Horoskop za vaš znak- Rak

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

RAK (21.6. – 22.7)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao-  Spremni ste da vredno radite da biste se dokazali na poslu, posebno ako se radi o nekoj vrsti takmičarskog posla ilia ko treba da se pokažet eu najboljem izdanju. Verovanto ste spremni da se upustite u opštirnu diskusiju o načinu na koji treba dosadašnji posao nadalje obavljati.

Novac-Mogući su dobici preko nekgo vatrenog znaka ili u saradnji sa jednim Ovnom, eventualno Ribama. Moguće su ponude za honorarni posao koji bi vam se vrlo brzo isplatio.

Ljubav

Ona-Osećate se dobro u društvu mladolikih osoba koje su dobri psiholozi i kojima ne morate mnogo da objašnjavate svoje psihičko stanje. Tragate za idealnim partnerom ali sve ste manje uvereni da takav neko postoji, posebno da biste mogli ostvariti vezu na duži rok.

On- Nekome je stalo da vas fascinira i verovatno će vam dati na znanje da je spreman tj. dotična dama da napravi neke ustupke da bi vaša veza bila harmonična. Trudite se da ostavite dobar utisak na jednog Raka ili Ribe.

Porodica- Spremni ste da otvoreno o svemu razgovarate sa onima koji su vam inače veoma bliski, možda rođaci koji će pokušati da vas ubede u  ono što članovi prodice nisu uspeli.

Zdravlje – Smanjite obroke.


NEDELJNI HOROSKOP

 


 

MESEČENI HOROSKOP

 


 

 


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest