Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

18.11.2020.

Venera u Vagi  i Mars u Ovnu pomaže vam da uspostavite dobru komunikaciju sa strancima i da započnete sa njima neke razgovore koji bi najverovatnije mogli da vas odvede do cilja.Dobijate poziv da razgovarate sa jednim Lavom.

Dnevni ljubavni horoskop

18.11.2020.

Ona-Verujete da možete da se snađete u svakoj situaciji ali se previše oslanjate na svoje šesto čulo a manje na pokazatelje na osnovu kojih možete da zaključite da partner baš i nije zadovoljan vama. Moguće da ste previše malodušni ili nedovoljno ambiciozni a da to maskirate nekim navodno veselim i bezbrižnim stavom.

On-Mnogi vas smatraju nervoznim tako da bi bilo dobro da se angažujete malo više oko onih koji su vam dragi ili da pomognete partneru da reši svoje probleme, umesto što se okupirani samo svojim idejama i planovima.


NEDELJNI HOROSKOP


 

 

MESEČNI HOROSKOP

Horoskop za avgust 2020.

Posao-Sunce vlada poljem pisanja i komunikacije i nalazi se u svom sedištu. Venera menja znak 7.i ojačava vaše polje posl i novca i vi postajete mnogo prilagodljivji u saradnji sa zemljanim znacima koji vam pomažu da donesete važne odluke. Naglašen znak Lava vas čini izuzetno spremnim da se uključite u neki online posao u čemu vam pomaže i Uran u Biku ali bi bilo dobro da o svojim prihodima ne pričate mnogo i da nađete neki nov izvor prihoda za koji niko neće znati. Neptun u astrološkoj kući karijere govori o neiskrenim šefovima i o nemogućnosti da steknete poziciju koju želite ako ste u radu orijentisani na vodene znake. Posle 6.avgusta ulaskom Venere u Raka poboljšavaju se finansije. Merkur u napetom aspektu sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom početkom perioda donosi raspravu sa starijim kolegama ili članovim aporodice ali posle 10. avgusta situacija je mnogo povoljnija.Pokušaćete da se nametnete na fini način onima koji odlučuju o vašem statusu.Pluton ima veliki utiacj na vas, moguć je posao koji bi mogao doneti veliki novac i to u saradnji sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Pun Mesec u Vodoliji je dobar za saradnju sa strancima a poslednja Mesečeva četvrt 11. donosi osećanje nesigurnosti u pogledu zarade. Prva Mesečeva četvrt 25.Strelcu vam obezbeđuje dobar status u saradnji sa strancima ako ste u vreme mladog Meseca 19.avgusta napravili već fiksni dogovor.

Ljubav- Jedan Ovan je za vas pravo rešenje i trebalo bi da imate više strpljenja za njega jer će vam verovatno dati na znanje da mu se dopadate, posebno kada se radi o sportisti ili o izuzetno aktivnoj osobi koja je spremna da se prilagodi vašim planovima. Pun Mesec 3.avgusta, 19.mlad Mesec i prva Mesečeva četvrt 25. donose mogućnost susreta sa strancima, nova poznanstva ili ako ste u stalnoj vezi ili braku, zajednički put negde gde ćete se sjajno provesti. Imate mnogo razloga da budete zadovoljni, posebno odnosom sa jednim Lavom ili sa nekom Devicom, drugim Blizancem. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 11. možete stupiti u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna ali vi to verovatno nećete znati. Ljubomora je naglašena, kako vaša, tako i vašeg partnera, bez obzira čime se bavite ,utoliko pre ako ste u poslu izloženi javnosti ili imate kontakte sa osobama koje su popularne u društvu, posebno ako se radi o umetnicim aili sportistima.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Posao-Godina koju ćete pamtiti ne samo po ljubavnom životu već i po svom smislu da organizujete život tako da uspete da iz njega izvučete maksimum na svim poljima ali Venera u Ribama do 8.februara donosi mogućnost posla u medijima a zatim tranzit preko Ovna do kraja marta vam može otvoriti neke nove šanse za napredovanje. Od aprila do sredine maja možete započeti razgovore , naročito kada se radi o poslu sa  umetnnicima, međutim od sredine maja do kraja juna retrogradni hod Venere preko vašeg znaka donosi  nesigurnost ali i nove šanse koje nećete uspeti da lako  rešiete.Sa izuzetno naglašenim astrološkim poljem novca koji zarađujete preko velikih poslova i rada u velikim firmama i znakom Jarca tokom cele godine i sa naglašenom 11. kućom publiciteta sa retrogradnim Marsom, planetom strasti od 9.septembra do sredine novembra, bićete spremni da se upustite u posao sa nekim ko će vam biti izuzetno drag ali moguće da jedno od vas dvoje nije slobodno. Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu od sredine febuara do 10.marta donosi nepredviđene probleme na poslu a u julu takođe zbog retrogradnog Merkura možete imati poveće izdatke dok če u novembru doneti probleme sa saradncima. Mars od 9.septembra do sredine novembra u retrogradnom hodu može doneti probleme u komunikaciji sa vatrenim znacima.

Ljubav-Vaše potrebe kada je u pitanju emotivni život, posebno porodični, mogu biti uzrok problemima ako budete insistirali na vezi sa Devicom koja je prilično neprilagodljiva. Ako budete upoznali nekog u januaru do i polovine februara, u martu biće zadovoljeni kao i  tokom leta i mnogi predstavnici vašeg znaka će ući u brak. Venera, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi može doneti probleme  zbog retrogradnog hoda preko vašeg znaka od sredinom maja do kraja juna  i možete biti konfuzni, verovatno nećete dozvoliti  da bilo ko primeti da su povremeno nesigurni u sebe.Venera u Vagi krajem oktobra donosi stabilizaciju odnosa sa strastvenom ambicioznom osobom što će kod vas pozitivno uticati na vaše raspoloženje i verovatno ćete odagnati bilo kakve sumnje u pogledu iskrenosti jednog Bika, Riba, Jarca ili Škorpije.

Zdravlje-Sklonost ka povredama.


 

 

 

Facebooktwitterpinterest