Dnevni horoskop

Facebooktwitterpinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)

Dnevni horoskop

9.3.2021.

Tranzit Meseca donosi nove poslovne šanse i susrete sa osobama sa kojim možet da imate uzetno uspešnu saradnju. Ne  bi trebalo da budete previše zahtevni u saradnji sa jednim Rakom ili nekom Škorpijom.Pokušavate da sredite svoje finansije, dodatnim poslom

8.3.2021.

Pokušavate da vrlo racionalno rešavate probleme i to vam polazi za rukom. Imate jasno zacrtan cilj i već ste na pola puta do cilja.Moguć je razgovor sa Vodolijom u vezi  sa zajedničkim poslom koji biste vi nadgledali.

Dnevni  ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Ne bi trebalo da odustanete od veze sa osobom koja vam je izuzetno draga samo zato što ste čuli o njoj nešto što vam ne odgovara ali je pitanje.Očekujete da vam se javi jedna Vodolija ili neki Bik sa kojim  možete imati solidnu vezu.

On-  Iako ste uvereni da bi trebalo da budete energičniji ili odlučniji, bolje promenite taktiku kada se radi o osobi koja je više puta dala na znanje da joj se dopadate ali se ipak ponaša prilično čudno ili previše autoritativno.

8.3.2021.

Ona-Prilično ste uzdržani jer se situacija u porodici ili u odnosima sa partnerom nije najidealnija.Želite da date na znanje partneru da bi trebalo da bude pažljiviji prema vama i da to s pravom očekujete.

On– Konkretnim gestom dajete na znanje osobi koja vam je draga da vam je stalo do nje i da ćete biti spremni da joj izađete u susret kada se radi o nekom zajedničkom dogovoru. Moguć je susret negde na javnom mestu sa simpatijom.

Horoskop za vaš znak


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni horoskop

9.3.2021.

Odnosi sa strancima su za vas izuzetno značajni i trebalo bi da budete mnogo otvoreniji za svaku vrstu saradnje. Nekome je stalo da vas uveri da    bi trebalo da iamte u njega poverenje, posebno ako se radi o osobi koja ima više iskusta od vas u poslu koji želite da započnete.

8.3.2021.

Nov posao ne znači da treba da odustanete od projekta na kome već radite nego da samo bolje organizujete vreme i da se posvetite onome što bi moglo za vas b iti od prioritetnog značaja. Povoljna vest iz inostranstva.

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Želite da uspostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga i sa kojom ste uspevali da ostvarite dobru vezu mada je ona trajala kratko. Nemojte dopustiti da vas previše provocira neko s kim ne uspevate da nađete dodirne teme, ona samo priča o sebi.

On- Ako vam se dopadaju Jarac ili Škorpija, ne oklevajte nego ih pozovite. Imate mnogo načina kako da uapočnte vezu koja bi vam po mnogo čemu ogovarala, samo je potrebno da se malo više potrudite.

8.3.2021.

Ona- Veoma ste principijelni i ne želite da popustite kada se radi o nečemu što je već bila tema za ozbiljan razgovor između vas i partnera.Iako vam je nešto prigovorio vi se ne obaziret na to jer imate svoj stav.

On-Dobro se slažete sa osobom koja je inventivna, vredna i spremna da zajedno sa vama započne posao koji bi mogao biti ne samo isplativ nego bi vama doneti neku vrstu satisfkacije, moguće i popularnost u društvu.

Horoskop za vaš znak

blizanci

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

9.3.2021.

Mars u vašem znaku u dobrom aspektu sa Mesecom i Plutonom podstiče vašu ambiciju i donosi vam popularnost. Imate način kako da rešite dilemu koja se odnosi na vaš odnos sa jednim Jarcem. Bik i Vodolija vam daju na znanje da su ponosni na vas.

8.3.2021.

Trebalo bi da se posvetite poslu koji bi mogao da vam donese dugoročnu saradnju sa strancima. Neko je spreman da sa vama stupi u neku vrstu pregovora i da vam da priliku da pokažete šta sve umete.Potrebno vam je znanje stranih jezika za nov posao.

