Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

24.12.2020.

Povoljan dan jer vam odgovara tranzit  Meseca preko Bika. Dobićete vesti o mogućem dugoročnom projektu koji bi mogao da vas zaintrigira jer bi bio dobro plaćen.Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada rešavate dileme i da se pridržavate svojih odluka.

Dnevni ljubavni horoskop

24.12.2020.

Ona-Vaša očekivanja mogu da ispune neka Škorpija i Jarac koju poznajete preko posla i moguće neki Bik. Rak se takođe nada da može da ima uticaj na vas i učiniće sve što je do njega da biste vi bili zadovoljni.

On-Nekome je izuzetno stalo da vas fascinira i verovatno će pokušati da vam da na znanje, bez obzira da li slobodni ili ne, da ne bi imao tj. imala ništa protiv ako biste vi pokazali inicijativu ka zajedničkim izlascima.


NEDELJNI HOROSKOP

 


 

MESEČENI HOROSKOP

 

 

GODIŠNJI HOROSKOP za 2020.

Posao- Ovo je godina ve ličnih očekivanja ali mnogo toga zavisi od vaših poslovnih partnera koji će verovatno prilagoditi svoje potrebe situaciji na tržištu i što vas posao ima više veze sa trgovinom ili sa poslovima koji se odnose na inostranstvo, na bilo koi način, moraćete da budete prilagodljivi. Početkom godine 10.januara pomračenje Meseca u Jarcu vam donosi mogućnost da sredit neki posao ili da odustanete Za od planova ili da ih revidiate zbog nečeg što bi moglo ako ne budete dovoljno prilagodljivi, možete biti na nekoj vrsti gubitka. Tražićete način kako da uverite poslovne partnere da treba da vam učine neku vrstu usluge ili da u nečemu budu popustljiviji ali pri tom nećete želeti da se angažujete na nekom novom poslu koji bi mogao biti prilično rizičan. Februar i mart donose probleme u saradnji sa Blizancima ili Devico i verovatno ćete prihvatiti ono što vam nude. Merkur, planeta koja je odgovorna za vašu podsvest i vaše osećanje sigurnosti li način komunikacije i biće u retrogradnom hodu u drugoj polovini juna i početkom jula kao i sredinom oktobra i početkom novembra kada ne treba zaključivati ugovore.Na vas če velikog uticaj imati naglašen znak Jarca tokom februara i marta i verovatno ćete tada pokušati da poboljšate svoje odnose sa saradnicima i pretpostavljanima. Sredinom maja i juna bićete spremni da u nečemu popustite ua od kraja juna do kraja godine naglašen  znak Ovna sa tranzitnim Marsom donosi velike napore radi stabilizacije poslova.Pomračenje Sunca u vašem znaku 21. juna može značiti neku vrstu prekretnice na nekim poslovima koji vas ne zadovoljavaju i vi ćete se potruditi da nađete način kako da unapredite svoje odnose sa strancima. Leto donosi priliku za uvećanje zarade. Druga polovina godine vam može doneti nove šanse na poslovnom planu.U proleće bi trebalo da smanjite troškove. U drugoj polovini oktobra i početkom novembra treba biti uzdržaniji u domenu privatnog posla.

Ljubav-Za većinu predstavinka vašeg znaka ovo može biti izuzeto naporan period ako niste spremni na kompromise. Godina je prelomna ako ste spremni da napravite značajan zaokret u svom životu ili da donesete radikalnu odluku. Trebalo bi da budete bolje organizovano u svakodnevnom životu ako ste u braku ili u dužoj vezi a partner je posvećen poslu.Imate mogućnost nalaženja rešenja za neke dileme kojima ćete biti izloženi, naročito ako budete u paralelnoj vezi ili ako budete često mislili na nekadašnjeg paratnera. Ne možet se lako odlučiti šta je za vas najbolje u ovom momentu i verovatno ćet uspeti uz pomoć dobrog prijtelja koji će vam dati koristan savet, naći rešenje za sve ono što vas opterećuje.  Često se možete osećati usamljeno i verovatno ćete biti u prilici da flertujete sa onima koji su više put pokazivali svoje interesovanje za vas i to najverovatnije od sredine maja do kraja juna a tokom leta je moguća romansa. Pomračenje Sunca na prvom stepenu vašeg znaka može doneti potrebu za donošenjem važnih odluka koje se tiču vašeg odnosa sa jednim Ovnom ili Jarcem. Ovo bi mogao biti stresan period pre nego što donesete definitivnu odluku šta očekujete od svog života. Moguć je ulazak u brak ili pokušaj pomirenja sa nekim ko vam je izuzetno bio drag a jedno vreme ste bili razdvojeni. Druga polovina godine može biti stresna zbog udvaranja osobe koja je pretpostavljeni ili neko s kim ste u nekoj vrsti rivalstva na poslu.

Zdravlje– Moguće su vrtoglavice.

 


 

 


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest