Dnevni horoskop

 
 

 


 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Bićete iznenađeni poslovnom ponudom koju ćete dobiti od Vodolije Ako se radi o saradnji sa strancima budite oprezni, naročito ako se radi o poslu sa prekookeanskim zemljama. Postoji mogućnost sklapanja posla na kraćem putu. Nemojte se preterano obazirati na to šta svet priča.

27.11.2022.

Naglašen znak Jarca čini as spremnim da se uključite u posao koji bi mogao biti za vas veoma isplativ. Razgovarate sa uglednim osobama koje imaju o vama visoko mišljenje i žele da vas angažuju na neko novom projektu,

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Danas je moguća ljubmora i to s razlogom i to od strane osobe koju doživljavate kao prijatelja. Ako ste u vezi sa nekim vazdušnim ili vodenim  znakom, moguće da će biti uzajamna. Nekome je stalo da napravi razdor između vas i osobe koja vam je draga. 

27.11.2022.

Veoma ste odgovorni prema partneru jer ne želite da ga izneverite i verovatno pokušavate da mu date na znanje da može da računa na vas po mnogim pitanjima,uključujući i ifinansije,.

Ljubavni asteroid

28.11.2022.

Kiron iz vašeg znaka vas podseća na neke vaše greške iz prošlosti i rado biste to popravili ako ništa drugo počnite da o sebi drugačije razmišljate.

Horoskop za vaš znak


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Naglašeno polje karijere čini vas spremnim da popustite pred zahtevima jednog Raka, Vodolije ili Jarca.Dobro se snalazite u društvu osoba koje su spremne da se upuste u neke nove poslove u medijima.

Ljubavni horoskop

 

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Bolje ste raspoloženi nego prethodnih dana jer ste sigurni da ste na pravom putu kada se radi o donošenju odluka koje se tiču vašeg statusa na poslu. Imate mogućnost da obnovite jednu staru poslovnu vezu sa strancima,

27.11.2022.  

Pruža vam se prilika da dođee do nekog povećeg novca, da zaključite posao koji bi mogao biti za vas odskočna daska za dalju karijeru. Osoba starija od vas podržava vaše ambicije i podstiče vas da ne odustanete od svojih planova.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Saturn vas inhibira da iskreno pokažete šta prema kome osećate i trudite se da budete ipak fer prema svima i onim koji su prilično naporni kada se radi o međusobnoj komunikaciji. Dobijate vesti o nekadašnjo simpatiji.

27.11.2022.   

Ne verujete u mogućnost povoljnog razvoja situacije u ljubavi, naročito ako ste u vezi sa nekim vatrenim iili vazdušnim znakom a niste baš u najboljim odnosima. Vaša malodušnost je rezultat mnogobrojnih nesporazuma između vas i partnera u prošlosti.

Ljubavni asteroid

28.11.2022.

Juno donosi udvaranje osobe na vrhu, moguće vašeg pretpostavljenog.


 

RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Neko vam obećava da će vam pomoći da rešite problem, naročito ako se radi o saradnji sa novim klijentima. Imajte poverenja u tu osobu čak i ako nije uvek bio fer prema vama. Nešto vam duguje a to nešto nije baš tako malo. Moraćete da napravite kompromis i da pristanete za sada na nešto što vam  u potpunosti ne odgovara.

27.11.2022.   

Nemate razloga da se preterano nervirate ni zbog čega. Mesec prelazi preko Plutona i donosi nove šanse na poslovnom planu, mogućnost uvećanja prihoda. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Rakom ili nekom Škorpijom,

Dnevni ljubavni horoskop

28.11.2022.

Pokazujete dobru volju da se reše neke nesuglasice koje ste imali sa jednim Lavom. Možete dobiti priliku da razgovarate iskreno o svemu što vas opterećuje, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku.

27.11.2022.   

