Horoskop za vaš znak- Blizanci

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

DNEVNI HOROSKOP

19.10.2021.

Dobijate interesantne vesti, poruke od onih kojima verujete sa kojima se uvek dobro razumete i verovatno imate priliku da napravite zaokret u odnsima sa onima koji su vas uvek na neki način nervirali. Nekome je stalo da vas uveri u soje dobre namere u želji da nastavite saradnju. Pokušajte da se priviknete na nešto što je trenutna realnost, ne razmišljajući previše o tome da li je to za vas trenutno nabolje rešnje ili ne. Ako ste u vezi, veorovatno partner ima problema sa svojom porodicom.Ako ste u braku, razgovaraćete o nekretninama.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 18.-24.10.2021.

Imate mnogo načina kako da regulišete svoje odnose sa jednim Ovnom, Rakom ili Strelcem. Nemate priliku da se odlučite lako za jednu od dve opcije, naročito ako se radi o poslu koji vas intrigira, privlači ali nemate nikakve grancije da ćete biti na duži rok angažovatni. Potrebna vam je materijalna sigurnost da biste mogli da se maksimalno posvetite nečemu što vam je trenutno veoma bitno, moguće da se radi o poslu kome dolazi do punog izražaja vaša kreativnost.Verujete u mogućnost nalaženja rešenja uz podršku jednog Bika, Vage ili Strelca koji su spremni da vas finansiraju ili da vam garantuju da vas neće izneveriti. Ljubavni život i mogao biti veoma uzbudljiv ako ste u vezi sa Vagom.


 

 

MESEČNI HOROSKOP

Oktobar 2021.

Početak period donosi napet aspekt između Merkura,planete koja upravlja vašim znakom i astrološkom kućom doma i porodicom i Plutona, planete moći, velikog novca, ljubomore koji se nalazi u astrološkoj kuću velike dobiti.Venera, planeta emocija i novca u Škorpiji je sputana i potrebno vam je mnogo više energije da biste postigli ono što želite. Vama pomažu oni koji vas iskreno vole i koji sa vama mogu da lako ostvare dobru komunikaciju, duhovno ste bliski sa jednom Vodolijom i  Strelca, naročito posle 22.oktobra. Direktan hod Saturna od 11.oktobra vam donosi mogućnost da svoj život organizujete kako vama odgovara. Mlad Mesec 6.oktobra u Vagi vam donosi mogućnost lakog nalaženja rešenja.Sunce vam pomaže da lako rešite probleme koji se tiču nekog projekta koji bi od vas zahtevao mnogo više angažoanja ali i entuzijazma.Ulazak Venere u znak Strelca 7.oktobra se povoljno odražava na vaše odnose sa poslovnim i ljubavnim partnerom jer vlada vašim poljem kreativnosti iljubavi ali i javnosti i prijatelja.Kada bude 13.oktobra prva Mesečeva četvrt u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom bićete spremni da se mnogo više bavite poslovima koji vam mogu doneti poveći novac, posredstvom jednog Ovna ili neke Vage. Strelac vam može biti od velike koristi po mnogim pitanjima, naročito u drugoj polovini meseca. Kada 20.oktobra bud pun Mesec u Ovnu imaćete prilike da obnovite neke kontakte ali budite oprezni u radu sa Ovnom i Škorpijom. Kada 24.oktobra Sunce uđe u Škorpiju. Napet aspekt između Venere u polju Strelca u napetom aspektu Neptunom. Kada 28.oktobra bude poslednja Mesečeva četvrt u Lavu, verovatno ćete sklopiti nov posao sa nekim vatrenim znakom.Ljubavni život može biti izuzetno dobar ako vam se dopada neki vatreni ili vazdušni znak sa kojima ostvarujete dobru komunikaciju

 


 

 

 

Facebooktwitterpinterest