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Ne možete lako da se odlučite kako da se postavite prema osobi koja stavlja svoju karijeru na prvo mesto i uvek ima neko opravdanje za to ili nalazi način da vas uveri da niste u pravu ako je iz bilo kog razloga kritikujete.

On- Venera u Vodoliji donosi mogućnost nalaženja paralelne veze ili flerta preko online sa osobom koja nema mnogo sa vama dodirnih tačaka. Pokušajte da budete racionalniji kada razgovarate o novcu ili o nekoj drugoj vrsti zajedničkih interesa.

8.3.2021.

Ona-Ne bi trebalo da se previše oslanjate na dogovor sa jednim Bikom ako niste sigurni da ima dobre namere prema vama. Osećate se prilično uvređenim jer stalni partner nije ispunio obećanje niti vam je dao bilo kakvo objašnjenje u vezi sa tim,

On- Sa Vodolijom možete imati prilično komplikovan odnos ako ne budete popustljivi. Tražite nove načine kako da vaša veze bude mnogo sadržajnija jer uglavnom oboje pričate o poslu. Moguće da vam se dopada jedna sportistkinja.

Horoskop za vaš znak


RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni horoskop

9.3.2021.

Dvoumite se između dva podjednako zahtevna posla i moguće da ćete se odlučiti za onaj koji bi mogao da vam donse veću materijalnu sigurnost čak iako možda neće biti tako dobro plaćen kao drugi koji zahteva od vas da na neki način rizikujete, bilo finansijski ili da posvetite svoje vreme i tom poslu.

8.3.2021.

 Ono što ste dugo odlagali da uradite sada vam je prioritetno.Dobijate mnogo prilika za propirenje saradnje ali vi niste dovoljno otvoreni za nove kolege koji bi mogli da vam budu od velike koristi. Pokušavate da se privikenete na nešto što vam u stvari ne odgovara.

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Moguć je susret sa nekim koga dugo niste videli i verovato ćete se obradovati, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Ako ste u stalnoj vezi, truditete se da nečim obradujete partnera.

On-Ne bi trebalo da se previše nervirate ako jedna Vaga ili neki Bik ne budu prema vama predusretljivi. Imate mnogo načina kako da osvojite naklonost osobe koja je prilično uzdržana ili nema mnogo vremena za vas.

8.3.2021.

Ona- Možete dobiti priliku da razgovarate sa nekim drugim Rakom ili Škorpijom o nastavku veze naročito ako se radilo o romansi koju ne možete da zaboravite. Dobijate vesti od osobe koja vam je više puta dala na znanje da vas simpatiše.

On- Moguć je susret na nekokm neočekivanom mestu sa nekim ko vam je izuzetno drag.Ako ste slobodni, moći ćete da se lako adaptirate na nove uslove pod kojia bi mogla da funkcioniše vaša veza.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Dnevni  horoskop

9.3.2021.

Neko vam dajete savete koje ne uvažavate jer smatrate da vas ne poznaje ili ne shvata šta vi u stvari želite.Pokušaćete da se priviknete na nove uslove rada koji vam ne odgovaraju. Neko često misli na vas i želi da vas ponovo ima u svojoj ekipi saradnika.

8.3.2021.

Sunce u Ribama pruža vam mogućnost da razradite neke svoje ideje na način na koji vama to najviše odgovara. Ako ste rođeni početkom znaka, računate na podršku Blizanaca ili Device, možda i nekog Ovna.Nađite vremena za one koij su vam simpatični.

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Nečim ste preopterećeni,naročito ako je predmet vaših želja Jarac kome ne uspevate da nametnete svoj stil.  Izbegnite koketovanje sa osobom koja vam nije naklonjena u poslednje vreme a vi ne znate zašto, naročito ako ste se nekada viđali.

On-Budite spremni na neki kompromis. Tražite način kako da ponovo stupite u kontakt sa Ovnom da to izgleda spontano.Pokuavate da na fini način date na znanje nekom koga dobro poznajete da bi trebalo da vam pruži još jednu šansu kada je u pitanju nastavak veze.

