Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 Dnevni horoskop

5.12.2021.

Naglašeno astrološko polje javnosti čini vas aktivnim i spremnim da se uključite u neke projekte koji bi mogli da vam donesu dobre prihode. Verujete da možete da nađete zajednički jezik sa Jarcem ili sa nekom Vodolijom ali je potrebno da uložite više napora.Očekujete uplatu ili neku vrstu finansijske pomoći od osobe koja je izuzetno sposobna kada je zarada u pitanju.Ako ste u vezi sa Jarcem ili Vodolijom, bilo bi dobro da se drugačije postavite prema partneru kada su njegove poslovne dileme u pitanju. Najverovatnije ima mnogo problema i nije u stanju da bez vaše podrške donese pravilnu odluku. Ne ulazite u raspravu sa Lavom ili Devicom.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 4.-10.2021.

Očekujete poziv za izlazak od veoma vredne i ambicioznom osobom sa kojom ste svojevremeno radili na veoma odgovornom poslu. Ako ste slobodni, pozovite jednog Blizanca ili Vagu, moguže da će se obradovati mogućnosti da se vidite.Pokušavate da izađete u susret članovima porodie koliko je to moguće ali i vi imate neke svoje zahteve na koje oni neće moći lako da odgovore.Mesec u tranzitu od Device do vašeg znaka stavlja akcent na vašu karijeru i vi ćete biti spremni da uradite ono što se od vas očekuje čak iako se možda sa tim ne slažete.Nemojte se previše nervirati ako vam se ne javi jedan Ovan koji je obećao da će to učiniti.

MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2021.

Jupiter, vladalac vašeg znaka skoro ceo mesec obrazuje dobre aspekte sa brzim planetama, posebno sa Suncem u drugoj polovini meseca, sa Merkurom, sredinom meseca a sa Venerom napet aspekt početkom oktobra, tako da će ova planeta biti svojom pozicijom presudna za vaše osećanje zadovoljstva, spremnosti da negde otputujete da proširite saradnju, da se aktivirate u poslovima koji bi od vas mogli zahtevati da dobro poznajete strane jezike. Imate mnogo načina kako da se dogovorie sa nekim vazdušim znakom, posebno sa Vagom ili Blizancima ali i sa Vodolijom, posebno ako ste rođeni početkom znaka. U tom slučaju , odgovaa vam jedna januarska Vodolija koja je spremna da vas poveže sa onima koji bi mogli da vam se nađu pri ruci. Početak perioda donosi napet aspekt između Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i Plutona, vladaoca polja tajni i tajnih neprijatelja a mlad Mesec u polju prijatelja 6.oktobra može doneti neke tračeve u koje ćete poverovati jer će poticati upravo od osoba u koje imate poverenja Jedan Lav će biti izuzetno spreman da sa vama stupi u komunikaciju da biste e dogovorili oko važnih pitanja koja se odnose na finansije. Imate potrebu za finansijskom stabilnošću i zbog toga se spremni da promenite posao ili da nađete neki dodatni posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode.Ulazak Venere u znak Škorpije 7.oktobra može doneti probleme u komunikaiji sa Biko, Rakom ii Ribama a kada 13.oktobra bude prva Mesečeva četvrt u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom bićete skloni raspravama na poslu li ćete očekivati da se neki vaši zahtevi uvaže.

Polovinom oktobra kada bude sunce u dobrom aspektu sa Jupiterom, vladaocem vašeg znaka, napravitćete dogovor sa osobama koje žive ui nostranstvu ili ako se bavite naučnim radom ili radite nanekom većem projektu, možete očekivati da doživite satisfakciju. Pun Mesec 20.oktobra vam savršeno odgovara ali između 22.i 26.napet aspekt između Marsa i Plutona i ulazak Sunca u Škorpiju može doneti osećanje da morate da se pokorite tuđoj volji.Venera u napetom aspektu sa Neptunom donosi raspravu sa ženama ma kog pola da ste,najverovatnije da će neko pokušati da se meša u vaš život

 

 

Facebooktwitterpinterest