Horoskop za vaš znak- Blizanci

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

19.6.2022.

Merkur i Sunce  u vašem znaku vas čine spremnm da aktivirate sve svoje kvalitete i potencijale. Imate mnogo načina kako da unovčite svoje telente i to će vam poći za rukom.Osećate spremnim da uđete u posao sa Devicom ili drugim Blizancima ili nekim Lavom

Dnevni ljubavni horoskop

19.6.2022.

Nekome se izuzetno dopadate i vi ste svesni i ko je to i šta od vas očekuje. Pokušaćete da se dogovorite sa jednom Ribama u vezi sa nečim što vam je trenutno veoma bino. Očekujete poziv za izlazak od jednog Lava.Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog ko vam ne odgovara istom merom.

NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 13.-19.6.2022.

Pun Mesec u polkju partnerskih odnosa 14. donosi nove mogućnosti kada se radi o poslu sa osobom koja radi sa strancima ili ako vi poslujete sa stranom firmom možete očekivati povoljne vesti. Ovo je povoljna sedmica i za ljubavne odnose. Ako ste slobodni, možete lako da uspostavite odnos sa osobom koja vam se dopada i sa kojom ste imali svojevremeno korektan dnas, moguće da se radi o osobi koja je često na putu. Trebalo bi da budete spremni na udvaranje od strane jedne Vodolije koja će vas pozvati da joj se pridružite negde na nekoj proslavi ili ćete je sresti na nekm velikom skupu. Finansijska situacija se značajno poboljšava zahvaljući onima koji imaju o vama lepo mišljenje i sa kojima imate već dobro iskustvo.


 

 

MESEČNI HOROSKOP