Dnevni horoskop

Facebooktwitterpinterest
 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

19.9.2021.

Mars u Vagi i Sunce  u Devici vas nestrpljivim jer treba da rešite veoma važan problem za koji vam je potrebno mnogo iskustva, strpljenja i najverovatnije dobar ekipa saradnika. Dobićete vesti od jednog  Jarca i neke Device u vezi sa novim poslom.Mogući su dobici preko rada sa jednim Blizancem ili Devicom.Tranzit Meseca u fazi punjenja u Ribama donosi jake emocije ali i pojačanu intuiciju.Ne primenjujete nikakvu taktiku nego se postavite energično ako želite da svoju vezu dovedete u red. Trebalo bi da budete iskreniji prema Ribama i Jarcu.Izbegnite Vodolije sa njima ne možete naći zajednički jezik lako.Trudite se da budete fer prema nekom koga ste svojevremeno veoma uspešno osvojili a zatim ostavii na cedilu..

18.9.2021.

Mesec prelazi preko Vodolije što vam donosi mogućnost nalaženja rešenja u razgovoru sa jednim vazdušnim znakom u vezi sa nečim što vam je trenutno veoma bitno.Jedna Vaga zna mnogo više nego što želi da vam kaže, moguće da pomalo koketuje sa vama i pokušava da vam se nametne.Vi ste verovatno zainteresovani za Bika ili Vodolijukoji otvoreno pokazuju simpatije prema vama. Imate potrebu za mnogo sadržajnijim društvenim životom nego što ga vodite. Pokušajte da se priviknete na narav stalnog partnera.Najverovatnije ćete dobiti priliku da razgovarate o novom radnom mestu.


 bik

 

 

BIK ( 20.4.-21.5.)

19.9.2021.

Pokušavate da se naviknete na neke nove saradnike koji su prilično naporni jer  i sa njima niste u stanju da ostvarite kontakt kakav vam je potreban. Bićete raspoloženi da se angažujete na umetničkom projektu u vezi sa kojim imate podršku vatrenih znakova.Dobro planirate izdatke i pokušavate da budete štedljivi.Verujete da ćete biti u prilici da razgovate iskreno sa osobom koja vam je više puta dala na znanje da joj se dopadate. Trebalo bi da joj se javite i da joj predložite zajednički izlazak.Jedan Rak je spreman da sa vama uđe u emotivnu vezu i verovatno će vam učiniti neku vrstu usluge i vi ćete ga pozvati da mu se zahvalite. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa umetnicom. 

18.9.2021.

Mesec prelazi preko znaka Vodolije i vi pokazujete sposobnost dobre organizacije. Imate način kako da uverite one koji na neki način zavise od vas da treba da prihvate vaše savete. Pokušavate da saznate ono što vas interesuje od jednog Strelca, Blizanca ili Device. Mnogi žele da rade sa vama. Jedan Jarac intenzivno misli na vas ali vi ne znate kako da se postavite prema njemu, naročito ako niste slobodni.Društveni život bi mogao biti mnogo bogatiji ako biste prihvatali sve pozive za izlzak, posebno u društvo umetnika. Imate način kako da ubedite jednu Škorpiju da imam mnogo više poverenja u vas nego do sada.


 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

19.9.2021.

Umesto da se vi pitatate za mnogo što šta vi ste u stvari izvršilac, naročito ako radite u privatnoj firmi.. Znate šta hoćete, ne može niko da vas mnogo poremeti i uspećete u onome što ste naumili. Sunce u Biku donosi nove kontakte.Dobijate neku manju svotu na koju ste računali. Znate dobro šta je za vas najbolje. Trebalo bi da se angažujete oko partnera koji ima probleme na poslu ili nije siguran kako da se postavi u jednoj veoma važnoj situaciji. Tragate za pravim rešenje u vezi sa Rakom.Ako vam se dopada ambiciozna osoba imate šanse da se sa njom sretnete na nekom neočekivanom mestu.

18.9.2021.

