Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao- Očekujete vesti iz inostranstva od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik

Novac-Mogući su poveći izdaci. Verovatno vam neće poći za rukom da se dogovorite sa jednim Lavom oko isplate do koje je veće trebalo da dođe. Imate ipak dovoljno strpljenja da sačekate.

Ljubav

Ona- Vaša očekivanja od jednog Bika ili Vague su realna mada u stvari Mnogi misle da ste prilično naivni I da ne možete da uvek dobijete onošto želite. Trebalo bi da pokažete više razumevanja za jednog Jarca koji  često nije u stanju da kontroliše svoje reči.

On- Moguć je susret sa osobom koja vam se dopada već izvesno vreme ali niste sigurni da li je slobodna. Verujete da je moguće da regulišete vaše odnose na način kna koji to vama odgovara. Jedan Rak koji ima dosta svojih problema vas opterećuje njima.

Porodica-Ne uspevate da se dogovorite sa onima koji su vam dragi kada se radi o nekim bitnim pitanjima. Imate utisak da svi od vas očekuju rešenje za njihove probleme.

Zdravlje-Moguće lupanje srca.


NEDELJNI HOROSKOP

Od 7.-13.6.2021.

Naglašeno polje inostranstva posle 11.juna donosi mnogobrojne prilike za napredovanje posredstvom nekog Ovna, Lava ili neke druge Škorpije. Imate mnogo načina kako da regulišete poslovne obaveze ali ne bi trebalo da donosite odluke u afektu, naročito kada se radi o osobi koja će vas uporno kontaktirati sa željom da sa vama uspostavi dobru komunikaciju radi nekih budućih poslova. Tragate za pravim rešenjeima kada je u pitanju ljubavni život sa jednim Bikom. Lavom ili Rakom.


MESEČENI HOROSKOP

 

 

Facebooktwitterpinterest