Horoskop za vaš znak – Škorpija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

 

Dnevni horoskop

19.6.2022.

Verujete da možete da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese mnogo prihoda. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa strancima. Trebalo bi da se angažujete na nekoj vrsti stručnog usavršavanja. Ne bi trebalo da odustanete od saradnje sa Bikom.

Dnevni ljubavni horoskop

19.6.2022.

Zaintresovani ste za osobu koja se nije uvek prema vam aponašala fer. Vi prelazite preko mnogo čega da biste joj udovoljili. Shvatate da vam je veoma bitno šta ona misli o vama i potrudićete se da je fascinirate nekim gestom za koji znate da će nju oduševiti.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 13.-19.6.2022.

Nemate mnogo načina da sredite odnose u domu ako ne budete popustljivi. Važna vam je finansijska sigurnost i verovatno ste najviše okupirani temom novca i zarade.Dobijate vesti koje vam odgovaraju a tiču se posla koji biste mogli započeti sa Ribama. Nekome je veoma bitno da sa vama obnovi kontak ali ako se radi o Lavu ili Blizancima, verovatno nećete pristati da se sretnete.Veoma ste ponosni i držite do obećanja koje ste dali ali na isti način vrednujete druge. Nekome je veoma bitno da sa vama ostvari dobru komunikaciju, posebno kada se radi o poslu koji bi mogao da vam donese dobru zaradu. 


MESEČENI HOROSKOP