Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA

17.5.2021.

Danas vašim brojem upravljaju jake energije koje vas teraju da ozbiljno razmislite o promenama u vašem životu. Sedmica je analogna Uranu i u dodiru sa Suncem, vladaocem vašeg broja, čini vas impulsivnim i spremnim da donosite nagle odluke ili da budete sklon raspravama.Finanlni broj Devetka za vas znači da ćete biti uporni u isterivanju pravde.


 

 

 

 

DVOJKA 

17.5.2021.

Ne možete da izdržite pritisak kojim ste izloženi i verovatno ćete se dogovoriti sa jednom Peticom oko nečega što je ranije bio povod za raspravu. Sada ste spremni da u nečemu popustite i da se nađete negde na pola puta sa Osmicom koja vam je već ranije nudila zajednički posao. Sentimentalni ste prema jednoj Četvorki..


 

 

 

 

TROJKA

17.5.2021.

Optimista se po pitanju novca i rešavanja nekih dilema sa kojima ste suočeni zbog nečije nepažnje ili preterane ambicije. Želite da se dogovorite sa Peticom u vezi sa novcem ali vam to ne polazi baš tako lako za rukom. Dobro se slažete sa jednom Osmicom koja je prema vama  prijateljski nastrojena.


 ČETVORKA

17.5.2021.

Verovatno ćete doći u konkflikt sa nekom drugom Četvorkom koja je prema vama pokazivala neku vrstu naklonsti ali vi niste to uzimali za ozbiljno. Trebalo bi da rešavate pitanje nalaženja adekvatnog posla jer vas ovaj sadašnji, najverovatnije ne zadovoljava. Trudite se da budete fer prema Jedinici.


 Petica,malaPETICA 

17.5.2021.

Možete lako naći izlaz iz situacije koja vas opterećuje a sa kojom niste u stanju da izažete nakraj jer vas mnogi omtaju u tome. Pokušavate da se dogovorite sa Trojkom oko nečega što podrazumeva vaše veće angažovanje na poslu ili ćete se raspravljaljati oko pitanja polaganja prava na imovinu.


 ŠESTICA

17.5.2021.

Želite da svima date na znanje da ste odlučni u onome što ste rešili i da ne dozvoljavate nikome da vas u bilo čemu pokoleba. Pokušavate da se priviknete na nešto što vam ne odgovara i bićete spremni da u mnogo čemu popustite. Moguć je susret sa jednom Devetkom koja podstiče vaše ambicije.


SEDMICA

17.5.2021.

Trebalo bi da se mnogo više angažujete na poslu koji bi mogao da vam se isplati nego da radite nešto što vas iscrpljuje. Imate način kako da se dogovorite za Trojkom ako se radi o započinjanju novog posla u protivnom, sledi rasprava.Možete dobiti priliku u vezi sa inostranstvom o kojoj ste maštali.


OSMICA

17.5.2021.

Verujete da će vam se javiti osoba kojoj ste nešto obećali a ako se to ne dogodi, budite sigurni da ona ima neke svoje planove koji ne uključuju vas. Imate rezervno rešenje za problem koji vam pravi Dvojka, očekujući od vas mnogo više angažovanja na ljubavnom planu nego što ste vi spremni da učinite.


DEVETKA

17.5.2021.

Trebalo bi da se sretnete sa Jedinicom koja dobro zna šta je za vas najbolje i daće vam savet od koga ćete imati dosta koristi. Ne bi trebalo da se uključujete u nove poslove ako niste završili ono što ste započeli bez obzira da li se radi o isplativom poslu ili o nekom za koga niste sigurni kada će vam ga platiti.


 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest