Dnevni horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

19.1.2022.

Veliki ste entuzijasta i spremni da se uključite u neke poslove u okviru kojih biste mogli sarađivati sa vatrenim znacima. Jedan Jarac je ljut na vas ili vam nešto zamera. Vi znate o čemu se radi ali na to ne obraćate pažnju. Pokušavate da se nametnete kao autoritet onima koji su vam izuzetno važni u poslu ali vi niste spremni da u nečemu popustite.


 bik

BIK ( 20.4.-21.5.)

19.1.2022.

Spremni ste da napravite kompromis sa nekim koga viđatečesto u okviru poslovnih kontakata i vervovatno se raid o osobi koja vas na neki način požurkuje da date svoje mišljenje o mogućoj zajedničkoj saradnji.Trbalo bi da budete mnogo trpeljiviji prema Devici i Vodolije koje su prema vama uvek bile fer.


 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

19.1.2022.

Mesec u lavu vam savršeno odgovara i sa ovim znakom se dobro razumete iako povremeno dolazi do konflikta i niste u stanju da se uvek uzdžite od svojg mišljenja. Pokušavate da se priviknete na situaciju na poslu koja je prilično naporna i vi ne stižete da postignete sve što ste planirali.


RAK (22.6. – 22.7)

19.1.2022.

Mesec u Lavu vam donosi mnogo novih poslovnih mogućnosti ali bi trebalo da se uzdržite od mešanja u ono što vas ne interesuje i što ni na koji način u stvari ne remeti vaše planove. Ako se budete javili Ribama, verovatno ćete dobiti od njih poslovnu ponudu koja vam saršeno odgovara.


LAV (22.7.-22.8.)

19.1.2022.

Očekujete da vam se javi neki vodeni znak, možda očekujete uplatu od osobe rođene u znaku Riba. Imaćete priliku da razgovarate o produžetku ugovora ili ćete naći način kako da joj date na znanje šta vama konkretno smeta u vašem odnosu. Dobro se osećate u društvu osoba koje su inventivne i podržavaju vaše ideje.


DEVICA ( 23.8.-.22.9.)

19.1.2022.

Očekujete da se javi osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima i moguće da vas je u poslednje vreme ignorisala ili vam je davala na znanje da se sa vama po mnogim pitanjima ne slaže.Trebalo bi da prihvatite savet jedne Škorpije koja je spremna da napravi neki ustupak u zajedničkoj saradnji.


VAGA (23.9.- 23.10.)

19.1.2022.

Vaša očekivanja su realna, naročito ako se budete dogovarali sa jednim Lavom oko nastavka posla sa strancima, čak iako to ne ide onih tokom kako ste planirali.Moguć je susret sa nekim ko vam je više puta davao podršku ali sada se dvoumi jer ne zna tačno šta vi od njega očekujete.


ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

19.1.2022.

Dobro se slažete sa Ribama i Rakom mada vam postavljau uslove koje niste spremni da uvek ispunite. Trudite se da budete maksimalno profesionali i da uvek budete na nivou zadatka i svoje pozicije bilo u firmili u društvu.Nemojte se previše baviti tuđim problemima, posebno kada se radi o poslu sa strancima.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.1.2022.

Trudite se da budete u dobrom raspoloženju i to vam polazi za rukm jer je Mesec u Lavu što na vas povoljno utiče. Sa Marsom u vašem znaku možete mnogo da postignete, naročito kada se radi o poslu koji zahteva dobru fizičku kondiciju. Ako se  bavite sportom, imate priliku da budete uspešni.


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

19.1.2022.

Nervozni ste ako ne budete ostvarili svoje planove na način kako ste zamislili. Tranzit Meseca vam ne odgovaa ako imate mnogo planova a malo vremena. Možete dobiti priliku da dođet do vanredne zarade i nemojte to propustiti. Osećate veliku potrebu da ispoljite svoje emocije, naročito kada se radi o partnerskom odonsu.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

19.1.2022.

Nekome je izuzetno bitno da sa vama ostvari dobru komunikaciju, posebno kada se radi o Biku ili Vodoliji. Imate mnogo načina kako da rešite dilemu sa kojom ste suočeni. Moguć je razgovor sa neko drugom Vodolijom o nečemu što vas prilično opterećuje. Pokušajte da se ne nervirate ako vas ne bude kontaktirala jedna Vaga.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.1.2022.

Dobro znate šta treba da radite u situaciji koja je prilično stresna. Imate mnogo prilika da promenite posao i poslovnog partnera ali vi to izbegavate jer je to prilično stresno. Neko će vam ponuditi da zajedno započnete posao koji bi mogao biti izuzetno profitabilan.

Facebooktwitterpinterest