Horoskop za vas znak – Lav

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

DNEVNI HOROSKOP

23.1.2022.

Mesec u Vagi odgovara za poboljšanje komunikacije, imate smisla za organizaciju.Volite da se družite i da razmenjujete mišljenje. Rođački odnosi su vam veoma bitno ali nemate kontakt sa svima koje volite.Pokušavate da ljubaznošću doprete do onih koji su vam izrazito dragi i sa kojima možete lako da se o svemu dogovorite.

22.1.2022.

Dobro se slažete sa osobama sa kojima imate o čemu da pričate. Trudite se da budete  obavešteni o onome što vam je u interesu kada je u pitanju vaša karijera. Moguće da mnogo energije trošite na druge i da se previše bavite tuđim problemima, posebno kada se radi o poslu sa strancima.

Dnevni ljubavni horoskop

23.1.2022.

Ako ste slobodni, verovatno ćete imati priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti i sa kojom ćete uspeti da ostvarite dobru komunikaciju. Jedna Vaga ili neka Vodolija mogu vas zainteresovati ali ako ste u vezi sa Ovnom, računajete na ljubomornu scenu jer mu verovatno za to dajete povoda.

22.1.2022

Očekujete da vam se javi osoba sa kojom možete uvek lepo da pričate i vi ćete se angažovati oko nje čak iako vas naročito ne privlači ali vi ne želite da ona to shvati jer vam je bitno da sa njom budete u dobrim odnosima. Ne bi trebalo da slušate savete jednog Bika koji je prilično obavešten o onome što vas zainma.


NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop za period od  10.-17.1.2021.

Tranzit Meseca može delovati na vas prilično iritirajuće ako niste spremni da se uključite u neke nove poslove. Dobijae vesti od onih koji mogu da vam pomognu kada je u pitanju neki nov posao koji bi mogao da vam donese satisfakciju kada se radi o proširenju saradnje sa nekim vatrenim znakom. Ako budete raspoloženi da se sretnete sa Blizancima sredinom sedmice, dobićete priliku da razgovarate o svemu što vam u velikoj meri odgovara, moguće o premeštaju na neko novo radon mesto.


MESEČNI HOROSKOP 

DECEMBAR 2021.

Naporan mesec između ostalog zbog početka meseca sa fazom pomračenja Sunca 4.decembra jer je Sunce vladalac Lava i dešava se u astrološkoj kući radosti, ljubavi i srećnih okolnosti. Moguće je neko iznenađenje, iznenadna ljubav, susret. Ako imate posao koji podrazumeva da sarađujete sa strancima, možete očekivati neku šansu koju ćete verovatno iskoristiti. Ako se bavite sportom, možete biti skloni povredama.Ovo pomračenje donosi neku vrstu rizika.Ulazak Marsa u drugoj polovini decembra donosi uspeh u radu sa mladima, ako se bavite sportom možete biti uspešni, čak i kada Merkur bude u Strelcu u prvoj polovini meseca. Verovatno ćete imati potrebu da napravite neku značajnu promenu u životu. Naglašeno polje partnerskih odnosa prisustvom Saturna donosi u vaš život veoma ozbiljnog i ambicioznog partnera koji će biti možda pomalo mrzovoljna i Lav neće biti naročito srećan u takvoj vezi jer će i naglašenost znaka Jarca koje predstavlja šesto astrološko polje svakodnevnih aktivnosti i trebalo bi da se uključite u neki posao, da se angažujete na nekom projektu koji može da vam donese lepu reputaciju. Problem je u partneru koji se može osećati usamljeno i moguće da pokušai da privuče vašu pažnju. Ulazak Sunca u znak Jarca doneće nove obaveze.Mogući su neplanirani izdaci u vreme prve Mesečeve četvrti 11. a zatim u sedmici koja sledi do punog Meseca 19. u znaku Blizanaca, a to je za Vas polje društvenog života. U fazi od punog Meseca do poslednje Mesečeve četvrti 27.decembra kada Mesec bude prelazio preko vašeg znaka bićete mnogo aktivniji nego inače i verovano ćete doživeti ličnu satisfakciju.