Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao- Ulazak Marsa u znak Lava pomaže novembarskim  Strelcima da se postave kako treba I da uspostave dobru komunikaciju sa martovskim Ovnovima. Imate način da ubeidte saradnike da ne treba da posustaju u svom entuzijazmu. Dobijate vest o jednoj Vodoliji.

Novac– Mogući su dobici preko rada sa strancima. Trudite se da ostvarite dobre prihode da biste ga uložili u neki veći projekat.

Ljubav

Ona –Nervozni ste kada Mesec prelazi preko Rakai znate da  niste savršeni ali ipak, niste spremni da napravite napor u vezi sa očišćenjem vašeg energetskog prostora od svega što vas čini nezadovoljnim. Propuštate šanse i prilike da nažete bolje plaćen posao zbog vaše nesigurnosti.

On-Ne bi trebalo da se previse bavite pitanjima koja se odnose na prošlost vaše partnerke jer vam ona neće sve iskreno reći tako da ulazite u nepotrebnu diskusiju oko nečega što vam trenutno nije bitno.

Porodica- Neko veoma svojeglav pokušava da vas uveri u svoje dobre namere. Ne bi trebalo da se previse nervirate ako se neko sa strane bde mešao u vaše porodične odnose.

Zdravlje- Moguća vrtoglavica.

 


NEDELJNI HOROSKOP

 Za period od 7.-13.2021.

Nagalšeno je astrološko polje partnerskih odnosa sa pomračenjem Sunca 10.juna što vam donosi mogućnost da se sretnete sa nekim ko vam je izuzetno drag i važan kako za ljubavni život tako i za poslovne kontakte. Ne bi trebalo da se previše angažujete na poslu koji ima veze sa javnošću ako vam ne budu ponudili ugovor.Čak i u tom slučaju postoji mogućnost da nešto bude nepravilno formulisano. Mars u devetom polju inostranstva i pravosuđa može vam doneti neku vrstu satisfakcije kada se radi o saradnji sa osobama koje suizuzetno atraktivne i preduzimljive.


MESEČENI HOROSKOP

 

Facebooktwitterpinterest