8.3.2021.

Ona- Imate jasnu perdstavu o onome što želite i kako da do toga dođete. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je posebno drag i sa kim možete da podelite ideje u vezi sa nečim što vam je posebno bitno, moguće da se radi o zajedničkom poslu sa strancima.

On- Trudite se da privučete pažnju jednog Ovna koji vam se izuzetno dopada ali moguće da danas neće imati dovoljno vremena za vas. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o vezi sa izuzetno temperamentnom i impulsivnom odnosom.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Dnevni horoskop

9.3.2021.

Verujte da ćete uspeti da ono što radite privedete kraju. Vaša najveća ambicija je da realizujte svoje ambicije u vezi sa inostranstvom. Moguć je susret sa osobom koju izuzetno cenitei  sa kojom možete da ostvarite sjajan odnos.

8.3.2021.

Dosledni ste sebi i ne odustajete od nekih svojih principa ali ipak, napravićete izuzetak ako vam se javi osoba na koju niste računali i verovatno će od vas zatražiti uslugu koju ćete moći da joj ispunite. Moguć razgovor sa Jarcem o nečemu što nema mnogo realnog osnova da se ostvari.

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Dobijate priliku da u nekom društvu upoznate osobu koja će vas fascinirati i sa kojom ćte lako ostvariti dobru komunikciju. Pokušavate da se pomirite sa Strelcem ili Jarcem koji su vam izuzetno odani.

On-Ne bi trebalo da se previše angažujete oko jednog vazdušnog znaka koji nije pokazivao dovoljno poštovanja pema vama. Ako se radi o  vezi sa umetnicom, verovatno ste ponosni na njen uspeh.

8.3.2021.

Ona- Korektni ste i vašem partneru imponuje vaš ponašanje i stav koji imate kada se radi o nekim zajedničkim poslovima ili obavezama koje ste preuzeli na sebe.Trudite se da mu u svemu pomognete. Ako ste slobodni, verovatno ćete naći način kako da se sretnete sa nekim koga površno poznajete.

On- Možete biti neprijatno iznenađeni onim što možete čuti na svoj račun Povoljan dan za one koji žele da se sretnu sa nekim ko dolazi iz inostranstva ili koji nameravaju da negde putuju,posebno sa Jarem ili sa osobama koje žive u zapadnoevropskim zemljama.

 

VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop

9.3.2021.

Dobijate vesti koje vas mogu pomalo uznemiriti. Imaćete priliku da se dogovorite oko svega što je bila tema između vas i jedne Škorpije. Nemate način da lako rešite finansijske probleme ako ne budete tolerantni.

8.3.2021.

Očekujete da vam se javi osoba sa kojom inače imate dugogodišnje dobre odnose, moguće da se radi o nekom Strelcu ili Ovnu. Trudite se da budete spremni za neku novu poslovnu ponuu koja bi mogla da vam donese dobre prihode ili da vam omogući bolju saradnju sa strancima

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Ne odgovara vam pozicija Venere u Ribama zbog čega možete biti ljubomorni u na osobu koja vas u stvari prilično  nervira ili vas provocira. Trebalo bi da se angažujete više oko jednog Jarca.

On-Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako jedan Strelac ne bude imao dovoljno vremena za vas. Škorpija i Devica vas izuzetno cene i daće vam to na znanje na način koji će vam i te kako prijati.

8.3.2021.

Ona –Budite spremni na neke ustupke, posebno prema Vodoliji, Strelcu, nekom  Raku ili prema nekom ko je često posvećen više obavezama nego vama. Osećate veliku privrženost prema onima koji vam na dobro vraćaju dobrim, ma ko to bio, ali moguće je da se radi o familiji vašeg partnera. Bilo bi dobro da sa svojima budete u dobrim odnosima.

On-Ne uspevate da kanališete svoja osećanja, posebno prema Jarcu, Vodoliji ili Biku.Trudite se da izađete na kraj sa Vodolijom koja vas u stvari razume tako da bi bilo bolje da joj se prepustite nego da joj se stalno suprotstavlajte. Ako se radi o nedavnoj vezi ili poznanstvu do koga je došlo na javnom mestu, na putu ste ka uspešnoj vezi.

