Horoskop za vaš znak- Rak

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

19.6.2022.

Pokušavate da dobijete u vremenu dok se ne odlučite za ono što vam trenutno najviše odgovara a imate de opcije. Nemate mnogo načina da uradite nešto što biste želeli a da se pri tom nikom ne zamerite. Verujete da će vam Jarac pružiti podršku.

Dnevni ljubavni horoskop

19.6.2022.

Verovatno ćete se dogovoriti sa jednim Bikom ili Vagom oko nastavka veze ako je bilo nekih uzajamnih nepoverenja. Pluton u napetom aspektu sa Suncem može doneti problem razne vrste, uglavnom neslaganja oko nekih ne tako bitnih stvari koliko vi njima pridajete značaj


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 13.-19.6.2022.

Ovo je naporna sedmica posebno kada se radi o poslu sa osobama koje su vam obećale da će vam pomoći da započnete posao koji bi mogao biti dugoočan i veoma isplativ. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na jednog Lava koji uglavnom ima neke svoje planove i ne može da vam pomogne čak i kada bi to hteo. Imate način da regulišete neka svoja dugovanja ili neke finansijske obaveze. Moguć je susret sa jednim Jarcem ili sa Ribama koji će vam dati na znanje koliko ste im dragi. Ako planirate put u inostranstvo, posebno u zemlje nemačkog jezičkog područja, možete se nadati da ćete uspeti da ostvarite sve što ste želeli. Tragate da nekim novim izvorima prihoda.


 

MESEČENI HOROSKOP

 


J.Holclajtner