Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

19.1.2022.

Mesec u Lavu vam donosi mnogo novih poslovnih mogućnosti ali bi trebalo da se uzdržite od mešanja u ono što vas ne interesuje i što ni na koji način u stvari ne remeti vaše planove. Ako se budete javili Ribama, verovatno ćete dobiti od njih poslovnu ponudu koja vam saršeno odgovara.

Dnevni ljubavni horoskop

19.1.2022.

Na pragu ste nekih novih događaja koji će označiti mogućnost da svoj život sredite ali ćete ipak morati nešto i da žrtvujete za osobu koja vam je draga. Dobri odnosi sa Vodolijom, Lavom ili Ovnom veoma su bitni za vas.Ovo bi mogao biti jedan od burnijih dana za one nestabilne i trenutno nesigurne u sebe


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 10.-16.1.2022.

Nebi trebalo da propustite šansu koja vam se ukazuje kada se radi o osobi koja je izuzetno atraktivna. Možete se dogovoriti sa Ribama ili Jarcem u vezi sa nečim što bi bilo u obostranom interesu. Možete se uključiti u neki nov posao koji bi mogao da vam donse dobre perspective I mogućnost čestih putovanja ili saradnju sa nekim dalekim, prekookeanskim zemljama. Nemojte se previse nervirati ako vam jedna Vodolija bude postavljala neke nemoguće uslove. Tranzit Meseca preko vašeg znaka krajem perioda donosi dobre vesti od Riba.


 

MESEČENI HOROSKOP

DECEMBAR 2021.

Segment partnerskih odnosa je izuzetno naglašeno od prvog dana decembra i kako će Venera, planeta emocija, koja vlada poljem uzvraćene ljubavi i porodičnih odnosa, privatnosti, u sedmoj kući, mnogi će davati savete i možda će se mešati u vaš život. Vi ste ona strana koja se pozvanim da nešto kažete, da se odlučujete a Mesec je veoma dominantan u fazi pomračenja u 6.kući 4.decembra u Strelcu i moguće da ćete imati trzavice na poslu i moguće da ćete imati u to vreme lošu koncentraciju a retrogradni hod Venere posle 19.decembra zbog čega ćete morati da budete popustljiviji i bićete spremni da neke ustupke, možda ćete biti uzdržani kada se radi o nekim odnosima koji vas više ne zadovoljsvaju, bez obzir da li se radi o ljubavnom ili poslovnom životu. Prva Mesečeva četvrt 11.decembra, moguć je neki sudski spor ili rešavanje problema koji se odnose na važna životna pitanja, npr. Odlaza u inostranstvo ili će partner nametati svoje prohteve i odluke će se nametati kao logične. Od 11.-19. ne budete odlučni ili ne budete spremni da iznesete svoje stavove i želje, možete se osećati nesigurnim ili preterano naivni zbog čega ne treba ulaziti u neke kombinacije bilo poslovne ili u privatnom životu. Merkur ulazi u Jarca polovinom meseca a istovremeno Mars u Strelca i ovo sve na vas deluje veoma uznemiravajuće.Nećete biti spremni da tolerišete zahteve autoritativnih osoba koje će vršiti pritisak na vas. Možda ćete imati posao sa velikom odgovornošću ali dobar aspekt sa Saturnom donosi ipak stabilne finansije možda ne tako veliki novac ali vas podržava i Jupiter iz Vodolije  i donosi razne mogućnosti u svim segmentima života. Planovi, želje i potrebe partnera deluju prilično stresno na one koji inače nisu naročito tolerantni.Imaćete dosta problema ali ćete ipak biti verovatno prilagodljivi, mnogo toga vam može stvarati stres. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 27. decembra možete da shvatite da imate na koga da se oslonite i moguće da ćete rešavati probleme u vezi sa nekretninama, stanom. Za sve će vam biti potrebno mnogo strpljenja i tolerancije.


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest