Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao-Trudite se da fascinirate vaše pretpostavljene a oni već imaju o vama sjjano mišljenje. Trebalbo da budete mnogo spremniji nan eke ustupke kada se radi o organizaciji posla jer u protivnom nećete uspeti da postignete ono što želite. Moguća vest o unapređenju.

Novac-Želite da što pre dobijete povišicu ali to nikog od vaših pretpostavljenih mnogo ne dotiče, smatraju da imate sasvim solidne prihode. Nađite dodatni posao ako vam treba neki dodatni prihod.

Ljubav

Ona- Dopada vam se jedan Ovan koji je već pokazivao interesovanje za vas a vi verovatno niste bili u stanju da se prema njemu postavite kako treba, možda ste ga odbili previse grubo ili je on stekao pogrešan utisak o vama na osnovu onoga što ste pričali tom prilikom.

On-Dobijate poziv od Device da se sretnete ali vi ćete biti nepoverljivi ako vas je već jednom prevarila ili se šalila sa vamapa nije izašla na zakazan sastanak. Moguće je poznanstvo sa atraktivnim Strelcem koga površno poznajete.

Porodica– Imate ideju kako da se reše porodični problem ali to nikog ne interesuje i vi se osećate prilično usamljenim I neshvaćenim u krugu vaših bližnjih, moguće da vas kritikuju bez razloga.

Zdravlje- Nesanica.

 


NEDELJNI HOROSKOP

7.-13.6.2021.

Trudite se da nađete najbolji način kako  rešite problem sa kojim ste suočeni ali ćete u vreme pomračenja Sunca 10.6. biti verovatno iznenađeni nečim neočekivanim što bi moglo da vas izbaci iz takta ili bar da vas u priličnoj meri dekoncentriše i izbaci iz koloseka. Imate nekoliko načina kako da rešite problem ali vi ste se opredelili za ono koje vam u velikoj meri stvara stres. Trebalo bi da budete mnogo realniji kada se radi o odnosu sa jednim Lavom koji vam laska i koji pokušava da sa vama sredi odnose na način na koji to njemu odgovara a ne vama.


 

 

MESEČNI HOROSKOP

 

 


 

 

 

Facebooktwitterpinterest