Dnevni numerološki horoskop

 

Automasko proricanje brojevima-besplatno

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

 Karakteristike brojeva

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA

27.5.2024.- Dan Četvorke

Ne dozvoljavate da vas bilo ko pokoleaba uašim odlukama jer vas nervira snaga Saturna koi deluje autoritativno.Vi ste pod uticajem Petice i Merkura i želite da vi budete ona strana koja nameće svoj sistem vrednosti.

26.5.2024.- Dan Trojke

Na vas deluje frustrirajuće ako niste napravili dogovor sa Osmicom ili Četvrokom jer vas neko zaustavlja u vašim pokušajima da se izborite za svoje mesto pod Suncem.Saturn ima velikog uticaja na vas i snaga Jupitera koji upravlja Trojkom ne može da dođe do punog izažaja.

25.5.2024.- Dan Dvojke

Sa mnogo Petica i Dvojki kojima vladaju Merkur i Mesec vi ste pod uticajem Jupitera, i Trojke i imate smisla za biznis naročito kada je u pitanju posao sa strancima. Pokušavate da se priviknete na neke nove okolnosti, natočito ako se već nalazite negde u inostranstvu.Dan je dobar za kraća putovanja.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega   Dnevni uticaj Meseca


 

 

 

 

DVOJKA 

27.5.2024.- Dan Četvorke

Četvorka i Šestica pokušavaju da vas na svaki način opstruiraju u radu ili vas ubeđuju da treba da popustite po pitanju nekih svojih ideje. Mnogo toga počinje da se komplikuje,posebno ako ste planirali put u inostnranstvo, posebno u neke tropske predele

26.5.2024.- Dan Trojke

Kod Vas Trojka koja je pod uticajem Jupitera stvara potrebu za putovanjima, komunikacijom i vi ste spremni bilo gde da odete u nepoznato društvo ako treba samo da biste se videli sa onima koji vas intrigiraju i koji vam se dopadaju.

25.5.2024.- Dan Dvojke

Ne podnosite kritike ni starijih ni mlađih osoba jer ste pod uticajem Merkura simbola mladih i pod uticajem Saturna i Četvorke simbola starijih. Pokušajate da izbegnete neprijatne razgovore posebno kada se radi o nekim pitanjima u vezi sa nekretninama

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega   Dnevni uticaj Meseca                 


 

 

 

 

TROJKA

27.5.2024.- Dan Četvorke

Potrebno vam je ogromno strpljenje da biste bez mnogo konflikta rešili neke probleme,posebno u komunikaciji sa članovima porodice ili sa partnerom jer ste pod uticajem Urana i Sedmice. Na poslu je situacija prilično napeta, ili imate previše obaveza. Dobijate ponudu od jedne Devetke.

26.5.2024.- Dan Trojke

Imate potrebu za opuštanjem, putovanjima jer ste pod uticajem Venere i Šestice i ako se ne osećate najbolje, dopustićete sebi da zanemarite neke svoje obaveze samo da biste se dobro osećali. Dan je kao stvoren za bavljenje hobijem, provodom, druženjem sa umetnicima.

25.25.2024.-Dan Dvojke

Mnogo pričate, mnogo obećavate ali te šarmantni i mnogi vole da su u vašem društvu.Na vas ima velikog uticaja Merkur, planeta komunikacije i Petica kao broj, sa njima se najbolje razumete i moguć je zajednički put.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega     Dnevni uticaj Meseca             


 ČETVORKA

27.5.2024.- Dan Četvorke

Ako je vaš parnter posesivan, jer ste pod uticaje Osmice naći će razlog da vam nešto  prebacuje i za šta ima osnova i za šta nema, a u suštini svega je njegova ljubomora. Ne morate glumiti strpljenje ako ga nemate, bolje budite iskreni, ma po koju cenu, čak i ako znate na kakvu ćete reakciju naići.

26.5.2024.- Dan Trojke

Buntovni ste jer ne podnosite ograničenja. Jupiter podstiče sjajne ideje kod vas i danas u stvari na vas deluju najviše Uran preko Sedmice i Jupiter preko Trojke. Dobijate ideju u vezi sa putovanjima negde gde ćete se dobro osećati, najverovatnije da se radi o nekom kraćem putu u  inostranstvo.

25.25.2024.-Dan Dvojke

Planirate odmor ali će vas mnogi angažovati na nekim poslovima koji su vam dosadili i vi ćete pokušati da ih izbegnete. Trebalo bi da se mnogo više bavite svojim ličim potreama i talentima jer na vas ima velikog uticaja danas Venera koja je simbol umetnosti, hedonizma i uživanja.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega    Dnevni uticaj Meseca    


 Petica,malaPETICA 

27.5.2024.- Dan Četvorke

Došlo je vreme da vi postavljate uslove kada su poslovi u pitanju i ako treba da budete prilično zahtevni i da idete na sve ili ništa jer ste pod uticajem Devetke.Idealan je dan za početak novog posla ako radite sa osobama koje dele vaš entuziajazam.koji su puni . Izbegnite konflikt sa posesivnim partnerom.