 


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni horoskop

9.3.2021.

Možete obnoviti vezu sa osobom koja vas je svojevremeno podržavala kada se radi o vašim ambicijama u vezi sa privatnim poslom. Moguć je susret sa jednim Rakom ili Vodolijom koje će vam dati korisne savet u vezi sa onim što želite da započnete.

8.3.2021.

Ne bi trebalo da dopustite nikom da se meša u vaše odnose sa onima koji su vam naklonjeni i koji pokušavaju da vam učine mnogo toga, za vaše dobro. Vi kao da niste svesni toga ili u priličnoj meri se ponašate neodgovorno i ne pokazujete zahvalnost prema onima koji žele da vam pomognu

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Ne koristite   svoje iskustvo, jer ste previše uzdržani i prilično nervozni u društvu osobe koja vam se dopada. Čak možete na nju ostaviti pogrešan utisak. Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera.

 On-Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni. Dopadju vam se Lav, Ribe i neki  Bik.Trudite se da fascinirate jednu Ribu ili nekog Bika kojio vam se dopadaju.

8.3.2021.

Ona-Dobro se slažete sa prijatnim, interesantnim osobama koje  često putuju ili nemaju dovoljno vremena za vas jer grade karijeru. Ako i danas to bude slučaj, imajte strpljenja, nemojte se nervirati, posebno ako ste mladi. Nađite bar malo snage da prevazićete sumnje da bi situacija mogla biti nepovoljna po vas, čak i ako vam se dopada osoba koja nije slobodna.

On- Imate dovoljno strpljenja  za partnerku koja je prilično samovoljna ili se prikazuje u nekom svetlu koji vama ne odgovara. Možda misli da treba da vas fascinira na način koji je vama pomalo čudan, možda čak i komičan

Horoskop za vaš znak


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

9.3.2021.

Trudite se da nađete najbolji način kako da regulišete svoje odnose sa Vodolijiom.Možete se lako uklopiti u timski rad ili ćete biti pozvani na neki poveći skup na kome ćete se lepo provesti. Imate način da se sretnete sa jednim Bikom i razgovarate o novom poslu.

8.3.2021.

Aktivni ste i preduzimljivi, spremni da se uklopite u potrebe drugih samo ako vam daju jasne dokaze da su u pravu. Nemate mnogo nerava da se bavite problemima razmaženih osoba koje nisu spremne da se bore za svoje mesto pod suncem

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Nemate razloga da budete zabrinuti ako se radi o veze sas osobom koja je izuzetno društvena i koja uspeva da sa vama ostvari dobu komunikaciju. Od vašeg sava mnogo toga zavisi, naročito ako ste od nedavno u novoj vezi.

On- Moguć je razgovor o nečemu što se tiče zajedničkog puta ili nečega što bi trebalo da i vama i partnerki značajno poboljša finansijsko stanje. Ako ste slobodni, moguća je veza sa jednim Rakom.

8.3.2021.

Ona- Prijatan dan za one koji žele da se sretnu sa nekim u nekom lepom ambijentu. Trebalo bi da i vi uradite nešto da bi se to i dogodilo. Iznenada može vam se udvarati, negde na nekom skupu i jedan Rak ili osoba poznata u javnosti. Osećate se sposobnim da prevaziđete jednu vrlo delikatnu situaciju.

On– Dočekali ste da vam se javi osoba na  koju često mislite ali je pitanje da li ćete moći da je fascinirate na način na koji ste to ranije činili.Trebalo bi da budete mnogo preduzimljiviji kada se radi o stalnoj partnerki koja očekuje da je pozovete na izlazak.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

9.3.2021.

Vaša energičnog nekom smeta. Ne dozvolja vam da uradite ništa na način na koji biste vi želeli ali vi se zbog toga mnogo ne nervirate. Pokušavate da ubedite Devicu da prihvati neke vaše savete. Moguć susret sa jednim Lavom na važnom radnom sastanku.

8.3.2021.