Danas baš i niste neko naročito društvo, naročito ne tokom dana tako da ako ste na početku veze, nemojte preterano ispitivati partnera o tome šta radi kada nije sa vama. Veče donosi mogućnost lepog provoda u prijatnom društvu.Ukoliko ste u braku, verovatno ćete vi biti na meti partnera zbog nečeg što ste obećali a niste ispunili.

Ljubavni asteroid

Asteroid Amici ( prijatelji) imaju veliku ulogu u vašem društvenom životu.

Horoskop za vaš znak


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Pod uticajem ste Marsa iz Blizanaca i Saturna iz Vodolije, Ne oklevajte kada se radi o nekom ko bi mogao da vam pomogne, zamolite ga za savet uslugu ili već zavisi šta vi od njega očekujete jer će vam izaći u susret.

27.11.2022.   

Planirate da proširite saradnju sa nekim zemljanim znakom ali o tome ne pričate nikome.Ne bi trebalo da se raspravljate sa Škorpijom ili Ribama jer vam nisu naklonjene i mogu vam napraviti probleme.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Volite društvo osoba sa kojima imate o čemu da pričate a kako ste popularni i šarmantni, nije vam teško da nađete sebi slične. Moguć je razgovor sa nekim koga manje više površno poznajete a ko ima o vama visoko mišljenje.

27.11.2022.  

Rasprava u domu, posebno ako ste mladi a roditelji ne odobravaju vaš izbor negativno se odražava na vaš ljubavni život ali i na profesionalni, bez obzira da li ste slobodni ili imate partnera.Vaša popularnost u društvu vam prija ali to nije dovoljno da bise se osećali srećnim.

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.

Uspevate da se dogovorite sa  Strelcem u vezi sa nečim što vam je izuzetno bitno jer je Karma u ovom znaku u petom polju ljubavi.

Horoskop za vaš znak


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Imate mnogo nezavršenog posla. Pokušavate da se dogovorite sa jednim vazdušnim znakom u vezi sa nečim što vam je trenutno prioritetno, posebno na finansijskom planu. Neko pokušava da vam pomogne da se odlučite za jednu od dve opcije.

27.11.2022.   

Moguće je da ćete biti iznenađeni poslovnom ponudom koju ćete dobiti od Raka ili Škorpije. Ako se radi o saradnji sa strancima budite oprezni, naročito ako se radi o poslu sa prekookeanskim zemljama. Postoji mogućnost sklapanja posla na kraćem putu. Nemojte se preterano obazirati na to šta svet priča.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Niste raspoloženi da bilo gde izalzite a verovatno ćete dobiti poziv da odete kod nekog ko je zainteresovan za vas i ko pravi neku vrstu prijema, sedeljke ili možda neku promociju. Budite iskreni ali i taktični kada pričate o svojim osećanjima.

27.11.2022. 

Prija vam društvo intimnih prijatelja sa kojima imate o čemu da pričate a za tako nešto će vam se ukazati prilika u večernjim satima kada se budete sreli sa nekim drugim Rakom, Bikom ili Lavom. Nemojte nikome poveravati svoje sumnje u vezi sa nečim što ste čuli na račun vaše simpatije. Neko će vaše reči preneti dalje a vi to ne želite  

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.   

Juno štiti vaše interese i vaš ugled, posebno u očima jedne Ribe.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Ne oklevajte ako treba da zapoćnete nov posao.Imate mnogo načina kako da popravite svoju poziciju u društvu.Potrebna vam je podrška jedne Škorpije, jednog Lava i moguće jednog Bika. Očekujee da vam se javi Jarac.

27.11.2022.  

Nemojte se preterano oduševljavati novom ponudom osim ako se radi o ranije ugovorenom poslu. Vaši pretpostavljeni  nisu sigurni da li žele da sa vama prošire saradnju. Dobijate priliku da pokažete svoje talente i da započnete posao koji bi vam se veoma isplatio

Dnevni ljubavni horoskop

28.11.2022.

