Horoskop za vas znak – Lav

Facebooktwitterpinterest

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

11.6.2021.

Posao-Ulazak Marsa u vaš znak čini vas spremnim da se prihvatite nekih novih obaveza koje od vas s pravom očekuju Jarac ili Škorpija. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o poslu u kome se zahteva dobra komunikacija sa veoma napornim saradnicima koji imaju različite stavove od vaših.

Novac-Nemate mnogo načina da uštedite novac za kupovinu nečeg o čemu razmišljate, moguće kola ako budete živeli kao I do sada. Nije vreme za uzimanje kredite.

Ljubav

Ona-Vaša strastvena priroda dolazi do punog izražaja i vi ćete biti spremni da se posvetite partner koji je sličnog temepramenta vašem, naročito ako ste iste struke. Nemojte dozvoliti nikome da se svojim komentarima mesa u vašu vezu.

On-Ne bi trebalo da bez razloga kritikujete partnerku koja je ambiciozna, posebno da vas zanemaruju jer je posvećena karijeri jer ona to ne čini zato da biste vi bili nezadovoljni nego da bi ispunila neke svoje lične ciljeve i želje.

Porodica- Nekome semeta vaš odnos sa roditeljima ili starijim članovima familije. Moguće da ste se nekome zamerili i teško da ćete uspeti da popravite utisak u očima te osobe.

Zdravlje-Ubrzan srčani rad.


NEDELJNI HOROSKOP

Od 7.-13.6.2021.

Mars se sprema da uđe u vaš znak i vi ćete to osetiti od 11. što će se odraziti na vaš entuzijazam i verovatno ćete biti u prilici da se sretnete sa onima koji će vam ponuditi pomoć ili neki nov posao. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Vodolijom sa kojom možete lako da nađete dodirne tačke kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Nekome je izuzetno stalo da sa vama ponovo bude u vezi. Verovatno se radi o jednom Biku ili nekoj Vagi sa kojima možete imati kvalitetan odnos.


MESEČNI HOROSKOP 


 

Facebooktwitterpinterest