Mesec, pred samu ponoć ulazi u Riba u polkje karijere čini vas ambicioznim i spremnim da preuzmete odgovornost za sve što radite. Osećate se dobro u društvu ambicioznih osoba sa kojima imate s kim da pričate. Nekome je bitno da sa vama uspostavi poslovnu saradnju. Imate podršku osoba na koje ste inače uvek mogli da računate. Ljubavni život bi mogao biti veoma uspešan ako vam se dopadaju Vaga, Bik ili Vodolija.Kontakti sa vazdušnim znacima vam savršeno odgovaraju i vi se trudite da im date na znanje da mogu da na vas računaju, posebno kada je u pitanju izlazak.


RAK (22.6. – 22.7)

19.9.2021.

Pravite planove u vezi sa poslom sa strancima koji nisu tako realni ili vi u nečemu grešite. Možda bi trebalo da budete spremni i na neko alternativno rešenje, posebno kada se radi o poslu koji zahteva preciznost i sposobnost dobrog izražavanja.Imate poveće troškove i pravite planove kako da ih nadoknadite. Ako vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu, teško da ta  veza može da opstane. Trebalo bi da budete mnogo realniji kada se radi o vezi sa Blizancima ili Ovnom. Oni vam nisu naročito pouzdani što se vernosti tiče.Dobijate poziv da se sretnete sa Bikom. Naglašen znak Riba sa Mesecom u usponu donosi mogućnost susreta sa nekim ko živi u inostranstvu.

18.9.2021.

Ne uspevate da nađete kompromisno rešenje sa jednim Blizancem ili Devicom. Ako se radi o stalnom partneru, trebalo bi da pokažate više razumevanja jer uskoro nastupa bolji period. Partner nije siguran u vezi sa zajedničkom odlukom koju treba da donesete  po pitanju puta u inostranstvo.Tranzit Meseca  preko Vodolije i Venere preko Škorpije čini vas izuzetno sposobnim da se istaknete u poslu, posebno ako je on vezan za finansije. U večernjim satima Venera ulazi u Ribe i vi ćete biti spremni da donesete odluku koja je za vas od velikog značaja. Nekome je vome stalo da sa vama bude u dobrim odnosima. Niste svesni da ste vi ona strana koja je pokvarila odnos.


LAV (22.7.-22.8.)

19.9.2021.

Budite iskreni prema osobi koja vam se dopada i sa kojom možete lako da uspostavite dobru komunikaciju. Pokušajte da se priviknete na neku novu situaciju u okviru koje možete lako da osvojite naklonost osobe koja vas prividno ignoriše.Moguć susret sa daljim rođakom koji živi u inostranstvu i sa kojim se dugo niste sreli. Imaćete o čemu da razgovarte.Mesec u Ribama vas čini prilično nezadovoljnim, u fazi je punjenja i možete se osećate prilično neprijatno u društvu onih koji će pokušavati da vas nagovore na nešto što vama ne odgovara.

18.9.2021.

Trebalo bi da donesete odluku koja se tiče saradnje sa strancima ali niste sigurni da li ste sposobni da se uklopite u timski rad sa onima koji su daleko ispred svog vremena. Možda u nečemu kasnite. Nemojte se previše baviti tuđim problemima. Ako morate da napravite kompromis, trebalo bi da to bude fer i da se postavite kako treba prema onima koji na neki način zavise od vas. dobijate vesti od jednog Jarca koji ima dobre namere prema vama.Jedna Vaga i jedan Ovan pokušavaju da vam učine uslugu ali vi kao da ne prihvatate. Očekujete da vam se javi jedan Rak ili neka Škorpija.


DEVICA ( 23.8.-.22.9.)

19.9.2021.

Sigurni ste u sebe  zbog pozicije Sunce u opoziciji sa Mesecom u fazi punjenja i vi ste ubeđeni da ste na pravom putu kada se radi o poslu koji bi mogao da vam donese sjajne prihode. Imate način kako da sredite svoje odnose sa jednim Rakom, Ribama ili Jarcem koji vas čini sigurnim u sebe ili vam donosi osećanje nesigurnosti kada je u pitanju novac koji očekujete od jednog Lava ili Raka.Potrebna vam je podrška jedne Vodolije koja će na fini način pokušati da vam nametne neke svoje stavove.Strepite da biste mogli doći u situaciju da nemate dovoljno novca.

18.9.2021.

