Horoskop za vas znak – Lav

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Dnevni horoskop

27.11.2022.   

Planirate da proširite saradnju sa nekim zemljanim znakom ali o tome ne pričate nikome.Ne bi trebalo da se raspravljate sa Škorpijom ili Ribama jer vam nisu naklonjene i mogu vam napraviti probleme.

26.11.2022.

Mesec u astrološkoj kući posla donosi nove mogućnosti na poslovnom planu i vreme je da se postavite krajnje autoritativno ali i taktično prema saradnicima. Merkur u Strelcu vas čini nedovljno spremnim da se prilagodite na neke nove uslove na radnom mestu koje možda zahtevaju

Ljubavni horoskop

27.11.2022.  

Rasprava u domu, posebno ako ste mladi a roditelji ne odobravaju vaš izbor negativno se odražava na vaš ljubavni život ali i na profesionalni, bez obzira da li ste slobodni ili imate partnera.Vaša popularnost u društvu vam prija ali to nije dovoljno da bise se osećali srećnim.

26.11.2022.

Ako ste slobodni,imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Želite društvo diskrene osobe koja vas ne bi zamarala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Jarca.Ne verujte jednom Jarcu.Ne žurite sa ulaskom u vezu,već prvo dobro upoznajte partnera,ako je ikako moguće na zajedničkom putu.Vaša sujeta može biti povređena.

Ljubavni asteroidi

27.11.2022.   

Pokušavate da se dogovorite sa  Strelcem u vezi sa nečim što vam je izuzetno bitno.

Horoskop za vaš znak


Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao-Tranzit Sunca preko Škorpije do 22.novembra vam donosi mogućnost da započnete privatan posao. Trebalo bi da se uključite u neke veoma odovoran posao, moguće da se radi o porodičnoj firmi.Prvog novembra prva Mesečeva četvrt u Vodoliji vam može doneti važan razgovor koji bi mogao da bude uvod u dugoročan posao sa osobama koje su iskusne i spremne da vam se nađu pri ruci ako želite da se ozbiljno posvetite novom poslu.Polje karijere je izuzetno naglašeno u vreme pomračenja Meseca 8.novembra u konjunkciji sa Uranom zbog čega možete imati utisak da morate da se prilagodite  nekim novim poslovima.Vaš znak je jedan od onih koji će najviše osetiti pomračenje Meseca jer se dešava u polju karijere a vladalac je astrološke kuće tajni i tajnih neprijatalja.Moraćete da se pozabavite konkurencijom i da budete realni kada su vaše lične ambicije u pitanju.U vreema poslednje Mesečeve četrti 17.novembra u vašem znaku bićete spremni da napravite zaokret na poslu a sledeća šansa je pri ulasku Sunca u znak Strelca u vreme mladog Meseca 23.novembra.Moguće da ćete biti unapređni ili ćete zapoleti posao sa strancima.

Ljubav-Polje partnerskih odnosa je naglašeno več od 1.novembra kada bude prva Mesečeva četvrt u Vodoliji.Nekome se dopadate i to ne krije, moguće da se radi o osobi koja nije slobodna ili je starija od vas. Pokušajte da budete praktični kada donosite odluke koje se tiču vašeg privatnog života. Pretarana osetljivost donosi probleme, posebno u vreme pomračenja Meseca 8.novembra kada bude pun Mesec u polju porodičnih odnosa, možda mislite da se roditelji previše  mešaju u vaš život i vašu vezu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 17.novembra u vašem znaku, vrovatno ćete doneti važnu odluku koja se tiče vašeg privatnog života.Moguće da ćete tada biti u krizi ili preopterećeni poslom i nećete imati mnogo nerava za partnera.Ako ste slobodni, možete u vreme ulaska Sunca u znak Strelca i u vreme mladog Meseca 23.novembra započeti novu vezu, naročito ako ste rođeni početkom znaka.

Zdravlje– Smanjite obroke.