Dnevni horoskop

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Imate sve razloge da budete raspoloženi jer Venera kreće direktnim hodom i donosi i zadovoljstvo, novac i moguče veoma prijatne susrete sa osobama o kojima često razmišljte ili ih dugo niste videli.Jedna Vaga računa na vašu pomoć, moguće finansijske prirode.

3.9.2023.

Nemojte se previše nervirati ako vam se jedan Jarac ili neka Škorpija budu suprotstavljali. Dobro se osećate u društvu osobe koja vam pomaže da nastavite s poslom do koga vam je izuzetno stalo. Dobro se slažete sa vatranim znacima,


bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Mesec i Venera vas maksmalno motivišu da nastavite da se bavite nekim samostalnim poslom ili planiret početak nekog novog projekta koji vas u poslednje vreme opseda. Dobro se slažete sa kreativnim osobama otvorenim za svaku vrstu razgovora iako je Merkur u retrogradnom hodu

3.9.2023.

Tranzit Meseca  donosi mogućnost da proširite poslove sa osobama sa kojima imate mnogo toga značajnog. Trebalo bi da budete u toku događaja i da se prilagodite okolnostima koje vam mogu doneti neke povoljnosti  na poslovnom planu.

 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Mesec u vašem 12.polju tajni i Venera u polju komuikacije donosi vam mogućnost da razgovarate o nečemu što je veoma bitno za vas.Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema onima koji žele da sa vama rade ali vama ne odgovaraju svi uslovi koji su vam predloženi.

3.9.2023.

Očekujete poziv od osobe koja vam je obećala da će vam se javiti. Pokušavate da uverite Ribe da bi trebalo da da imaju više poverenja u vas. Imate način da fascinirate osobu koja se bavi umetnošću.


RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Trebalo bi da budete spremni da se prilagodite  uslovima na poslu. Venera u polju posla i verovatno ćete nači način da iskoristite dobre prilike.Moguć je susret sa  osobom koja vam omogućava da nađete adekvatan posao i da ostvarite dobre odnose sa saradnicima.

3.9.2023.

Ostajete dosledni svojim principima i želećete da se aktivno uključite u neke nove poslove. Ako vam se javi jedna Vodolija bićete prilično zbunjeni. Nećete biti sigurni da li da prihvatite neku novu ponudu. Želit da držite konce u svojim rukama.


LAV (22.7.-22.8.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Venera kreće direktnim hodom i omogučava vam da se dobro organizujete kada su novi poslovi u pitanju. Trebalo bi da budete mnogo pristupačniji za one koji pokušavaju da sa vama stupe u kontakt, posebno sa jednim Bikom ili nekim Rakom

3.9.2023.

Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite problem sa jednim Ovnom koji vam nije uvek bio naklonjen a moguće ni naklonjen. Imate način da se uključite u posao koji vam može doneti ličnu satisfakciju. Moguć je sukob sa osobom koja je oduvek imala želju da ima moć nad vama.


DEVICA  23..- 23.9.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Venera kreće direktnim hodom preko znaka Lava a Merkur, vladalac vašeg znaka još uvek je u retrogradnom hodu. Pokušajte da se prilagodite na uslove koje vam postavlja jedan Lav ili neka Škorpija sa kojima često imate ozbiljne diskusije ali ipak postoji uzajamno poštovanje.

3.9.2023.

Tragate za nekim novim rešenjima kada je u pitanju zarada i želite nov posao koji bi mogao da vam donese nove poslove. Imate razlog da se obradujete ponudi koju ćete dobiti. Ostajete dosledni svojim principima kada je u pitanju visina zarade.

 


VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Slab Marsa i jaka Venera vas čine sigurnim u sebe i spremnim na kompromise. Trudite se da fascinirate nekog na koga dugo mislite i povremeno tu osobu viđate.Moguć je ozbiljan razgovor o novom poslu sa nekim ko nije do sada imao prilike da sa vama radi.

3.9.2023.

Imate mnogo načina kako da realizujete svoje planove i uspećete da se snađete u poslu koji je zahtevana ali vama to nije problem. Dobijate priliku da se istaknete u okviru intelektualnih delatnosti a vama to ide od ruke.Moguće proširenje saradnje sa inventivnom osobom.


 skorpijaŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Smatrate da ste nekog nadmudrili ali ta osoba u stvari nema nameru da se sa vama raspravlja. Rekla je šta misli i to je ono što je njoj bitno. Vi ćete nači neki način da nastavite tu saradnju čak iako nije to ono što biste želeli ali ipak vidite u tome šansu za zaradu.

3.9.2023.

Trudite se da poboljšate situaciju na posu i nećete dozvoliti da vam bilo ko staje na put ili da vam remeti vaše planove. Pokušavate da se uključite u neke nove načine poslovanja koji bi mogao da vam donese bolju zaradu.Moguć je susret sa jednim Rakom koji vas u mnogo čemu podržava.


strelacSTRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Venera u Lavu vam pomaže da nađete način kako da dođete do zarade o kojoj maštate i verovatno će vam u tome pomoći neki drugi Strelac. Trebalo bi da se bavite nekretninama, osiguranjem ili građevinom, trenutno su dobri uslovi za to.

3.9.2023.

Verujete u podršku jednog Lava i neke Vodolije i bićete spremni da se uklkjučite sa njima u obiman projekat. Ako radite sa strancima, nemate previše načina kako da regulišete neka plaćanja ili ćete se potruditi da to učinite ipak na najjednostavniji način.


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Mesec iz Bika i Venera iz Lava obrazuju dinamičan aspekt koji se odražava pozitivno na vas i vi ćete nači način da neke svoje planove ostvarite ma šta to zatevalo od vas, moguće neki dodatni napor ili neke vanredne izdatke. 

2.9.2023.

Vaša mašta je toliko jaka da niste načisto da li treba da se posvetite nekom novom poslu koji vas u velioj meri zaokuplja ili da se bavite onim čime ste se i do sada bavili iako vam je u velikoj meri to dosadolo. Pokušavate da obnovite saradnju sa jednom Devicom.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Trebalo bi da se uključite u nove poslove i da prihatite poziv od jednog vazdušnog znaa koji vam je više puta davao na znanje da ima o vama lepo mišljeje i da bi voleo da radite zajedno. Ako se radi o Ovnu ili Vagi na pravom ste putu da doživite uspeh.

3.9.2023.

Imate mogućnost da se dogovorite sa jednim Lavom oko nečega što vam je trenutno bitno a što vam je on predložio kao potencijalni izvor dobre zarade. Možda bi trebalo da budete mnogo odlučniji kod donošenja odluka koja se tiču finansija.


ribeRIBE ( 20.2.-19.3.)

Dnevni horoskop

4.9.2023.

Trudite se da budete efikasni ali vas mnogo toga ometa i vi ćete naći način da rešite probleme na način kako jedno umete, možda ćete ih ignorisati ili prepustiti drugima da se time bave. Nemojte se previše nervirati ako vas neko bude provocirao.

3.9.2023.

Naglašen znak Bika a vas čini spremnim da se uključite u poslove o kojima duže vreme razmišljate ali želite da još neke detalje onoga što ste planirali analizirate. Mnogi misle da nepotrebno odugovlačite sa donošenjem važnih odluka.