Horoskop za vaš znak – Škorpija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

(22.10.-22.11.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Planirate rad sa većom grupom ljudi na predlog Raka, Bika ili Ovna koji će očekivati da im u svakom pogledu izađete u susret. Ako nameravate da započete samostalan projekat bićete više nego uspešni. Mogu vam se javiti jedan Rak ili Lav koji će želeti da se sa vama sretnu.

26.11.2022.

Mesec u astrološkoj kući komunikacije donosi vam i dobre prihode ili mogućnost uvećanja prihoda iz nekih neočekvanih prihoda. Nekome je izuzetno stalo da sa vama postigne dogovor, moguće jednom Ovnu ili Ribama koje su spremne da prihvate vaše uslove. Moguć posao sa Lavom.

Ljubavni horoskop

27.11.2022.   

Jednom mesečno kada Mesec prelazi iz Jarca u Vodoliju što će se dogoditi u večernjim satima, prilično ste nestrpljivi, naročito ako ste rođeni početkom znaka. Oktobarske Škorpije mogu dobiti priliku da se upoznaju sa nekim ko je prisutan u javnosti. Jedan Bik bi mogao da vam se udvara na previše direktan način.

26.11.2022.

Ako ste u vezi sa Ovnom ili Vodolijom , situacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom,romantičnom vezom,već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja,biti spremni da ih traže sa strane.Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.  

Eros u vašem znaku čini vas izuzetno harizmatičnim.MESEČNI HOROSKOP za novembar 2022.

Posao-Sunce, vladalac astrološke kuće karijere do 23. u vaše, znaku u konjunkciji sa Venerom većim delom perioda pruža  sjajnu priliku da napravite dobar poslovni dogovor čak iako će u polju partnerksih odnosa biti pomračenja Meseca 8.novembra što može doneti neke nove poslovne šanse koje će međutim biti prilično rizične. Ipak, vi ćete verovatno biti spremni da uđete u neke nove aranžmane, naročito ako ponuda bude došla od Riba,Jarca ili Vodolije i ako se bude radilo o velikoj privatnoj firmi. Prva Mesečeva četvrt 1.novembra može doneti ponudu o kojoj bi trebalo da razmislite, naročito ako se radi o privatnoj firmi ili vi imate privatnu firmu a želite da proširite poslove. Merkur u vašem znaku je jak sve do 17. kada prelazi u Strelca tako da bi u drugoj polovini meseca trebao da budete mnogo oprezniji jer je to slaba pozicija Merkura, planete biznisa koji vam onemogućava da donosite racionaone odluke. Poslednja Mesečeva četvrt 17.u polju karijere može doneti prividno dobru poslovnu ponudu ako budete dovoljno spremni da se angažujete ili da možda putujete zbog posla često u inostranstvo a mlad Mesec u vreme ulaska Sunca u znak Strelca 23. može doneti potrebu za proširenjem poslovanja na strane zemlje. 

Ljubav– Polje ljubavi pada u znak Riba koje je naglašeno povratkom Jupitera a tu se nalazi i Neptun zbog čega vi nećete odustati od svoje veze makar bila i komplikovana ili ako se bude radilo o osobi koja nije slobodna. Ako ste u vezi sa kolegom i nekim ko je slične struke vašoj, imaćete mogućnost da nađete način kako da regulište svoje odnose. Pazite kakve odluke donosite jer će biti pomračenje Mesca u polju partnerskih odnosa 8. novembra a Mars, planeta agresivnosti ali i suvladalac vaše kuće ličnosti u osmom astrološkom polju ljubomore i konkurencije ide retrogradnim hodom zbog čega možete biti skloni pogrešnim odlukama ili vas može partner lako isprovocirati.Moguće da ćete pomisliti da on nešto krije od vas jer Mars vlada njegovom 12.kućom tajni i lako ćete podleći nekim pričama koje su moguće bez osnova.Poslednja Mesečeva četvrt 17. vas čini veoma zahtevnim a kada Sunce bude ušlo u Strelca u vreme mladog Meseca 23. možete biti skloni impulsivnim odlukama. Ako ste slobodni, pazite da ne donosete pogrešan sud o nekome ko će vam se prilično diskretno udvarati.

Zdravlje- Moguć nazeb.