Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

DNEVNI HOROSKOP

5.10.2021.

Trudite se da uspostavite dobar odnos i sa onima koji nisu prema vama korektni. Trebalo bi da se mnogo više bavite svojim problemima Ne primenjujete nikakvu taktiku nego se postavite energično ako želite da svoju vezu dovedete u red. Trebalo bi da budete iskreniji prema vazdušnim znacima koji su prema vama kritički nastrojeni..Izbegnite Vodolije sa njima ne možete naći zajednički jezik lako.Trudite se da budete fer prema nekom koga ste svojevremeno veoma uspešno osvojili a zatim ostavii na cedilu.Nemate podršku u vezi sa svim onim što vas trenutno opterećuje. Dobro se slažete sa Ribama, Rakom i Devicom.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horosop za period od 4.-10.2021.

Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa osobama koje se ne ponašaju uvek fe prema vama. Pokušavate da budete fer prema Ribama jer su vam svojevremeno učinile uslugu ali nemate mnogo načina da izgladite odnos ako budete previše energični.Trebalo bi da budete taktičniji prema Jarcu koji je spreman da sa vama započne saradnju. Možete upoznati osobu koja če vam se na prvi pogled dopasti.


MESEČENI HOROSKOP

Oktobar 2021.

Vaš znak je dominantan tranzitom Venere, planete koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa posle 7.oktobra i s obzirom da je egzaltirana u polju ljubavi i u polju inostranstva a vladalac je i vaše 12.kuće tajni i tajnih poslova, tajnih ljubavi, inspiracije.Početak perioda može doneti sklonost ka konfliktima jer će Merkur, planeta komunikacije biti u retrogradnom hodu u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom i vi ćete imati utisak da ste možda isprovocirani od strane neke Device ili Blizanaca. Vas će možda podržati Ribe, Strelac ili neki Bik a kada bude mlad Mesec  Vagi 6.oktobra možete imati osećaj da ste na neki način iznevereni od strane onih u koje ste imali veliko povere ili vam se može učiniti da vas neko provocira da bi od vas nešto saznao.Mogući su neki novi susreti i razgovori o potencijalnim poslovima sa strancima, posebno sredinom perioda i verovatno ćete ih obaviti u četiri oka jer ćete želeti da držite situaciju pod kontrolom, ma o čemu da se radi. Kada Venera, planeta novca i uživanj abude ušla u Strelca postajete mnogo aktivniji na poslovnom i ljubavnom planu a do tada ćete se više baviti potrebama vašeg partnera i njegovim ambicijama.

Mars, suvladalac vašeg znaka biće u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom zbog čega sredinom perioda ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka koje se tiču vašeg statusa na poslu ili poslovima koji se odnose na rad sa strancima. Budite oprezni kod ugovaranja poslova u vreme prve Mesečeve četvrti 13.oktobra u Jarcu i verovatno ćete se lako snaći u nekim novim poslovnim kombinacjama ali krije se za vas i neka vrsta zamke, previše može sve izgledati idealno, tako da bi bilo dobro da pripazite na predloge koje dobijete od jednog Lava, Raka, Blizanca i Device. Pun Mesec u Ovnu 20.oktobra može doneti probleme u komunikaciji sa vatrenimznacima i vi ćete verovatno biti pod nekom vrstom pritiska da na nešto pristanete što vam trenutnone odgovara.U poslednjih deset dana meseca možete se osetiti supriornim jer će Mars i Pluton, dve planete koje upravljaju vašim znakom biti u napetom aspektu i vi ćete imati potrebu da se istaknete u poslu koji zahteva energičnost i dobru kondiciju.

Facebooktwitterpinterest