Horoskop za vaš znak – Škorpija

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

ŠKORPIJA ( 22.10.- 21.11.)

DNEVNI HOROSKOP

19.1.2022.

Dobro se slažete sa Ribama i Rakom mada vam postavljau uslove koje niste spremni da uvek ispunite. Trudite se da budete maksimalno profesionali i da uvek budete na nivou zadatka i svoje pozicije bilo u firmili u društvu.Nemojte se previše baviti tuđim problemima, posebno kada se radi o poslu sa strancima.

Dnevni ljubavni horoskop

19.1.2022.

Dobro se slažete sa vodenim znacima li ne i sa vatrnim. Imate utisak da vam jedan Lav nameće svoju volju a to vas nervira. Budie spremni da se suočite sa nekim ko ima nešto da vam zameri Nema loše namere, samo je očekivao više pažnje s vaše strane.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od 27.12.2021.-2.1.2022.

U ovoj sedmici pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno prema onima koji imaju velika očekivanja od vas. Nemojte se previše baviti onim što vas se ne tiče i nemojte kritikovati pretpostavljenje ako znate šta misle o vama. Možda je vreme da započnete samostalan biznis.Jupiter ulazi u Ribe i donosi srećne okolnosti a mlad Mesec krajem perioda u Jarcu, nova poznanstva.Ako neko na koga ste dugo mislili i očekivali da će da vam se javi nije to uradio ili ne bar na način na koji ste vi to želeli, možda niste bili dovoljno jasni. Potrudite se da iskoristite na najbolji način poziciju u kojoj se nalazite, naročito kada je u pitanju jedan Jarac ili neka Devica koji vam se duže vreme udvaraju.


MESEČENI HOROSKOP

DECEMBAR 2021.

Pluton, glavni vladalac vašeg znaka izuzetno je jak u trećem polju već više godina ali Mars, suvladalac vašeg znaka ima većeg uticaja na vas jer će u prvoj polovini decembra biti u vašoj prvoj kući ličnosti i planove koji imaju veze sa dugoročnim poslovima. Ako ste rođeni početkom znaka, morate da ulažete mnogo više napora da biste bili uspešni i imate utisak da ste pod nekom vrstom pritiska a ako ste rođeni sredinom znaka, opozicija vašeg Sunca sa Uranom vas čini izuzetno aktivnim i spremnim da napravite neke značajne probleme u životu. Mars ulazi u Strelca sredinom meseca a Merkur ulazi u Jarcu i ova kombinacija planeta donosi mnogo razgovora, konflikte, posebno sa kolegama, i verovatno ćete morati da se borite za svoje mesto pod suncem. Nemojte imati mnogo poverenja u obećanja koja vam daju olako, posebno vazdušni znaci, naročito u vreme punog Mesec oko 19.decembra. Naglašenost znaka Jarca sa prisustvom Venere koja kreće retrogradnim hodom 19.decembra, Sunca posle 21.Merkura posle 14. decembra i sve vreme Plutona čini vas osobom koja poseduje jake argumente za sve što želi da postigne i vaša snaga je u vašem intelektu ali treba da budete oprezni u komunikaciji sa onima koji očekuju od vas da budete popustljivi. Moguće da ćete pristajati i na nešto što vam ne odgovara, ali ako smatrate da je vaša procena dobra i da se strpljenje isplati, budite istrajni u onome što ste sebi zacrtali kao cilj. Ljubavni odnosi zavise upravo od Venere koja vam može doneti ljubav osobe koja je izuzetno preduzimljiva, lojalna i spremna da sa vama podeli sve vaše probleme. Prva polovina meseca je povoljnija zbog Marsa koji pravi dobar aspekt sa Plutonom i Neptunom i donosi u vaš život ambicioznu osobu koja će i pored svoje karijere naći vremena za vas dok ulazak Marsa u Strelca može doneti kako mesec bude odmicao sve više nekih neprijatnih momenata kao budete previše kritički nastrojeni prema partneru.

Facebooktwitterpinterest