Horoskop za vaš znak – Strelac

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

 

Dnevni horoskop

19.1.2022.

Trudite se da budete u dobrom raspoloženju i to vam polazi za rukm jer je Mesec u Lavu što na vas povoljno utiče. Sa Marsom u vašem znaku možete mnogo da postignete, naročito kada se radi o poslu koji zahteva dobru fizičku kondiciju. Ako se  bavite sportom, imate priliku da budete uspešni.

Dnevni ljubavni horoskop

19.1.2022.

Ne ulazite u raspravu sa Ribama  ako je povod vaš izbor partnera, naročito ako se radi o vatrenom znaku.Naporan dan ako vam se udvaraju Rak, Blizanci ili Devica koji va mnogo ne interesuju. Pokušaćete da budete delikatni i da ih ne odbijete direktno ali vi verovatno mislite na neku Škorpiju koja vas mnogo više privlači.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 6.-12.12.2021.

Ako ste rođeni sredinom znaka, imate mogućnost da razvijete biznis a ukoliko ste rođeni početkom znaka, morate da se prilagođavate uslovima koji vam ne odgovaraju. Neko će od vas očekivati da donesete odluku i da date svoje mišljenje po veoma bitnom pitanju. Ne uspevate da se izborite za svoj status na poslu jer on zavisi od drugih. Privatni život bi mogao biti daleko bolji ako biste bili popustljiviji prema nekom vodenom znaku, naročito prema Ribama jer Jupiter ulazi u ovaj znak.Ako ste u centru pažnje iz bilo kog razloga, to vam savršeno odgovara, posebno ako ste u vezi sa umetnikom koji je takmičarskog duha.Trebalo bi da budete otvoreniji i iskreniji prema onima koji od vas s punim pravom očekuju da im date na znanje šta mislite o nekim ponudama koje ste dobili. Nemojte se previše baviti prošlošću i nekim propuštenim šansama jer od toga nemate trenutno nikakve koristi.


MESEČENI HOROSKOP

DECEMBAR 2021.

Na počektu meseca 4. u vašem znaku pomračenje Sunca donosi vam ako ste nesigurni u sebe još veću nesigurnost, naročito ako imate probleme u sferi finansija. Mars u 12.kući neprijatelja i nesigurnosti u prvoj polovini meseca donosi strah ali naglašeno drugo polje novca i posla donosi vam ipak ponude koje možete prihvatite.Merkur u vašem znaku u konjunkciji sa Sunce sve do polovine meseca donosi velike ambicije a kada bude ušao u Jarca, doneće vam mogućnost da nađete neko pogodno rešenje.U drugoj polovini meseca ulazak Marsa u vaš znak donosi pojačanu ambiciju a u vreme prve Mesečeve četvrti 11. u Ribama, mogući su razgovori sa članovima porodice u vezi sa nečim što vam je izuzetno bitno. U drugoj polovini meseca imaćete i podršku jednog Jarca koji će vam pomoći da se snađete u nekom novom poslu koji bi mogao biti za vas prvi izbor. Pitanje novca i to velikog, naročito ako želite da ga uložite u neki nov posao je ono što vas može u priličnoj meri opterećivati ali u vreme punog Meseca 19. možete biti mnogo više okupirani temom emotivnog života i ljubavi nego poslovne sfere. Postoji mogućnost da upoznate osobe sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju i sa kojima možete da budete bliski a to je ono što je vama veoma potrebno. Naglešno polje intelekta čini vas spremnim da se upustite u nove poslovne aranžmane ili neke intelektualne ili umetničke vode u poslove koji će vam doneti veliku satisfakciju.Retrogradni hod Venere može posle 21. preko polja posla i novca, kada i Sunce bude u ovoj astrološkoj kući da vas učini realnijim ili opreznijim po pitanju novca i mogućih poslova koje želite da zaklkjučite sa osobama u koje imate inače poverenja ali najverovatnije da niste spremni da prihvatite njihove trenutne uslove. Pozicija Saturna i Jupitera u priličnoj meri vas opterećuje jer je Jupiter, planeta entuzijazma a Saturn restrikcije i obe planete u polju intelekta i komunikacije su prilično opterećujuće jer vam ne dozvoljavaju da se previše prepustite maštanju.Ovo je mesec za konkretnu akciju ali ne i za pokušaj realizacije nejasnih i nerealnih planova.

 

Facebooktwitterpinterest