Naglašeno je i dalje polje

inostranstva i stručnog usavršavanja. Imate mogućnost da se priviknete na neke nove uslove rada koji od vas zahtevaju da mnogo toga novog prihvatite a to vam izgleda veoma naporno. Previše se fizički zamarate. Nemojte se baviti tuđim problemima i nemojte ulaziti u rasprave sa šefom. Pokušajte da se naviknete na neku novu situaciju koju vam nameću pretpotavljeni. Verujete da možete da završite sami posao sa strancima.Partner ima velike ambicije i trudi se da postigne što je moguće više u karijeri.

 


VAGA (23.9.- 23.10.)

19.9.2021.

Verujee da možete da ubedite osobu sa kojom ste započeli posao da prihvati neke vase savete. Trudite se da se pokažete u najbolje izdanju u društvu osoba koje vas inače cene ali sa kojima ćete imatei priliku da se sretnete posle dužeg vremena i razgovarate o nekim bitnim pitanjima vezanim za posao.Niste sigurni da li je partner lojalan ili se samo poigrava vašim poverenjem. Trudite se da saznate nešto što bi moglo da vam donse neku vrstu saznanja o partnerovoj prošlosti, naročito ako ste na početku veze.

 

18.9.2021.

Mesec u Vodoliji utiče na vašu društvenost i kreativnost a Venera u Škorpiji donosi mogućnost proširenja poslova ali je potrebno da se mnogo više angažujete.Pokazujete empatiju prema osobi koja je izuzetno spremna da posluša vaše savete. Ne želite da ostavite neko pitanje ili dilemu neračćišćenu ako se radi o osobi sa kojom ste iz nekih razloga često u kontaktu.Moguć konflikt sa Jarcem. Dobijate vest od Vodolije.U očekivanju punog Meseca, pokušavate da unapredite svoju karijeru, posebno ako radite sa osobama koje u velikoj meri zavise od vas.


ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

19.9.2021.

Trebalo bi da se dogovorite sa jednim Rakom ili Ribama u vezi sa nečim što vam trenutno izuzetno odgovara i pruža mogućnost da dođete do veće zarade. Trebalo bi da se angažujete oko rešavanja finansijskih pitanja osobe koja vam je draga i sa kojom uspevate da lako nađete zajednički jezik.Dobro se slažete sa Vodolijom ili sa nekom Devicom koja je spremna da sa vama  napravi dogovor koga će se prdržavi. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji u vezi sa Jarcem.

18.9.2021.

Glavna opsesija vam je novac i kako a dođete do nekog vanrednog dobitka. Pokušavate da se postavite energično prema nekom ko prema vama nije ispao fer ali sada to minimizira. Trebalo bi da se opustite u društvu onih koji vas cene i da imate u vidu zaradu koju možete ostvariti u poslu sa onima koji su vrhunski profesionalnci. Možete postići dogovor sa stalnim partnerom , naročito po pitanju finansija.Trudite se da poboljšate svoje finansije, naročito kada se radi o poslu za koji vam je potrebno znanje stranih jezika i finansija.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.9.2021.

Imate mnogo obaveza i ne znate šta ćete pre da obavite. Trudite se da nađete najbolji način kako da uverite osobe koje nemaju mnogo poverenja u vaše organizacione sposobnosti da treba da vam prepuste da nešto i sami odlučite.Mesec u fazi punjenja u Ribama ne deluje povoljno na vase raspoloženje jer imate utisak da se svi mešaju u vase poslove. Trebalo bi da se mnogo više angažujete na rašavanju nekih svojih ličnih problema umesto što vreme poklanjate osobama koje mogu i same da se snađu u vezi sa problematikom koja ih opterećuje.Imate način da nadoknadite troškove koje ste svesno napravili za nešto što vam u stvari predstavlja zadovoljstvo.

18.9.2021.

Verujete da možete da se izborite sa jednom situacijom koja je prilično naporna u organizacianom pogledu. Imate dosta posla ali ste svesni da možete da uspete i da da zaradite mnogo novca. Nemojte se previše baviti tuđim problemima.Očekujete da vam se javi osoba sa kojom ste oduvek bili u komplikovanim odnosima, moguće da se radi o Devici ili Strelcu. Jarac je opsednut vama.Verovatno vas često zove i očekuje da prihvatite poziv za izlazak. Ako vam se dopadaju Blizanci ili Ovan, potrudite se da budete češće u njihovom društvu.