Mars u Blizancima može doneti predstavnicima vašeg znaka velike probleme ako nemate dobro razrađen posao jer je Merkur, vladalac polja svakodnevnih aktivnosti i inonstrastva u Vodoliji, zbog čega ste naivni i nedovoljno organizovani. Dobićete nekoliko prilika da se upoznate sa onima koji dolaze iz inostranstva i koji bi mogli biti vaši potencijalni saradnici.

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona-Trudite se da budete u dobrim odnosima sa osobama koje vas čine spremnim da se maksimalno angažujete oko nečega što bi moglo da vas učini srećnim, posebno ako ste u poslu orijentisani ka osobi koja vam se dopada.

On- Nemate način kako da se izvinite ako niste zaista spremni da napravite značajnu promenu u svom ponašanju. Moguć je susret sa jednim Bikom koji je više puta davao na znanje da mu se dopadate.

8.3.2021.

Ona-Neko jedva čeka da se sretne sa vama, moguće Blizanci, Vodolija ali ako vam se dopada Lav morate da napravite taktiku kako da doprete do njega. On je nestrpljiv ali to ne pokazuje a vi ne možete da ne pokažete svoje nezadovoljstvo što se situacija ne odvija u željnom pravcu.

On– Imate mnogo načina da osvojite osobu koja vam se dopada ali morte biti iskreni što je teško sa Merkurom u vašem znaku. Uglavnom mislite na svoje želje, ,nogo manje na želje vaše partnerke.

VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

9.3.2021.

Krajem dana Mese ulazi u vaš znak ali tek pred ponoć što vas čini prilično nervoznim. Mnogo toga se ne odvija kako ste zamislili i želeli. Trebalo bi da nađete način da se dogovorite sa nekim vodenim znakom ok obitnih pitanja.

8.3.2021.

Finansijska situacija vam je u prvom planu i  bićete verovatno spremni da se prilagodite nekim novim okolnostima na poslu koje mogu biti i prilično stimulative, posebno ako radite sa zemljanim znacima. Imajte poverenja u Bika ili Ovna.Dobijate priliku da se sretnete sa osobom koja ima više iskustva od vas i koja će biti spremna da vas podrži u vašim ambicijama.

Dnevni ljubavni horoskop

8.3.2021.

Ona- Mesec u Vodoliji  kada možete dobiti priliku da razgovarate iskreno o onome što vas u priličnoj meri opterećuje, moguće da se radi o nekom traču. Dobijate vest o bivšoj simpatiji.         

On- Razrađujete taktiku kako da se postavite prema osobi koja vas je nečim uvredila ili vam je dala na znanje da bi trebalo da budete  mnogo iskreniji jedno prema drugom. Dobro se slažete sa jednom Vagom.

 

Horoskop za vaš znak


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

9.3.2021.

Veoma ste kreativni i dajete na znanje da vam je stalo do mišljenja jednog Bika ili neke Vage. Tražite način kako da se istaknte u umetnosti. Moguć je susret sa osobom koja će vam pomoći da se afirmišete u javnosti.

8.3.2021.

Naporan ali povoljan dan za ambiciozne predstavnike vašeg znaka koji očekuju da im se javi neko na koga dugo već misle i sa kim planiraju zajedničku saradnju. Preopterećeni ste obavezama i pokušavate da se postavite kako treba u situaciji u kojoj treba da pokažete sposobnost za timski rad.

Dnevni ljubavni horoskop

9.3.2021.

Ona- Naglašena vatrena komponenta sa asteroidom Actor u vašem znaku, Crnim Mesecom Lilitom,Marsom i Mesecom, dajete svima na znanje da ne mogu da se sa vama poigravaju. Toliko ste uporni da uverite partnera da treba da prihvati vaše savete da na kraju on popušta.

On– Znate dobro kako treba da se postavite prema Škorpiji koja je veoma uporna da vas osvoji na način koji vama ide ne narve jer je prilično nametljiva ali na kraju ste ipak spremni da napravite neki ustupak. Moguć susret sa Jarcem.

Horoskop za vaš znak

 

Facebooktwitterpinterest