Dnevni numerološki horoskop

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA

15.3.2023.

Vi ste danas pod uticajem Marsa i pokazujete energičnost kod rešavanja problema koji se tiču nekog posla koji biste obavili na kraćem putu. Možete imati dobru saradnju sa Trojkama koje su popustljive a posao sa strancima možete obaviti sa Devetkama.


 

 

 

 

DVOJKA 

15.3.2023.

Mnogo toga će se očekivati od vas, da podmenete leđa i gde treba i gde ne treba ali u stvari previše se opterećujete nepotrebnim problemima. Budite efikasniji, utoliko pre što imate na koga da se oslonite, posebno na Jedinicu i Devetku.


 

 

 

 

TROJKA

15.3.2023.

Dan je odličan za početak novog posla posebno sa strancima ili sa nekim neparnim brojevima.Imate mnogo planova ali ste nervozni jer ne stižete sve što ste planirali.Dobro se slažete sa jednom Sedmicom kada je u pitanju dobro plaćen posao.


 ČETVORKA

15.3.2023.

Sentimentalni ste i spremni da se uključite u neke nove poslove koji bi trebalo da vam omoguće da se lakše snađete u tematici koja vam nije nepoznata ali dugo se niste bavili tim poslovima. Trebalo bi da se bolje organizujete po pitanju kućnih obaveza.


 Petica,malaPETICA 

15.3.2023.

Raspoloženi ste za razgovore o nekom putu koji biste obavili negde podalje od kuće ili možda u firmi koja radi za strance. Osećate se dobro u društvu onih koji podstiču vaše ambicije i trudite se da budete sa njima u što boljim odnosima.


 ŠESTICA

15.3.2023.

Imate osećaj da morate da se disciplinujete da biste postigli sve što ste zamislili. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima, moguće jednoj Dvojci koja je uvek bila prema vama sentimentalna. Možete dobiti priliku da se sretnete sa Jedinicom.


SEDMICA

15.3.2023.

Dobro ste raspoloženi jer vam jedna Petica pomaže da se snađete  poslu koji bi trebalo da obavite u kratkom vremenskom periodu. Ako budete u prilici da razgovarate sa Devetkom o poslu sa strancima ne treba da brinete kako će se sve to odvijati.


OSMICA

15.3.2023.

Trebalo bi da budete mnogo spremniji da se suočite sa nekim posledicama vaših postupaka koji vas sada prilično opterećuju. Budite raspoloženi da se angažujete na nekom projektu koji bi mogao da bude za vas izvor prihoda.


DEVETKA

15.3.2023.

Spremate se na put i poći će vam za rukom da se uključite u posao koji bi trebalo da radite na duže staze sa jednom Sedmicom ili Trojkom. Mnogima se dopadate i pokušavju da vas osvoje na način koji vama sigurno prija iako se dvoumite kako da se postavite u toj situaciji.