Dnevni horoskop

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Dnevni horoskop 

13.4.2024.

Mesec u večernjim satima na početku Raka donosi priliku za razgovor sa osobom sa kojom možete imati odičnu komuniaciju, posebno kada se radi o velikoj privatnoj firmi od koje ste nedavno dobili poslovnu ponudu. Nepoverljivi ste prema ponudama koje dobijate sa nemačkog jezičkog područja

12.4.2024.

Mesec donosi mogućnost razmatranje nekih poslova koji bi mogli da donesu dobre prihode, posebno u radu sa Bikom,Vagom ili Vodolijom. Neko vas opstruira ili vam oduzima energiju svojim zahtevima da mu stalno izađete u susret na način koji vama ne odgovara.


bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Očekujete poziv od Raka i verovatno će vam ponuditi neku vrstu zajedničkog posla sa strancima. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Ribama ili Jarcem ali vam to ne polazi za rukom jer vad često kritikuju. Asteroid Fortuna štiti vaše interese u vidu zaštite koju imate od Strelca.

12.4.2024.

Verujete da možete da rešite mnogobrojne probleme ako ste optimista i ako budete dovoljno istrajni. Nemojte se previše nervirati ako vam se neko bude suprotstavljao argumentovano,možda možete odte osobe nešto da naučite.

 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

I dalje vas štiti dobra pozicija Sunca naročito ako ste roeđeni u posednjoj dekadi znaka, imate velike planove u vezi sa novcem, zaradom, posebno kada se radi o saradnji sa jednom Škorpijom ili Jarcem. Ako ste septembarska Devica možete uspostaviti  dobar poslovni odnos sa jednim Bikom ili Rakom.

12.4.2024.

Srepmni ste na kompromis ali samo pod nekim fer uslovima koji bi mogli da vam donesu mogućnost da i vi na neki način dominirate svojim znanjem i svojim iskustvom. Potrebni su vam saradnici kojima ne morate da govorite šta da rade i sa kojima lako uspostavljate komunikaciju.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Moguća je konkretna poslovna ponuda ili ćete vi biti ona strana koja poslovnim partnerima ima šta da ponudi. Od vaše ubedljivosti zavisi ishod projekta.Dobri osnosi sa Lavovima između ostalog mogu doneti lep provod u prijatnom društvu. Mogući su poveći dobici od redovnog posla, posebno ako radite u velikoj firmi ili imate privatnu firmu koja posluje sa strancima.

12.4.2024.

Trebalo bi da se manje nervirate zbog nečije neposlušnosti ili odbijanja bilo kakvog kontakta sa vama.Trebalo bi da se dogovorite sa onima koji su mnogo iskusniji u poslu u vezi sa svim onim što vas u priličnoj meri trenutno okupira, moguće kontakt sa osobama koje žive u inostranstvu.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


LAV (23.7.- 22.8.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Vaša očekivanja od osobe koja je raspoložena da vas obuči u nečemu ili da vas podstiče na stručno usavršavanje, moguće u inostranstvu su realna i vi ćete svakako  biti u prilici da se potrudite da ostavite povoljan utisak na one koji na neki način odlučuju o nekom vašem društvom rejtingu.

12.4.2024.

Dobro se osećate u društvu osoba sa kojima možete da o svemu razgovarate bez mnogo polemisanja. Trudite se da osvojite naklonost jednog Ovna koji je prilično svojeglav i ne dozvoljava da ga bilo ko kritiuje ni po jednom pitanju.


DEVICA( 23.8.- 22.9.)

 Dnevni horoskop

13.4.2024.

Naporan dan jer vam ne odgovara aspekt između iritantnog Meseca u Blizancima i Marsa u Ribama.Imate mnogo načina kako da rešite neku situaiju ali vi ćete verovatno postupiti impulsivno što se nikako neće dopasti onima sa kojima radite.

12.4.2024.

