Dnevni horoskop

Facebooktwitterpinterest

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Pomračenje Meseca u Blizancima koje se dogodilo prethodnog dana utiće na vaš način na koji rešavate probleme. Trebalo bi da se posavetujete sa osobom u vazdušnom znaku. Nekomej e stalo da sa vama bude u dobrim odnosima. Trebalo bi  poslušate savet Vodolije.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona-Uznemireni ste i niste u stanju da se dogovorite sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Pokušavate da se pomirite sa osobom koja vam je draga a vi ste je nehotice nečim uvredila.Moguć je susret sa Strelcem.

On-Ne bi trebalo da se previše nervirate ako budete u situaciji da morate da nekokm nešto objašnjavate. Trebalo bi da se izvinite nekom kome ste nešto rekli zbog čega vam je krivo.Dopada vam se talentovana osoba.

Horoskop za vaš znak


 

 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

1.12.2020.

Uznemireni ste jer se ne odvija sve kako se planirali.Trebalo bi da se mnogo više bavite onim o čemu u posledje vreme razmišljate. Tražite način kako da se uključite u posao koji bi mogao da vam donese dobru zaradu.Moguća saradnja sa Jarcem.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Vaša očeekivanja kada je u pitanju jedna Škorija su realna. Ne bi trebal da se previše nervirate ako se ne bude sve odvijalo kako ste zamišljali, posebno ako vas partner pomalo igrnoriše zbog svojih obaveza na poslu.

On-Ako vam se dopada jedna Škorpija, možete očekivati da će vam se javiti i pozvati vas na izlazak. Trudite se da ostavite sjajan utisak na osobu sa kojom inače imate priično komplikovan odnos.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

1.12.2020.

Loša kocentracija je rezultat pomračenja Meseca do koga je došlo u vašoj astrološkoj kući ličnosti.Tražite način kako da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese veliku popularnost i satisfakciju. Moguće proširenje saradnje sa Lavom.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Trudite se da ostanete u dobrim odnosima sa jednim Lavom sa kojim ste želeli da ostvarite dobru vezu. Moguća je obnova veze sa osobom koja vam se svojevremeno dopala, moguće da se radi o Strelcu.

On-Dobijate priliku da saznate ono što vas interesuje u vezi sa osobom sa kojom se se povremeno neobavezno viđali, moguće u inostranstvu. Ako se radi o jednom Lavu, verovatno će vam dati na znanje da mu se izuzetno dopadate

Horoskop za vaš znak


RAK (22.6. – 22.7)

1.12.2020.

 Trudite se da rešite probleme na način na koji to vama najviše odgovara, ne razmišljate mnogo o onome što bi mogao da vam neko pripiše kao grešku i verovatno ćete se dogovoroiti sa Jarcem u vezi sa projektom na kome ćete uskoro zajedno raditi.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona-Venera je u polju ljubavi i čini vas izuzetno spremnom da budete kooperativn, ljubazni i da ne odgovarate na provokacije koje vam može prirediti jedan Ovan, Vodolija ili neki Jarac. Znate dobro šta je za vas rešenje, a to je da budete strpljivi i ljubazni.

On-Ne bi trebalo da odbijete udvaranje jedne šarmantne dame koja zna da vi niste spremni da napravite  značajne ustupke da biste bili zajedno a ipak pristaje da bude sa vama.Vaš šarm je u vašoj odlučnosti ali ne kada je ljubav u pitanju nego kada se radi o vašoj karijeri. Prema Vagi, Lavu i Blizancima, Biku budite prilagodljiviji.

Horoskop za vaš znak


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

1.12.2020.

Tranzit Venere preko Škorpije vam daje šansu da se dokažete u poslu koji zahteva dobru organizaciju rada ali i sposobnost snalaženja kada se radi o nekom prilično kompleksnom problemu. Verujete da će vam jedan Jarac veoma brzo vratiti novac ili da će vam prirediti neko iznenađenje

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona-Postajete spremniji da napravite neku vrstu ustupka kada se radi o Blizancima.Jedan Strelac intenzivno misli na vas i trudi se da vam učini uslugu svake vrste samo da biste vi prešli preko nečega što je bio povod za raspravu između vas dvoje.

On- Nemate razloga da budete zabrinuti ako ste u vezi sa osobom koja je maksimalno posvećena poslu. Dobijate poziv da se sretnete makar na kratko sa osobom sa kojim možete da u perspektivi ostvarite dobru vezu.

Horoskop za vaš znak


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

1.12.2020.

Ide vam od ruke posao u kome možete  da dominirate na intelektualnom nivou. Trebalo bi da se posvetite poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i najverovatnije se radi o poslu koi može da donese dobru perspektivu.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Ne želite da se raspravljate ali nemate baš čelične živce kada se radi o vezi u okviru koje biste morali biti mnogo praktičniji i manje sujetni. Ne dozvoljavate nikome da vam se meša u vaš odnos sa Jarcem jer vi najbolje znat šta prema njemu osećate.

On-Dobijate priliku da se pokažete plemeniti prema jednoj Lavici koja vas je oduvek izuzetno privlačila. Nemojte preterano zahtevati pažnju od nekog ko nije nikada bio prema vama naročito uviđavan. Ako vam se dopadaju Blizanci, moguća je komplikovana veza.


