Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

24.12.2020.

Dobijate ponudu koja se ne odbija, naročito ako se radi o poslu koji bi mogao da vam se i te kako isplati. Saradnja sa nemačkim jezičkim područjem ili sa jednim Ovnom može biti prilično naporna. Moguć je susret sa nekadšnjim saradnikom koji će vam ponuditi rešenje za vaše probleme.

Dnevni ljubavni horoskop

24.12.2020.

Ona-Želite da se sretnete sa nekim ko je svojevremeno imao veliku uticaj na vas  i vi ćete mu dati na znanje da ste spremni da pređee preko mnogo čega samo da biste ponovo bili zajedno. Moguća je romansa sa osobom koja je prisutna u javnosti.

On-Moguće da ćete upoznati osobu koja se bavi finansijama ili koja pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju ali postavlja svoje zahteve na koje vi verovatno ne pristajete. Trudite se da se bolje angažujete oko nekog do koga vam je veoma stalo.


NEDELJNI HOROSKOP


 

 

MESEČNI HOROSKOP

 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Godina koju ćete pamtiti ne samo po ljubavnom životu već i po svom smislu da organizujete život tako da uspete da iz njega izvučete maksimum na svim poljima ali Venera u Ribama do 8.februara donosi mogućnost posla u medijima a zatim tranzit preko Ovna do kraja marta vam može otvoriti neke nove šanse za napredovanje. Od aprila do sredine maja možete započeti razgovore , naročito kada se radi o poslu sa  umetnnicima, međutim od sredine maja do kraja juna retrogradni hod Venere preko vašeg znaka donosi  nesigurnost ali i nove šanse koje nećete uspeti da lako  rešiete.Sa izuzetno naglašenim astrološkim poljem novca koji zarađujete preko velikih poslova i rada u velikim firmama i znakom Jarca tokom cele godine i sa naglašenom 11. kućom publiciteta sa retrogradnim Marsom, planetom strasti od 9.septembra do sredine novembra, bićete spremni da se upustite u posao sa nekim ko će vam biti izuzetno drag ali moguće da jedno od vas dvoje nije slobodno. Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu od sredine febuara do 10.marta donosi nepredviđene probleme na poslu a u julu takođe zbog retrogradnog Merkura možete imati poveće izdatke dok če u novembru doneti probleme sa saradncima. Mars od 9.septembra do sredine novembra u retrogradnom hodu može doneti probleme u komunikaciji sa vatrenim znacima.

Ljubav-Vaše potrebe kada je u pitanju emotivni život, posebno porodični, mogu biti uzrok problemima ako budete insistirali na vezi sa Devicom koja je prilično neprilagodljiva. Ako budete upoznali nekog u januaru do i polovine februara, u martu biće zadovoljeni kao i  tokom leta i mnogi predstavnici vašeg znaka će ući u brak. Venera, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi može doneti probleme  zbog retrogradnog hoda preko vašeg znaka od sredinom maja do kraja juna  i možete biti konfuzni, verovatno nećete dozvoliti  da bilo ko primeti da su povremeno nesigurni u sebe.Venera u Vagi krajem oktobra donosi stabilizaciju odnosa sa strastvenom ambicioznom osobom što će kod vas pozitivno uticati na vaše raspoloženje i verovatno ćete odagnati bilo kakve sumnje u pogledu iskrenosti jednog Bika, Riba, Jarca ili Škorpije.

Zdravlje-Sklonost ka povredama.


 

 

 

Facebooktwitterpinterest