26.5.2024.- Dan Trojke

Jupiter koji vlada Trojkom i Merkur, vladalac vašeg broja čine vas aktivnim i na fizičkom i na mentalnm planu i ako ste umetnik ili sportista verovatno ste veoma ambiciozni i spremni da se uključite u neke poslove koji bi mogli da budu za vas izuzetno uzbudljivi.

25.25.2024.-Dan Dvojke

Uranovska snaga Sedmice koja ima na vas velikog uticaja čini vas spremnim da se upustite u velike i opširne rasprave o nečemu što bi moglo da vas na neki način inspiriše za neke nove poslove ali nemate utisak da možete da se na bilo koga oslonite.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega   Dnevni uticaj Meseca        


 ŠESTICA

27.5.2024.- Dan Četvorke

Trudite se koliko možete da svima izađete u susret, ali moguće je da time samo sebi otežavate situaciju a ništa ne rešavate.Završavate tuđe, umesto svoje posloe a oni su vam prioritetni. Iznenadni poziv iz inostranstva otvara nove mogućnosti u vezi sa zaradom.

26.5.2024.- Dan Trojke

Dobijate poziv iz inostranstva ili od kolega sa kojim ste bili na studijama. Ne dozvoljavate da vas bilo ko poremeti u vašim planovima ali ćete razmisliti o ponudi da možda odete u neku prekookeansku zemlju ili negde u neku zemlju koja izlazi na more.

25.5.2024.-Dan Dvojke

Na nečiju kritiku odgovorićete argumentovano jer na vas velikog uticaja ima Osmica i jedna Dvojka i čak ako budete preosetljivi , snaga Petie će preovladati i snaga Merkur. Imate utisak da vas neko kritikuje jer ste mu konkurencija.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega    Dnevni uticaj Meseca           


SEDMICA

27.5.2024.- Dan Četvorke

Neko može da pokuša da vam vam pokvari planove,zato otvorite četvore oči i budite krajnje oprezni u sklapanju dogovora sa onima koji ne poštuju vaše emocije. Moguć je neprijatan razgovor sa osobom koja je jako ambiciozna.

26.5.2024.- Dan Trojke

Vaš nemiran duh vas pokreće i danas na vas u podjednakoj meri deluju snaga Sunca preko Jedinice i snaga Jupitera preko Trojke tako da ideje koje imate možete veoma jednostavno da unovčite a da toa niste ni svesni. Pomoć imate od jedne Devetke i neke Petice.

25.5.2024.-Dan Dvojke

Ne bi trebalo da se previše oslanjate na mišljenje onih koij imaju teoretsko znanje ali ne i praktično iz oblasti za koje ste vi verzirani. Dobro se slažete sa jednom Trojkom koja pokazuje smisao za biznis i koja će vam predložiti zajednički put.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega  Dnevni uticaj Meseca             


OSMICA

27.5.2024.- Dan Četvorke

Ako izlazite na ispit ili sklapate posao,možete imati sreće i proći bolje nego što ste očekivali.To se odnosi naročito na one koji studiraju marketing, informatiku ili neku sličnu delatnost.Ako ste mladi, razmislite o bavljenju umetnošću

26.5.2024.- Dan Trojke

Neko će pokkušati da vas demorališe, naročito ako ste planirali posao u koji treba da  uložite poveći novac. Ne bi bilo mudro da se preterano nervirate zbog onoga što ćete čuti o nekom ko je neuspešan jer Mesec koji deluje na vas danas preko Dvojke može doneti nesigurnost i kolebljivost.

25.25.2024.-Dan Dvojke

Pokšavate da ubedite saradnike i mlađe članove porodice da vas poslušaju u vezi sa nečim što smatrate veoma bitnim i što bi moglo da vam donese i novac i satifakciju ali oni to ne prihvataju. Na Mars, koji vlada vašim znakom velikog uticaja ima Sunce što je za vas dokaz da možete da budete efikasni.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega Dnevni uticaj Meseca            


DEVETKA

27.5.2024.- Dan Četvorke

Pomalo strepite da bi ishod razgovora sa osobama na čiju podršku računate mogao  krenuti drugim tokom i biti doveden u pitanje,bar što se tiče nekih za vas veoma bitnih momenata.Neko može da vam pokvari planove,zato otvorite četvore oči .

26.5.2024.- Dan Trojke

Svaka vrsta kontakata sa strancima za vas je pravi izbor i vi ćete verovatno uspeti da se postavite kako treba u razgovoru sa osobama koježite u inostranstvu. Rođaci vam pomažu da se odlučite za jednu od dve opcije kada je zajednički posao u pitanju.

25.25.2024.-Dan Dvojke

Vaša empatičnost vas u velikoj meri čini popularnim među onima koji bi trebalo da pokažu više poštovanja prema vama a oni su skloni da se raspravaljaju jer ima mnogo Petica u današnjem datumu. Dobro se slažete sa Dojkom koja je izuzetno senzibilna i puna razumevanja.

Dnevni horoskop    Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega  Dnevni uticaj Meseca