Dnevni horoskop

Facebooktwitterpinterest

 


ovan

OVAN (20.3.-19.4.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Dvoumite se između dva podjednako zahtevna posla i moguće da ćete se odlučiti za onaj koji bi mogao da vam donse veću materijalnu sigurnost čak iako možda neće biti tako dobro plaćen kao drugi koji zahteva od vas da na neki način rizikujete, bilo finansijski ili da posvetite svoje vreme i tom poslu.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Moguć je susret sa nekim koga dugo niste videli i verovato ćete se obradovati, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Ako ste u stalnoj vezi, truditete se da nečim obradujete partnera.

On-Ne bi trebalo da se previše nervirate ako jedna Vaga ili neki Bik ne budu prema vama predusretljivi. Imate mnogo načina kako da osvojite naklonost osobe koja je prilično uzdržana ili nema mnogo vremena za vas.


 bik

 

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Neko vam dajete savete koje ne uvažavate jer smatrate da vas ne poznaje ili ne shvata šta vi u stvari želite.Pokušaćete da se priviknete na nove uslove rada koji vam ne odgovaraju. Neko često misli na vas i želi da vas ponovo ima u svojoj ekipi saradnika.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Nečim ste preopterećeni,naročito ako je predmet vaših želja Jarac kome ne uspevate da nametnete svoj stil.  Izbegnite koketovanje sa osobom koja vam nije naklonjena u poslednje vreme a vi ne znate zašto, naročito ako ste se nekada viđali

On-Budite spremni na neki kompromis. Tražite način kako da ponovo stupite u kontakt sa Ovnom da to izgleda spontano.Pokušavate da na fini način date na znanje nekom koga dobro poznajete da bi trebalo da vam pruži još jednu šansu kada je u pitanju nastavak veze.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Mars u Raku u dobrom aspektu sa Suncen podstiče vašu ambiciju i donosi vam popularnost. Imate način kako da rešite dilemu koja se odnosi na vaš odnos sa jednim Lavom. Bik i Vodolija vam daju na znanje da su ponosni na vas.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Ne možete lako da se odlučite kako da se postavite prema osobi koja stavlja svoju karijeru na prvo mesto i uvek ima neko opravdanje za to ili nalazi način da vas uveri da niste u pravu ako je iz bilo kog razloga kritikujete.

On- Venera u Biku donosi mogućnost nalaženja paralelne veze ili flerta preko online sa osobom koja nema mnogo sa vama dodirnih tačaka. Pokušajte da budete racionalniji kada razgovarate o novcu ili o nekoj drugoj vrsti zajedničkih interesa.

Horoskop za vaš znak


RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Verujte da ćete uspeti da ono što radite privedete kraju. Vaša najveća ambicija je da realizujte svoje ambicije u vezi sa inostranstvom. Moguć je susret sa osobom koju izuzetno cenitei  sa kojom možete da ostvarite sjajan odnos.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Dobijate priliku da u nekom društvu upoznate osobu koja će vas fascinirati i sa kojom ćete lako ostvariti dobru komunikciju. Pokušavate da se pomirite sa Strelcem ili Jarcem koji su vam izuzetno odani.

On-Ne bi trebalo da se previše angažujete oko jednog vazdušnog znaka koji nije pokazivao dovoljno poštovanja pema vama. Ako se radi o  vezi sa umetnicom, verovatno ste ponosni na njen uspeh.


LAV (22.7.-22.8.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Dobijate vesti koje vas mogu pomalo uznemiriti. Imaćete priliku da se dogovorite oko svega što je bila tema između vas i jedne Škorpije. Nemate način da lako rešite finansijske probleme ako ne budete tolerantni.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Ne odgovara vam pozicija Meseca u Vodolji zbog čega možete biti ljubomorni u na osobu koja vas u stvari prilično  nervira ili vas provocira. Trebalo bi da se angažujete više oko jednog Jarca.

On-Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako jedan Strelac ne bude imao dovoljno vremena za vas. Škorpija i Devica vas izuzetno cene i daće vam to na znanje na način koji će vam i te kako prijati.


DEVICA  23..- 23.9.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Trudite se da nađete kompromisno rešenje za problem koji imate sa jednim Rakom kkoji pokušava da vam nametne svoju volju. Želite da se sretnete sa Blizancima koji imaju dobru ideju u vezi sa novim poslom.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Ne koristite   svoje iskustvo, jer ste previše uzdržani i prilično nervozni u društvu osobe koja vam se dopada. Čak možete na nju ostaviti pogrešan utisak. Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera.

 On-Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni. Dopadju vam se Lav, Ribe i neki  Bik.Ne bi trebalo da se nervirate ako vas jedan Rak bude nervirao.