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

19.9.2021.

Trebalo bi da bolje plasirate svoje kreativne sposobnosti i talente ili smisao za predavaštvo jer ste izuzetno spremni da se prilagodite nekim novim uslovima rada koje vam nameće jedna Riba ili neki Rak. Svojom maštovitošću uspećete da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donse uspeh i satisfakciju, kao i izvesnu dozu popularnosti.Moguće da je partner nezadovoljan vašim odnosom ili je nervozan jer ne može da vam pomogne na način kako bi to voleo naročito ako se radi o Ovnu. Ako treba da vas uveri u svoju naklonost konkretnim popuštanjem u vezi sa nečim što ne odobrava, verovatno to neće učiniti.

18.9.2021.

Naglašeno astrološko polje  društvenih odnosa ali i ljubomore sa Venerom u  Škorpiji donosi vam mogućnost nalaženja rešenja uz veliki napor. Niste sigurni da bi partner bio voljan da se sa tobom dogovori oko nečeg što je vama veoma bitno. Ako vas bude pozvala osoba prema kojoj  ste izuzetno bolećivi, nećete moći da joj odbijete poziv ili molbu. Nekome je stalo da se sa vama pomiri, moguće Škorpiji.Ako ste slobodni, verovatno pokušavate da osmislite svoj lkjubavni život, tako što često idete u različita društva i upoznajete neke nove osobe


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

19.9.2021.

Tranzit Meseca preko Riba donosi mogućnost uvećanja prihoda u radu sa osobama koje žive u prekookeanskim zemljama. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa vodenim znacima ali vam to teže polazi za rukom. Nemojte se previše nervirati ako ne budete mogli da ubedite jednu Škorpiju da vam izađe u susret po nekom važnom pitanju. Moguće da ona to ne shvata ozbiljno.Niste zadovoljni ponašanjem partnerke u situaciji koja zahteva mnogo više odgovornosti i razumevanja. Smatrate da se bavi samo sobom i svojim potrebama što vam posebno veoma smeta.Nemojte odustati od iskrenog razgovora sa njom

18.9.2021.

Pokušavate da sklopite posao sa nekim ko ima više iskustva u radu sa strancima i vi ćete verovatno želeti da se angažujete oko realizacije vaših planova ma šta vam jedan Jarac savetovao. Tranzit Meseca preko vašeg znaka čini vas svesnim da treba da se više angažujete na poslu koji zahteva od vas mnogo više inventivnosti ali i požrtvovanosti. Ljubavni život je u manjoj krizi.Moguće da je partner ljubomoran.


ribe

 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.9.2021.

Neko je raspoložen da sa vama razgovara o novom poslu ali vi ste prilično nepoverljivi jer je Mars u astrološkoj kući neprijatelja vam ne donosi ništa dobro po pitanju vase sigurnosti u sebe. Imate utisak da mnogi rade nešto protiv vas i da bi trebalo da se priviknete na nešto što vam u stvari ne odgovara. Ako želite da započnete nov posao svojim novem, pitajte za savetjednu Škorpiju ili nekog Bika.Venera vam pomože da se upoznate sa onima koji vam mogu naći dobro plaćen posao.Nekome je stalo da vas vidi po svaku cenu čak iako zbog toga treba da negde otptutujete. Bilo bi dobro da se sretnete sa jednom Vodolijom ili Strelcem ili u stranojj firmi ili negde na putu gde vam je često prijatno kada ste zajedno.

18.9.2021.

Danas imate mogućnost da saznate mnoge tajne i mnogo toga će vas u priličnoj meri zaintrigirati, naročito ako budete čuli od osobe koja vam je draga, od stalnog partnera ili od nekog na koga inače računate. Jedna Škorpija i Strelac pričaju o vama, moguće da intrigra što vas posebno nervira jer ne znate na čemu ste. Trudite se da budete fer prema partneru koji vas pmalo ignoriše.Dobijate poziv od osobe koju dugo niste čuli.Imate mnogo načina kako da svoj ljubavni život dovedete u red i kako da se postavite prema sadašnjem partneru tako da vam on ne priređuje ljubomorne scene.

Facebooktwitterpinterest