VAGA (23.9.- 23.10.)

1.12.2020.

Ovo je za vas interesantan dan pun raznih susreta i razgovora sa onim akoji vam mogu pomoći da nađete posao u inostranstvu. Trebalo bi da se mnogo više posvetite svom stručnom usaršavanju jer će vam uskoro biti potrebno znanje stranih jezika.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Pokušavate da prihvatite partnerove mane iako ste svesni da vam to neće lako poći za rukom. Moguće da ćete,ako ste slobodni,uzpoznati Strelca ili Ovna  da će vam se dopasti na prvi pogled.

On-Tolerišete mnogo toga što inače ranije niste I možete dobiti priliku da se pokažete u najboljem izdanju Nekoj dami je stalo da sa vama bude u dobirm odnosima čak iako je svesna da vi niste spremni da preko mnogo toga pređete.

Horoskop za vaš znak


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

1.12.2020.

Imate velike planove ali ste mnogo realniji nego inače i pokušavate da budete skoncentrisani na posao koji bi potencijalno mogao da vam donese dobre prihode. Odnosi sa strancima su prilično komplikovani ali vi trenutno ne možete da po tom pitanju ništa promenite.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Trudite se da partnera razumete i da mu date na  znanje da može da na vas računa. Pokušavate da se dogovorite sa nekom šarmantnom osobo oko zajedničkih izlazaka ali vi u stvari postavljate prilično teške uslove koje druga strana teško da može da ispuni.

On-Nemate mnogo strpljenja za jednog Srelca koji je previše  zahtevan i očekuje da mu po mnogim pitanjima popuštate. Verujete da ste na pravom putu kako da rešite jednu dilemu koju imate u vezi sa jednom Vagom.

Horoskop za vaš znak


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

1.12.2020.

Vaši planovi će morati da se promene zbog nekih okolnosti koje vam trenutno ne idu naruku ali niste pesimista. Možete planirati put ali nemojte biti razočarani ako ga neko odloži. Finansijska situacija nije sjajna ali vi se ne predajete.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona-Svesni ste svog šarma i kome se sve dopadate ali ne činite ništa da biste uspeli da osvojite simpatije neke veoma svojeglave osobe koja nije uvek bila iskrena prema vama. Tolerišete mnogo toga što bi malo ko učinio. Dobro se slažete sa Lavom.

On- Trudite se da nađete najbolji način kako da uverite jednu Ribu u svoja osećanja. Moguće da je čula o vama nešto što nije istina ali vi nemate nameru da je razuveravate, neko će to već učiniti.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

1.12.2020.

Pokušavate da nađete posao u medijima ili u nekoj marketinškoj kući i to će vam verovatno poći za rukom. Imate sjajne ideje o kojima ne pričate čak ni najbližima jer strepite da bi mogli da vas odgovore od pokušaja da ih realizujete.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Imate dobre namere prema nekome ali to ne pokazujete. Iz nekih razloga o svojim osećanjima ne pričate iskreno jer niste sigurni kako ćete biti prihvaćeni s one drge strane. Moguće poznanstvo sa Vodolijom.

On-Trudite se da osvojite poverenje jednog Jaraca koji je sklon predrasudama kada ste vi u pitanju. Moguće da ste ga nečim svojevremeno uvredili i da on o tome ne želi da otvoreno priča.

VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

1.12.2020.

Nekome je veoma stalo da vam pomognu i da vam daju na znanje da imate na koga da se oslonite. Na vaše osećanje sigurnosti niko ne može da utiče. Pokušavate da budete racionalni i verovatno ćete uspeti da ubedite Jarca da prihvati neku vašu ponudu koja se odnosi na zajednički posao sa strancima.

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Trebalo bi da budete daleko odgovorniji prema onima koji od vas očekuju neku vrstu poziva ili su vam predložili zajendički izlazak. Trudite se da održite harmoničan odos sa nekim ko vam je posebno drag, možda stalni partner ali ipak imate i nekog u rezervi.

On- Tranzit Venere  preko Škorpje donosi susret. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema onima koji sa vama pokušavaju da uspostave dobru komumnikaciju. Mnogima se dopadate ali vi kao da ne shvatate šta treba da radite, da se odlučite s kim ćete biti. Ako ste u stalnoj vezi ili brak, partner vam nešto prigovara.

Horoskop za vaš znak


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

1.12.2020.

Želite da se oprobate u poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode i dobru reputaciju. Nemojte se previše nervirati ako vam se nešto ne bude ispunilo bil oda je želja ili plan. Tražite način da uverite Jarca da ste u pravu

Dnevni ljubavni horoskop

1.12.2020.

Ona- Pokušavate da zainteresujete jednu Vodoliju za sebe ali ona je previše okuširana samo svojim željama i na va ne obraža mnogo pažnju. Moguć je susret sa nekom veoma atraktivnom osobom koja međutim više pažnje poklanja karijeri nego vama.

On– Ne možete računati samo na svoj šarm jer će vam biti potrebno mnogo više napora da biste uverili partnerku ili osobu koju želite da osvojite da može da na vas računa u svakom pogledu.

Horoskop za vaš znak

 

Facebooktwitterpinterest