Horoskop za vaš znak- Blizanci

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

 

Dnevni horoskop

15.3.2023.

Svesni ste svojih kapaciteta i ljubomore koju izazivate kod onih koji su prilično pasivni ili nisu dovoljno disciplinovani da bi bili uspešni kao vi. Očekujete pozv od jedne Device koja vas dobro poznaje i spremna je da vas dobro plati.

Ljubavni horoskop

15.3.2023.

Ne bi trebalo da odustanete od veze sa osobom koja često menja raspoloženje jer verovatno nema s vaše strane dovoljno pažnje. Ako se radi o nekom ko je nezadovoljan svojom karijerom, dajte joj korisne savete u vezi sa tim.

Ljubavni asteroid

15.3.2023.

Fortuna iz Strelca vas čini  zainteresoanim za osobu koja živi van zemlje.


Nedeljni horoskop za period od 20.-26.2.2023.

Mlad Mesec u Ribama u polju karijere deluje na vas veoma podsticajno i tranzit Meseca preko Ovna i Jupitera tokom prve polovine sedmice učiniče vas izuzetno spremnim da se aktivirate na nekim poslovima koji zahtevaju od vas da pokažete entuzijazam i sposobnost za timski rad. Vatreni znaci podstiču vaše ambicije i očekuju od vas da pružite mnogo više nego što je to bio do sada slučaj. Vi inače imate od sebe velika očekivanja i pokušaćete da se dogovorite sa vatrenim znacima u vezi sa nečim što vam je nešto izuzetno bitno a tiče se nekih velikih ambicioznih poduhvata.