Mnogi misle  da ste previše emotivno vezani za jednu Vodoliju i da vam ona ne uzvraća istom merom. Moguće da su u pravu ali vas to kao da mnogo ne zanima. Dobro znate šta je u vašem interesu, da sačuvate vezu do koje vam je stalo.

27.11.2022.   

Preokupirani ste razmišljanjima o osobi sa kojom ste nekada bili u vezi ali ne bi trebalo da tome poklanjate mnogo pažnje. Ona ima svoje viđenje vaše veze koje se razlikuje od vašeg.Stalni partner očekuje od vas da mu priredite neko prijatno iznenađenje.Dobijate poziv za susret sa Vodolijom

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.   

Lav je oduševljen vama ali i ljubomoran zbog naglašenog znaka Raka u koje pada njegovo 12.polje sumnjičavosti.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Očekujete poziv od Raka ili Vodolije iz neke privatne firme ali je pitanje da li če se to i dogoditi.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Jarcem koji bi mogao da posreduje između vas i budućih poslodavaca. Trebalo bi da se javite Lavu.

27.11.2022.   

Planirate rad sa većom grupom ljudi na predlog Raka, Bika ili Ovna koji će očekivati da im u svakom pogledu izađete u susret. Ako nameravate da započete samostalan projekat bićete više nego uspešni. Mogu vam se javiti jedan Rak ili Lav koji će želeti da se sa vama sretnu.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Ne bi trebalo da odustanete od svojih želja i planova samo zato što vam neko prenosi neproverene priče o osobi koja vam se dopada, trudite se da budete u dobrim odnosima sa Blizancima iako su oni prilično samovoljni i ne pristaju na sve vaše uslove i predloge.

27.11.2022.   

Jednom mesečno kada Mesec prelazi iz Jarca u Vodoliju što će se dogoditi u večernjim satima, prilično ste nestrpljivi, naročito ako ste rođeni početkom znaka. Oktobarske Škorpije mogu dobiti priliku da se upoznaju sa nekim ko je prisutan u javnosti. Jedan Bik bi mogao da vam se udvara na previše direktan način.

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.  

Imate zaštitu asteroida Viktorijakoji vas čini sigurnim u sebe.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Trudite se da fasciniratenejog s kim biste mogli lako da uspostavite dobru komunikaciju ako biste bili tolerantniji po nekim veoma bitnim pitanjima.Verujete da možete da se postavite autoritativno prema osobi koja je mnogo iskusnija od vas u nekim oblastima ali vi sebe ipak smatrate superironim.

27.11.2022.   

Jedan od boljih dana kada je u pitanju saradnja na novom projektu sa osobama sa nemačkog jezičkog područja.Ipak, još uvek zadržavate neke sumnje u pogledu mogućnosti da će sve biti o.k. Pribojavate se susreta sa novim saradnicima, naročito ako imaju više iskustva od vas u poslu koji treba da počnete da radite.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Zainteresovani ste za osobu koja je spremna da mnogo toga učini za vas.Trudite se da budete fer prema onima koji su prema vama korektni ali u stvari ne pokazujete dovoljno interesovanja ni za koga, bar ne u onoj meri u kojoj se to od vas očekuje. Mnogi misle da imate tajnu vezu.

27.11.2022.   

Pokušajete da se ne nervirate zbog nekih manjih trazavica između vas i osobe koja vam je draga. Moguće da se neko meša u vašu vezu iako daje neke komentare iz najboljih namera.Ako vam se udvaraju Ribe ili Devica a niste sigurni u svoja osećanja, nemojte biti previše iskreni u pogledu svojih sumnji kada je ta veza u pitanju..

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.  

Pod dobrim ste uticajem asteroida Palade koji vas čini principijelnim.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Poklanjate mnogo pažnje  i vremena na one koji bi mogli da i sami nešto nauče o poslu.,ž naročito ako se radi o timsko radu. Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji.

27.11.2022.   