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Mesec u Vodoliji čini vas nestrpljivim jer treba da rešite veoma važan problem za koji vam je potrebno mnogo iskustva, strpljenja i najverovatnije dobar ekipa saradnika. Dobićete vesti od jednog Raka i neke Device u vezi sa novim poslom.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Nemate razloga da budete zabrinuti ako se radi o veze sas osobom koja je izuzetno društvena i koja uspeva da sa vama ostvari dobu komunikaciju. Od vašeg sava mnogo toga zavisi, naročito ako ste od nedavno u novoj vezi.

On- Moguć je razgovor o nečemu što se tiče zajedničkog puta ili nečega što bi trebalo da i vama i partnerki značajno poboljša finansijsko stanje. Ako ste slobodni, moguća je veza sa jednim Rakom.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Trudite se da nađete najbolji način kako da regulišete svoje odnose sa Vodolijiom.Možete se lako uklopiti u timski rad ili ćete biti pozvani na neki poveći skup na kome ćete se lepo provesti. Imate način da se sretnete sa jednim Bikom i razgovarate o novom poslu.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-Trudite se da budete u dobrim odnosima sa osobama koje vas čine spremnim da se maksimalno angažujete oko nečega što bi moglo da vas učini srećnim, posebno ako ste u poslu orijentisani ka osobi koja vam se dopada.

On- Nemate način kako da se izvinite ako niste zaista spremni da napravite značajnu promenu u svom ponašanju. Moguć je susret sa jednim Bikom koji je više puta davao na znanje da mu se dopadate.

Horoskop za vaš znak


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Trebalo bi da se dogovorite u vezi sa nečim što vam je trenutno najvažnije. Nemate mnogo načina da rešite dilemu koja vas opterećuje.Moguć je susret sa osobom koja će vam dati korisne savete.Dobra saradnja sa Vodolijom.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona- Mesec u Vodoliji je tokom celog dana osim pred ponoć kada možete dobiti priliku da razgovarate iskreno o onome što vas u priličnoj meri opterećuje, moguće da se radi o nekom traču. Dobijate vest o bivšoj simpatiji.         

On- Razrađujete taktiku kako da se postavite prema osobi koja vas je nečim uvredila ili vam je dala na znanje da bi trebalo da budete  mnogo iskreniji jedno prema drugom. Dobro se slažete sa jednom Vagom.


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Veoma ste kreativni i dajete na znanje da vam je stalo do mišljenja jednog Bika ili neke Vage. Tražite način kako da se istaknte u umetnosti. Moguć je susret sa osobom koja će vam pomoći da se afirmišete u javnosti.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona-želite da se adaptirate na okolnosti koje vam trenutno ne idu u prilog ali vi se ne nervirate previše ako partner ne prihvata vaše uslove pod kojim bi trebalo da ta veza opstane.Imate mnogo načina kako da regulišete svoje odnose sa jednom Škorpijom.

On-Niste spremni da napravite ustupak prema jednom Lavu sa kojim ste često imali nesuglasice. Dobro se osećate u društvu Bika ili Vage sa kojima uvek imate o čemu da pričate. Ne bi trebalo da se nervirate ako vam se ne javi Devica

 


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Verovatno ste spremni da dosta novca uložite u nekretnine ili u zajednički projekat sa jednim Jarcem ili Bikom. Napravite dobru računicu pre toga, posebno ako se radi o poslu sa strancima. Možete očekivati poziv od nekog u koga imate veiko poverenje

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona- Osećate se kao da vaš partner ne mari mnogo za vaše stavove, osećanja i snove. Trebalo bi da objasnite nešto u vezi sa sobom što vas opterećuje. U krajnjem slućaju, načinite napor da biste formulisali vaša osećanja, naročito ako mislite da okolnosti ne dozvoljavaju da postupite na pravi način.

On- Imate potrebu da se osamite i da više vremena provodite sa osobom koja vam je draga ali i koja vas savršeno razume i podržava po svim pitanjima koja su za vas veoma bitna. Imate način kako da se dopadnete jednoj Vagi.

Horoskop za vaš znak


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Dnevni horoskop

4.5.2021.

Spremni ste da mnogo toga uradite što se od vas očekuje ali ne i da se pokorite volji onih koji vas kritikuju bez pravog razloga. svesni ste da mnogima smeta vaša preduzimljivost i bi ćete raspoloženi da razgovarate o timskom radu sa jednom Devicom.

Dnevni ljubavni horoskop

4.5.2021.

Ona- Na vaš znak Mesec u Vodoliji i označavaju mogućnost da budete preterano kritički nastrojeni prema nekim ko se može docnije pokazati kao priličano egocentrična ličnosm koja ne odustajte od svojih ciljeva  i mogući su konflikti po nekom za vas veoma bitnom pitanju.

On- Ponašate se prilično samovoljno i nalazite način da nametnete partnerki svoju volju. Pitanje je da li njoj to odgovara. Danas je moguć susret sa nekim ko vam je oduvek bio simpatičan ili sa nekim koga poznajete duže od tri godine.

Horoskop za vaš znak

 

Facebooktwitterpinterest