Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

19.1.2021. 

Mesec u lavu vam savršeno odgovara i sa ovim znakom se dobro razumete iako povremeno dolazi do konflikta i niste u stanju da se uvek uzdžite od svojg mišljenja. Pokušavate da se priviknete na situaciju na poslu koja je prilično naporna i vi ne stižete da postignete sve što ste planirali.

Dnevni ljubavni horoskop

Na pragu ste nekih novih događaja koji će označiti mogućnost da svoj život sredite ali ćete ipak morati nešto i da žrtvujete za osobu koja vam je draga. Dobri odnosi sa Vodolijom, Lavom ili Ovnom veoma su bitni za vas.Ovo bi mogao biti jedan od burnijih dana za one nestabilne i nesigurne osobe. Jedna Vodolija vam je izuzetno naklonjeni.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 10.-16.1.2022.

Tokom ovog perioda Mesec prelazi preko vašeg znaka i donosi neke nove mogućnosti kada se radi o proširenju saradnje sa vazdušnim znacima. Jedan Lav mnogo očekuje od vas ali vi niste u stanju da izađete u susret jer imate neke svoje problem koji vas prilično opterećuju. Naglašeno je astrološko polje neprijatelja i onih koji žele da naruše vašu reputaciju. Možete dobiti priliku da se sretnete sa jednim Bikom koji je spreman da sa vama napravi dogovor koji će vam u mnogo čemu odgovarao.


 

 

MESEČNI HOROSKOP

DECEMBAR 2021.

Decembrar je veoma  značajan za predstavnike vašeg znaka jer je Merkur, vladalac vašeg znaka u brzom hodu i prelazi iz Strelca u Jarca u isto vreme kada Mars prelazi u Strelcu. Naglašeno je sedmo polje javnosti, partnerskih odnosa i moguće da ćete imati potrebu da ostvarite dobru saradnju sa onima koji su vam već nešto obećali. Nećete moći da se lako oslobodite društva onih koji vas možda i zamaraju ali vi ćete ipak biti u prilici da vodite razgovore od kojih ćete imati ipak koristi. Pomračenje Sunca 4.decembra u polju partnerskih odnosa, moraćete da kontrolišete svoje emocije i verovatno ćete uspeti u tome jer je Venera, planeta emocija u Jarcu, za Blizance u škorpionskom polju pa ćete pokazati veliku samokontrolu. Vi ćete biti ona strana koja bira, procenjuje, vaši kriterijumi su visoki i vi ćete jano dati na  znanje šta očekujete u partnerskom odnosu, bilo ljubavnom ili partnerskom. Merkur vam daje mladalački duh i polet i u prvoj polovini meseca pošto će biti u sedmoj kući i imaćete utisak da vam neko nameće svoj stil. Ako ste prisutni u javnosti,moraćete da kontrolišete svoje reakcije na ono što vam ne odgovara. Nešto što izgleda kao šansa a pitanje da li će to i biti, može vam se dopasti i u vreme prve Mesečeve četvrti 11. moće doneti  neku priliku koja vam donosi mogućnost da krenete sa nekim novim poslom a kada 14. decembra Merkur bude ušao u Jarca, možete dobiti uplatu ili posao koji donosi poveći novac. Merkur –Uran dobar aspekt oko 20. podstiče maštu i smisao za biznis, i oko 26.decembra dobijate priliku da sa Vagom, Ribama, Rakom, Škorpijom, Bikom započnete poslove koji bi mogli da vam odgovaraju.Ovo može značiti i ponudu koja se ne odbija iako možda nije baš ono o čemu ste maštali. Pluton kao simbol povećeg novca ali i jake konkurencije donosi velike ambicije. Trebalo bi da budete spremni da se uhvatite u koštac sa nekim manjim zdravstvenim problemima, moguće neka vrsta pada imuniteta i problema sa grlom. Pun Mesec 19.u vašem znaku donosi prejake emocije i prevelika očekivanja ali i mogućnost povećeg dobitka. Poslednja Mesečeva četvrt 27.decembra donosi romansu, moguć je dogovor u vezi sa proslavom Nove godine.U ljubavi ćete biti posesivni i prilično zahtevni ali i skloni kritici.

 


 

 

 

Facebooktwitterpinterest