Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA

25.8..2021.

Morate da prevaziđete neke svoje sumnje, da se postavite odlučno i da date na znanje da ne verujete u sve što se priča. Uticaj Meseca preko tri Dvojke, Merkura, Marsa, deluje na vas prilično razdražujuće.Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste uspeli da se izborite sa za svoje mesto pod suncem. U ljubavi su moguće svađe


 

 

 

 

DVOJKA 

25.8.2021.

Danas ste orni i spremni na neke nove poslove, posebno u saradnji sa Jedinicom, Osmicom ili Devetkom. Ipak, moguć je poziv iz inostranstva od jedne Dvojke ili Sedmice ili će vam nagovestiti da biste mogli zajednički započeti sjajan projekat u kome ćete vi videti za sebe lepu šansu. U ljubavi ste prilično nametljivi čak i kada iz najboljih namera pokušavate da partneru nametnete svoju volju.


 

 

 

 

TROJKA

25.8.2021.

Obrazovani ljudi, stariji od vas ali mladoliki ili mladi ali inteligentni i sposobni.daće vam korisne savete. Imaćete sluha za njih. Može vam se svideti neko ko je stariji od vas, i to dosta. Čak se, ako ste žena možete naći u procepu između jednog mlađeg muškarca, koji se verovatno bavi sportom ili zbog posla često putuje i nekog dosta starijeg.


 ČETVORKA

25.8.2021.

Danas težite harmoniji jer vas mnogo toga opterećuje. ŠEstica, pod uticajem Venere vlada vašim brojem i čni vas spremnim da u nečemu popustite. Imate potrebu da se viđate samo sa onima sa kojima imate o čemu da pričate. Verujete da će vam se javiti osoba koja se bavi umetnošću. Mogua romansa sa jednom Dvojkom.


 Petica,malaPETICA 

25.8.2021.

Težak dan jer ste skloni svađi i verovatno možete dobiti ponudu koja će vas iznervirati a neko će pokušati da vas iznervira jer je svestan koliko činite za njega a nije u stanju da vam uzvrati istom merom. Nemojte se nervirati ako vam Dvojka ili Devetka budu postavile uslove koje niste spremni da ispunite. Dobićete ponudu da se vidite sa nekim ko radi za strance i verovatno se bavi privatnim biznisom.


 ŠESTICA

25.8.2021.

Mnogo ste energičniji nego prethodnih dana i malo ko shvata da ste na nekoga ljuti. Pokušavate da se postavite odlučno i da ne dozvolite da vas bilo ko nervira, posebno ne kada se radi o posllu koji zahteva preciznost. imate način da se dogovorite oko novca sa jednom Dvojkom.


SEDMICA

25.8.2021

Manje pričajte, više radite, jer okolina vas može izbegavati, delovaćate na mnoge kao veoma zahtevni. U drugoj polovini dana, pposebno predveče imate naglašenu harizmatičnu moć do te mere da će mnogi biti spremni da vas u svemu poslušaju, a oni koji to ne budu želeli, neće dobro proći.. Bićete u priličnoj meri neprijatni jer ćete imati veliku potrebu da nekom naplatite neki stari dug.


OSMICA

25.8.2021..

Bilo bi dobro da se ne preopterećujete nekim nepotrebnim poslovima i obavezama koje vam nikako ne prijaju. Dobre savete dobićete od žena, ma kog pola da ste, i ma šta da su vam, majka, sestra, kći, supruga, partnerka. Bićete prijemčivi na utiske, vrlo intuitivni ali ne naročti spretni sa novcem. Ipak, neka sjajna šansa može da se ukaže u vezi sa honorarnim poslom.


DEVETKA

25.8.2021.

Preterana brzižnost, ma po kom pitanju, preterano vraćanje uspomenama i podmetanje leđa i kada treba i kada ne treba, neće vam doneti dobro, naročito kada je u pitanju jedna Osmica prema kojoj ste oduvek bili izuzetno plemeniti. Uz pomoć Dvojke, možete rešavati pitanje u vezi sa nekretninama, samo nemojte oko toga da se mnogo nervirate, naročito ako čujete nešto nepovoljno od Jedinice.


 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest