Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

19.9.2021.

Budite iskreni prema osobi koja vam se dopada i sa kojom možete lako da uspostavite dobru komunikaciju. Pokušajte da se priviknete na neku novu situaciju u okviru koje možete lako da osvojite naklonost osobe koja vas prividno ignoriše.Moguć susret sa daljim rođakom koji živi u inostranstvu i sa kojim se dugo niste sreli. Imaćete o čemu da razgovarte.Mesec u Ribama vas čini prilično nezadovoljnim, u fazi je punjenja i možete se osećate prilično neprijatno u društvu onih koji će pokušavati da vas nagovore na nešto što vama ne odgovara

18.9.2012.

Trebalo bi da donesete odluku koja se tiče saradnje sa strancima ali niste sigurni da li ste sposobni da se uklopite u timski rad sa onima koji su daleko ispred svog vremena. Možda u nečemu kasnite. Nemojte se previše baviti tuđim problemima. Ako morate da napravite kompromis, trebalo bi da to bude fer i da se postavite kako treba prema onima koji na neki način zavise od vas. dobijate vesti od jednog Jarca koji ima dobre namere prema vama.Jedna Vaga i jedan Ovan pokušavaju da vam učine uslugu ali vi kao da ne prihvatate. Očekujete da vam se javi jedan Rak ili neka Škorpija.


NEDELJNI HOROSKOP

Od 6.-12.9.2021.

Naglašeno drugo astrološko polje mladim Mesecom 7.septembra i naglašeno četvrto polje privatnosti ulaskom Venere krajem perioda u Škorpiju na vas utiče povoljno ako ste spremni da se uključite u neki nov posao koji bi mogao da vas izuzetno zaintrigira. Imaćete priliku da se družite sa osobama koje su spremne da sa vama rizikuju i u finansijskom pogledu.Ne bi trebalo da se previše nervirate u vezi sa nečim na šta trenutno ne možete utičete. Napet aspekt između Venere i Plutona reflektuje se na vaš način komunikacije. Tražite način kako da se dogovorite sa Ribama oko nečega što vam trenutno predstavlja veliki problem, moguće da se radi o finansijskom problemu za koji vam je potreban savet stručnog lica. Ulazak Venere u znak Škorpije donosi mogućnost započinjanja zajedničkog posla sa članovima porodice.

MESEČNI HOROSKOP 

Posao- Kada Sunce prelazi preko Device dobijate želju da se posvetite karijeri. Postajete optimističniji i energičniji dok neki od vas odu u krajnost pa od života žele da uzmu samo ono najbolje i planiraju odmor i uživanje. Kako je u vašoj astrološkoj kući koja simbolizuje posao i novac do 22.septembra Sunce, vladalac vašeg znaka kao i Mars, planeta energičnosti ali i sporta, oni koji se bave nekim sportom mogu očekivati uspeh posebno u prvoj polovini septembra jer posle tog datuma Mars ulazi u Vagu i njegova moć slabi jer u ovom znaku nije dominantan ali ipak, daje vam sposobnost dobre komunikacije.Mnogi će imati potrebu za putovanjima. To se odnosi i na Lavove koji planiraju aktivni odmor ili koji zbog posla često putuju. Neki poslovi sa inostranstvom mogu malo da se iskomplikuju ili prolongiraju ali za mnoge od vas to neće biti nikakav problem jer imate dovoljno poverenja u saradnike, posebno u Vagu, Jarca ili nekog drugog Lava da će učiniti sve kako biste ispoštovali rokove i završili planirane poslove. Mladi Lavovi mogu očekivati posao preko rođaka, bilo svog ili svog ljubavnog partnera, iskusnijeg kolege, mnogi se nalaze pri ruci jer Lavovi imponuju kako svojim stavom tako i svojim vizionarskim idejama. Ulazak Venere, planete koja upravlja vašim poljem karijere i komunikacije u Škorpiju 10.septembra, može vas učiniti spremnim da se upustite u neki privatan posao koji bi mogao da vam donse ličnu satisfakciju i dobru zaradu, naročito ako imate podršku članova porodice. Upravo ste u nekoj fazi kada sagledavate poslovne probleme iz mnogo šireg ugla, ne dozvoljavate da vas uhvati panika i pored napetog aspekta jedno vreme između Venere i Saturna, ali vama kao da ona donosi izazov- što vas više opstruira konkurenicija ili što je jača to ste vi više rešeni da istrajete u ostvarenju svojih ciljeva.

 

Ljubav-

Imate  potrebu za kvalitetnom vezom jer je Saturn, planeta konzervatizma izuzetno jak u sedmoj kući partnerskih odnosa i braka i moguće je da ćete upoznati ambicioznu osobu sa kojom možete da ostvarite solidnu vezu. Ako ste u braku ili dužoj vezi, možda smatrate da je partner previše zahtevan, strog, principijelan ili da je previše posvećen karijeri.

Pozicija Marsa u drugoj polovini meseca je dobra za kontakt sa strancem,za upoznavanje sa nekim ko ne živi u vašem mestu,ili za upoznavanje posredstvom rođaka.Ako ste nekada bili u nekoj ljubavnoj vezi koja se prekinula zbog vašeg odlaska u inostranstvo,ili zbog odlaska vašeg partnera,danas imate priliku da o toj osobi nešto čujete,i to je nešto što će vas u priličnoj meri zaintrigirati.Postoji mogućnost i susreta,naročito ako planrate odlazak na put.Pozicija Venere od 10.u Škorpiji može doneti nesuglasice onima koji su duže u vezi ili braku zbog nerešenih porodičnih pitanja-.

Zdravlje-Moguće stomačne tegobe


 

Facebooktwitterpinterest