Dnevni numerološki horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA

10.3.2021.

Možete biti nestripljivi po pitanju odluka koje se tiču inostranstva i preterano opterećeni razmišljanjima o nečemu što nije toliko bitno ovog momenta. Tražite najbolji način kako da unovčite svoje talente i to će vam poći za rukom uz pomoć osobe koja ima u vas veliko poverenja, moguće da je neko ko je rođen iste godine kada i vi.


 

 

 

 

DVOJKA 

10.3.2021.

Optimista ste i skloni da razgovarate o svojim planovima i onome što vas u velikoj meri opterećuje. Danas vam nešto ne odgovara. Mnogi misle da ste nerealni u svojim očekivanjima. Previše se bavite samo svojim osećanjima i niste u stanju da baš lako rešite svoje probleme, očekujete da vam neko pomogne.


 

 

 

 

TROJKA

10.3.2021.

Spremni ste da prihvatite jednu važnu poslovnu ponudu od jedne Jedinice jer je dan pod uticajem tog broja ali pazite Saturn preko Četvorke može negativno da utiče na vas.Moguće je proširenje saradnje sa jednom Devtkom koja dobro zna koliko iskustvo imate u sadašnjem poslu.Moguća je romansa sa osobom rođenom pod neparnim brojem.


 ČETVORKA

10.3.2021.

Ne bi trebalo da se preterano angažujete oko nečega što nije vredno vaše pažnje. Trudite se da dobijete šansu u domenu umetnosti ili medija Tražite srodnu dušu a nju možete naći u nekoj Dvojci i Devetki. Spajaju vas zajednički interesi i vi ćete naći način da rešite jedan problem koji vas je opterećivao.


 Petica,malaPETICA 

10.3.2021.

Sa nekom Dvojkom ne uspevate da lako nađete zajednički jezi. Trebalo bi da se mnogo više bavite problemima koji su dugo već nerešivi ali vi kao da to na neki način ignorišete. Imate dobru komunikaciju sa Šesticom. Spajaju vas zajednički interesi i vi ćete naći način da rešite jedan problem koji vas je opterećivao.


 ŠESTICA

10.3.2021.

Jedna Petica koja živi u inostranstvu pokušava da vas osvoji svojim šarmom ali i svojim idejama ali i vi na sličan način  reagujete i dajete na znanje da cenite sve što neko čini za vas. Moguće da će jednaSedmica pokazati interesovanje za vaš posao sa strancima što je za vas trenutno najvažnije jer vam je to cilj.


SEDMICA

10.3.2021.

Imate mnogo ideja ali da biste ih realizovali moraćete da se dogovorite sa Četvorkom i Peticom koje vam oponiraju i ne dozvoljavaju vam da izrazit svoju individualnost. Imate priliku da razgovarate sa nekom Devetkom o vašim planovima koji se odnose  na put u inostranstvo ili na sradnju sa strancima


OSMICA

10.3.2021.

Svesni ste važnosti dobre saradnje i daćete sve od sebe da biste uspeli u onome što ste planirali zajedno sa jednom Peticom koja je sličnog mentalnog sklopa kao i vi. Trudite se da šarmirate Sedmcu jer od nje očekujete finansijsku podršku za vaš plan. Dopada vam se jedna Četvorka koja vas u priličnoj meri ignoriše ali vama to kao da ne smeta.


DEVETKA

10.3.2021.

Želite da  organizujete verovatno putovanje u inostranstvo ili da se sretnete sa onima koji su vam posebno veoma dragi. Ne bi trebalo da se preterano brinete oko nećega što se neće ni postaviti kao problem. Trebalo bi da budete daleko praktičniji danas i da se bavite i problemima o kojima niste razmišljali ili ste ih stalno odlagali.


 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest