Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

24.12.2020.

Imate mnogo obaveza i pokušavate da ih se rešite na najpraktičnij način. Jedna Škorpija, vam daje korisne savete i moguće da će posredovati između vas i onih sa kojima želite da uspostavite dobru poslovnu komunikaciju.

Dnevni ljubavni horoskop

24.12.2020.

Ona- Dan prepun  uzbuđenja i verovatno ćete zbog nečega biti nakraj srca, naročito ako se radi o vezi koja je prilično turbulentna. Ne bi trebalo  da se previše nervirate ako vas neko bude kritikovao, naročito ako to bude stalni partenra i to s razlogom.

On- Imate potrebu da se sretnete sa osobom koja vam je draga i koju poznajete dosta dugo, moguće da ste imali solidne odnose koji su se iz nekih razloga pokvarili, moguće da je bila u pitanju ljubomora. Jedan Blizanac namerava da vas pozove na izlazak.


NEDELJNI HOROSKOP

 


MESEČNI HOROSKOP 


GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Naglašeno polje karijere sa Venerom i Uranom donosi nove šanse na poslu, posebno ako se bavite ozbiljnim poslovima od kojih očekujete unapređenje. Možete biti u prilici da uradite nešto što je u vašem interesu, posebno kada se radi o saradnji sa Vodolijom jer će jedno vreme Merkur boraviti u ovom znaku u retrogradnom hodu od sredine februara do početka marta. Polje novca je u mart izuzetno naglašeno u smislu troškova..Stranci su veom aznačajni u vašem životu i kao poslovni i kao potencijalni ljubavni problemi. Naglašen znak Riba i febriari o ,arti može doneti konfuziju na finansijskom planu, pad imuniteta i nemogućnost nalaženja rešenja za neki ozbiljniji finansijski problem. Trebalo bi da budte spremni na novu poslovnu ponudu u vreme ulaska Sunca u znak Ovna 19.marta ili u vreme mladog Meseca 24.marta kreće za vas izuzetno povoljan period koji će potrajti do kraja juna. Period dobar za usavršavanje.Imaćete mnogo posla.Mnogo toga vam ide naruku a da vi toga niste svesni. Ljubani život u velikoj meri zavisi od vašeg zadovoljstva vašom karijerom. Trebalo bi da se mnogo više posvetite partneru koji vam je verovatno veoma privržena ali vama kao da ljubavi nije na prvom mestu. Pomračenje Meseca u Strelcu 5. juna donosi neke manje trazavice u odnosima sa javnošću i u ljubavi a 21. juna u vreme pomračenja Sunca u Raku ne treba da donosite odluke koje se tiču vašeg statusa na poslu.Pluton i Saturn dve  moćne planete koje upravljaju vašim segmentima privatnog života, privatnog biznisa i velikih projekata biće skoro cele godine u konjunkciji a pridružiće im se i Mars u martu kao i Jupiter zbog čega možete biti priličlno opterećeni razmišljanjem o poslu i možda ćete se odlučiti za neke private aranžmane sa strancima.Retrogradan Merkur u junu  i početkom jula donosi razočarenje u neke prijatelje. Dve najvažnije planete koje će osetiti svi predstavnici zodijaka su Venera i Mars i kod vas će se zadržati u polju javnosti od sredine maja do kraja juna i to Venera, donoseći nove društvene veze i kontaktea Mars, vladalac vašeg polja inostranstva biće u retrogradnom hodu od 9.septembra do 14.novembra kada ne bi trebalo da započinjete nove poslove niti da se angažujete na poslovima koji podrazumevaju saradnju sa vatrenim znacima ali ni sa Jarcem i Škorpijom, naročito ako ti poslovi imaju veze sa strancima.

Ljubav-Ljubavni život će biti veoma uzbudljiv naročito ako u februaru započnete vezu, manje više tajnu a zatim nastavite da komunicirate čak iako je jedno od vas dvoje u inostranstvu.Od sredine maja do kraja marta pozitivan uticaj Marsa iz polja partnerskih odnosa može doneti strastvnu vezu sa veoma samostalnim partnerom koji možda nije slobodan ili tek što je izašao iz neke veze. Proleće je veoma burno da mogućim kraćim prekidima u vezi ili sa povremenim rastancima, možda posla radi. U svakom slučaju daćete sve od sebe da vasa veza opstane što će biti moguće tek od sredine novembra, bar što se tiće stabilizacije odnosa jer krajem godine i Jupiter, dobrotvor ulazi u vaše polje partnerksih odnosa a Mars direktnim hodom iz Ovna pomaže dobar razvoj ljubavnih odnosa.Ovo je godina u kojoj u toku proleća dok Saturn bude u Vodoliji može doći do poznanstva i susreta koji će biti za vas vema značajan. Tokomk leta moguć je flert il romansa sa nekim vazdušnim znakom ili sa nekim Ovnom.Jesen donosi neke nove   mogućnosti na ljubavnom planu slobodnim Lavovima, naročito sa jednom Vagom ili nekim Bikom. Mnogi Lavovi mogu razmišljati o stupanju u brak.

Zdravlje– Smanjite obroke.

Facebooktwitterpinterest