Horoskop za vaš znak- Blizanci

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.  

Pruža vam se prilika da dođee do nekog povećeg novca, da zaključite posao koji bi mogao biti za vas odskočna daska za dalju karijeru. Osoba starija od vas podržava vaše ambicije i podstiče vas da ne odustanete od svojih planova.

26.11.2022.

Verujete da vam može pomoći jedan Strelac u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu.Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Ribama oko podele dužnosti. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana po mnogim pitanjima, naročito u vezi sa novcem.

Ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Ne verujete u mogućnost povoljnog razvoja situacije u ljubavi, naročito ako ste u vezi sa nekim vatrenim iili vazdušnim znakom a niste baš u najboljim odnosima. Vaša malodušnost je rezultat mnogobrojnih nesporazuma između vas i partnera u prošlosti.

26.11.2022.

Imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu. Moguće da danas i ne želite da se sretnete sa partnerom ili ćete se razdvojiti na kratko. Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.

Ljubavni asteroid

27.11.2022.

Eros u polju partnerskih odnosa donosi u vaš život zanimljivo poznanstvo


 

 


MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao-Tokom ovog perioda Mars, planeta akcije ide retrogradnim hodom preko vašeg znaka zbog čega ćete verovatno drugačije sagledavati svoje potencijale.Već prvog novembra prva Mesečeva četvrt u vodoliji donosi mogućnost saradnje sa strancima.Osim uticaja Marsa na vaš znak utiče i Merkur, vladalac vašeg znaka koji će biti u dobrom aspektu na relaciji 1.-6.kuća koje se odnose na posao zbog čega ćete do 9. novembra imati mogućnost da mnogo toga uradite na način kako to vama odgoara a nakon tog perioda napet aspekt između Merkura i Saturna koji donosi restrikcije možete imati utisak da morate da se mnogo više trudite da biste došli do nečega što vam pripada, najverovatnije da se radi o novcu.Krajem novembra Merkur će biti u napetom aspektu sa Plutonom zbog čega ćete takođe morati da budete oprezni u radu sa onima koji vas doživljavaju kao konkurenciju. U vreme pomračenja Meseca 8.novembra kada i Sunce bude u opoziciji sa  Uranom, možete biti skloni da sumnjate u one koji vam inačenisu naklonjeni. Nemojte donositi preuranjene zaključke jer će polovinom novembra i Merkur i Venera, planeta koja utiče na način na koji ispoljavate svoju kreativnost biti u dobrom aspektu sa Plutonom i možete lako naplatiti svoje talente. Brzi hod Merkura koji 17.novembra ulazi u Strelca i vi ćete pokušati da napravite drugačiju taktiku kada se radi odnosu sa nekim vatrenim znakom.Poslednjih nedelju dana ovog perioda napet aspekt između Marsa u vašem znaku u Neptuna u Ribama donosi moguće probleme u kontaktima sa šefovima i autoritetima.

Ljubav-Početak perioda je karakterističan po aspektima koje obrazuje Merkur, vladalac vašeg znaka sa Jupiterom  zbog čega možete biti u vezi sa osobom koja je izuzetno ambiciozna i koja će podsticati i vašu ambiciju.Možete imati dobre odnose sa Vagom, Devicom. Sunce u konjunkciji sa Venerom vam omogućava da ostvarite dobar odnos sa Devicom ili Škorpijom.Prva Mesečeva četvrt 1.novembra u Vodoliji čini vas spremnim da se upustite u vezu sa osobom koja je spremna da vam po mnogim pitanjima izađe u susret.Venera u napetom aspektu  sa Saturnom  i Sunce u opozicji sa Uranom 8. u vreme pomračenja Meseca u Biku donose manje nesuglasice.Možete biti skloni nepoverenju i nesigurnostii moguće raspravama sa partnerom. Ovo je naporn period za Blizance koji su željni ljubavi i paženje zbog prenaglašenih astroloških kuća koje uglavnom čine osobe skonim neraspoloženja.Od sredine novembra do ulaska Sunca u znak Strelca, imaćete prilike da sredite svoje emotivne probleme.

Zdravlje-Nervoza i povremeno neraspoloženje.