Ne odgovara vam pozicija Meseca u Blizancima što na vas deluje iritantno.Preveliki ste perfekcionista i ne možete da tolerišete sve ono što vam ne  odgovoara.Tranzit Merkura vas u priličnoj meri opterećuje jer ide retrogradnim hodom i imate utisak da imate nepotrebne troškove.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Imate poverenja u procenu prijatelja kada se radi o poslu koji bi mogao da vam omogući da često putujete u inostranstvo. Dobićete povoljnu vest u vezi se načim što smatrate izuzetno bitnim za Vašu karijeru. Trebalo bi da se što pre javite Ribama ako želite da budete uspešni u onome što treenutno radite.

12.4.2024.

Tranzit Meseca i Venere može delovati na vas povoljno u svkom pogledu.Bavite se pokušajem da neke svoje želje ostvarite naročito ako želiteda putujete u inostranstvo. Tragate za pravim rešenjima za neke svoje hronične tegobe jer želite da se što pre zdravstveno stabilizujete.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


 skorpijaŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Dobro se slažete sa Bikom i Rakom i oni vam daju korisne savete a sa Ovnom često stupate u konflikt iako se možete u njega pouzdati. Možete očekivati mnogo veće prihode ako prepustite deo poslova jednom Blizancu koji vam je veoma odan.


12.4.2024.

Niste strpljivi i ne možete da tolerišete sve ono što vas u velikoj meri nervira. Niste spremni da se kontrolišete po pitanju novca, isplatama i očekujete da se svi ponašaju fer prema vama.Dobijate ponudu za poslovno putovanje u države u kojima je razvijena trgovina.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


strelacSTRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Pokušavate da balansirate između onoga što vam nude kao najbolje rešenja i onoga što vi smatrate bitnim.Neko pokušava da sa vama napravi dobar posao ali vi biste morali biti popustljivji što vam teško pada. Smatrate da ste i do sada mnogo toga dali.


12.4.2024.

Ma koji da ste uzrast možete biti spremni da razgovarate o nekim novim projektima sa mladima, možda čak i pomalo površnim i to vam ne smeta čak ni u privatnom životu i verovatno ste raspoloženi da se viđate sa onima koji deluju pozitivno na vaše raspoloženje,Sa starijim osobama teško nalazite zajednički jezik.


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Trebalo bi da budete mnogo spremniji na neke ustupke naročito ako se radi o osobama koje su mlađe od vas i koje žele da se sa vama dogovore u vezi sa nečim što vam izgleda trenuto kao prilično veliki problem ili biste morali da remetite svoj mir i svoju privatnost da bi se to realizovalo.


12.4.2024.

Imate mnogo obaveza i ne odustajete od cilja ali morate da mnogo toga uradite što vam trenutno ne odgovara. Retrogradnim Merkur vam može doneti nezadovljstvo i verovato ćete pokazati nervozu ako niste u stanju da sve uradite kako ste planirali.Prilično ste rasejani.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Nemate mnogo načina da na brzinu završite posao koji zahteva preciznost. Trebalo bi da se mnogo više posvetite nečemu što vam je neka vrsta opsesije,moguće nekom projektu koji zahteva mnogo više vremena od onog koje ste mu do sada poklanjali. Ako se radi o hobiju, bićete uspešni


12.4.2024.

Odgovarava vam tranzit Meseca i mislite da ćete mnogo lakše rešiti neke probleme u vezi sa neretninama, stambenim ili poslovnim prostorom. Mnogima se dopada način kako razgovarate sa onia koje prvi put susrećete. Delujete optimistično.

 

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


ribeRIBE ( 20.2.-19.3.)

Dnevni horoskop

13.4.2024.

Mnogi as izuzetno cene i žele da rade sa vama ali vi niste načisto kako bi trebalo d a se postavite u jednoj siuaciji kojaje prilično komplikovana ili ako imate privatnu firmu, možete biti nespremni da realno sagledate probleme iz svakog ugla.


12.4.2024.

Porodični odnosi su prilično komplikovani i vi niste u stanju da se postavite kako želite jer previše slušate one koji vam daju beskorisne savete. Saturn i Mars vas u priličnoj meri opterećuje i i postajete mnogo ambiciozniji nego što realno možete da to postignete.