Neko vam obećava da će se zauzeti za vas i da će vam pomoći da rešite problem, naročito ako se radi o saradnji sa strancima. Imajte poverenja u tu osobu čak i ako nije uvek bio fer prema vama. Nešto vam duguje a to nešto nije baš tako malo. Moraćete da napravite kompromis i da pristanete za sada na nešto što vam  u potpunosti ne odgovara.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Isuviše ste okuprani poslom da biste uspeli da organizujete svoj život tako da vam ostane dovoljno vremena za privata život. Očekujete da vam se javi jedna Devica koja vam je obećala zajednički posao koji bi trebalo da bude izuzeto dobro plaćen.

27.11.2022.   

Dobijate poziv da se vidite sa nekim ko često putuje u inostranstvo i verovatno ćete prihvatiti poziv. Možete sresti nekoga ko je kod vas uvek izazivao sentimentalnost i prema kome ste veoma bolećivi. Ako se radi o Raku ili Devici, moguće je da ako ste slobodni, krenete u akciju.

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.   

Ceres podstiče vašu želju da nekome ugodite i izađete u susret.

Horoskop za vaš znak


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Dobićete ponudu od Raka, Ovna ili Blizanaca da se  sretnete i razgovarate o novim poslovnim mogućnostima. Vaše raspoloženje je u manjem padu, nervozni ste i pored mnogih kojima ste dragi i koji vas ubeđuju da će sve biti u redu. Očekujete da situacija počne da se odvija u vašu korist, moguće uz pomoć Vage.

27.11.2022.   

Danas lako može da vas svako izbaci iz takta jer vas iritira tranzit Meseca,ne podnosite agresivnost i netolerantnost vaših kolega.Pokušavate da se izborite na najbolji način za nešto do čega vam je stalo. Verujete u mogućnost povoljnog obrta situacije ako budete dovoljno taktični i spremni na ustupke.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Pokazujete interesovanje za nekoga o kome duže vreme mislite ili da će vam na prvom mestu biti ljubav a ne karijera. Ipak, ako ste zbog nečega ljuti na sebe jer niste postupili kako je trebalo, neraspoloženje se može preneti i na ljubavni plan.

27.11.2022.   

Niste naročito raspoleženi za viđanje ni sa kim i ako ste u braku ili dužoj vezi, bolje organizujete svoje vreme sa prijateljima nego da dolazite u konflikt sa partnerom. Ako ste slobodni, a dobijete poziv za izlazak na neko javno mesto, idite, može vam biti prijatnije nego što pretpostavljate.

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.   

Dopada vam se osoba sa posla jer je Juno u drugoj kući.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Dnevni horoskop

28.11.2022.

Ne odgovara vam tranzit Meseca i Saturna preko 12.polja i to vas čini nezadovoljnim i nespokojnim. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radtie a vi verovatno čekate neku treću priliku.

27.11.2022.   

Mesec planeta javnosti u Jarcu  može doneti neke naizgled nedovoljno zanimljive poslove ili možete smatrati da se kolega nije držao dogovora. Verujete da možete da  nagovorite nekog koga izuzetno cenita da treba da vam pomogne u poslu kojim se bavite, naročito ako to ima veze sa sportom ili javnošću.

Ljubavni horoskop

28.11.2022.

Dobijate mogućnost o kojoj ste sanjali, bar kada je u pitanju osoba sa posla ili neko ko je vaše struke, poznajete se iz viđenja. Pošto je Venera, planeta ljubavi  ušla  u Strelca postoji mogućnost da uradite nešto što je protivno vašim interesima i da budete previše plahoviti.

27.11.2022.   

Uz malo taktičnosti današnji dan bi mogao biti dobar ili bar podnošljiv jer će partner pokazati ako ne nežnost i strast onda bar lojalnost. Moguće da mislite na neku drugu osobu koja vam se od nedavno udvara. Ako se radi o Ovnu ili Jarcu, moguće da su pravi izbor za vas. Za vas se interesuje i jedan Rak.

Ljubavni asteroidi

28.11.2022.   

Odgovara vam pozicija asteroida Viktorija iz polja ljubavi.