Dnevni numerološki horoskop

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA

14.3.2022.

Veoma ste zainteresovani za jednu osobu koja vam je u mnogo čemu slična, ukoliko ste mušakrac, ili za nekoga ko često putuje, ukoliko ste žena. Neko misli na vas podjednakim intenzitetom koliko i vi na njega, ali to nećete jedno drugom pokazati, jer držite do sebe. Ponos vam je najgori neprijtalj. Dobijate poruku od Devtke i Petice prema kojima nećete biti ravnodušni.


 

 

 

 

DVOJKA 

14.3.2022.

Emocije vam se bude i danas imate potrebu da budete ono što ste da vam niko ne govori šta da radite i kako da se ponašate. Pokušaćete da ih ispoljite na neki način, čak i ako vam se ne pruža mogućnost da to učinite direktno osobi koja vam je draga, imaćete potrebu da makar pošaljete jednu romantičnu ili dvosmislenu sms poruku.


 

 

 

 

TROJKA

14.3.2022.

Dobro se slažete sa veselim, interesantnim osobama koje nažalost često putuju ili nemaju dovoljno vremena za vas. Ako i danas to bude slučaj, imajte strpljenja, nemojte se nervirati. Nađite bar malo snage da prevazićete strahove i razmišljanja o tome da bi situacija mogla biti nepovoljna po vas, čak i ako vam se dopada osoba koja nije slobodna..


 ČETVORKA

14.3.2022.

Organizujte danas sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima idite vi kod nekoga ako vas pozove. Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče. Dobro se slažete sa Dvojkom ali vas može neočekivano oduševiti i jedana Šestica.


 Petica,malaPETICA 

14.3.2022.

Ne odbijajte kontak sa nekim s kim možda niste bili u sjajnim odnosima, moguće sa jednom Sedmicom ili Devetkom.Ako se radi o susretu s posla ili o poznanstvu koje se još nije pretvorilo u ljubav, imate sve šanse da utičete na događaje. Ako je potrebno poverite nekome svoja osećanja, ne brinte se shvatiće vas.


 ŠESTICA

14.3.2022.

I vaš broj je jedan od onih koji razdiru emocije, ali ne uvek pozitivne, mada ćete se truditi da budete miroljubivi čak i ako vas iznerviraju.Moguće je da vas obuzimaju strahovi kako ćete izaći nakraj sa usamljenošu, osećanjem da vam je potrebno mnogo više ljubavi nego što imate, da možda morate da se sa nečim pomirite. Ipak, ima nade, ima onih koji vas voli.


SEDMICA

14.3.2022.

Iako ćete biti opterećeni poslom danas, uglavnom intelektualnim delatnostima nađite vremena za ljubav, bilo bi šteta da propustite šansu da nekome kažete ono što želite. Ako je intenzitet vaših emocija veliki, pa čak i malo ljutnje što se ništa ne odvija onako kako ste želeli, budite ljubazni, situacija se može na vaše iznenađenje okrenuti u vašu korist.


OSMICA

14.3.2022.

Sjajan dan ako nameravate da krenete u avanturu jer se ponavlja Osmica kao broj koji donosi i flert i novac. Ako ste do sada mislili da nemate sreće, pokušajte da vi budete generator dobrih vibracija i energije. Neko pokušava da vam na znanje koliko mu značite, dajte mu prilike da ispolji svoje emocije. Novo poznanstvo.


DEVETKA

14.3.2022.

Ovo je vaš dan, još samo da uspete da ga iskoristite na najbolji način jer je naglašeno astrološko polje doma.. Nemojte oklevati ako vas neko bude zavodio ili vam bude slao provokativne sms. Odgovorite duhovito i otkrijte karte ako se radi o nekome ko vam se dopada. Ne otkrivajte emocije pred onima koji to ne zaslužuju.