Horoskop za vaš znak – Strelac

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Jedan od boljih dana kada je u pitanju saradnja na novom projektu sa osobama sa nemačkog jezičkog područja.Ipak, još uvek zadržavate neke sumnje u pogledu mogućnosti da će sve biti o.k. Pribojavate se susreta sa novim saradnicima, naročito ako imaju više iskustva od vas u poslu koji treba da počnete da radite.

26.11.2022.

Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vas slušaju i slede vaše instrukcije. Sa velikim entuzijazmom pristupate realizaciji nove ideje koja bi mogla da vam donese popularnost.

Ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Pokušajete da se ne nervirate zbog nekih manjih trazavica između vas i osobe koja vam je draga. Moguće da se neko meša u vašu vezu iako daje neke komentare iz najboljih namera.Ako vam se udvaraju Ribe ili Devica a niste sigurni u svoja osećanja, nemojte biti previše iskreni u pogledu svojih sumnji kada je ta veza u pitanju.

26.11.2022.

Dan bi mogao biti veoma lep i za zaljubljene, i za one koji su slobodni, naročito u večernjim satima. Ako ste na početku veze,  verovatno ste oduševljeni osobom koja vam je draga.Osećate se sposobnim da zavedete jednog Raka ili Jarca kojima se dopadate.Trebalo bi da budete malo tolerantniji prema partneru ako ste u vezi sa vatrenim znakom.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.  

Eros u polju tajni čini vas spremnim da se upustite u tajnu avanturuMESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao- Dok Sunce ne uđe u vaš znak 23.11. morate biti strpljivi i pokazati razumevanje za vodene znake jer ćete sa njima imati najviše problema u komunikaciji. Trebalo bi da budete spremni na neke prepreke u saradnji sa Blizancima, Devicom i Škorpijom a već 1.novembra pruža vam se prilika da napravite dogovor sa onima koji će vam ponuditi neku vrstu zajedničkog posla, moguće da se radi o Jarcu ili Vodoliji. Početkom meseca mogući su izdaci. Jupiter i Neptun, dve planete koja vladaju vašim znakom, ponovo su nakon povratka Jupitera u vaš znak u konjunkciji u Ribama i vi ćete možda praviti opsežne planove u vezi sa nečim što bi moglo da bude za vas sjajna šansa za napredovanje ili proširenje poslova. Trudite se da budete u toku događaja kada su u pitanju poslovi sa strancima jer biste mogli, posebno u vreme pomračenja Meseca 8. novembra, propustiti šansu o kojoj ste maštali. U to vreme možete dobiti neku pomalo sumnjivu poslovnu ponudu iza koje navodno stoji dobra zarada ali je u stvari veliko pitanje, osim ako se ne radi o kratkoročnom poslu. Poslednja Mesečeva četvrt 17. novembra donosi nove mogućnosti u radu sa strancima i verovatno ćete tada iskoristiti priliku da sklopite posao sa osobama koje žive i rade na nemačkom ili francuskom jezičkom području. Ulaskom Sunca u vaš znak 23.kada već i Merkur bude tu od 17. možete postati mnogo aktivniji i veći optimista u radu sa Ovnovima, Blizancima i Devicama. Retrogradni Mars donosi manju konfuziju u radu sa vatrenim i vazdušnim znacima ili oklevanje od strane istih po pitanju nekih zajedničkih projekata.

Ljubav- Ovo bi mogao biti period prepun raznih uzbuđenja jer će biti naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa prisustvom retrogradnog Marsa koji će kod onih koji su na početku veze i kod mladih doneti probleme u komuikaciji, posebno ako ne živite u istom gradu.Ovo je mesec raznih obrta jer je do 23.naglašeno polje tajni a pomračenje Meseca 8. u polju tajni vašeg partnera tako da ćete oboje sumnjati jedno u drugo po nekim važnim pitanjima. Ne bi trebalo da započinjete rasprave koje ste više puta vodili a niste ništa rešili ili ako niste iskreni jedno prema drugom.Pokušajte da do 17. dok ne bude poslednja Mesečeva četvrt u Lavu, izbegnete bilo kakvu raspravu jer nećete nšta imati od neproduktivnih razgovora, posebno ako ste u vezi sa vazdušnim ili vodenim znakom. Ako je vaš partner izuzetno ambiciozan, podržite ga s obzirom da će mu posao biti od prioritetnog značaja i verovatno neće imati vremena za vas koliko ćete vi to očekivati. Ako ste na početku veze, budite spremni na neke ustupke posebno ako je partner mnogo mlađi od vas.

Zdravlje-  Česte promene raspoloženja.