembra kada ne treba zaključivati ugovore.Na vas če velikog uticaj imati naglašen znak Jarca tokom februara i marta i verovatno ćete tada pokušati da poboljšate svoje odnose sa saradnicima i pretpostavljanima. Sredinom maja i juna bićete spremni da u nečemu popustite ua od kraja juna do kraja godine naglašen  znak Ovna sa tranzitnim Marsom donosi velike napore radi stabilizacije poslova.Pomračenje Sunca u vašem znaku 21. juna može značiti neku vrstu prekretnice na nekim poslovima koji vas ne zadovoljavaju i vi ćete se potruditi da nađete način kako da unapredite svoje odnose sa strancima. Leto donosi priliku za uvećanje zarade. Druga polovina godine vam može doneti nove šanse na poslovnom planu.U proleće bi trebalo da smanjite troškove. U drugoj polovini oktobra i početkom novembra treba biti uzdržaniji u domenu privatnog posla.

Ljubav-Za većinu predstavinka vašeg znaka ovo može biti izuzeto naporan period ako niste spremni na kompromise. Godina je prelomna ako ste spremni da napravite značajan zaokret u svom životu ili da donesete radikalnu odluku. Trebalo bi da budete bolje organizovano u svakodnevnom životu ako ste u braku ili u dužoj vezi a partner je posvećen poslu.Imate mogućnost nalaženja rešenja za neke dileme kojima ćete biti izloženi, naročito ako budete u paralelnoj vezi ili ako budete često mislili na nekadašnjeg paratnera. Ne možet se lako odlučiti šta je za vas najbolje u ovom momentu i verovatno ćet uspeti uz pomoć dobrog prijtelja koji će vam dati koristan savet, naći rešenje za sve ono što vas opterećuje.  Često se možete osećati usamljeno i verovatno ćete biti u prilici da flertujete sa onima koji su više put pokazivali svoje interesovanje za vas i to najverovatnije od sredine maja do kraja juna a tokom leta je moguća romansa. Pomračenje Sunca na prvom stepenu vašeg znaka može doneti potrebu za donošenjem važnih odluka koje se tiču vašeg odnosa sa jednim Ovnom ili Jarcem. Ovo bi mogao biti stresan period pre nego što donesete definitivnu odluku šta očekujete od svog života. Moguć je ulazak u brak ili pokušaj pomirenja sa nekim ko vam je izuzetno bio drag a jedno vreme ste bili razdvojeni. Druga polovina godine može biti stresna zbog udvaranja osobe koja je pretpostavljeni ili neko s kim ste u nekoj vrsti rivalstva na poslu.

Zdravlje– Moguće su vrtoglavice.

 


 

 


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest