Horoskop za vaš znak- Rak

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

RAK (21.6. – 22.7)

 

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Nemate razloga da se preterano nervirate ni zbog čega. Mesec prelazi preko Plutona i donosi nove šanse na poslovnom planu, mogućnost uvećanja prihoda. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Rakom ili nekom Škorpijom,

26.11.2022.

Osećate se dobro u društvu osoba koje imaju razumevanja za vas i koje se trude da vam pomognu da što pre rešite jedan važan probleme. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za radu u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte doneti odluke na prečac,pod uticajem Riba.

Dnevni ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Danas baš i niste neko naročito društvo, naročito ne tokom dana tako da ako ste na početku veze, nemojte preterano ispitivati partnera o tome šta radi kada nije sa vama. Veče donosi mogućnost lepog provoda u prijatnom društvu.Ukoliko ste u braku, verovatno ćete vi biti na meti partnera zbog nečeg što ste obećali a niste ispunili.

26.11.2022.

Mesec, vladalac vašeg znaka u astrološkom polju partnerskih odnosa i trgovine sa slabim Merkurom, planetom biznisa za vaš znak može značiti promašaj u proceni novog posla. Niste načisto kako da se postavite u odnosu na jednog Ovna.

Ljubavni asteroid

27.11.2022.   

Eros  u Škorpiji čini vašeg partnera ljubomornim i nespokojnim a i mu moguće dajete povod za tako nešto.

MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao-Naglašenost znaka Škorpije vam odgovara jer ste komplentarni sa vodenim znakm i kada planete tranzitiraju preko Škorpije, postajete mnogo aktivniji i kreativniji. Prva polovina meseca može biti povoljna jer su Venera i Sunce u konjunkciji što vam odgovara, s obzirom da je Sunce vladalac vaše druge kuće posle i novca, a Venera vlada poljem porodice i privatnog biznisa. Prva Mesečeva četvrt 1.novembra u Vodoliji donosi planove u vezi sa uvećanjem prihoda a Merkur koji vlada poljem biznisa prvih dana meseca u dobrim aspektu sa Jupiterom a sredinom perioda sa Plutonom, čini vas spremnim da rizikujete kada je u pitanju neki posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode.Naglašenost vodenog elementa pojačati vašu kreativnost Značajno je pomračenje Meseca 8.novembra u polju javnosti i prijatelja zbog čega možete biti u to vreme skloni raspravama oko  suštini nebitnih pitanja.Ulazak Sunca u Strelca 23.novembra u vreme mladog Meseca donosi neočekivane šanse na poslu.

Ljubav-

Počekom perioda preko socijalnim mreža dolazite u donosi novo poznanstvo ili romantičan susret sa nekim ko vam je svojevremeno bio drag ili se radi o osobi koju poznajete preko posla. Česti susreti sa jednim Ovnom ili nekom Škorpijom mogu značiti i početak veze koja međutim može biti prilično turbulentna i ako u vreme pomračenja Meseca 8.novembra budete skloni da preosetljivo reagujete čak i na dobronamerne komentare osobe koja vam je draga, možda ćete provocirati svađu.Oko 10.novembra možete biti skloni da kritikujete partnera za svaku sitnicu, naročito ako se radio o Jarcu ili Vodoliji ali u to vreme vam se mogu udvarati Bik, Ribe ili Vaga i vi ćete najverovatnije pozitivno odreagovati na pozive za izlazak.Jedan Lav može biti veoma uporan da vam nametne svoj stil u vezi i vi ćete verovatno reagovati burno i pokazaćete svojeglavost.Poslednja Mesečeva četvrt 17.novembra donosi udvaranje na poslu. Ako ste u vezi sa vatrenim znakom, nova uzbuđenja predstoje u vreme ulaska Sunca u znak Strelca kada bude i mlad Mesec u ovom znaku 23.novembra.

Zdravlje– Moguć nazeb.


J.Holclajtner